2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
@encey

Samimiyete siginarak soruyorum:
-kufur mu ediyonuz kizim siz?
Canım bende gecen haftaya kadar 1 buçuk kilo almıştım hamileligimin başından beri bu hafta itibariyle 1 buçuk kilo daha aldım.toplamda 3 kilo aldım bakalım sona geldiğimizde kaç kilo olucam

gecmıs olsun canım yat kalkma,işi falan bos ver,aynı dedıgın agrı bende de ama sol tarafta oluyor kac zamandı.Anlasıldı bana tekrar doktor kapısı gozuktu
Sağol cnm aynen ihmal
gecmıs olsun canım yat kalkma,işi falan bos ver,aynı dedıgın agrı bende de ama sol tarafta oluyor kac zamandı.Anlasıldı bana tekrar doktor kapısı gozuktu
Sağol cnm kesinlikle ihmal etme cnm

Benimde hep sagda agri yapiyor resmen zonkluyor kas agrisi olsa soldada olmasi lazim bitek sag ve surekli ayni nokta hic sasmiyor
Bnm agrimda hep sagda oldu cnm ve böbrek genislemesi cikti iste her ikisindede.artik burdan herkese tavsiyem agrilarinizi cok kafaniza takip sorun yapmayın ama mutlaka bi gidip dr.zla görusun içiniz rahat etsin

Canım ben de bı yerde okumustum sacma gelmıstı ama sonra deneyenler olmus yorumlar hep olumlu,ne alaka bılmıyorm kumandaya tekme atıyormus bebısler.Haydı rahat rahat uyu sımdı

Hayırlı gecelr bayanlar dün cok sancım vardı Mahvoldum kusura bakmayın Herzaman girip yazamıyorum fırsatım olmuyor ama sizi takip ediyorum benimde erken dogum riskim var bende cok korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın güzel anneler ve minnoslari
hastane odamizdan erken bir gunaydn fielim dedik kizimla:)
Ağrılarımdan uymayı bbeceremesemde pensesimin Iyi olduğunu bilmek her seye değer...
Hepinize Allah kolaylk versin, bebeklerimizle sağlıklı Günlerimiz olsun...

Zaten zor uyuyup sabahın 6 sında kaynana sesiyle uyanan ve daha uyuyamayan ben.
Uyumak dinlenmek istiyorum
Uyumak gittikçe daha da zorlaşıyor, ben gece uyuyana kadar neler çektim
Sabah uyandığımda meşhur bel ağrım vardı... Namazdan sonra uyuyayim dedim tık yok... Pfff :):)

Caniim sana da günaydın... Rabbim yardımcın olsunn...prensesine sağlık sıhhat versiiin:)

Gunaydin canim. Insallah agrilarin bir an once gecer, tekrar sagligina kavusursun. Bebisin iyiymis ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…