- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.661
Oyyyyy maşallah sana yaaaaişte benim kızım , nazar etmeyin haa:)
Oyy maşallah kızçeneRabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sanada gecmis olsun tatlim evet meger cevremizde gordugumuz hamileler gibi hantal hantal ordek gibi yurumek agir hareket etmek lazimmis bende hep onlari elestirirdim neden agir hareket ediyorlar popolarini kaldirmiyorlar die bide hep surekli hareket etmenin iyi bisey oldugunu dusunurdum yanilmisim megersimdi dusunuyorumda ben vucudumun butun enerjisini alirsam bebegim nerden enerji saglayip buyuyecek gelisecek gercekten bunu unutmamak iyi beslenmek lazim. Bence bebeginin haftasi daha cok degisir canim bi ileri bi geri gider o kdr sorun etme cok cabuk buyuyorlar eninde sonunda normal halini alcak doguma kadar
Bende babama gittim ilaclari almayi unutmusum 3 4 gundur icemiyorum ilac habire aklimda deli sorular acaba icmeyince bisey oluyormu diyee :/
canm bebek icin bi zarari var mi yok mu bilemem ama midene zarar vermiyormu?ben gecen hafif acili tursu yedim mahvoldum mide yanmasindanya kızlar ben aşırı acı yiyorum öyle böyle değil acı turşu biberler bol pul biber gibi azım gözüm yanana kadar yiyorum bir yerde acı bir şey görsem azım sulanıyor resmen zararı varmı bilmiyorum ama bilen varmı aranızda...
canm dr.na sormadan karar verme bence ilac kullanimindan vazgecmeye bebislerin kilosu ne kadar iyiolursa olsun bazi ictigimiz viraminler zihin gelisimi icin gerekli.ayrica magnezyum almak ilerki aylarda senin isine cok yaricak.kramplarra fln ii geliyorbende bilmiyorum içmeyi sevmiyorum zor yutuyorum birde unutuyorum da bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var sorarım doktora...
Oh gözün aydın canım. Çok geçmiş olsun tekrar :)canım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın...bu arada anestezi etkisiyle ben doğum yaptım sanıyomuşum bebeğimi getirin görcem diyip durmuşum :)
ve Allah tan serklaj ameliyatını açıp youtube dan izlememişim dün ameliyattan sonra merak ettim bi baktım kustum valla berbat bişeymiş..hayatta o psikolojiyle giremezdim ameliyata ..
hepinizi cok seviyor ve öpüyorum
aynen benm kizda yapiyor cnm oyle korkuyrm hemen yatiyrm.dr.ma sordum ayaklaridir,korkma bebek asagida degil dedi ama bn yine panik oluyrm hemenKızlar benım oğlan ayakları aşağıdayken aşağıya öyle bir vuruyor kı aha gelıyor diyorum çıkacak gibi bir his oluşyor korkutuyor benı bazen :/
nasıl geçti ne dedi drAyrintiliya gidiyoruz teyzeleri tontisim icin ananeyle...
Dua edin bizeee
Canım dikkat et kendine,yorma kendini ozaman.Hazır herşey yolunda bak maşallah, dikkat et kendine de bebisinede.Bide Allah korusun serviks uzadimi kisaldimi telasesiyle uğraşma...Selam kizlar. Doktora baskin yaptik bugun cati agrilarim yuzunden. Bebisin normalden uzun uzun boylu olacak, serviksinde nerdeyse 6cm ama yorgunluktan bitiyorsunuz. Boyle calismaya devam edersen erken dogum yapacaksin dedi.
Birde bobrek buyumesi durmus.
aynen benm kizda yapiyor cnm oyle korkuyrm hemen yatiyrm.dr.ma sordum ayaklaridir,korkma bebek asagida degil dedi ama bn yine panik oluyrm hemen
Canım dikkat et kendine,yorma kendini ozaman.Hazır herşey yolunda bak maşallah, dikkat et kendine de bebisinede.Bide Allah korusun serviks uzadimi kisaldimi telasesiyle uğraşma...
Aynenn yaaa ne isi varsa asagilarda az bi cik yukari bak neler var dimi. Benimkide ayni oyle korkuyo insanKızlar benım oğlan ayakları aşağıdayken aşağıya öyle bir vuruyor kı aha gelıyor diyorum çıkacak gibi bir his oluşyor korkutuyor benı bazen :/
kaşar peynir,muz,bulgur pilavı ve kuru yemiş:)kizlar 25 haftalik hamileyim bebgin kilo almasi icin neler yemeliyim.tesekurler cvp verenlere
Canim peki dr sana neye dayanarak erken doğurabilirsin dediki. Serviks de iyiymis maşallah.Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki sormayin zaten. Yurumek eziyet oldu 2 gundur. Isleri dusunurkende ayri bir psikolojiyle kivraniyorum.
Hatta ozel mesaj atacaktim sana yastigi haftaya anlatsam olur mu die soracaktim
aynen oyle cnm:)hatta dr.da o sekil anlattim.esimde ne garip seysin sen diyor bana:))bende ıkı dolanıyorum oturuyorum yine. evet cnm çok yer değiştiryorlar sabah ayakları midemdeydi mesela, öğlenden sonra döndü bıcırık. alttan gaz çıkıyomuş hissi veriyor diymi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?