- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.381
Benimde sol bacagim bilegimle diz kapzgim arasi sgriyo romatizma agrisi gibi.bebek vucudumuzdaki kalsiyumu aldigi icin bence ondan agriyo olabilir.tabi bu benim tamamen varsayimim yine de doktorlarimiza sormamiz lazim galiba.Ya benim bacağım çok ağrıyo normalmi
doktora göre 5. hafta içindeydim. karından ultrasonla kese görüldü, 4,5 haftalık falan demişti. ama benim regl dönemime göre hesaplama yaplırsa aslında 7 haftalık falandım. geç döllenmedir herhalde diyordum. doktor da başka bi şey demedi.(bi de özel hastane doktoru ama azından cımbızla laf alınıyor kadının) ama bi tuhaflık vardı. kesenin boyutuna göre hesap yapılırsa 4,5 haftalık falansın dedi, ama karın ultrasonu 6. haftalıkkken görülürmüş. ne biliyim bi tutarsızlık vardı bende sanırım. kese görüldükten iki gün sonra kahverengi akıntım geldi, bir gün bekledim geçmedi, doktoru aradım, gel dedi. karından baktı kese görünmedi, vajinadan baktı aşağıya kaymıştı yeri ve şekli de garipleşmişti, boyut olarak da küçülmüştü, emin olalım diye kan testinde beta baktırdı, beta 1200 küsür çıktı. betanın gerilemesi kimyasal hamilelik, yani bir nevi düşük demekmiş. sağlıksız bir gebelikmiş ve vücut fark edip yok etmiş. tuvalete çıktığımda da dürekli parçalar geliyor zaten. kızlar çok hayale kapılmıştım ama Allah'ın takdiri ve eminim benim için hayırlı olan böyleydi diyip duruma alışmaya ve yeni umutlar için kaderime razı olmaya başladım.anneye sıkı tutunmayan ve hatalı döllenmeler ilk haftalarda kendini temzizlermiş. yani bu da bir hayır diye düşünmek lazım. ama yine de böyle tecrübeler yaşamasın kimse (desem de doğanın doğalı böyle % 25 böyle sonlanabiliyormuş gebelikler) bunları tabi doktorumdan değil. arkadaşlarımdan ve internet sitelerinden öğrendim. gudubet bir doktora düştüm, son kontrolü de yaptırıcam zaten bi daha uğramam o hastaneye.hamileligin ne kadarlikti canim cok gecmis olsun Allah hayirlisini nasip etsin..
neden olur peki böyle seyler iyi beslenememek yada kafeinli şeyler tüketmek yada sigara içmek mi sebep olur..?canım ben yaşadım malesef 7,5 haftalıkken durmuş kalbi miniğimin geçen şubatta kürtaj oldum.
ben yurt disinda yaşıyorum ama aslen SAKARYA liyim cokta sewerim memleketimi ahh simdi orda olsam ahhhMerhaba arkadaşlarr işlerim hafifleyince size bakmaya fırsat buluyorum bende milli eğitimde çalışıyorum masa başı işim ama bölümüm özlük olunca yoğunluk oluyor. ve sakaryada yaşıyorum aramızda sakaryadan olan var mı?
Cok gecmis olsun canim allah hayirli evlatlar versin bizlere cocuklarin mi? Var ne guzel allah bagslasin..
