- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.201
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: @yigitali2015
3.Cüz: @muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: @mehtaphk
6.Cüz: @Gamze0634
7.Cüz: @seyitbebek
8.Cüz: @seyitbebek
9.Cüz:
10.cüz:mirac75
11.Cüz:mirac75
12.cüz:mirac75
13.Cüz:mirac75
14.Cüz:mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz: @PaytiPo
25.Cüz: @PaytiPo
26.Cüz
27.Cüz:
28.Cüz: @burcu0303
29.Cüz: @damlasssss
30.Cüz: @damlasssss
Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))
Kızlar bir doğal yeşil zayetinyağlı sabunu rendeleyip iki litre suyla haşladıktan sonra içine sevdiğiniz lavanta yeşil çay vs doğal bitkilerden atıp aroma yaptıktan sonrs glisierin de katıp yumuşatarak sıvı el sabunu yapabilirsiniz kendinize. Elinizi hatta elle yukadığınız bulaşığınızı bile bu karışmla yıkayın. Misafiriniz gene o kimyasallı kokulu şeyleri kullansın illa kullanacaklaraa ben yarın bu karışımı yapıcam kendime size sonucu yazarım. Tarifi böyle yazdım da yarın yapıcam tam öl veriririm göz kararı bu.
Ben bu aralar bunlara taktım kullandığım el kremlerini de kaldırdım attım.
4lu olani mi ikili olani mi aldin birde emzikleri ilk bir ay icin olanlari var oonlarin daha uzun sureli olanlari var mi ben onu bilemedim gerci emzik kismi degisebiliyormus galiba.canım ben set olanını aldım aventin.ebebekten aldım doğumdan itibaren kullanabileceğimi söyledi ordaki görevli.iki çeşit set vardı klasik ve natural diye ben naturali aldım.
canm bnde merakliyim bu tarz seylere yapinca ayrintili yazar misin?bende denemk istiyrm malum surekli wc cikiyoruz ve cok sk el yikiyrz her seferinde o kimyasallarlaKızlar bir doğal yeşil zayetinyağlı sabunu rendeleyip iki litre suyla haşladıktan sonra içine sevdiğiniz lavanta yeşil çay vs doğal bitkilerden atıp aroma yaptıktan sonrs glisierin de katıp yumuşatarak sıvı el sabunu yapabilirsiniz kendinize. Elinizi hatta elle yukadığınız bulaşığınızı bile bu karışmla yıkayın. Misafiriniz gene o kimyasallı kokulu şeyleri kullansın illa kullanacaklaraa ben yarın bu karışımı yapıcam kendime size sonucu yazarım. Tarifi böyle yazdım da yarın yapıcam tam öl veriririm göz kararı bu.
Ben bu aralar bunlara taktım kullandığım el kremlerini de kaldırdım attım.
Kızlar bir doğal yeşil zayetinyağlı sabunu rendeleyip iki litre suyla haşladıktan sonra içine sevdiğiniz lavanta yeşil çay vs doğal bitkilerden atıp aroma yaptıktan sonrs glisierin de katıp yumuşatarak sıvı el sabunu yapabilirsiniz kendinize. Elinizi hatta elle yukadığınız bulaşığınızı bile bu karışmla yıkayın. Misafiriniz gene o kimyasallı kokulu şeyleri kullansın illa kullanacaklaraa ben yarın bu karışımı yapıcam kendime size sonucu yazarım. Tarifi böyle yazdım da yarın yapıcam tam öl veriririm göz kararı bu.
Ben bu aralar bunlara taktım kullandığım el kremlerini de kaldırdım attım.[/QU
Canım biz de bir senedir yapıyoruz doğal zeytinyağlı sabundan sıvı sabun hatta eşim değişik yağlar koyup şampuan da yapıyor kendine
canım cok gecmıs olsun ınsallah atlatırsın bunu,bu zamana kadar geldın bundan sonra da nsallah sorunsuz devam eder hamılelıgın.Sen uzulme burakmaz o annesınıcok korkuyorum canımm yaa cokyarın saat 12.30 13. 00 gibi gireceğim ameliyata. elim ayağım titriyor... pijama takımı havlu hırka terlik fln koydum cok saol canımmm benimm duaların için acısını hiç düşünmüyorum da riskleri geliyor aklıma buraya kadar gelmişken kötü bir şey olsun istemiyorum Allah a yalvarmaktan duadan başka çarem yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor...
