2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine de,bebişe de.Bundan sonra haliyle dikkat etmemiz gerekiyor hareketlerimize,bir daha olmasın inşallah.Allah korusun yavrularımızı..

Bende odalar arası taşımada anakucagi aldım canım,sıkma kendini inşallah alırsın bütün eksiklerini.

Geçmiş olsun @TomrisHatun.Canını sıkma bir ay ileri de,bir ay geride benimki de.İnşallah zamanla doğru zamanı bulacak kuzucuklarımız.Dikkat et kendine,çok geçmiş olsunn..

Kizlar size bisey sorcam kasilmalarla ilgili;
Benim gun icinde gobeginde dediginiz gibi sertlik oluyo bikac saniye ve bazen bebegim ordan hareket ediyo tekme atiyo ama bazen sadece top gibi oluyo gobegim bu ne simdi kasilma mi bebek midir acep???

Allah korusun,iyi şeyler düşünüyoruz annesi. Saat 4 te peş peşe gelsin tekmeler ultrason da,o zaman görürsün.Hayırlı haberlerle gel inşallah

Canim kapagi acildiktan sonra 6 ay kullanila biliyor:))
Yastigida bilmiyorum canim kullanmadim ama ben sirt destekli olanlardan almayi dusunuyorum sirt ve bel agrim var fazladiyla
açmadım ben ama yine de tarih yazmayınca içime kurt düştü, onu ben kullansam da oğluma yeni mi alsam acaba :) sırt destekli yastık nası oluyomuş canım?

Maşallah oğluşuna canım, koskoc delikanlı olmuş sezeryanı da sıkıntı etme, zaten bi çoğumuz yok Bebek dönmedi, yok rahim açılmadı vs die sezeryan olcaz bu gidişle

Bu yastik yan yatislar icin faydali bence. Karni destekliyor die biliyorum. Karin buyudukce ise yarayabilir
Ben hep yan yatıyorum ve sırtım okadar ağrıyoki sanki bıçak saplıyorlar gibi :/
canm bnde alıcam bu yastıktan bir arkadasım memnundu.zaten bnde bu yastıklarda bin türlü var:)
saol cnm, ben hala koca yastıklardan kullanıyorum, yatakta rahat hareket edemiyorum bize yer kalmıyor koca yastıklardan :)

Sel kullan canim icin rahat edecekse yenisini alirsin bebegine.
Bende internette gormustum butun bi yastik bacaklarin arasinada koyuyosun yastigi sirt destegu de vardi yani oyle hatirliyorun insallah dogru hatirliyorumdur:))

Benim gun icinde gobeginde dediginiz gibi sertlik oluyo bikac saniye ve bazen bebegim ordan hareket ediyo tekme atiyo ama bazen sadece top gibi oluyo gobegim bu ne simdi kasilma mi bebek midir acep???
Kasilma canim. Ama bunlarin olmasi normal artik rahim kendini doguma hazirliyormus. Duzenli ve sik araliklarla olursa mutlaka doktora git ama

Kızlar önemli bilgi !!
Ben 3 ayı atlatınca, v kendimi rahat hissettiğim için biraz fazla rahat davranıyodum, çamaşır sepetini kaldırmak, yüksek raflara uzanmak gibi, bgn öğretmenler odasında uzaktan masaa uzandım bardğımı almak için 2-3 hoca aynı anda bağırdı, napıosun sen bebeğin emziği düşer die :/ sonra araştırdım ki emzik düşmesi bebeğin plasentadan ayrılmasıymış, 3-6 ayda ağır kaldırmamaya, yukarılara uzanmamaya daha çok dikkat etmek gerekiyormuş, okadar korktum ve vicdan azabı çektim ki demekki kendimizi iyi hissetmemize güvenip rahat hareket etmiceZ, canlarımızı da tehlikeye atmıcaz...

ben de bu yastıgı gordum ama ne kadar kullanıslı bılemedım ,ondansa bu ay seklınde olan yastıklardan mı alsam dıye dusunuyorum

Kasilma canim. Ama bunlarin olmasi normal artik rahim kendini doguma hazirliyormus. Duzenli ve sik araliklarla olursa mutlaka doktora git ama
Ayyy!!!ben ordan oglum hareket edince kasilma degildir diyodum.
Gun icinde bazen 4-5 kere oluyo ne sıklikta olmasi tehlikeli acaba??

Gerçekten mi,ben kovaya su doldurup kaldırıyorum.Allah korusun inşallah bir şey olmamıştır,bundan sonra daha çok dikkat edelim.Tehlike her zaman var demek ki ..

Bana proluton iğne,progestan,magnezyum ve fitil verdi canım.

Canım dediğim gibi nefeste sıkışıklık gibi kalpte atış bozukluğu gibi değişik şeylerde hissediyomusun ayni anda.

evet canım sürekli istirahat .. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…