- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.001
yok canım sormana gerek yok onlar zaten gerekli şeylere bakıyorlar bişey olsa da söylerdi tabi o ölçümlerde de başının çapına karın çevresine ve bacak kemiğinin uzunluğuna bakıyorlar bugün benimde aynı şeylere bakıldı bi tek farklı olarak rahim ağzını ölçtü belki ona da bakmıştır sana söylememiştir biz herşeyi tek tek anlatsın istiyoruz ama malesef olmuyor canım merak etme rutin kontroller böyle oluyor zatenÖlcum yaptini ben gordum ekrani durdurup durdurum isaretledi sonra boy kilo haftayla uyumlu dedi organlar normal dedi bitti. Normal rutin aylik kontroldu cnm. Plesentadan bahsetmedi suyu iyi dedi. Yani bi anormallik olsa soylermiydi? Yoksa benim illa sunada bak bunada bak demem gerekiyormu.
Khee hersey hallolduda bi bez eksik kaldi en son bezi dusunsunHee valla...
Yok ben bunu kullanmayi dusunmuyorum
Numunelik dursun duvara civilicem
Aradim babisimize soyledim panik yapti aaa bez alip yigmak lazim gelirken aliim diyo
Yok dedim daha neler bi dunya eksik var bez alcam simdiden
Alip yigcakmis
canım parça filan düşürdün mü benim ilkinde 5 haftalıktı onda bile düşen parçayı görmüştüm tuvalete gittiğinde de bi kaba yap idrarını ben hastanede yatarken öyle yaptırmışlardı böylelikle parça düşerse görürüz demişlerdi umarım düşük yapmazsın rabbim bebeğini bağışlar sana kaç haftalıksın ki?KIZLAR BISE DICEM KAN DEGERIM YARI YARI YA DÜŞTÜ GALIBA DÜŞÜK YAPCM.ama şu anda kanama kesıldı haala umut yokmuuuuu
buldunuz mu peki canım beşik oldu mu? :) rica ederim faydası olduysaÇok sağol canım,yoksa biz bugün arayıp pazartesi iade edecektik,arkamız dan ne fena gülerdi adamlar :))
bana gelmedi henüz ama mutlaka gelsin o olmazsa ne yaparız bez yetiştiremeyiz sonra ayıp etmişler 1 bez gönderip onun da yarısını gönderselermiş keşke zarar edecek firma bizim yüzümüzdenBanada gelmisti 1 ay once 1 tane bez yikar yikar kullaniriz artik
cnm cok gecmis olsun.bende enfeksiyon gecirdim ilki cok hafifti tek icimlik bir ilacla atlattim 2.si kasiklarimda cok agrili oldu yalasik 2 hafta sabah aksam suda eriyen bir antibiyotik kullandim simdi tekrar enfeksiyon cikti simdide 6 gun kullanacagim fitil verdi dr.um bugun sonuncuyu kullanicam ins.WC olabilir.benim ikiz olduğu için riskli o yüzden esimle münasebet yasak canim,o ihtimali saymiyorumda,bakalım artik bu gece fitili kullanacam ,ALLAH aemanetler inşallah bi zarari dokunmaz.
Aynen aynen yarisini kesip geri gonderelimbana gelmedi henüz ama mutlaka gelsin o olmazsa ne yaparız bez yetiştiremeyiz sonra ayıp etmişler 1 bez gönderip onun da yarısını gönderselermiş keşke zarar edecek firma bizim yüzümüzden
Elif bebeden canim fiyatlarida cok uygundu 20 tl civariydi hepsi.yalniz biraz gecti 16 günde. Gerci cok parciliydi benim tek altlar ustler corap agiz mendili falanda almıştım belki ondan gec gelmistir.butik bebedehepsi.yalbi markadan aldın ben de sipariş vereyim cnm..çok şekerler...
Valla canım şuan ikimiz de dükkandayız,akşama bakacağım artık,anlattım şimdi eşime ama kabullenemiyor tabi,yaa ben orasını da denedim olmadı diyor.Olursa haber veririm sana,olmazsa da akşam ki maceradan sonra vazgeçeceğim ana kucağı işindenbuldunuz mu peki canım beşik oldu mu? :) rica ederim faydası olduysa
Yok canım ya bende 6-7 parça sipariş vermiştim dediğin gibi iki haftada falan geldi.Tedarik süreci dedi canlı destekteki arkadaş..Elif bebeden canim fiyatlarida cok uygundu 20 tl civariydi hepsi.yalniz biraz gecti 16 günde. Gerci cok parciliydi benim tek altlar ustler corap agiz mendili falanda almıştım belki ondan gec gelmistir.
olur canım olur bizde baya uğrastık çünkü kaç defa açıp kapattık en sonunda ben buldum tabi sonradan o bulmuş olduValla canım şuan ikimiz de dükkandayız,akşama bakacağım artık,anlattım şimdi eşime ama kabullenemiyor tabi,yaa ben orasını da denedim olmadı diyor.Olursa haber veririm sana,olmazsa da akşam ki maceradan sonra vazgeçeceğim ana kucağı işinden
sorma canım bende bakıyorum ama kaç kilo alacagımı kestiremediğim için beden konusunda kararsızım normal bedenimi yani S mi almalıyım yoksa M beden mi çünkü onlar çuval gibi çok büyük duruyorKızlar lohusa geceliği baktınız mı? Çok güzel birkaç model beğendim fakat beden konusunda çok kararsızım. :S
ben hiç görmedim bile o kısmı baya sonra gördük bozulduysa da iade edersiniz artık bu bozuk çıktı yenisini verin dersinizHiç sorma bende orayı görünce dedim ki bu saçma sapan şeyi niye koymuşlar acaba,vidalanacak bir şey de yok diye,belli ki varmış bir keramet.Ben şimdi düşünüyorum inşallah aç kapa,sök tak,aşağı yukarı gerçekten bozmamışızdır
Riskli olmama ragmen eevet bugun oyle bi hata yaptim ama cok baski hissediyorum akinti da olmus pismannoldum anlayacagin 2 saatlik zevk ugruna meleklerimizi tehlikeye atmamaliyizzzzzGünaydın güzel anneler ve minnakları.Uykusuz bir gecenin ardından gene yeni güne merhaba dedik oğluşumla.Keşke riskli olmasakta azıcık çıkıp dolaşabilsek ya çok sıkıldım evde.
Hepimiz öyle galiba,doğum yapınca alıcaz bu gidişle gecelikleri,pijamaları :))sorma canım bende bakıyorum ama kaç kilo alacagımı kestiremediğim için beden konusunda kararsızım normal bedenimi yani S mi almalıyım yoksa M beden mi çünkü onlar çuval gibi çok büyük duruyor
Azosilini kullan da valla fitile bnde cesaret edemiyor umMerhabalar kızlar herkesin hamileliği hayırlı olsun. Benim sizlere bir sorum olacak.bende devamlı sari ve arâda peynir kesiği gibi akıntı geliyordu birde biraz usutsem belim çok agriyor.Dr kontrolü da mixovul fitil ve azosilin tablet verdi.ama ben iki gündür korktuğum için başlayamadım.bebeklere bir zarari olurmu acaba.kullanan ve fayda görenler varmı aranizda.açıkçası idrar tahsiline gore çok bi bakteri yokmuş,Dr bu azosilini vermeye biraz da ben zorladim gibi birşey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?