ayyy ya sen gecemi alion bu ilaci bana dr demedi ne zaman alinir die bende sabah folik asit vitamin ve bu progesteron u aliorum ve durum vahim oluo tabikide ayy bendemi gece icsem ya yarin bir dr ye sorayim cok saol cnm yardimci oldunprogesteronu nasıl kullanıyosun vajınadan mı yoksa agızdan mı.Ben aksam yatınca 2 tane ıcıyorum sersem gıbı yapıyor ınsanı bı de bulantı falan oluyor ama doktorum ılac yazdı bulantı ıcın sımdı onu kullanıyorum
Kulandigin vitamini eczaneye sor helalmi diye yada vitaminin ustundeki numarayi ara firmayi sor helalmi ben black Mores hamilelik ve emziren annelerin kullandigi vitamini kulaniyorum en iyisi eczaneye sor hangisi helal diye ordan cik baska eczaneyede sor helal oda derse o vitamini kullan canim
doktora göre 5. hafta içindeydim. karından ultrasonla kese görüldü, 4,5 haftalık falan demişti. ama benim regl dönemime göre hesaplama yaplırsa aslında 7 haftalık falandım. geç döllenmedir herhalde diyordum. doktor da başka bi şey demedi.(bi de özel hastane doktoru ama azından cımbızla laf alınıyor kadının) ama bi tuhaflık vardı. kesenin boyutuna göre hesap yapılırsa 4,5 haftalık falansın dedi, ama karın ultrasonu 6. haftalıkkken görülürmüş. ne biliyim bi tutarsızlık vardı bende sanırım. kese görüldükten iki gün sonra kahverengi akıntım geldi, bir gün bekledim geçmedi, doktoru aradım, gel dedi. karından baktı kese görünmedi, vajinadan baktı aşağıya kaymıştı yeri ve şekli de garipleşmişti, boyut olarak da küçülmüştü, emin olalım diye kan testinde beta baktırdı, beta 1200 küsür çıktı. betanın gerilemesi kimyasal hamilelik, yani bir nevi düşük demekmiş. sağlıksız bir gebelikmiş ve vücut fark edip yok etmiş. tuvalete çıktığımda da dürekli parçalar geliyor zaten. kızlar çok hayale kapılmıştım ama Allah'ın takdiri ve eminim benim için hayırlı olan böyleydi diyip duruma alışmaya ve yeni umutlar için kaderime razı olmaya başladım.anneye sıkı tutunmayan ve hatalı döllenmeler ilk haftalarda kendini temzizlermiş. yani bu da bir hayır diye düşünmek lazım. ama yine de böyle tecrübeler yaşamasın kimse (desem de doğanın doğalı böyle % 25 böyle sonlanabiliyormuş gebelikler) bunları tabi doktorumdan değil. arkadaşlarımdan ve internet sitelerinden öğrendim. gudubet bir doktora düştüm, son kontrolü de yaptırıcam zaten bi daha uğramam o hastaneye.
ben iyiyim. daha mikemmel, kusursuz, hatasız, bomba gibi bir döllenme ile aranıza yeniden katılaceğim inşallah.
Üzülme cnm...doktora göre 5. hafta içindeydim. karından ultrasonla kese görüldü, 4,5 haftalık falan demişti. ama benim regl dönemime göre hesaplama yaplırsa aslında 7 haftalık falandım. geç döllenmedir herhalde diyordum. doktor da başka bi şey demedi.(bi de özel hastane doktoru ama azından cımbızla laf alınıyor kadının) ama bi tuhaflık vardı. kesenin boyutuna göre hesap yapılırsa 4,5 haftalık falansın dedi, ama karın ultrasonu 6. haftalıkkken görülürmüş. ne biliyim bi tutarsızlık vardı bende sanırım. kese görüldükten iki gün sonra kahverengi akıntım geldi, bir gün bekledim geçmedi, doktoru aradım, gel dedi. karından baktı kese görünmedi, vajinadan baktı aşağıya kaymıştı yeri ve şekli de garipleşmişti, boyut olarak da küçülmüştü, emin olalım diye kan testinde beta baktırdı, beta 1200 küsür çıktı. betanın gerilemesi kimyasal hamilelik, yani bir nevi düşük demekmiş. sağlıksız bir gebelikmiş ve vücut fark edip yok etmiş. tuvalete çıktığımda da dürekli parçalar geliyor zaten. kızlar çok hayale kapılmıştım ama Allah'ın takdiri ve eminim benim için hayırlı olan böyleydi diyip duruma alışmaya ve yeni umutlar için kaderime razı olmaya başladım.anneye sıkı tutunmayan ve hatalı döllenmeler ilk haftalarda kendini temzizlermiş. yani bu da bir hayır diye düşünmek lazım. ama yine de böyle tecrübeler yaşamasın kimse (desem de doğanın doğalı böyle % 25 böyle sonlanabiliyormuş gebelikler) bunları tabi doktorumdan değil. arkadaşlarımdan ve internet sitelerinden öğrendim. gudubet bir doktora düştüm, son kontrolü de yaptırıcam zaten bi daha uğramam o hastaneye.
