2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hamileligin ne kadarlikti canim cok gecmis olsun Allah hayirlisini nasip etsin..
doktora göre 5. hafta içindeydim. karından ultrasonla kese görüldü, 4,5 haftalık falan demişti. ama benim regl dönemime göre hesaplama yaplırsa aslında 7 haftalık falandım. geç döllenmedir herhalde diyordum. doktor da başka bi şey demedi.(bi de özel hastane doktoru ama azından cımbızla laf alınıyor kadının) ama bi tuhaflık vardı. kesenin boyutuna göre hesap yapılırsa 4,5 haftalık falansın dedi, ama karın ultrasonu 6. haftalıkkken görülürmüş. ne biliyim bi tutarsızlık vardı bende sanırım. kese görüldükten iki gün sonra kahverengi akıntım geldi, bir gün bekledim geçmedi, doktoru aradım, gel dedi. karından baktı kese görünmedi, vajinadan baktı aşağıya kaymıştı yeri ve şekli de garipleşmişti, boyut olarak da küçülmüştü, emin olalım diye kan testinde beta baktırdı, beta 1200 küsür çıktı. betanın gerilemesi kimyasal hamilelik, yani bir nevi düşük demekmiş. sağlıksız bir gebelikmiş ve vücut fark edip yok etmiş. tuvalete çıktığımda da dürekli parçalar geliyor zaten. kızlar çok hayale kapılmıştım ama Allah'ın takdiri ve eminim benim için hayırlı olan böyleydi diyip duruma alışmaya ve yeni umutlar için kaderime razı olmaya başladım.anneye sıkı tutunmayan ve hatalı döllenmeler ilk haftalarda kendini temzizlermiş. yani bu da bir hayır diye düşünmek lazım. ama yine de böyle tecrübeler yaşamasın kimse (desem de doğanın doğalı böyle % 25 böyle sonlanabiliyormuş gebelikler) bunları tabi doktorumdan değil. arkadaşlarımdan ve internet sitelerinden öğrendim. gudubet bir doktora düştüm, son kontrolü de yaptırıcam zaten bi daha uğramam o hastaneye.
ben iyiyim. daha mikemmel, kusursuz, hatasız, bomba gibi bir döllenme ile aranıza yeniden katılaceğim inşallah.

ben yurt disinda yaşıyorum ama aslen SAKARYA liyim cokta sewerim memleketimi ahh simdi orda olsam ahhh

Cok gecmis olsun canim allah hayirli evlatlar versin bizlere cocuklarin mi? Var ne guzel allah bagslasin..

Cok sagol cnm amin InsaAllah ewet 5 yasinda bir oğlum ve 3 yasinda bir kizcem var InsaAllah bi bebisimde tutunirda 3 cocuk annesi olurum

ayyy ya sen gecemi alion bu ilaci bana dr demedi ne zaman alinir die bende sabah folik asit vitamin ve bu progesteron u aliorum ve durum vahim oluo tabikide ayy bendemi gece icsem ya yarin bir dr ye sorayim cok saol cnm yardimci oldun

Hmm ok cnm saol ben benim ilaci sorarim olmadi senin ilaci ararim burada buyuk ihtimal bulurum o ilaci

canim cok gecmis olsun. hayirlisi boyleymis diye dusunmek lazim. icini ferah tut. insallah yeni bir gebelikle saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin.

Üzülme cnm...
Dedigin gibi her işte bi hayir var. ..
Seni en kisa zamanda yeniden gebis formlarinda gorelim inşaallah...
ALLAH izin verirse burda oluruz bizede haber et emi...

COk gecmis olsun her serde bir hayir vardir unutmayin insallah yakin zamanda guzeel haberlerinizi aliriz

Canım bu kabızlığa sebep olmaz değilmi

Bu arada kızlar ben eşimle ilişki yapamıyorum bebeğim bişi olur die korkum var doktor da durumu bana bıraktı ben yeni evliyim ama 3 ay önce bebeğimi kaybetmiştim ve çık ilişki oluyoedu o zamanlar kesemin şekli bozulmuştu hep ilişkiden şüphe etmiştim

canım kıyamam korkma rabbimin izniyle hiçbirsey olmaz bebişine..bende cok duygusalım bu ara

geçmiş olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Benimde öyle sanki kangren olmuş gibi bi ağrı fenayım nekadar sürede geçiyo

iyi akşamlar kızlarr anca fırsat buldum nete girmeye.
bugün detaylı usg ve doktor kontrolüm vardı keseyi tam görememişti doktor. detaylıda sağ ve sol yumurtalıklarda kist görünüyor ama sıkıntılı değil ve pazartesiden beri ölçüleride küçülmüş. ilk başta usg yapan doktor ilk gebeliğinizmi dedi hayır dedim kese göremiyorum dedi sonra sezeryan oldunuz mu dedi evet dedim ondan sonra sezeryan kesi yerime baktı ve keseyi gördüm kese sezeryan kesisinin oraya yerleşmiş o yüzden görememişler normalde burda yerleşmez dedi takip gerektiriyormuş. 5+2 haftalık satla uyumlu görünüyor eğer bir aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra gideceğimm kalp atışları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…