- 19 Kasım 2013
- 376
- 200
- 63
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.321
cnm ben hala yokum listede hayalimbenim yaş 31 bdt 09.06.2015 2. olacak inşallahArkadaşlar listeyi konu bütünlüğü açısından buraya aldık ,tatlikedi arkadaşımıza burdan teşekkür ederim öncü olduğu için... varsa eklenmeyen , eklenmek isteyen, bu mesajı altıntılayıp bana yazsın veya özel mesaj atsın
Estagfirullah canim bende bilmezdim ama basa gelince ogreniyir insan. Rabbim kimselwre yasatmasin. Aynen oyle oluyor. Kalp atislari basliyor ilk once her sey yolunda iken sonradan kalbi durabiliyor. Bazen kahve lekelenme yasata biliyor ama hic belirti verme ye biliyor. İlk haftalardaki kalp durmasinin anneyi zehirleme olayi biraz gec olabilir ama son haftalarda olursa tehlikeli oluyorcahilliğimden bişey soracam bebeğin kalp atışlarını başta duyuyorsunuz sonramı kalp atışı duruyor eğer öyleyse bunu kendiniz mi anladınız bildiğim kadarıyla bebek karında ölünce bi süre sonra anneyi zehirlemeye başlıyor
Gunaydin canimkızçelerrr herkes yoğunmu ya işyerinde kaldırın bi kafanızı konuşalımm
Canim cok duygusallik basti beni arabistandayim annemden babamdan ,ailemden uzagim hdrseye agliyor oldum .
Hemen kiriliyorum esim suratini cevirse bana bile hüngür hüngür agliyorum ilk gebeligim hic tecrübem yok .
bir agri girse rahmime bebegime bisey oldu diye agliyorum hicbirseyden anlamiyorum buraya biseyker srnca kimse cvb yazmayinca kiriliyorum...bu arada 3 seneye yakin hic hamile kalmadim tam 2 ay sonra tup bebek yapcz dedim hamile kaldim ....kaybetme korkum var... yanlis bisi yazdiysam k.bkma canim ...
ben hiç duymadım canımkızlar kımse bu Fatıh Durmusoglunu tanımıyor mu kadın doktoru olarak tavsıye etmısler ama nette pek bı sey bulamadım hakkında
Canim tr ye gitmek istmz miyim ama olmzmis bu aylar ucaga binmm sakincaliymis 4 aya ancakmis saglikli olsunda olsun ...dusuklerin var dedin nasil dusuk yaptin ...allah herkese hayirli bir evlat nasip etsin bu arada mecik karnin sert mi bu normal miYokncnm ya ne kusuru olurmu hepimiz hamileyiz hepimiz alinganiz bosver takma kafana aglama bak senin her yasadigin duyguyu bebeginde yasio onu dusunerek uzulmemeye calis dicem amahamileleik ve hormonlar iste biomiorum tr ye gitme ihtimalin varmi bilmem ama istersen esinle konus biraz annenle babanin yanina git suan sewgiye muhtaciz esin yetemeye bilir yani imkanin varsa benim bu sag 3. Cu cocugum eger bir sorun slklntin olursa bana sorabilirsin bbildigim kadaroyla cvp verebilirim benimde 3 kaybim var elimizden ne gelirse ok gurbet zor be insanin yapisindan daha kirilgan ve hassas yapio :-(
Y
öyle demedi ama keseyi net göremedi malesef pazartesi gütmiştim.Bişey sorucam siz ilk gittiğinizde hiç "dış gebelik olabiliri belli değil" dedi mi doktor?
Bana öyle söylendiğinden beri hamileliğime sevinemiyorum. 28'inde tekrar gidicem.
O zaman 6+1 haftalık oluyo, kesin belli olur mu dış gebelik olup olmadığı?
(İlk gittiğimde 4+5 haftalıktı)
merhaba kübra hoşgeldin inşallahh dediğin gibi geçiririz önümüzdekileri aylarımerhaba anneler. ben de 2013 mayıs annelerinden kübra. Antalya kaş ta yaşıyorum. okul öncesi öğretmeniyim. 26 nisan 2013 doğumlu 1,5 yaşında bir oğlum var. bu hamileliğimde sürpriz oldu. bebeğimi hala emziriyorum. dün kan tahlili yaptırdım. 5+5 de beta hcg değerim 4641 çıktı. 6+1 de doktor kontrolüne gitmiş olucaz. inşallah sorunsuz geçer. mide bulantılarım çok şiddetli değil. ama içimde sürekli bir hareket var.. herkesin gebeliği hayırlı olsun inşallah.. Allah sağ salim kucaımıza almayı nasip etsin inş.
