2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kizlar. Doktora baskin yaptik bugun cati agrilarim yuzunden. Bebisin normalden uzun uzun boylu olacak, serviksinde nerdeyse 6cm ama yorgunluktan bitiyorsunuz. Boyle calismaya devam edersen erken dogum yapacaksin dedi.
Birde bobrek buyumesi durmus.

Is

Iste ben oyle iyiyim aman isler yetissin die kosturup dururken bebegimi ve rahim kaslarimi fena yormusum. Sonra da ay kem gozluler die laf ediyorum millete. Ben yapiyormusum kendime asil

Bende babama gittim ilaclari almayi unutmusum 3 4 gundur icemiyorum ilac habire aklimda deli sorular acaba icmeyince bisey oluyormu diyee :/

bende bilmiyorum içmeyi sevmiyorum zor yutuyorum birde unutuyorum da bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var sorarım doktora...

ya kızlar ben aşırı acı yiyorum öyle böyle değil acı turşu biberler bol pul biber gibi azım gözüm yanana kadar yiyorum bir yerde acı bir şey görsem azım sulanıyor resmen zararı varmı bilmiyorum ama bilen varmı aranızda...

canm bebek icin bi zarari var mi yok mu bilemem ama midene zarar vermiyormu?ben gecen hafif acili tursu yedim mahvoldum mide yanmasindanbirde hamilelerde hemoroid olusumu hem kabizliktan hemde bebgin baskisindan dolayi daha kolay acida hemoroidi tetikler o yuzden bence azaltmaya calis

bende bilmiyorum içmeyi sevmiyorum zor yutuyorum birde unutuyorum da bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var sorarım doktora...
canm dr.na sormadan karar verme bence ilac kullanimindan vazgecmeye bebislerin kilosu ne kadar iyiolursa olsun bazi ictigimiz viraminler zihin gelisimi icin gerekli.ayrica magnezyum almak ilerki aylarda senin isine cok yaricak.kramplarra fln ii geliyor

Kızlar benım oğlan ayakları aşağıdayken aşağıya öyle bir vuruyor kı aha gelıyor diyorum çıkacak gibi bir his oluşyor korkutuyor benı bazen :/

Oh gözün aydın canım. Çok geçmiş olsun tekrar :)

Kızlar benım oğlan ayakları aşağıdayken aşağıya öyle bir vuruyor kı aha gelıyor diyorum çıkacak gibi bir his oluşyor korkutuyor benı bazen :/
aynen benm kizda yapiyor cnm oyle korkuyrm hemen yatiyrm.dr.ma sordum ayaklaridir,korkma bebek asagida degil dedi ama bn yine panik oluyrm hemen

Canım dikkat et kendine,yorma kendini ozaman.Hazır herşey yolunda bak maşallah, dikkat et kendine de bebisinede.Bide Allah korusun serviks uzadimi kisaldimi telasesiyle uğraşma...

aynen benm kizda yapiyor cnm oyle korkuyrm hemen yatiyrm.dr.ma sordum ayaklaridir,korkma bebek asagida degil dedi ama bn yine panik oluyrm hemen

bende ıkı dolanıyorum oturuyorum yine. evet cnm çok yer değiştiryorlar sabah ayakları midemdeydi mesela, öğlenden sonra döndü bıcırık. alttan gaz çıkıyomuş hissi veriyor diymi :))

Selam guzel teyjeler
Ben geldim ayrintilidan...
Herseyim cok guzel masaallah...

Veled ikide bi pipi gosterdi durdu doktora...
Iki bayan dr ayni anda baktilar 40 dk surdu...
ALLAH razi olsun hemen beni aldi...
Devlet Hastanesi ama tolerasli oldu bizim tosboga
cok guzel incelediler sagolsunlar...
Dr teyzeleri isiracakti bidigi nerdeyse...
Tam organları inceliyo pat donuyo pulluk gosterio
Bi el kafada bak annesi ezan okuyo diyo
Bi eli sakladi sola yattım bi sure dondum sonra cikardi elini plesantayi ittiriyomus megersem...
Ayak ayak ustune atmalar bacak uzatmalar sirinlik yapti durdu...
Suratini dondu en son agzini acmis veled...
Iki dr hatun da guzeldi tabi ay cekecegimiz var bu capkindan
Dr en son dayanamadi ozel pulluk resmi çıkardı al bunu babaya gotur diye nasil guluolar...
8 tane daha ayri resim verdi...

Bunlari dr ver dedi...
Yanlız bobregimizin kanalinda az genislik varmis...
Cok onemli degil dogumdan sonrada kontrole alinabilir dedi...
Cenesi cukur az cikik bana bakti bakim sana mi benzio diye
Yok dedim ayni babasi
Esim de dun gormustu veledi usgye bakinca aynaya bakiom gibi ddeyip guluodu adam...
Neyse bizden haberler boyle...
Icime sindi ya ozelin ayrintilisindan emin değildim...

Bu biraz danacik ayrintilisi oldu 25+2 de ama napiim ana yuregi iste

Canım dikkat et kendine,yorma kendini ozaman.Hazır herşey yolunda bak maşallah, dikkat et kendine de bebisinede.Bide Allah korusun serviks uzadimi kisaldimi telasesiyle uğraşma...

Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki sormayin zaten. Yurumek eziyet oldu 2 gundur. Isleri dusunurkende ayri bir psikolojiyle kivraniyorum.
Hatta ozel mesaj atacaktim sana yastigi haftaya anlatsam olur mu die soracaktim

Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki sormayin zaten. Yurumek eziyet oldu 2 gundur. Isleri dusunurkende ayri bir psikolojiyle kivraniyorum.
Hatta ozel mesaj atacaktim sana yastigi haftaya anlatsam olur mu die soracaktim
Canim peki dr sana neye dayanarak erken doğurabilirsin dediki. Serviks de iyiymis maşallah.

bende ıkı dolanıyorum oturuyorum yine. evet cnm çok yer değiştiryorlar sabah ayakları midemdeydi mesela, öğlenden sonra döndü bıcırık. alttan gaz çıkıyomuş hissi veriyor diymi :))
aynen oyle cnm:)hatta dr.da o sekil anlattim.esimde ne garip seysin sen diyor bana:))
ama bn henuz o kadar yukarlarda hisssedmedim yani mideme dogru:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…