2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben de çok yiyorum ye acıyı doğur hacıyı derler:) desene iki hacımız olacak:)

benim doktorum bana magnezyum hiç vermedi sadece vitamin hapım var o kadar..

çok sevindim canım:) kaç gr olduğunu da söyledi mi

mide yanmam ilk başlada vardı ama şimdi o kadar olmuyor benim bebek hem aşağıda hemde ters duruyor şuanda o yüzden pek problem yaşamıyorum inşallah yaşamamda...

aynen oyle cnm:)hatta dr.da o sekil anlattim.esimde ne garip seysin sen diyor bana:))
ama bn henuz o kadar yukarlarda hisssedmedim yani mideme dogru:/

özellıkle tam uzandığımda o kadar yukarda hissediyorum cnm yeri genışlıyor sanırım sırt üstü yatınca.
otururken gelelde sagda yada sol tarafta bide altta minnak ayaklar.

ben de bu yastıgı gordum ama ne kadar kullanıslı bılemedım ,ondansa bu ay seklınde olan yastıklardan mı alsam dıye dusunuyorum
Bende ay olan nası kullanılıyoki die merak ediyorum
Gerçekten mi,ben kovaya su doldurup kaldırıyorum.Allah korusun inşallah bir şey olmamıştır,bundan sonra daha çok dikkat edelim.Tehlike her zaman var demek ki ..
Canım bende tehlike geçtî die düşündüm saf gibi, çok dikkat etmemiz lazım
Canım ben chicco nin deil mothercarein setinî aldım içinde burun temizleyicisi su sıcaklık ölçer felan da vardı
Gözün Aydın canım.. Bide çok yormamaya çalış kendini, Allah korusun ya
ay nası ayrıntılı anlatmışsın canım maşallah yaa :) bizimkinin biri 2 boyutlu, hiç anlaşılmıyor, diğeri güya 4 boyutlu ama onda da çok anlaşılmıyor :/ annem şu bacağımı die sordu da teyze sen nerden görcen ben onu anlayabilmek için 6 ay uğraştım dedi uyuz
Senin adına çoook sevindim fıstık anne, Allah daha da iyi etsin înş

özellıkle tam uzandığımda o kadar yukarda hissediyorum cnm yeri genışlıyor sanırım sırt üstü yatınca.
otururken gelelde sagda yada sol tarafta bide altta minnak ayaklar.
bnm minnos hep sagdaydi daha bi hafta sola kayabildi prenses baklaim keyfi ne zamn gelirse o zmn yukari cikcak.ultrasondada narin narin hareket ediyor zaten.dr. diyor pek nazli bi kiz olcak bu hareketlere bak yerini bozmuyor,yuzunu gostermiyor cani nasil isterse hatta gecen profilden elini cenesinin altina koydu kafayida havaya kaldirdi artist bu kiz pozlara gel diye epey gulduk:)
saglikli olsunlarda her seye raziyiz

Sağol canım dediğin gibi amma nazlılsr bunlar diyordum haklılsrmış :)

Geçmiş olsun @TomrisHatun.Canını sıkma bir ay ileri de,bir ay geride benimki de.İnşallah zamanla doğru zamanı bulacak kuzucuklarımız.Dikkat et kendine,çok geçmiş olsunn..

İnşallah öyle olur canım üzüldüm dün baya ama bu gün iyiyim.

:)) aynen sağlıklı olsunlar da erkekler daha haraketli olu der benım çevremdekılerde. benımkı gunde baya bi yer değiştiryor ama bende dönerken falan hissetmiyorum, ayak yönüne göre ne tarafta olduğunu hissediyorum. ultrasonda da bunu kanıtladım yanı doğru çıktı ayak kafa tahmınım :)
senınkı pozcu olacak şimdiden belli :) rahatına da düşkün demekki :))

Canim peki dr sana neye dayanarak erken doğurabilirsin dediki. Serviks de iyiymis maşallah.

Ben kendi capimda cok yogun calisiyorum doktorumda bunu biliyor.mesela bugun elazig yarin sakarya persembe kocaeli cuma yine eskisehirde durusmam var. Ev isleri sosyal hayat keza ayni tempo.

Eger vucut dinlenmez ve yorgun olursa erken doguma sebebiyet verirmis. Bebek cikayimda disarda yatayim diormus.

canım eczanenin adı ne bir de tarif edebilrmisin biraz. nereye yakın söylesen yeter internetten tam adrese bakarım. yarın bornovaya gelicem hastaneye.
adı aklımda değil cnm..sakarya caddesinin bitiminde diyebilirim...karşısında site unlu mamulleri felan var..zaten tek orda eczane kolaylıkla bulursun..

bende de bu dediklerin oluyor canım bazen :/
ama bana bebektir o sertlik oraya dayıyordur başını, kolunu veya ayağını dediler :S

Off allah yardimcin olsun canim. Benimde riskli diye calismaya ara verdim mecburen... zor is.

Daha biraz önce pazar ve market alış verişi yaptım eşim kızdı bi daha tek başına kalkışma diye ya nolcak dedim bitti gercekten temizlik falan yapacaksamda yüzeysel yapıcam[/QUOTE]
Aynen canım yemişim temizliği, çamaşırı. Bundan sonra yavaş, küçük hareketler. İyi ki söyledi arkadaş, okudum okuyalı kendime kızıyorum moralim bozuldu nasılsın yaptım bu hataları diye. Bundan sonra dikkat edelim,Allah korusun güzel bebişlerimizi @edahafiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…