2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yok canım sormana gerek yok onlar zaten gerekli şeylere bakıyorlar bişey olsa da söylerdi tabi o ölçümlerde de başının çapına karın çevresine ve bacak kemiğinin uzunluğuna bakıyorlar bugün benimde aynı şeylere bakıldı bi tek farklı olarak rahim ağzını ölçtü belki ona da bakmıştır sana söylememiştir biz herşeyi tek tek anlatsın istiyoruz ama malesef olmuyor canım merak etme rutin kontroller böyle oluyor zaten

Hee valla...
Yok ben bunu kullanmayi dusunmuyorum
Numunelik dursun duvara civilicem
Aradim babisimize soyledim panik yapti aaa bez alip yigmak lazim gelirken aliim diyo
Yok dedim daha neler bi dunya eksik var bez alcam simdiden
Alip yigcakmis
Khee hersey hallolduda bi bez eksik kaldi en son bezi dusunsun

KIZLAR BISE DICEM KAN DEGERIM YARI YARI YA DÜŞTÜ GALIBA DÜŞÜK YAPCM.ama şu anda kanama kesıldı haala umut yokmuuuuu
canım parça filan düşürdün mü benim ilkinde 5 haftalıktı onda bile düşen parçayı görmüştüm tuvalete gittiğinde de bi kaba yap idrarını ben hastanede yatarken öyle yaptırmışlardı böylelikle parça düşerse görürüz demişlerdi umarım düşük yapmazsın rabbim bebeğini bağışlar sana kaç haftalıksın ki?

PaytiPo
Ben hele hele ozellere guvenmiyorum artik cnm...
Kac kere yazdim burda ozellikle sorun ısrarla hemde...
Plesanta nerde?
Rahim agzi kac cm?
Benim dr o kadar ovgu alan ve sehir disindan bile hastadi olan bir dr olmasina ragmen plesantayi sorun yapmadi
Devletin profosorunun doktoru buldu sonra baska gun cagirip yarim saatten fazla hocasina usgde incelettirdi...
Ha su an beklemedeyiz ama yukari cikmayan turunden benim plesanta...
Bir suru yasak ve onlem getirdiler
Ozel drum ne yasak ne bisi solemefi hala da daha yukari cikar diye bagrindi rapora ragmen...
Bashekimine gittim evt artik sizin durum yukari cikmaz dedi
Inada bak
Esim delirdi ya iliskiye devam etseydik bebege zarar verseydim diye hala sinirli
Israr edin ltfn
Bisey soylemese bile drunuz siz sorun

Bu arada rahim agzi uzunlugun usg kayıtlarında ki olcumu D olarak yaziyor eger baktiysa

WC olabilir.benim ikiz olduğu için riskli o yüzden esimle münasebet yasak canim,o ihtimali saymiyorumda,bakalım artik bu gece fitili kullanacam ,ALLAH aemanetler inşallah bi zarari dokunmaz.
cnm cok gecmis olsun.bende enfeksiyon gecirdim ilki cok hafifti tek icimlik bir ilacla atlattim 2.si kasiklarimda cok agrili oldu yalasik 2 hafta sabah aksam suda eriyen bir antibiyotik kullandim simdi tekrar enfeksiyon cikti simdide 6 gun kullanacagim fitil verdi dr.um bugun sonuncuyu kullanicam ins.
ben hijyen konusunda oldikca titiz davraniyrm,es durumuda askida oldugundan onun etkili olmadigi kanisindayim,wc temzligi dersen evde bnm kullanigim wc ayridir ve hergun temzlerim.dr.lada konustum seninki hisjyenlik bir durum degil saniyrm idrar yollarinda bir sknri var ya da usutyrsun ayaklarini sicak tut dedi.belk dogru olabilir ayaklarim ne kadar iyi giyinsemde hep zor isinir sende buna dikkat et bence.
bir de ben cocuklugumdada idrar yolu enfesiyonu cok gecirmisim annem soyledi.saniyrm simdi gebeliklede vucut tetikliyor bnce.cok ileri safhalerda olmadigi surece cok buyuk bir problem degil neyseki az kaldi deyip teseeli ediyrm kendimi:)

bana gelmedi henüz ama mutlaka gelsin o olmazsa ne yaparız bez yetiştiremeyiz sonra ayıp etmişler 1 bez gönderip onun da yarısını gönderselermiş keşke zarar edecek firma bizim yüzümüzden
Aynen aynen yarisini kesip geri gonderelim eee nede olsa dusunceli tuketiciyiz bizz

buldunuz mu peki canım beşik oldu mu? :) rica ederim faydası olduysa
Valla canım şuan ikimiz de dükkandayız,akşama bakacağım artık,anlattım şimdi eşime ama kabullenemiyor tabi,yaa ben orasını da denedim olmadı diyor.Olursa haber veririm sana,olmazsa da akşam ki maceradan sonra vazgeçeceğim ana kucağı işinden

Elif bebeden canim fiyatlarida cok uygundu 20 tl civariydi hepsi.yalniz biraz gecti 16 günde. Gerci cok parciliydi benim tek altlar ustler corap agiz mendili falanda almıştım belki ondan gec gelmistir.
Yok canım ya bende 6-7 parça sipariş vermiştim dediğin gibi iki haftada falan geldi.Tedarik süreci dedi canlı destekteki arkadaş..

Kızlar lohusa geceliği baktınız mı? Çok güzel birkaç model beğendim fakat beden konusunda çok kararsızım. :S

olur canım olur bizde baya uğrastık çünkü kaç defa açıp kapattık en sonunda ben buldum tabi sonradan o bulmuş oldubeyaz bi mandal gibi bişey var arkada aynı bebek arabalarının mekanizmaları gibi ama sanki hiç bulmayalım diye yapılmış oraya

Hiç sorma bende orayı görünce dedim ki bu saçma sapan şeyi niye koymuşlar acaba,vidalanacak bir şey de yok diye,belli ki varmış bir keramet.Ben şimdi düşünüyorum inşallah aç kapa,sök tak,aşağı yukarı gerçekten bozmamışızdır

Kızlar lohusa geceliği baktınız mı? Çok güzel birkaç model beğendim fakat beden konusunda çok kararsızım. :S
sorma canım bende bakıyorum ama kaç kilo alacagımı kestiremediğim için beden konusunda kararsızım normal bedenimi yani S mi almalıyım yoksa M beden mi çünkü onlar çuval gibi çok büyük duruyor

ben hiç görmedim bile o kısmı baya sonra gördük bozulduysa da iade edersiniz artık bu bozuk çıktı yenisini verin dersiniz

EvetOTE="tubiser, post: 39687027, member: 663547"]Kızlar lohusa geceliği baktınız mı? Çok güzel birkaç model beğendim fakat beden konusunda çok kararsızım. :S[/QUOTE]
Evet ben normalde s bedenim ama dogumdan sonra nasil olur acaba ben de bedene bi turlu karar veremjyorum.tecrubeli arkadaslar yardimmm

Günaydın güzel anneler ve minnakları.Uykusuz bir gecenin ardından gene yeni güne merhaba dedik oğluşumla.Keşke riskli olmasakta azıcık çıkıp dolaşabilsek ya çok sıkıldım evde.
Riskli olmama ragmen eevet bugun oyle bi hata yaptim ama cok baski hissediyorum akinti da olmus pismannoldum anlayacagin 2 saatlik zevk ugruna meleklerimizi tehlikeye atmamaliyizzzzz

Azosilini kullan da valla fitile bnde cesaret edemiyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…