gözünüz aydınbende bugün doktordaydım keseyi gördüm kalp atışı için haftaya cuma tekrar gidicem...
ne güzel rabbim sağlıcakla kucağınıza almayıda nasi etsinbugün doktora gittim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu...normalde son adet 30agustostu ama geç döllenme olmuş suan 6 hafta 3 günlük Rabbim herkese o duyguyu yaşatsın Hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah..
aşkımeşim burda kimse bilerek sana cvp vermemezlik yapmaz eminim birbirimizi tanımıyoruzki. ben çalışıyorum bazen geriye dönük bakamıyorum yada bildiğim birşeyse cevap yazıyorum mesela yurtdışından var mı demişsin. olmadığım için birşey yazmadım msj ına. birde hepimiz alınganız kaygılıyız seni çok iyi anlıyorum ama burda herkes bencil dersen üstüme alınmamız ve hiç cevap vermek istememizde normal diye düşünüyorum.Canim cok duygusallik basti beni arabistandayim annemden babamdan ,ailemden uzagim hdrseye agliyor oldum .
Hemen kiriliyorum esim suratini cevirse bana bile hüngür hüngür agliyorum ilk gebeligim hic tecrübem yok .
bir agri girse rahmime bebegime bisey oldu diye agliyorum hicbirseyden anlamiyorum buraya biseyker srnca kimse cvb yazmayinca kiriliyorum...bu arada 3 seneye yakin hic hamile kalmadim tam 2 ay sonra tup bebek yapcz dedim hamile kaldim ....kaybetme korkum var... yanlis bisi yazdiysam k.bkma canim ...
off kötü olmuş cidden çok geçmiş olsun saf zeytinyağını içmeyi ve kullanmayı denesenGünaydın kızlar kabızlık için ki sorunum kabızlık değil galiba içerde yırtılma var canımı yakıyor ama yumuşatmak içinde şirket doktorum proctolog krem ve dupbalac şurup verdi doğum doktorunu aradım sordum kullan dedi
Annemde kullanmış o şurubu endişelerim var ama napmam gerekiyor
hiç bilmiyorum.amiinn inşallahh, ya bir şey srucam ikiz olduğu ne zaman ve nasıl anlaşılıyor
ben yaşamadım ama kardeşim ve ablam yaşadı canım dediğin gibi herşey normalken bir sonraki kontrolde kalbi durmuştu bebeklerincahilliğimden bişey soracam bebeğin kalp atışlarını başta duyuyorsunuz sonramı kalp atışı duruyor eğer öyleyse bunu kendiniz mi anladınız bildiğim kadarıyla bebek karında ölünce bi süre sonra anneyi zehirlemeye başlıyor
merhaba kızlar benimde alejim olmustu ama benim karaciğer enzimlerim yüksekti kullandığım tiroid ilacı yüzünden. yani siz de bir baktırın belki alt yani karaciğer enzimelriniz yüksektir.
Ettendir o etteen , takma kafana inşaAllahtroid ilacı kullanmıyorum öyle bir sorunum yok neyse kan tahlillerim haftaya çıkacak.
tiroid yüzünden değil de başka ilaçlardan da yüksek çıkabiliyor karaciğer enzimleri ondan kaşıntı olabilir diye söylemiştim tabi siz kan tahlili çıkana kadar aklınıza kötü hiç bi şi getirmeyin ..troid ilacı kullanmıyorum öyle bir sorunum yok neyse kan tahlillerim haftaya çıkacak.
gebeliktede enzim artışları olabiliyor malesef özellikle ilerleyen dönemlerde artan kaşıntı ile kendini belli ediyor. benide enzim yüksekliği sorunum var ve hiçbir şikayetim yoktu sadece yemeklerden sonra hazımsızlık ve şişkinlik şikayetiyle gitmiştim öyle çıktı ortaya. tabiki sizde olabilecek diye birşey yok rabbim korusun sizide evladınızıdatroid ilacı kullanmıyorum öyle bir sorunum yok neyse kan tahlillerim haftaya çıkacak.
Kzlar mrb bugun 7+1deyiz doktora kalp atisi icin gittk vajinal bakti duyulmadidoktor sali gunu tekrar cgrdi yine duymazsak kurtaj dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?