2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya arkadaslar gobegimin dört parmak asagiaina agri girip giidiyor. Sabah da vardi hala oluyor. Normaldir dedik de devam edince.. Hic olmazdi. Ne yapayim ben şimdi
Adet sancısı gibi mi canım, çok tedirgin ettiyse seni bi git gidebiliyorsan doktora yada ara bi sor istersen.

cok cok geçmiş olsun canım.. Allah inşallah hayırlısıyla birini çıkarır karşına.. dualarım seninle

Cnm buyuduler masaallah artik yer daraldi
Telas etme annesi sen hareket edip panikledikce o sallaniyor zaten icerde yat uzan biraz baslar fistik oyuncuklar yapmaya

uyumustur o merak etme ya da pozısyon degısmıs,bı kac gun haraket etmeye bılır bu haftalada.Sırt ustu uzan kumanda arkası duz olmayan ama koy karnına bebek tekmeler orayı

Canim belki pozisyonu degismistir ya da yorulduysan o da etkiliyor. Bana oldu cunku. Bir gun boyunca hissetmedim. Igne olmam gerekiyordu. Saglik ocagina gittik. Hemsire yorulduysan bebek hareket etmez demisti.

Korkma canım bi kaç gün önce bende hissetmemistim saatlerce, tam doktora gitmeye karar verdik oynamaya başladı, biraz tatlı ye yat dinlen inşallah oynar.
hepinize çok teşekkür ederim Dediklerinizin hepsini yaptım. Çikolata ılık duş vs..ve yattım sırt üstü yine ses yoktu. Sonra J jasminka83 mesajını gördüm ve hemen kaptim kumandayi. Koymamla birlikte nasıl ziplatiyor kumandayi :) sonra çektim kumandayi hala pat pat vuruyor.allah senden razi olsun.ne alaka kumanda demiştim :)

Canım üzme kendini hemen yat ilacina başla ve hic kalkma inşallah geçer ve bidaha tekrarlamaz.Stres yapmamaya caliski tetiklemesin ağrılarını.

Canim kendi doktoruna gorun istersen. Icin rahat eder.

canım benim Allah yardımcın olsun geçecek hepsi Allah ın izniyle.. adalattan bahsetmiştik kullan iyi gelecek inşallah

valla kızlar bizzat yaşamasam bende yalan derim reklam derim :) bende geçenlerde oylesine bi girdim hastane çıkışları 100 den 20 ye düşmüş hemen aldım :) hatta burayada yazdım bikaç arkadaş aldı .. geldi cokda güzel.. bence arada bir bakmakta fayda var aklınızda bulunsun

Usenmedim hesapladim canimm :)))) hamilelikteki kilo dagilimini toplayinca 12.500 yapiyor, 9 aya bolunce ay basina 1.388 kilo dusuyor bunu da 6.ayimizda oldugumuzu varsayarsak 8.334 kilo yapiyor kalan 3 aydada 4166 kilo alirsak ortalama toplam 12.500 kilo yapiyor, hadi diyelim cok siki beslendi kilosuna dikkat etti yine de en azindan bi 4-5kilo almis olmasi gerekir diye dusunuyorum. Yine de bi ihtimal gercekten 6.ayina kdr 2 kilo aldiysa hamilelikte almaniz gereken kilo miktari en az 10. Bu durumda kalan 3 ayda 8 kilo almasi cok cok anormal bi durum olur. Bu yuzden sasirdim canim diger turlu ya annede bi sorun var ya da yanlis kilo hesaplamasi soz konusu :)))))
yavru kuşum bu 40 haftalıkken falan ama daha çok minnaklar 1 kg olan bile nadir

kızlar gecelik almayanlar almak isteyenler birissine.com da cok uygun loğusa gecelikleri var şimdi keşfettim ve aldım bir gecelik ve bir loğusa takımı bide anneme pijama takımı :) cok uygun fiyatta bi bakın derim..

kızlar gecelik almayanlar almak isteyenler birissine.com da cok uygun loğusa gecelikleri var şimdi keşfettim ve aldım bir gecelik ve bir loğusa takımı bide anneme pijama takımı :) cok uygun fiyatta bi bakın derim..
Kapıda ödeme varmı canım acaba? Gerçi ben aldım ama gene bi bakayım.

Canım bende arkadaşlar gibi kilo aldım. hatta biraz daha az söylemiyim şimdi :) doktoruma çok sordum neden böyle diye korktum da.ilk zamanlar kilo almadıkça doktora koştum. ama doktor bazılarında oluyor dedi hep. bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra sıkıntı yok dedi. demek ki herkesin bünyesi farklı. bende inanamıyorum. hele bir kaç haftadır yediğim o tatlılara rağmen hala almamışım. dün kontrolüm vardı bir ayda aldıgım sadece 500 gram.bunun 400 gramı zaten sadece bebeğin aldığı.

Ortalama hesaplıyosun ya ondan yanlış çıkıyo canım ben ilk 20 haftada 2 kilo aldımi son 4 haftada da 1 aldım. 12,5 kilo da ortalama bi kilo. zayıflar için 11-17 arası normal sayılıyor

canım ben cüzlerimi okudum 29 ve 30u. Allah kabul etsin şimdiden hatimimizi.

encey

Samimiyete siginarak soruyorum:
-kufur mu ediyonuz kizim siz?
ama ama ama ben balık etliyim normal yani az almam boyum 1.72 m kilom 71 di hamilelik öncesi.
zaten kendimle dalga geçiyodum bebeğin 5 aylık rızkı var bende diye öyle de oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…