4lü olanı aldım.emzik kısmı değişiyo olmalı bende öyle biliyorum.natural olan anne memesine çok benziyomuş kullanan arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım bakalım öğrencez zamanlaL
4lu olani mi ikili olani mi aldin birde emzikleri ilk bir ay icin olanlari var oonlarin daha uzun sureli olanlari var mi ben onu bilemedim gerci emzik kismi degisebiliyormus galiba.
canımıniçi bi geçse artık şu günler...Moon blanca cnm kilolu olmak sadece en baslarda bebgin ilk hareketlerini hissetmeni geciktiryor bi hareket etmeye basladigi zaman durmuyorlar aslinda ama biz her yaptiklari hareketi hissedemiyrz sadece zaten bazi kaynaklarda okudugma gore o kadar cok hareketi inanin hissetmek istemzsiniz diyor:)
4lu olan 113 tl idi orada calisan bayan onumuzdeki gunletde indirime gircek ozaman alin daha iyi dedi .indirim mesajini bekliyorum4lü olanı aldım.emzik kısmı değişiyo olmalı bende öyle biliyorum.natural olan anne memesine çok benziyomuş kullanan arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım bakalım öğrencez zamanla
gecicek Allahin izniyle hem bak sen benden 3 hafta ondesincanımıniçi bi geçse artık şu günler...
Ben yillardir beyaz sabunla yaparim bunu. Kokusuna bayildigim icin esans koymam. Yer silerim, makinada beyazlari yikarim. Herdaim sivi sabunum olur. Ama 1 kaliptan 5litreye yakin cikiyor yoksa cok koyulasiyor.
Daha once hic yapmadiysan yarim kalipla basla derim. Su oranini ayarlamak acisindan
amin canım..hissetti söyledik'lerimi sanırım peş peşe geliyo tekmeler :)
dogumdan sonra verecegime inancım tam çünkü bir sene önce 93 kiloydum düğün için 76 kiloya düştüm 3 ayda sonra hamile kalınca hop geri geldiler..korkum normal dogum sansımı azaltırsa diye..çok istiyorum çünkü hatta sırf bunun için özele degil devlete gidiyorum drum normal dogumu destekliyo diye..bakalım hayırlısı burda sabitlesem kilo mu ne iyi olur :)
canm bnde merakliyim bu tarz seylere yapinca ayrintili yazar misin?bende denemk istiyrm malum surekli wc cikiyoruz ve cok sk el yikiyrz her seferinde o kimyasallarla
inş canım başlicam onlara dogum sancılarını azaltan masajlar varmış onlarıda eşime ögreticem inş :)Canım daha iki hafta önce 110 kiloyla normal doğum yaptı arkadaşım. Hem de öyle güzel geçti ki kız yarım saat sonra ayaklandı annemler kızdı yat diye . İnternetten nefes egzersizlerini arsştır onları çalış bence,
Canim gecen gun e bebekte indirime girince tekli cam olandan aldim. Arkadasdan tavsiye alarak. O da avent almis ve uc kismini bebis buyudukce degistirebiliyormusuz. Islak mendil 24 lu babyme vardi e bebekte. Onu da aldim canim. Islak pamuk ve suyla temizlemeyi dusunuyorum ama disarisi icin islak mendilde olsun istiyorum.Arkadslar bu gun biberon baktim avvent marka.yalniz bir turlu karar veremedim set halinde mi alsam yoksa teklimi alsam diye.bir de kac aylik olandan almak lazim 1aylik olandan mi e bebege bibron emzik almaya gittik uni bayb islak mendil alip geldik.12pakey karton kutuda 52lira yaninda vucut losyonu hediyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?