2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Guya 1 haftalik gitmisti 5 hafta oldu yazik bana ya bi ton is artti bana insallah Rabbim sesimi duyar da annesi yarin gelir cocugunu alir yoksa yine uzayacak bu is
bi insan evladını nasıl bırakabilir bu kadaruzun süre gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Böyle insanlar anne olmamalı ya... o çocuğun yaşadığı tramvayı düşünmek istemiyorum.. anne tarafından sürekli terkedilmiş, başkaları tarafından büyütülmüş bir birey kadınlara ve dahi insanlara nasıl güven duyabilir büyüyünce..

Ah yavrum benim,ne kadar da küçük.Anne sevgisin den uzak.Allah 'ım annesine tez zaman da akıl fikir versin de gelsin çocuğunun başına.Sevsin,koklasın.Şu ana kadar yaptığı hataları tekrar etmesin inşallah

Yemedim sarımsak..meyve suyu içtim hareketlenir diye ama tık yok. Cumartesi gidebilirim doktora da.kac dakkadir konuşuyorum hadi kızım diye gobegimi sarsiyorum ama yok
kuzucum benimki su sesi duyunca basıyo tekmeyi. duş veya bulaşık yıkarken tekmeyi yiyorum. benim gibi su kuşu olucak sanırım tihihihi bi ılık duşa girsene göbüşünü de sev, belki nazlanıyodur annesine

böbrek ağrısı belde olmuştu benim. sağ böbreğimde taş var da. bikaç kez ağrı yapmıştı, ve hemen böbrek olduğunu anlamıştım. noktasal bi ağrıydı çünkü.
Benimde hep sagda agri yapiyor resmen zonkluyor kas agrisi olsa soldada olmasi lazim bitek sag ve surekli ayni nokta hic sasmiyor

Guya 1 haftalik gitmisti 5 hafta oldu yazik bana ya bi ton is artti bana insallah Rabbim sesimi duyar da annesi yarin gelir cocugunu alir yoksa yine uzayacak bu is

Nabiyormusuz boyle is buyurmaya kalkinca bir daha binbir mana bulup kendisiyle basbasa birakiyormusuz o umarsiz eltiyi.

Dunyanin en kucuk premature bebegi 21 haftalik kizlar duydunuz mu haberi ? Yuce Rabbim ol dedi mi oluyor iste sakin kotu dusunmeyin. Bu dunyada yiyecek ekmegi varsa doguyor melekler iste
Bizim bi tanidik aile dostu diyelim oda 700 gr ken dogurdu ve yasadi cok sukur smdi 5 yasinda masallahi var :)

Hayir acile gtmstm zatn birkere eliyle dokunmasyla cekmesi bir oldu kas agrisi dedi sicak su torbasi koy dedi yolladi k
canım normal polikliniğe git. doktoruna söyle. böbrek taşı falan varsa çok önemli hamilelik için. sen kendi doktoruna görün olur mu? zaten bi ultrasonla anlaşılıyo böbrekte sorun varsa.

Haklisin canim ne diyeyim eltimin kendi kiz kardesi 9 yildir galiba hala cocuk sahibi olamiyor onu da gorup sukretmiyor ya

Nabiyormusuz boyle is buyurmaya kalkinca bir daha binbir mana bulup kendisiyle basbasa birakiyormusuz o umarsiz eltiyi.
Eltimle konusmuyorum zaten cok kotu birisi yazsam roman olur kayinvalidem rica ettigi icin 1 haftalik bakarim dedim bu yandan da gelemedi kendisi zaten gelemedgi icin cildirmis durumda

Kızlar dün geceden beri bebeğimi hiç hissetmiyorum.normalde okadar hareketleydi ki.cok korkuyorum
Canim belki pozisyonu degismistir ya da yorulduysan o da etkiliyor. Bana oldu cunku. Bir gun boyunca hissetmedim. Igne olmam gerekiyordu. Saglik ocagina gittik. Hemsire yorulduysan bebek hareket etmez demisti.

Kızlar dün geceden beri bebeğimi hiç hissetmiyorum.normalde okadar hareketleydi ki.cok korkuyorum
Korkma canım bi kaç gün önce bende hissetmemistim saatlerce, tam doktora gitmeye karar verdik oynamaya başladı, biraz tatlı ye yat dinlen inşallah oynar.

Aynı seyi çoğu zaman yaşıyorum canım, bazen canımı yakıyor resmen, hele o hava kabarcığı gibi olan sey varya aptal bi gülümseme yapıyor bende
çok normal dedi dün doktorum keyfini çıkart dedi

Lansinoh un göğüs kremi ve pedini alicam inşallah canım, epey araştırdım ve lansinoh a karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…