2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gögüsten akan sütü tutuyor, üzerin ıslanmıyor, göğüsün kuru olduğu için de yara olmuyor. Foto eklemeyi bilmiyorum bilseydim yüklerdim ama artırsan çıkar zaten :)
gördüm de internette, magazada falan ne işe yaradığı hakkında net bilgim yoktu canum teşekkür ettim

kızlar gecelik almayanlar almak isteyenler birissine.com da cok uygun loğusa gecelikleri var şimdi keşfettim ve aldım bir gecelik ve bir loğusa takımı bide anneme pijama takımı :) cok uygun fiyatta bi bakın derim..
takımlar çok güzel gerçektende acaba kumaşı falan nasıl eline ulaştığında yazarsan bende sipariş verebilirim şimdiden teşekkürler :)))

Canım baby2 go nasıl sence. Pinna delüx hakkında bilgin var mı çok hafif bir arabaymış Özellikleri ve fiyatı da iyi gibi ama yakından görme imkanım olmadı
Canim bence guzel ama kucakta bebek oldugunda katlanmasi kolay olmali bence. Birde arabada az yer kaplamasi onemliydi bizim icin. Bagajimiz kucuk ve yazin memleketlere gidecegiz. Ayarlauabilirsek tatil birde. Senin bu tarz sorunlarin yoksa guzel araba canim. Diger arabayla ilgili de fikrim yok maalesef

sen de benim gibi şanssızsın sanırım bu konuda.bazı insanlar anne ve kayınvalide konusunda çok şanslı oluyolar çok imreniyorum benim annem de kayınvalidem de benden iş bekliyorlar.. sırf bu yüzden onların yanında doğum yapma düşüncemi gözden geçirir oldum bu aralar.. eşimle konuşucam, eğer benden iş bekleyeceklerse ben evimde doğum yapıcam. yazık eşime, ben yapamayınca o yapıcak yerime. ben de buna müsade etmem. insanın kendi annesi ablası iş bekler mi ya hamile kadından.. ne kadar düşüncesizler...

Benimde 5 kilocugum var.58den 63 olduk. Ama bu aralar hamur isleri ile ciddi dusunuyorum. Gelsin kilolar

annişler ve minik kuzuları hayırlı cumalar

yogaya başladım bu hafta:) orada hocanın paylaşımını size de ileteyim

"bebeğinizle sürekli konuşun, bazen korku yaşayabilirler. elinizi karnınıza koyun ve Ona deyin ki;
"bebeğim sakın korkma biz hep yanındayız. seni çok seviyoruz. zamanında ve sağlıklı kucağımıza alabilmek için çok heyecanlıyız. Bizi aile olarak seçtiğin için sana minnettarız. şükürler olsun ki seni orada keyifle hissedebiliyorum. Her aldığım nefes sana nefes olsun, her yediğim sana can olsun. seni çok ama çok seviyorum bebeğim.."

bu şekilde günlük güzel sözle söyleyip şükürlerimizi yaparsak bebeğimiz bizi duyar ve mutlu olurmuş.

öptüm hepiniz..

canımmm bebeğinin ıyı olmasına cok sevindim Allah yardımcınız olsun .. ağrılarında biran once diner inşallah

Riskliyim yatmam gerekiyor aslında oyuzden erken geldi,ama döke saca is yaptığı için maalesef yatamiyorum ve o bisey yapmasin daha beter dağılıyor, kirleniyor ortalık diye dinlene dinlene kendim yapıyorum.
zaten insan kimsenin yaptigini icine sindiremiyor canim. Allah kolaylik versin sana

herkese güzel günlerrrrrr.. hayırlı cumalar rahatsızlananlar geçmiş olsun Allah şifalar versin işte olanlar Allah kolaylık versin kendisinden iş beklenenler Allah yardımcınız olsun pskolojisi bozulanlar bir mucizeye vesile oluyoruz keyfini çıkarın .

bu gün acaip bir pozitiflik var üstümde çooook şükür bir gün daha atlattık sıkıntısız. doğuma bir gün daha yaklaştık inşallah hepiniz tüm sıkıntılarınızı atlatırsınız sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımız alırız

alışveriş yapanlar oh oh keyfini çıkarın ne güzel ben henüz bir tane 0-3 ay alt üst zıbın aldım başkada birşey almadım benim bebik göstermiyor ne olduğunu bakalım bu ay kontrolde gösterecek mi
öpüyorum hepinizi hadi sağlıcakla kalın

Merhaba arkadaslar 10gnluk bi diyetten sonra bu gun tekrar sekerolcumu yaptırdım tokluk kan sekeri 141 cikti hala yuksek normalde 130un altinda olmasi gerekiyor seker testini yaptirmayan arkadaslar lutfen cok dikkatli olun bunun yemeyle de cok ilgisi yok vucut krndi ueretiyor.testte benim 179 cikmisti 10gunde 141 olmus ana 10 gundur açim resmen ama yine de istenilen seviyeye gelmemis

selam cnm nasıl oldun ?
Merhaba canim. Ilactanmidir bilmem aldiktan sonra iyi oldum yani bi kere hissettim agri sonra olmadi. Surekli tok tuttum kendimi tansiyon falan düşmesin diye. Sukur suan birseyim yok. Ins da tekrarlamaz. Sagol sordugun icin:) sen nasilsin nasil gidiyor gebelikkkk

takımlar çok güzel gerçektende acaba kumaşı falan nasıl eline ulaştığında yazarsan bende sipariş verebilirim şimdiden teşekkürler :)))
mayıs annelerine bi bakayım neler yazıyolar dediydim bu adresi yazmış kızlar almışlarda gayet güzel geldi kumaşı falan deyince aldım valla bi loğusa gecelik takımına 130 120 tl vermek cok fazla geliyordu bana iyi oldu bunu gördüğüm gelince yazarım mutlaka

saol cnm ii gidiyor yarın şeker yüklemem var. benımde bazen karnım komple sertleşiyor ama burda başkla arkadaşlardan da okyuyorum normal sanırım.
cnm senı kasılma yoklamış dün demekki, o ilacın hiç zararı yok şimdi sende dikiş de var ya kasılma olmaması çok önemli biliyosun. o ilaç senı rahatlatır. en az iki ay da dayansın kuzularımız inş.. doktora gittiğinde rahım ağzını ölçtür cnm tekrradan değişiklik olmuşmu diye..

Özelliklerinde tek tuş ile kapama yazıyor. Arabanın Ağırlığı da 3.5 kg çok hafif olması beni düşündürüyor açıkçası. Genel olarak baby to go nasıl bir marka?

cok şükür canım sevindim bende iyi olmana

bizim arabamızın da bagajı küçük (ford fiesta) o yüzden ufak ve hafif bi bebek arabası bakıyorum. sen hangisini almıştın canım

herkese merhaba hayırlı cumalar bizde oğlumla pazar a gittik alışveriş yaptık geldik kahvaltımızı yaptık baya acıkmışız kilo bahsi dönmüş ben şu 1 ayda hiç kilo almamışım dün tartıldım çok mutluyum ay keeşke doğumada bu şekilde gitsem ne güzel olur gün geçtikçe oğlumun tekmeleleri de sıklaşıyo ama babası elini koyduğu zaman bi türlü yapmıyo yaa bazen bi tarafa toplanıyo ve acayip bi sertlik oluyo orda

e ebebek e baktımda kızlar battaniyeler indirime girmiş bi bakın isterseniz :) ben aldıydım 3 tane valla cok daha güzellerini gördüm şu an zor tutuyom kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…