- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.341
Tam anlamiyla beni anlatmissin canim bugun ayni seyleri yasadimUyumak gittikçe daha da zorlaşıyor, ben gece uyuyana kadar neler çektim
Sabah uyandığımda meşhur bel ağrım vardı... Namazdan sonra uyuyayim dedim tık yok... Pfff :):)
Kızlar kaç kilo aldınız
Ben 2 kg aldım
İyisin maşallah..kizcende iyiymis maşallah..Rabbim hepimize şahlık versin canım.yatıp dinlrnelim sonra bizi çok yorucak yaramazlar..Günaydın güzel anneler ve minnoslari
hastane odamizdan erken bir gunaydn fielim dedik kizimla:)
Ağrılarımdan uymayı bbeceremesemde pensesimin Iyi olduğunu bilmek her seye değer...
Hepinize Allah kolaylk versin, bebeklerimizle sağlıklı Günlerimiz olsun...
Herkes uyuyamiyorum derken ben Cok uyuyorum.. Bebisler i nasıl duyacagim korkusu var bende de..Uyumak gittikçe daha da zorlaşıyor, ben gece uyuyana kadar neler çektim
Sabah uyandığımda meşhur bel ağrım vardı... Namazdan sonra uyuyayim dedim tık yok... Pfff :):)
Merak etme annesi onlar duyurur sesiniİyisin maşallah..kizcende iyiymis maşallah..Rabbim hepimize şahlık versin canım.yatıp dinlrnelim sonra bizi çok yorucak yaramazlar..
Herkes uyuyamiyorum derken ben Cok uyuyorum.. Bebisler i nasıl duyacagim korkusu var bende de..
Dinlenme canım bol bol..
geçmiş olsun canım hiç merak etme bazı drlar anne adaylarından daha pimpiriklidir senin drun da bana o izlenimi verdi. merak etme sadece en kötü şeyleri düşünüp tüm önlemi almak istemiş drlar. için rahat olsun gelişmelerden haberdar et bizi.Günaydın kızlar
dun aksamdan sabaha kadar sag tarafimda kaburgalarimdan kasigima dogru hafif hafif agrim oldu dr.la konustum istersen gel düşük onleyici igne yapalm dedi devam ederse gelirim dedim ama gece tekrarlayinca sabah giderim dedim birde o gun biraz fazla yormustum kendimi ondan olabilir diye düşündüm. Simdi hastanedeyim alttan usg ile rahime bakti genişlik tam sınırda dedi tekerlikli sandalyeyle odaya çıkardılar yatis yaptimasla ayaga kalkmicaksin dedi.ayrıca böbreklerden ultrasona gircem surekli enfeksiyon geciriyrm diye.uzun uzun yazdm sizinde boyle agrilariniz olursa ihmal etmeyin diye! Bnm hic bir sorunum yoktu bu nerden çıktı anlamadm sonuclara gore karar vericez dedi dr.tam net konuşmadık henüz.nolur dualrinizi eksik etmeyin, bebegime bisey olmasın. Allah kimselerede boyle stresler yasatmasin.yavrularimizi saglikla kucagimiza alalım ins.aglamktan gözlerim yaniyor artık
Canım bende arkadaşlar gibi kilo aldım. hatta biraz daha az söylemiyim şimdi :) doktoruma çok sordum neden böyle diye korktum da.ilk zamanlar kilo almadıkça doktora koştum. ama doktor bazılarında oluyor dedi hep. bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra sıkıntı yok dedi. demek ki herkesin bünyesi farklı. bende inanamıyorum. hele bir kaç haftadır yediğim o tatlılara rağmen hala almamışım. dün kontrolüm vardı bir ayda aldıgım sadece 500 gram.bunun 400 gramı zaten sadece bebeğin aldığı.