ben iyiyim. daha mikemmel, kusursuz, hatasız, bomba gibi bir döllenme ile aranıza yeniden katılaceğim inşallah.
COk gecmis olsun her serde bir hayir vardir unutmayin insallah yakin zamanda guzeel haberlerinizi alirizdoktora göre 5. hafta içindeydim. karından ultrasonla kese görüldü, 4,5 haftalık falan demişti. ama benim regl dönemime göre hesaplama yaplırsa aslında 7 haftalık falandım. geç döllenmedir herhalde diyordum. doktor da başka bi şey demedi.(bi de özel hastane doktoru ama azından cımbızla laf alınıyor kadının) ama bi tuhaflık vardı. kesenin boyutuna göre hesap yapılırsa 4,5 haftalık falansın dedi, ama karın ultrasonu 6. haftalıkkken görülürmüş. ne biliyim bi tutarsızlık vardı bende sanırım. kese görüldükten iki gün sonra kahverengi akıntım geldi, bir gün bekledim geçmedi, doktoru aradım, gel dedi. karından baktı kese görünmedi, vajinadan baktı aşağıya kaymıştı yeri ve şekli de garipleşmişti, boyut olarak da küçülmüştü, emin olalım diye kan testinde beta baktırdı, beta 1200 küsür çıktı. betanın gerilemesi kimyasal hamilelik, yani bir nevi düşük demekmiş. sağlıksız bir gebelikmiş ve vücut fark edip yok etmiş. tuvalete çıktığımda da dürekli parçalar geliyor zaten. kızlar çok hayale kapılmıştım ama Allah'ın takdiri ve eminim benim için hayırlı olan böyleydi diyip duruma alışmaya ve yeni umutlar için kaderime razı olmaya başladım.anneye sıkı tutunmayan ve hatalı döllenmeler ilk haftalarda kendini temzizlermiş. yani bu da bir hayır diye düşünmek lazım. ama yine de böyle tecrübeler yaşamasın kimse (desem de doğanın doğalı böyle % 25 böyle sonlanabiliyormuş gebelikler) bunları tabi doktorumdan değil. arkadaşlarımdan ve internet sitelerinden öğrendim. gudubet bir doktora düştüm, son kontrolü de yaptırıcam zaten bi daha uğramam o hastaneye.
Canım bu kabızlığa sebep olmaz değilmiMutlaka dene derim. günde 4 bardağı geçmeyecek.
Tozunu değil taneli olanını alacaksın, bir parça kesip kaynatacaksın ılık bir şekilde içeceksin.
Doktoruma sordum (netten okumuştum ben) ilaçlardan daha faydalı bir bitki dedi.
Hatta zencefilli meyve suyu, zencefil şekeri vs. de varmış. olar da iyi gelir dedi.
canım kıyamam korkma rabbimin izniyle hiçbirsey olmaz bebişine..bende cok duygusalım bu araCanim cok duygusallik basti beni arabistandayim annemden babamdan ,ailemden uzagim hdrseye agliyor oldum .
