2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bebek için tehlikeli mi bu enzim artışı peki? Ben et yediğim için oldugunu düşünüyorum, bir süre yumurta ve etten uzak durursam geçer mi acaba?

Yeni kaldırdım yoğunluktan kafamı.. Kim düşük yaptı kaçırmışım çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda yeniden nasip etsin.. oy maşallah.., bende haftasonu bir daha gidicem bakalım

cnm ümidi kesme sakın...
hepimiz dua edelim inşaallah sana...
Ya Halık Ya Musavvir Ya Bari Ya Müheymin zikirlerini çek bol bol...
kısaca ;
halık ... tek yaratıcı
musavvir .... sanat sahibi en güzel şekilde yaradan
bari .... yarattıklarının her türlü geregini yerli yerince tastamam yapan
müheymin... yaratıklarını koruyan gözetleyen...

bu ilgili konu açmıştım link aşagıda bi göz at istersen ....

http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebek-isteyenler-icin-zikir.762700/

Cenabı Hak kerimdir üzüntü yapma...

inşaallah hayırlı haberlerini alıcaz tamam mı...

Cok gecmis olsun canim allah hayirli evlatlar versin bizlere cocuklarin mi? Var ne guzel allah bagslasin..

progesteronu nasıl kullanıyosun vajınadan mı yoksa agızdan mı.Ben aksam yatınca 2 tane ıcıyorum sersem gıbı yapıyor ınsanı bı de bulantı falan oluyor ama doktorum ılac yazdı bulantı ıcın sımdı onu kullanıyorum

kızlar hala kasığında arada ağrı hisseden oluyor mu bende var arada yokluyor bugünde var öksürmekten de olabilir hala atlatamadım hastalığı tam olarak.
oluyor canın sureklı olmasa da bır az fazla ayakta durunca gecelerı ozellıkle kasık agrıları oluyor.Ama sıddetli dayanılmayacak agrı olmayana kadar sorun yokmus doktorum soylemıstı bana

Kulandigin vitamini eczaneye sor helalmi diye yada vitaminin ustundeki numarayi ara firmayi sor helalmi ben black Mores hamilelik ve emziren annelerin kullandigi vitamini kulaniyorum en iyisi eczaneye sor hangisi helal diye ordan cik baska eczaneyede sor helal oda derse o vitamini kullan canim

merhaba arakadaşlar.

Biz geldik. bugün doktor kontrolümüz vardı.

Bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.

Kızımda 7+2 de duymuştum, bunda da 7+3 üz bugün.

7+4 le uyumlu çıktı herşey yolunda şükür.

13.3 mm miş.

Bulantılarım için ilaçtan daha faydalı diye zencefil çayı önerdi şimdilik iyi geldi. İnş. hep böyle devam eder.

sizler ve melekleriniz nasılsınız?

kızlar benim doktorum tahlillerime bakarak vitamin vermedi, gerek yok dedi. sadece folic asitin içinde vitamin olanı çıkmış. Folic Trio ondan kullanıyorum 1 aydır.

Teşekkürler cnm deniycem

Mutlaka dene derim. günde 4 bardağı geçmeyecek.

Tozunu değil taneli olanını alacaksın, bir parça kesip kaynatacaksın ılık bir şekilde içeceksin.

Doktoruma sordum (netten okumuştum ben) ilaçlardan daha faydalı bir bitki dedi.

Hatta zencefilli meyve suyu, zencefil şekeri vs. de varmış. olar da iyi gelir dedi.

neden ıcıyorsun o pekmezı?Ben esıme verıyordum sabah aksam 1 kasık,erkeklerde sperm kalıtesıne ıyı gelıyor bılıyorum ben

her şey eksik bende. kan, vitamin bilmem ne. onun için almış eşim

hamileligin ne kadarlikti canim cok gecmis olsun Allah hayirlisini nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…