Ortalama hesaplıyosun ya ondan yanlış çıkıyo canımben ilk 20 haftada 2 kilo aldımi son 4 haftada da 1 aldım. 12,5 kilo da ortalama bi kilo. zayıflar için 11-17 arası normal sayılıyor
canım benim sen 45 kiloymuşsun ama gebelik öncesio zaman helal olsun size kızlar inş bu şekilde devam eder kilo alımınız :)) ama ben bi site var ordan hesaplıyorum haftama göre aldığım kilo normal cıkıyor o yuzden hiç telaş yapmıyorum resminide ekledim, hatta bi yerde daha hesaplamıştım 16kiloya kdr alma hakkım varmış mevcut kiloma gore :)))
Eki Görüntüle 1443011
Siz özeldesiniz sanırım, evet bizde yani 657 de durumlar farklıher sektorde farklı oluyor demekki mesela bizdede ilk 6ay 3saat diye bişey yok. insan kaynaklarından mail yoluyla bu şekilde donuldu ve de kullanan arkadaslarım var. bende bu yuzden toplu olarak kullamayı düşünüyorum.
Süt İzni: Bebek 1 yaşına gelinceye kadar günde toplam 1,5 saat süt izni verilir. Fiili olarak çalışılan süreler dikkate alınacak şekilde; günlük 1.5 saat olarak, haftada 1 gün şeklinde ya da toplu olarak kullanma hakkı bulunmaktadır.Saatleri ve nasıl kullanılacağı ile ilgili durumlar tarafınızca belirlenebilmektedir.
selam cnm nasıl oldun ?Yaa canim bildigin agri yani nasıl tarif edeyim sanci gibi gelip geçiyor hemen. Tas gibi sertlesme yok yani tamaminda degil. Gobeginin altina dort parmagini koy. Iste tam orasi. tam orta taraf.
Ben de gögüs kremei sipariş verdim, bir de aventin gögüs kalkanı, kızlar petten çok daha iyi oluyor kalkan, ped hava aldırmıyor, hem nemli olduğu için, yara yapıyor hem de koku, kalkan daha iyi kullanan arkadaşlarımdan biliyorumLansinoh un göğüs kremi ve pedini alicam inşallah canım, epey araştırdım ve lansinoh a karar verdim.
Günaydın canım inşallah ağrılarında geçer biter.Daha güzel günlere donersin inşallah kızınla.Günaydın güzel anneler ve minnoslari
hastane odamizdan erken bir gunaydn fielim dedik kizimla:)
Ağrılarımdan uymayı bbeceremesemde pensesimin Iyi olduğunu bilmek her seye değer...
Hepinize Allah kolaylk versin, bebeklerimizle sağlıklı Günlerimiz olsun...
Evet canım, bende uyuyabilmek için epeyce mücadele ettim daha birkaç saat uyumadan da uyandım. Dediğin gibi ağrılar da zaten yakamızı bırakmıyor... Ağrısız uykulu gunlerimiz olsun bebislerimizle inşallah.Uyumak gittikçe daha da zorlaşıyor, ben gece uyuyana kadar neler çektim
Ayni evde kalmiyoruz,Bana yardıma geldi canım doğuma kadar,ama biraz kendi bildiğine giden ve o sırada kimse rahatsız olurmu diye düşünmeyen biri.Zaten bana da yardımı yok ama iste....Neyse yaşlılığına veriyorum.Rabbim sabır versin inşallah banada.Canim ayni evde mi kaliyorsunuz? Neden o saatte uyandiriyor ki seni?
Günaydın herkese
Gunaydinnnn.Günaydın minnaklar ve anneleriiiiNasılsınızzzzz Umarım güzel, bol tepikli, bol neşeli bir gün olsun hepimiz içinnn
Canım cevremde göğüs kalkanı kullanan yok hic,simdi kararsız kaldım bende alsammi acaba diye.Ben de gögüs kremei sipariş verdim, bir de aventin gögüs kalkanı, kızlar petten çok daha iyi oluyor kalkan, ped hava aldırmıyor, hem nemli olduğu için, yara yapıyor hem de koku, kalkan daha iyi kullanan arkadaşlarımdan biliyorum
Canım yemin ederimki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?