- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.301
Adet sancısı gibi mi canım, çok tedirgin ettiyse seni bi git gidebiliyorsan doktora yada ara bi sor istersen.Ya arkadaslar gobegimin dört parmak asagiaina agri girip giidiyor. Sabah da vardi hala oluyor. Normaldir dedik de devam edince.. Hic olmazdi. Ne yapayim ben şimdi
cok cok geçmiş olsun canım.. Allah inşallah hayırlısıyla birini çıkarır karşına.. dualarım seninleTekrar Merhaba kızlar ve destekleriniz için tekrar Teşekkürler.
Sonuclarim çıktı bnm böbreklerde büyüme varmiS, Ağrılarım gecene kadar burdaymisim.bebis icinde erken dogum riskine karşı yeni haplar ve haftada 1 uygulanacak igne tedavisine basliyoruz.
ayaga kalkmama yasağı 36.haftaya kadar devam edicek.ailemde uzakta bi taraftan evde bana yardımcı olcak birini bulmaya calisiyorum. Antalyada yasiyrm durumu biliyosunuz buralarda taniginiz, bildiginiz varsa bana yardımcı olucak sevinirim.Allah hepinizden razi olsun burda oldugum icin birkez daha mutlu oldum.sevgiler...
Evet canım tam gece 00:00da başlıyor.KIZLAR BU EBEBEKTEKİ İNDİRİMLER GECE YARISINDA MI BAŞLIYOR?
BENİM BEĞENDİĞİM TAKIMIN BUGÜN İNDİRİME GİRMESİ VE TABİKİ KALMAMASI ÇOK NORMAL. YİNEDE AĞLARIM BENN
bosuna endiseleniyorsun canim ya, bi günü bi günlerini tutmuyor ki, benimkide çok hareketlidir ama 2 gün hissetmedigimi biliyorum.. durusu kötü denk gelmistir senin hissetmeni engelliyordurtatli ye uzan bekle bakalim napicak.. benimki bazen sütede tepki veriyor süt iç dene birde..
Cnm buyuduler masaallah artik yer daraldi
Telas etme annesi sen hareket edip panikledikce o sallaniyor zaten icerde yat uzan biraz baslar fistik oyuncuklar yapmaya
hiç takma kafana cnm stres yaptıkça daha çok etkileniyolar bende dün bütün gün hissetmedim gece uyku girmedi gözüme bugün çok şükür baya hareketli şu bitter browni keklerden yedim yarım saate etki etti sende ye tatlı şeyler fazla yorma kendini bak masıl oynuyo bıcırık
uyumustur o merak etme ya da pozısyon degısmıs,bı kac gun haraket etmeye bılır bu haftalada.Sırt ustu uzan kumanda arkası duz olmayan ama koy karnına bebek tekmeler orayı
kuzucum benimki su sesi duyunca basıyo tekmeyi. duş veya bulaşık yıkarken tekmeyi yiyorum. benim gibi su kuşu olucak sanırım tihihihibi ılık duşa girsene göbüşünü de sev, belki nazlanıyodur annesine
Canim belki pozisyonu degismistir ya da yorulduysan o da etkiliyor. Bana oldu cunku. Bir gun boyunca hissetmedim. Igne olmam gerekiyordu. Saglik ocagina gittik. Hemsire yorulduysan bebek hareket etmez demisti.
hepinize çok teşekkür ederim Dediklerinizin hepsini yaptım. Çikolata ılık duş vs..ve yattım sırt üstü yine ses yoktu. Sonra J jasminka83 mesajını gördüm ve hemen kaptim kumandayi. Koymamla birlikte nasıl ziplatiyor kumandayi :) sonra çektim kumandayi hala pat pat vuruyor.allah senden razi olsun.ne alaka kumanda demiştim :)Korkma canım bi kaç gün önce bende hissetmemistim saatlerce, tam doktora gitmeye karar verdik oynamaya başladı, biraz tatlı ye yat dinlen inşallah oynar.
Canım üzme kendini hemen yat ilacina başla ve hic kalkma inşallah geçer ve bidaha tekrarlamaz.Stres yapmamaya caliski tetiklemesin ağrılarını.Ya yakindaki poliklinige gittim saat 5oldugu için çıkmış..... kendi doktoruma da ulaşamadım cevap vermesi. Neyse ki adam sagolsun döndü bana aradgmi görünce. Anlattim o ağrı onemli olabilir yarina kadar kalkma dinlen dedi. Adalat diye bi ilac vermişti kasilmalar icin baslamamistim. Hemen basla dedi. yarina devam ederse gel dedi. ... ins birsey cikmaz devam etmez. Insanin aci tecrubeleri olunca korkuyor boyle iste....
Canim kendi doktoruna gorun istersen. Icin rahat eder.İyi aksamlar kizlar. Bir sorum olacak. Bu bobrek buyumesinde agri nasil oluyor bilen varmi ? Gobek deligi hizzasinda saga dogruu yani bobregn oldgu taraflarda cok feci agri oluyor sabaha kadar uyuyamiyorum resmen zonkluyorr . Acile gttm doktor bir kere dokundu kas agrisi dedi minoset ic yada sicak su torbasi koy dedi ama resmen sicak suntorbasina bagli yasamam gerekiyor dayanamiyorum artik hazirana kadar zaman gozumde buyudu yazarken bile aglyrm pskolejm bozldu yardmci olun ne oluresimede diyorum bisey yoktur diyorr
canım benim Allah yardımcın olsun geçecek hepsi Allah ın izniyle.. adalattan bahsetmiştik kullan iyi gelecek inşallahYa yakindaki poliklinige gittim saat 5oldugu için çıkmış..... kendi doktoruma da ulaşamadım cevap vermesi. Neyse ki adam sagolsun döndü bana aradgmi görünce. Anlattim o ağrı onemli olabilir yarina kadar kalkma dinlen dedi. Adalat diye bi ilac vermişti kasilmalar icin baslamamistim. Hemen basla dedi. yarina devam ederse gel dedi. ... ins birsey cikmaz devam etmez. Insanin aci tecrubeleri olunca korkuyor boyle iste....
