2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

26 27 i de ben alayim. Ama bu haftam biraz yogun olacak. Insallah 10 marta kadar bitiririm

Ben yillardir beyaz sabunla yaparim bunu. Kokusuna bayildigim icin esans koymam. Yer silerim, makinada beyazlari yikarim. Herdaim sivi sabunum olur. Ama 1 kaliptan 5litreye yakin cikiyor yoksa cok koyulasiyor.
Daha once hic yapmadiysan yarim kalipla basla derim. Su oranini ayarlamak acisindan

Moon blanca cnm kilolu olmak sadece en baslarda bebgin ilk hareketlerini hissetmeni geciktiryor bi hareket etmeye basladigi zaman durmuyorlar aslinda ama biz her yaptiklari hareketi hissedemiyrz sadece zaten bazi kaynaklarda okudugma gore o kadar cok hareketi inanin hissetmek istemzsiniz diyor:)

L
canım ben set olanını aldım aventin.ebebekten aldım doğumdan itibaren kullanabileceğimi söyledi ordaki görevli.iki çeşit set vardı klasik ve natural diye ben naturali aldım.
4lu olani mi ikili olani mi aldin birde emzikleri ilk bir ay icin olanlari var oonlarin daha uzun sureli olanlari var mi ben onu bilemedim gerci emzik kismi degisebiliyormus galiba.

canm bnde merakliyim bu tarz seylere yapinca ayrintili yazar misin?bende denemk istiyrm malum surekli wc cikiyoruz ve cok sk el yikiyrz her seferinde o kimyasallarla

canım cok gecmıs olsun ınsallah atlatırsın bunu,bu zamana kadar geldın bundan sonra da nsallah sorunsuz devam eder hamılelıgın.Sen uzulme burakmaz o annesını

L

4lu olani mi ikili olani mi aldin birde emzikleri ilk bir ay icin olanlari var oonlarin daha uzun sureli olanlari var mi ben onu bilemedim gerci emzik kismi degisebiliyormus galiba.
4lü olanı aldım.emzik kısmı değişiyo olmalı bende öyle biliyorum.natural olan anne memesine çok benziyomuş kullanan arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım bakalım öğrencez zamanla

canımıniçi bi geçse artık şu günler...

4lü olanı aldım.emzik kısmı değişiyo olmalı bende öyle biliyorum.natural olan anne memesine çok benziyomuş kullanan arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım bakalım öğrencez zamanla
4lu olan 113 tl idi orada calisan bayan onumuzdeki gunletde indirime gircek ozaman alin daha iyi dedi .indirim mesajini bekliyorum

SirriEyvan
Cnm gecen hafta da yazdim görmedin msji
O cuzler bitti
Cok eksik kaliyor ay sonuna diye devam edeyim dedim...
17 deyim 18. 19. Cuzude ver...
Yani 10 dan 19 dahil hepsi benim....
Benim o benim vermem valla

Arkadaşımla yapıyorduk ama tek başıma ilk kez yapıcam ben genelde oma yardım ediyordum dediğin gibi yapayım. Ben de kokusunu seviyorum aslında ama faydalı olsun diye yeşil çay koyabşlirim.

Canım daha iki hafta önce 110 kiloyla normal doğum yaptı arkadaşım. Hem de öyle güzel geçti ki kız yarım saat sonra ayaklandı annemler kızdı yat diye . İnternetten nefes egzersizlerini arsştır onları çalış bence,

inş canım başlicam onlara dogum sancılarını azaltan masajlar varmış onlarıda eşime ögreticem inş :)

Kızlar uyku seti hangi marka bakıyorsunuz?

Bir de 15 aylık bebeği olan bir komşum var cam biberon için alma kırılıyor kullanamıyor bebekler onu başında beklemen lazım elinden alana kadar bazen vermiyor da yazık oluyor zararsız plastiklerde. Al dedi.

kizlar yarim saattir ara ara kasiklarimdan rahme dogru diken batar gibi 3-5 saniyelik aci oluyor geciyor.panikledim yine ben hemen.fikri olan var mi?

Canim gecen gun e bebekte indirime girince tekli cam olandan aldim. Arkadasdan tavsiye alarak. O da avent almis ve uc kismini bebis buyudukce degistirebiliyormusuz. Islak mendil 24 lu babyme vardi e bebekte. Onu da aldim canim. Islak pamuk ve suyla temizlemeyi dusunuyorum ama disarisi icin islak mendilde olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…