- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.681
ben de çok yiyorum ye acıyı doğur hacıyı derler:) desene iki hacımız olacak:)ya kızlar ben aşırı acı yiyorum öyle böyle değil acı turşu biberler bol pul biber gibi azım gözüm yanana kadar yiyorum bir yerde acı bir şey görsem azım sulanıyor resmen zararı varmı bilmiyorum ama bilen varmı aranızda...
canm dr.na sormadan karar verme bence ilac kullanimindan vazgecmeye bebislerin kilosu ne kadar iyiolursa olsun bazi ictigimiz viraminler zihin gelisimi icin gerekli.ayrica magnezyum almak ilerki aylarda senin isine cok yaricak.kramplarra fln ii geliyor
çok sevindim canım:) kaç gr olduğunu da söyledi miSelam guzel teyjeler
Ben geldim ayrintilidan...
Herseyim cok guzel masaallah...
Veled ikide bi pipi gosterdi durdu doktora...
Iki bayan dr ayni anda baktilar 40 dk surdu...
ALLAH razi olsun hemen beni aldi...
Devlet Hastanesi ama tolerasli oldu bizim tosboga
cok guzel incelediler sagolsunlar...
Dr teyzeleri isiracakti bidigi nerdeyse...
Tam organları inceliyo pat donuyo pulluk gosterio
Bi el kafada bak annesi ezan okuyo diyo
Bi eli sakladi sola yattım bi sure dondum sonra cikardi elini plesantayi ittiriyomus megersem...
Ayak ayak ustune atmalar bacak uzatmalar sirinlik yapti durdu...
Suratini dondu en son agzini acmis veled...
Iki dr hatun da guzeldi tabi ay cekecegimiz var bu capkindan
Dr en son dayanamadi ozel pulluk resmi çıkardı al bunu babaya gotur diye nasil guluolar...
8 tane daha ayri resim verdi...
Bunlari dr ver dedi...
Yanlız bobregimizin kanalinda az genislik varmis...
Cok onemli degil dogumdan sonrada kontrole alinabilir dedi...
Cenesi cukur az cikik bana bakti bakim sana mi benzio diye
Yok dedim ayni babasi
Esim de dun gormustu veledi usgye bakinca aynaya bakiom gibi ddeyip guluodu adam...
Neyse bizden haberler boyle...
Icime sindi ya ozelin ayrintilisindan emin değildim...
Bu biraz danacik ayrintilisi oldu 25+2 de ama napiim ana yuregi iste
canm bebek icin bi zarari var mi yok mu bilemem ama midene zarar vermiyormu?ben gecen hafif acili tursu yedim mahvoldum mide yanmasindanbirde hamilelerde hemoroid olusumu hem kabizliktan hemde bebgin baskisindan dolayi daha kolay acida hemoroidi tetikler o yuzden bence azaltmaya calis
aynen oyle cnm:)hatta dr.da o sekil anlattim.esimde ne garip seysin sen diyor bana:))
ama bn henuz o kadar yukarlarda hisssedmedim yani mideme dogru:/
ben de çok yiyorum ye acıyı doğur hacıyı derler:) desene iki hacımız olacak:)
Bende ay olan nası kullanılıyoki die merak ediyorumben de bu yastıgı gordum ama ne kadar kullanıslı bılemedım ,ondansa bu ay seklınde olan yastıklardan mı alsam dıye dusunuyorum
Canım bende tehlike geçtî die düşündüm saf gibi, çok dikkat etmemiz lazımGerçekten mi,ben kovaya su doldurup kaldırıyorum.Allah korusun inşallah bir şey olmamıştır,bundan sonra daha çok dikkat edelim.Tehlike her zaman var demek ki ..
Canım ben chicco nin deil mothercarein setinî aldım içinde burun temizleyicisi su sıcaklık ölçer felan da vardıCanim butik bebeden ben basta alisveris yapiyordum ama simdi yapmiyorum. Oradan aldigim bazi urunlerin aynisini disarida ayni fiyata gordum. Mesela sen chicco nun tirnak bakim setini almissin. Ben onu real marketten 15 liraya aldim cuma gunu. Kisaca kacirmis olmazsin
Gözün Aydın canım.. Bide çok yormamaya çalış kendini, Allah korusun yaSelam kizlar. Doktora baskin yaptik bugun cati agrilarim yuzunden. Bebisin normalden uzun uzun boylu olacak, serviksinde nerdeyse 6cm ama yorgunluktan bitiyorsunuz. Boyle calismaya devam edersen erken dogum yapacaksin dedi.
Birde bobrek buyumesi durmus.
ay nası ayrıntılı anlatmışsın canım maşallah yaa :) bizimkinin biri 2 boyutlu, hiç anlaşılmıyor, diğeri güya 4 boyutlu ama onda da çok anlaşılmıyor :/ annem şu bacağımı die sordu da teyze sen nerden görcen ben onu anlayabilmek için 6 ay uğraştım dedi uyuzSelam guzel teyjeler
Ben geldim ayrintilidan...
Herseyim cok guzel masaallah...
Veled ikide bi pipi gosterdi durdu doktora...
Iki bayan dr ayni anda baktilar 40 dk surdu...
ALLAH razi olsun hemen beni aldi...
Devlet Hastanesi ama tolerasli oldu bizim tosboga
cok guzel incelediler sagolsunlar...
Dr teyzeleri isiracakti bidigi nerdeyse...
Tam organları inceliyo pat donuyo pulluk gosterio
Bi el kafada bak annesi ezan okuyo diyo
Bi eli sakladi sola yattım bi sure dondum sonra cikardi elini plesantayi ittiriyomus megersem...
