2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Her ayin tehlikesi var canim bnm. Ilk uc ay tamam dusuk riaki yuksek. Sonraki aylardada erken dogumla kaybetme riski var. yorh yarilamisiz bosver koksun evler ne yapalim:)
Öyle yapacağım artık canım,Allah korusun öyle bir şey olsa kendi vicdanıma hesap veremem.Düşünemedim,bir sorun çıkmayınca da yapmaya devam ettim.Allah korudu gerçekten,hay ben aklıma..

Bana doktorum neden vermedi acaba madem bu kadar etkili
her dr.un uyguladığı prosedür farklı canım bende magnezyum hiç kullanmadım banada onu vermedi. pregestan hapta içmiyorum saadece iğne vurunuyorum proluton. bakalım önce Allah a sonra dr.a emanet bebiklerimiz Allah hakıımızda hayırlısını versin inşallah hepimizde alırız kucağımıza..

sagol canim sezaryenin sonrasi zor diyorlar ama ins skinti cekmeyiz dedigin gibi son andada birsey cikabiloyor saglikla olalimda gerisi onemli deil

Ben magnezyum kullaniyorum. Proluton igneyi keselim dedi ama içim rahat etmiyor kesincede... Progestan a da devam.

Öyle canım,haklisin,aminnnn inşallah...

bende hiç ilaç içmiyorum ilk başlarda demir ve vitamin kullandım ama nerdeyse 1 aydır azıma sürmüyorum hiç sevmem ilaç içmeyi son kontrolümde doktor çok iyi bakmışsın bebege dedi bende iyice saldım hatamı ediyorum bilmiyorum ama ilaçta içemiyorum yaa (

evet bende oyle duydum . ama hepsiyle ilgili bi yanlış ölçüm yapıyor sözü var neye inanacağımı şaşırdım . braun da duydum medisanada da duydum . hatta kuzenim bebeğine medisana kullanıyor o da memnun oldugunu soyledı ama aklım braun da benim . sonuçta doktorlar bile hep muayenelerde braun kullanıyor .

Canım Allah razı olsun uyardıgın için bu konudan bi haber olan biride bendim
? Daha biraz önce pazar ve market alış verişi yaptım eşim kızdı bi daha tek başına kalkışma diye ya nolcak dedim bitti gercekten temizlik falan yapacaksamda yüzeysel yapıcam

benim kayınvalide beceriksiz biraz elinden ince iş gelmiyo..bugün kursa götürdüm hanımlardan yardım istedim ögretsinler diye hocam biz öreriz size dediler ama nayırrr kendi elimle bişey yapmak istiyorum dedim :)))

Bende babama gittim ilaclari almayi unutmusum 3 4 gundur icemiyorum ilac habire aklimda deli sorular acaba icmeyince bisey oluyormu diyee :/

bunu da kızıma aldım 1 aylık için bayramda giydiririm ve hipp markası da bize mama göndermiş

Eklentiler

• IMG_20150228_212353.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20150302_094613.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…