Hemen kiriliyorum esim suratini cevirse bana bile hüngür hüngür agliyorum ilk gebeligim hic tecrübem yok .
bir agri girse rahmime bebegime bisey oldu diye agliyorum hicbirseyden anlamiyorum buraya biseyker srnca kimse cvb yazmayinca kiriliyorum...bu arada 3 seneye yakin hic hamile kalmadim tam 2 ay sonra tup bebek yapcz dedim hamile kaldim ....kaybetme korkum var... yanlis bisi yazdiysam k.bkma canim ...
bende de var kasık ağrısı sanki adet sancısı gibi geçmiş olsun normal galibakızlar hala kasığında arada ağrı hisseden oluyor mu bende var arada yokluyor bugünde var öksürmekten de olabilir hala atlatamadım hastalığı tam olarak.
geçmiş olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versindoktora göre 5. hafta içindeydim. karından ultrasonla kese görüldü, 4,5 haftalık falan demişti. ama benim regl dönemime göre hesaplama yaplırsa aslında 7 haftalık falandım. geç döllenmedir herhalde diyordum. doktor da başka bi şey demedi.(bi de özel hastane doktoru ama azından cımbızla laf alınıyor kadının) ama bi tuhaflık vardı. kesenin boyutuna göre hesap yapılırsa 4,5 haftalık falansın dedi, ama karın ultrasonu 6. haftalıkkken görülürmüş. ne biliyim bi tutarsızlık vardı bende sanırım. kese görüldükten iki gün sonra kahverengi akıntım geldi, bir gün bekledim geçmedi, doktoru aradım, gel dedi. karından baktı kese görünmedi, vajinadan baktı aşağıya kaymıştı yeri ve şekli de garipleşmişti, boyut olarak da küçülmüştü, emin olalım diye kan testinde beta baktırdı, beta 1200 küsür çıktı. betanın gerilemesi kimyasal hamilelik, yani bir nevi düşük demekmiş. sağlıksız bir gebelikmiş ve vücut fark edip yok etmiş. tuvalete çıktığımda da dürekli parçalar geliyor zaten. kızlar çok hayale kapılmıştım ama Allah'ın takdiri ve eminim benim için hayırlı olan böyleydi diyip duruma alışmaya ve yeni umutlar için kaderime razı olmaya başladım.anneye sıkı tutunmayan ve hatalı döllenmeler ilk haftalarda kendini temzizlermiş. yani bu da bir hayır diye düşünmek lazım. ama yine de böyle tecrübeler yaşamasın kimse (desem de doğanın doğalı böyle % 25 böyle sonlanabiliyormuş gebelikler) bunları tabi doktorumdan değil. arkadaşlarımdan ve internet sitelerinden öğrendim. gudubet bir doktora düştüm, son kontrolü de yaptırıcam zaten bi daha uğramam o hastaneye.
Benimde öyle sanki kangren olmuş gibi bi ağrı fenayım nekadar sürede geçiyonormal canım benim ilk hamileliğimde sağ bacağım aşırı ağrıyordu yerinden çıktı herhalde dedim eşimle apar topar acile gittik dr gebelik ihtimali var mı dedi ewt dedik tahlil yaptı öyle öğrenmiştik gebelik belirtisiymiş yani
Ay ne guzel hepimiz duygusaliz bu arada karnn sert mi? ben cok sismisim bu durumdan cok rahatsizimcanım kıyamam korkma rabbimin izniyle hiçbirsey olmaz bebişine..bende cok duygusalım bu ara
Canim 6 haftalikken bnde oldu doktor bebek yerinde mi bakti cok sukur yerindeydi durdurmasi icn igne verdi ve gecti doktora git korkma allahin izniyle bisi olmaz..Kizlar koyu kahve akinti geldi korkuyorum..kan.uyusmazligida var
Canim 6 haftalikken bnde oldu doktor bebek yerinde mi bakti cok sukur yerindeydi durdurmasi icn igne verdi ve gecti doktora git korkma allahin izniyle bisi olmaz..
inşallah herşey yolundadır Allah emanet ol sen ve kuzun... iyi düşün iyi haberleri bekliyoruz...
Yarin gidicem..insallah birsey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?