- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.361
Bnim 10 olmus bgn itibariyle:))28. haftada sadece 2 kilo, ne kadar az bana kıyasla
ben 8 kilo aldım şimdiden, ama görüntüde sadece göbek ve göğüste değişiklik var
seninki normal ben özellikle almayım demedim ama böyle oldu işteBnim 10 olmus bgn itibariyle:))
evet canım öyleydim çok şükür şimdi dolu dolu 36 beden giyecek kdr oldum sonunda doğum sonrası kaça düşerim bilmiyorum amacanım benim sen 45 kiloymuşsun ama gebelik öncesibenim gibi değilmişsin ki, ondan çok normal
evet canım aynen özel sektör bankada çalışıyorum sizinkininde avantajları guzel aslında 6.aya kdr süt izninin gunde 3 saat olması guzel. ben gerçi dönmemeyi ümit ediyorum inş gerek kalmaz tekrar çalışmama aldığım paraya el kdr bebeği evde anneme kayınvalideme baktırmaya değmiyor :)))Siz özeldesiniz sanırım, evet bizde yani 657 de durumlar farklı
bende 10 aldım, no panic: ) allah sağlık versin bebklerimize, alınan kilolar verilecek :)Bnim 10 olmus bgn itibariyle:))
Geçmiş olsun canim sabret bugün cuma duaları mız seninle tüm hamile ve bebislerimiz icinGünaydın güzel anneler ve minnoslari
hastane odamizdan erken bir gunaydn fielim dedik kizimla:)
Ağrılarımdan uymayı bbeceremesemde pensesimin Iyi olduğunu bilmek her seye değer...
Hepinize Allah kolaylk versin, bebeklerimizle sağlıklı Günlerimiz olsun...
Ben dışarıdan çok belli olur diye kormuştum ama daha 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımın taktığını bildiğim halde anlayamadım, ben sevdim yani, çeşitli markaların var, açıkçası onları çok araştırmadım , avent iyidir diye sipariş ettim bugün gelir sanırım.Canım cevremde göğüs kalkanı kullanan yok hic,simdi kararsız kaldım bende alsammi acaba diye.
Canim bnm ne guzel Iste ben kilo almaya meyilliyim istahim da bastan beri coktu bi de sarella kutusuyla geziyorum ondan bnmki:))seninki normal ben özellikle almayım demedim ama böyle oldu işte
Çok acı gerçekten, Rabbim annelerimizi de bizleri de evlatlarımızı da korusun, annesizlik her yaşta çok zorBir annenin ölmeden önceki oğluna yazdığı son sözler... Ah ne acı yarabbim bi an kendimi onun yerine koydumda bile bile öleceğini beklemek evladına doyamadan gitmek ne acı gözlerim doldu işyerimde olmasam aglıcam kendimi zor tutuyorum... mekanın cennet olsun güzel anne...
“İsteğim şudur üç kişilik hayatta paylaştığımız anlar evdeki kahkahalar. Atakan’ın verdiği neşeye ortak olmak çok mu? Daha Cuma günü taburcu olmadım mı? Yine yatırdılar. Soframız, oğlumla paylaşımlar, evimiz. Yine ayrıldım. Hissettiğim duygu kötü. Çıkarken söz verdim inan ki sadece tedaviye gidiyorum söz gelicem. Yine tutamadım. İnan ben istemedim bee annem inan ki en büyük hayalim en mükemmel anne olmaktı. Özür dilerim. Onu da yapamadım. Sonsuz kere senden çaldığım her an için özür dilerim. Can oğlum, koca yürekli oğlum.” GAMZE AKBAŞ
http://www.milliyet.com.tr/turkiye-gamze-akbas-a-agliyor-gundem-2023430/
Valla canim ben istahima soz geciremiyorum cikolatalar bana bakiyo ben onlara derken bakıyorum ki midemde:) saglikli degil tabi cikolata ama Napiym cok guzellerbende 10 aldım, no panic: ) allah sağlık versin bebklerimize, alınan kilolar verilecek :)
Ben de okudum okudum agladim ölmekten cok evladini birakip gitmek ona kimlerin nasil bakacagini bilmemek ona bida sarilamayacagini Bilmek cok aci Rabbim mekanini cennet eylesinBir annenin ölmeden önceki oğluna yazdığı son sözler... Ah ne acı yarabbim bi an kendimi onun yerine koydumda bile bile öleceğini beklemek evladına doyamadan gitmek ne acı gözlerim doldu işyerimde olmasam aglıcam kendimi zor tutuyorum... mekanın cennet olsun güzel anne...
“İsteğim şudur üç kişilik hayatta paylaştığımız anlar evdeki kahkahalar. Atakan’ın verdiği neşeye ortak olmak çok mu? Daha Cuma günü taburcu olmadım mı? Yine yatırdılar. Soframız, oğlumla paylaşımlar, evimiz. Yine ayrıldım. Hissettiğim duygu kötü. Çıkarken söz verdim inan ki sadece tedaviye gidiyorum söz gelicem. Yine tutamadım. İnan ben istemedim bee annem inan ki en büyük hayalim en mükemmel anne olmaktı. Özür dilerim. Onu da yapamadım. Sonsuz kere senden çaldığım her an için özür dilerim. Can oğlum, koca yürekli oğlum.” GAMZE AKBAŞ
http://www.milliyet.com.tr/turkiye-gamze-akbas-a-agliyor-gundem-2023430/
Valla canim ben istahima soz geciremiyorum cikolatalar bana bakiyo ben onlara derken bakıyorum ki midemde:) saglikli degil tabi cikolata ama Napiym cok guzeller
Canım baby2 go nasıl sence. Pinna delüx hakkında bilgin var mı çok hafif bir arabaymış Özellikleri ve fiyatı da iyi gibi ama yakından görme imkanım olmadıCanim baby2go yu biliyorum. Aklimdaki modellerden biriydi. Joie nin literrax modelini aldim bende. E bebek de kampanya vardi, baby2 go nun yari fiyatina bulunca kacirmak istemedim.
Valla canim ben istahima soz geciremiyorum cikolatalar bana bakiyo ben onlara derken bakıyorum ki midemde:) saglikli degil tabi cikolata ama Napiym cok guzeller
ben çikolata diilde daha farklı tatlıları gözüme kestiriyorum :)
yarın şeekr yuklemem var bu hafta tatlıya sırf bu yuzden ara verdim zor tuyorum kendımı :) şekerım normal çıkarsa yemeye devam :))[/QUOTE. Dogru aslinda bnm doktorum da 26haftalik yapacak ben de brz dikkat edeyim:))
cahilliğimi mazur görün canlar ama göğüs kalkanı ne işe yarıyorBen dışarıdan çok belli olur diye kormuştum ama daha 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımın taktığını bildiğim halde anlayamadım, ben sevdim yani, çeşitli markaların var, açıkçası onları çok araştırmadım , avent iyidir diye sipariş ettim bugün gelir sanırım.
Gögüsten akan sütü tutuyor, üzerin ıslanmıyor, göğüsün kuru olduğu için de yara olmuyor. Foto eklemeyi bilmiyorum bilseydim yüklerdim ama artırsan çıkar zaten :)cahilliğimi mazur görün canlar ama göğüs kalkanı ne işe yarıyor
Anladim canim. Biraz erken gelmis sankiAyni evde kalmiyoruz,Bana yardıma geldi canım doğuma kadar,ama biraz kendi bildiğine giden ve o sırada kimse rahatsız olurmu diye düşünmeyen biri.Zaten bana da yardımı yok ama iste....Neyse yaşlılığına veriyorum.Rabbim sabır versin inşallah banada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?