2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın Herkese

Kızlar kilo hakında konuşmusunuz ben en kadar sağlıklı beslensemd eçok hızlı kilo alanalrdanım hep böyleydi vucudumum yapısı en son 24 haftalıkken tartıldığımdA 8KİLO almısım ama yapaılacak bir şey yok artık tartılmıyourm kafaya takmıyorum Allaha şükür her şey yolunda oğlum kıpıdaları hisstmek harika bir şey sağlıklı da beslneiorum da zaten o yüzden doğumdan sonra hemen vereceğime eminim...

Siz özeldesiniz sanırım, evet bizde yani 657 de durumlar farklı
evet canım aynen özel sektör bankada çalışıyorum sizinkininde avantajları guzel aslında 6.aya kdr süt izninin gunde 3 saat olması guzel. ben gerçi dönmemeyi ümit ediyorum inş gerek kalmaz tekrar çalışmama aldığım paraya el kdr bebeği evde anneme kayınvalideme baktırmaya değmiyor :)))

Geçmiş olsun canim sabret bugün cuma duaları mız seninle tüm hamile ve bebislerimiz icin

Canım cevremde göğüs kalkanı kullanan yok hic,simdi kararsız kaldım bende alsammi acaba diye.
Ben dışarıdan çok belli olur diye kormuştum ama daha 2 hafta önce doğum yapan arkadaşımın taktığını bildiğim halde anlayamadım, ben sevdim yani, çeşitli markaların var, açıkçası onları çok araştırmadım , avent iyidir diye sipariş ettim bugün gelir sanırım.

Bir annenin ölmeden önceki oğluna yazdığı son sözler... Ah ne acı yarabbim bi an kendimi onun yerine koydumda bile bile öleceğini beklemek evladına doyamadan gitmek ne acı gözlerim doldu işyerimde olmasam aglıcam kendimi zor tutuyorum... mekanın cennet olsun güzel anne...
“İsteğim şudur üç kişilik hayatta paylaştığımız anlar evdeki kahkahalar. Atakan’ın verdiği neşeye ortak olmak çok mu? Daha Cuma günü taburcu olmadım mı? Yine yatırdılar. Soframız, oğlumla paylaşımlar, evimiz. Yine ayrıldım. Hissettiğim duygu kötü. Çıkarken söz verdim inan ki sadece tedaviye gidiyorum söz gelicem. Yine tutamadım. İnan ben istemedim bee annem inan ki en büyük hayalim en mükemmel anne olmaktı. Özür dilerim. Onu da yapamadım. Sonsuz kere senden çaldığım her an için özür dilerim. Can oğlum, koca yürekli oğlum.” GAMZE AKBAŞ

http://www.milliyet.com.tr/turkiye-gamze-akbas-a-agliyor-gundem-2023430/

Çok acı gerçekten, Rabbim annelerimizi de bizleri de evlatlarımızı da korusun, annesizlik her yaşta çok zor

Ben de okudum okudum agladim ölmekten cok evladini birakip gitmek ona kimlerin nasil bakacagini bilmemek ona bida sarilamayacagini Bilmek cok aci Rabbim mekanini cennet eylesin

Canim baby2go yu biliyorum. Aklimdaki modellerden biriydi. Joie nin literrax modelini aldim bende. E bebek de kampanya vardi, baby2 go nun yari fiyatina bulunca kacirmak istemedim.
Canım baby2 go nasıl sence. Pinna delüx hakkında bilgin var mı çok hafif bir arabaymış Özellikleri ve fiyatı da iyi gibi ama yakından görme imkanım olmadı

Valla canim ben istahima soz geciremiyorum cikolatalar bana bakiyo ben onlara derken bakıyorum ki midemde:) saglikli degil tabi cikolata ama Napiym cok guzeller

ben çikolata diilde daha farklı tatlıları gözüme kestiriyorum :)
yarın şeekr yuklemem var bu hafta tatlıya sırf bu yuzden ara verdim zor tuyorum kendımı :) şekerım normal çıkarsa yemeye devam :))

cahilliğimi mazur görün canlar ama göğüs kalkanı ne işe yarıyor

cahilliğimi mazur görün canlar ama göğüs kalkanı ne işe yarıyor
Gögüsten akan sütü tutuyor, üzerin ıslanmıyor, göğüsün kuru olduğu için de yara olmuyor. Foto eklemeyi bilmiyorum bilseydim yüklerdim ama artırsan çıkar zaten :)

Anladim canim. Biraz erken gelmis sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…