Ayak ayak ustune atmalar bacak uzatmalar sirinlik yapti durdu...
Suratini dondu en son agzini acmis veled...
Iki dr hatun da guzeldi tabi ay cekecegimiz var bu capkindan
Dr en son dayanamadi ozel pulluk resmi çıkardı al bunu babaya gotur diye nasil guluolar...
8 tane daha ayri resim verdi...
Bunlari dr ver dedi...
Yanlız bobregimizin kanalinda az genislik varmis...
Cok onemli degil dogumdan sonrada kontrole alinabilir dedi...
Cenesi cukur az cikik bana bakti bakim sana mi benzio diye
Yok dedim ayni babasi
Esim de dun gormustu veledi usgye bakinca aynaya bakiom gibi ddeyip guluodu adam...
Neyse bizden haberler boyle...
Icime sindi ya ozelin ayrintilisindan emin değildim...
Bu biraz danacik ayrintilisi oldu 25+2 de ama napiim ana yuregi iste
bnm minnos hep sagdaydi daha bi hafta sola kayabildi prenses baklaim keyfi ne zamn gelirse o zmn yukari cikcak.ultrasondada narin narin hareket ediyor zaten.dr. diyor pek nazli bi kiz olcak bu hareketlere bak yerini bozmuyor,yuzunu gostermiyor cani nasil isterse hatta gecen profilden elini cenesinin altina koydu kafayida havaya kaldirdi artist bu kiz pozlara gel diye epey gulduk:)özellıkle tam uzandığımda o kadar yukarda hissediyorum cnm yeri genışlıyor sanırım sırt üstü yatınca.
otururken gelelde sagda yada sol tarafta bide altta minnak ayaklar.
ayy ne güzel birlikte büyütüceksiniz. hayatları boyunca en iyi arkadas olur bu bebişler
canan karataydan hiç elektrik alamayanlardn biri de bnm sanırım. kadının anlatısı bile itici geliyo bana. etrafımda yaptrma diyenler oldu ama doktor kesinlkle yaptrmamı söyledi yaptrdım dün
Sanada gecmis olsun tatlim evet meger cevremizde gordugumuz hamileler gibi hantal hantal ordek gibi yurumek agir hareket etmek lazimmis bende hep onlari elestirirdim neden agir hareket ediyorlar popolarini kaldirmiyorlar die bide hep surekli hareket etmenin iyi bisey oldugunu dusunurdum yanilmisim megersimdi dusunuyorumda ben vucudumun butun enerjisini alirsam bebegim nerden enerji saglayip buyuyecek gelisecek gercekten bunu unutmamak iyi beslenmek lazim. Bence bebeginin haftasi daha cok degisir canim bi ileri bi geri gider o kdr sorun etme cok cabuk buyuyorlar eninde sonunda normal halini alcak doguma kadar
Geçmiş olsun @TomrisHatun.Canını sıkma bir ay ileri de,bir ay geride benimki de.İnşallah zamanla doğru zamanı bulacak kuzucuklarımız.Dikkat et kendine,çok geçmiş olsunn..
bnm minnos hep sagdaydi daha bi hafta sola kayabildi prenses baklaim keyfi ne zamn gelirse o zmn yukari cikcak.ultrasondada narin narin hareket ediyor zaten.dr. diyor pek nazli bi kiz olcak bu hareketlere bak yerini bozmuyor,yuzunu gostermiyor cani nasil isterse hatta gecen profilden elini cenesinin altina koydu kafayida havaya kaldirdi artist bu kiz pozlara gel diye epey gulduk:)
saglikli olsunlarda her seye raziyiz
Canim peki dr sana neye dayanarak erken doğurabilirsin dediki. Serviks de iyiymis maşallah.
adı aklımda değil cnm..sakarya caddesinin bitiminde diyebilirim...karşısında site unlu mamulleri felan var..zaten tek orda eczane kolaylıkla bulursun..canım eczanenin adı ne bir de tarif edebilrmisin biraz. nereye yakın söylesen yeter internetten tam adrese bakarım. yarın bornovaya gelicem hastaneye.
cnm sakarya caddesinde site unlu mamullerinin karşısında kalıyor..bende bornovada oturuyorum yerini tarif edersen bende almak isterim
Canım karnimin sağında yada solunda aniden bi sertleşme toplanma hissediyorum bi çıkıntı oluşuyor, ayni zamanda sanki nefes almakta zorluk cekiyorum,kalp atislarim bozuluyor gibi hissediyorum.saniyeler sonra geçiyor.Dun çok oldu,bugünde sabahtan beri iki sefer oldu.Devam ederse aksam gidicem doktora.
Off allah yardimcin olsun canim. Benimde riskli diye calismaya ara verdim mecburen... zor is.Ben kendi capimda cok yogun calisiyorum doktorumda bunu biliyor.mesela bugun elazig yarin sakarya persembe kocaeli cuma yine eskisehirde durusmam var. Ev isleri sosyal hayat keza ayni tempo.
Eger vucut dinlenmez ve yorgun olursa erken doguma sebebiyet verirmis. Bebek cikayimda disarda yatayim diormus.
Teyzesi dun 859 gr di masaallah :)çok sevindim canım:) kaç gr olduğunu da söyledi mi
Off allah yardimcin olsun canim. Benimde riskli diye calismaya ara verdim mecburen... zor is.
Ehh tabiii zamane bebekleri boylee nazlilar. Cektiriyorlar annelere.Hep islerimi yoluna koyayim sonra rahatimiza bakarim diordum. Meger oglus daha fazla rahatlik istiyormus.
Suan kozlar onun elinde tabi. Sorarim ben ona vakti gelip araba istediginde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?