- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.641
Öyle yapacağım artık canım,Allah korusun öyle bir şey olsa kendi vicdanıma hesap veremem.Düşünemedim,bir sorun çıkmayınca da yapmaya devam ettim.Allah korudu gerçekten,hay ben aklıma..Her ayin tehlikesi var canim bnm. Ilk uc ay tamam dusuk riaki yuksek. Sonraki aylardada erken dogumla kaybetme riski var. yorh yarilamisiz bosver koksun evler ne yapalim:)
her dr.un uyguladığı prosedür farklı canım bende magnezyum hiç kullanmadım banada onu vermedi. pregestan hapta içmiyorum saadece iğne vurunuyorum proluton. bakalım önce Allah a sonra dr.a emanet bebiklerimiz Allah hakıımızda hayırlısını versin inşallah hepimizde alırız kucağımıza..Bana doktorum neden vermedi acaba madem bu kadar etkili
sagol canim sezaryenin sonrasi zor diyorlar ama ins skinti cekmeyiz dedigin gibi son andada birsey cikabiloyor saglikla olalimda gerisi onemli deilaçmadım ben ama yine de tarih yazmayınca içime kurt düştü, onu ben kullansam da oğluma yeni mi alsam acaba :) sırt destekli yastık nası oluyomuş canım?
Maşallah oğluşuna canım, koskoc delikanlı olmuşsezeryanı da sıkıntı etme, zaten bi çoğumuz yok Bebek dönmedi, yok rahim açılmadı vs die sezeryan olcaz bu gidişle
Ben hep yan yatıyorum ve sırtım okadar ağrıyoki sanki bıçak saplıyorlar gibi :/
saol cnm, ben hala koca yastıklardan kullanıyorum, yatakta rahat hareket edemiyorum bize yer kalmıyor koca yastıklardan :)
Bide kendi kendimize de zorlastiriyoruz iyce pimpiriklenerek.Sorma canım sorma,ömrümden omur gidiyor resmen her gün
sagol canim Allah razi olsunGecmis olsun canim. Dikkat etmek gerek gecekten.
Gecmis olsun canim. Firsat buldugunda dinlen
Ben magnezyum kullaniyorum. Proluton igneyi keselim dedi ama içim rahat etmiyor kesincede... Progestan a da devam.her dr.un uyguladığı prosedür farklı canım bende magnezyum hiç kullanmadım banada onu vermedi. pregestan hapta içmiyorum saadece iğne vurunuyorum proluton. bakalım önce Allah a sonra dr.a emanet bebiklerimiz Allah hakıımızda hayırlısını versin inşallah hepimizde alırız kucağımıza..
Öyle canım,haklisin,aminnnn inşallah...her dr.un uyguladığı prosedür farklı canım bende magnezyum hiç kullanmadım banada onu vermedi. pregestan hapta içmiyorum saadece iğne vurunuyorum proluton. bakalım önce Allah a sonra dr.a emanet bebiklerimiz Allah hakıımızda hayırlısını versin inşallah hepimizde alırız kucağımıza..
Aynen canım,ama iste söz konusu evlad olunca pimpirikleniyor insan iste.Bide kendi kendimize de zorlastiriyoruz iyce pimpiriklenerek.
Mesele simdi telaslandim kasilma yasiyomusum haberim yokmus
Gelde kendi kendine sarma simdi
medisana infrared uzaktan ölçer modeli rengi yeşil gri.arkadaşlarım onun denemesini yapmışlar onu ve normal dereceyi denemişler hep aynı sonuç çıkmış oyüzden şimdi güvenle kullanıyolar.bende tereddütsüz aldım.medisana sağlık alanında çok iyi bi firma oldugunu duymuştum
156 çıkmıştı 50lik yükleme yaptırdım. bende gideceğim diyetisyene perşembe randevu aldımBenimde 179 cikti 50lik yuklemede diyetisyene gittim dikkat etmeye calisiyorum bir haftadir açım resmen.kotu bi durum senin kac cikti sonucun
Benimde 169 çıktı iki hafta tatlı yeme dedi doktorum çok fena krize giriyorum tatlısız duramıyorum156 çıkmıştı 50lik yükleme yaptırdım. bende gideceğim diyetisyene perşembe randevu aldım
Canım Allah razı olsun uyardıgın için bu konudan bi haber olan biride bendimKızlar önemli bilgi !!
Ben 3 ayı atlatınca, v kendimi rahat hissettiğim için biraz fazla rahat davranıyodum, çamaşır sepetini kaldırmak, yüksek raflara uzanmak gibi, bgn öğretmenler odasında uzaktan masaa uzandım bardğımı almak için 2-3 hoca aynı anda bağırdı, napıosun sen bebeğin emziği düşer die :/ sonra araştırdım ki emzik düşmesi bebeğin plasentadan ayrılmasıymış, 3-6 ayda ağır kaldırmamaya, yukarılara uzanmamaya daha çok dikkat etmek gerekiyormuş, okadar korktum ve vicdan azabı çektim kidemekki kendimizi iyi hissetmemize güvenip rahat hareket etmiceZ, canlarımızı da tehlikeye atmıcaz...
? Daha biraz önce pazar ve market alış verişi yaptım eşim kızdı bi daha tek başına kalkışma diye ya nolcak dedimMecburen canım tabi öyle tam doldurmuyorum ama yalnız olduğum için,yardım edenim olmadığı için temizlik esnasında falan.Ama artık koksamda umrumda değil,ben bu aylar tehlikeli olmaz diye düşünmüştüm.Bundan sonra asla yapmam tabi ki..
benim kayınvalide beceriksiz biraz elinden ince iş gelmiyo..bugün kursa götürdüm hanımlardan yardım istedim ögretsinler diye hocam biz öreriz size dediler ama nayırrr kendi elimle bişey yapmak istiyorum dedim :)))gördüm cnm:)gunaydn bu arada.bnde deim kayınvaldeme örme çok hevesini alsın diye 1 tane yeter sadece dedim bide kısa kadar cocuk zayıf mı olur şişman mı olur bilmyrz fln dedim ama kesin örmüştür o:)fazla mal göz cıkarmz olmadı birine hediye edrim diye düşündüm bnde:)
Bende babama gittim ilaclari almayi unutmusum 3 4 gundur icemiyorum ilac habire aklimda deli sorular acaba icmeyince bisey oluyormu diyee :/bende hiç ilaç içmiyorum ilk başlarda demir ve vitamin kullandım ama nerdeyse 1 aydır azıma sürmüyorum hiç sevmem ilaç içmeyi son kontrolümde doktor çok iyi bakmışsın bebege dedi bende iyice saldım hatamı ediyorum bilmiyorum ama ilaçta içemiyorum yaa(
tahin pekmez kasar peynir nesquikli sut bol bol yogurt ispanak yesil mercimek yumurta .. Bn bunlari yiyorum bnim bebis biraz fazla almis onceki hafta tosuncuk olcak masallahkizlar 25 haftalik hamileyim bebgin kilo almasi icin neler yemeliyim.tesekurler cvp verenlere
Oyy maşallah kızçeneişte benim kızım , nazar etmeyin haa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?