valla kızlar bizzat yaşamasam bende yalan derim reklam derim :) bende geçenlerde oylesine bi girdim hastane çıkışları 100 den 20 ye düşmüş hemen aldım :) hatta burayada yazdım bikaç arkadaş aldı .. geldi cokda güzel.. bence arada bir bakmakta fayda var aklınızda bulunsunNedense bana da öyle geldi.
Herkes net başında bekliyor sanki anında bitti yazıyorlar öyle ürünlere.
Çünkü insan siteye bir girince bazı şeyleri almak istiyor, teşvik amaçlı diye düşünüyorum.
Ben nedense e bebeği sevemedim.
Hayırlı aksamlar canım nasılsın?İyi akşamlar anneler :)
kndi doktorumda hic bakmadan normal bu agrilar dediCanim kendi doktoruna gorun istersen. Icin rahat eder.
yavru kuşum bu 40 haftalıkken falan amadaha çok minnaklar 1 kg olan bile nadir
Kapıda ödeme varmı canım acaba? Gerçi ben aldım ama gene bi bakayım.kızlar gecelik almayanlar almak isteyenler birissine.com da cok uygun loğusa gecelikleri var şimdi keşfettim ve aldım bir gecelik ve bir loğusa takımı bide anneme pijama takımı :) cok uygun fiyatta bi bakın derim..
evet var canım kargo ücreti dahil 10 tl.. bn kapıda ödemeli aldımKapıda ödeme varmı canım acaba? Gerçi ben aldım ama gene bi bakayım.
Canım bende arkadaşlar gibi kilo aldım. hatta biraz daha az söylemiyim şimdi :) doktoruma çok sordum neden böyle diye korktum da.ilk zamanlar kilo almadıkça doktora koştum. ama doktor bazılarında oluyor dedi hep. bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra sıkıntı yok dedi. demek ki herkesin bünyesi farklı. bende inanamıyorum. hele bir kaç haftadır yediğim o tatlılara rağmen hala almamışım. dün kontrolüm vardı bir ayda aldıgım sadece 500 gram.bunun 400 gramı zaten sadece bebeğin aldığı.Usenmedim hesapladim canimm :)))) hamilelikteki kilo dagilimini toplayinca 12.500 yapiyor, 9 aya bolunce ay basina 1.388 kilo dusuyor bunu da 6.ayimizda oldugumuzu varsayarsak 8.334 kilo yapiyor kalan 3 aydada 4166 kilo alirsak ortalama toplam 12.500 kilo yapiyor, hadi diyelim cok siki beslendi kilosuna dikkat etti yine de en azindan bi 4-5kilo almis olmasi gerekir diye dusunuyorum. Yine de bi ihtimal gercekten 6.ayina kdr 2 kilo aldiysa hamilelikte almaniz gereken kilo miktari en az 10. Bu durumda kalan 3 ayda 8 kilo almasi cok cok anormal bi durum olur. Bu yuzden sasirdim canim diger turlu ya annede bi sorun var ya da yanlis kilo hesaplamasi soz konusu :)))))
Ortalama hesaplıyosun ya ondan yanlış çıkıyo canımUsenmedim hesapladim canimm :)))) hamilelikteki kilo dagilimini toplayinca 12.500 yapiyor, 9 aya bolunce ay basina 1.388 kilo dusuyor bunu da 6.ayimizda oldugumuzu varsayarsak 8.334 kilo yapiyor kalan 3 aydada 4166 kilo alirsak ortalama toplam 12.500 kilo yapiyor, hadi diyelim cok siki beslendi kilosuna dikkat etti yine de en azindan bi 4-5kilo almis olmasi gerekir diye dusunuyorum. Yine de bi ihtimal gercekten 6.ayina kdr 2 kilo aldiysa hamilelikte almaniz gereken kilo miktari en az 10. Bu durumda kalan 3 ayda 8 kilo almasi cok cok anormal bi durum olur. Bu yuzden sasirdim canim diger turlu ya annede bi sorun var ya da yanlis kilo hesaplamasi soz konusu :)))))
canım ben cüzlerimi okudum 29 ve 30u. Allah kabul etsin şimdiden hatimimizi.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: @yigitali2015
3.Cüz: @muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: @mehtaphk
6.Cüz: @Gamze0634
7.Cüz:seyitbebek
8.Cüz:seyitbebek
9.Cüz: @TomrisHatun
10.cüz: @mirac75
11.Cüz: @mirac75
12.cüz: @mirac75
13.Cüz: @mirac75
14.Cüz: @mirac75
15.cüz: @skelebeks
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz: @edahafiz
22.Cüz: @edahafiz
23.Cüz: @edahafiz
24.Cüz: @PaytiPo
25.Cüz: @PaytiPo
26.Cüz: S suveyde
27.Cüz: S suveyde
28.Cüz: @burcu0303
29.Cüz:damlasssss
30.Cüz:damlasssss
Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))
son 4 cüz annelerimiiiz :)
ama ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?