- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.381
gördüm de internette, magazada falan ne işe yaradığı hakkında net bilgim yoktu canum teşekkür ettimGögüsten akan sütü tutuyor, üzerin ıslanmıyor, göğüsün kuru olduğu için de yara olmuyor. Foto eklemeyi bilmiyorum bilseydim yüklerdim ama artırsan çıkar zaten :)
takımlar çok güzel gerçektende acaba kumaşı falan nasıl eline ulaştığında yazarsan bende sipariş verebilirim şimdiden teşekkürler :)))kızlar gecelik almayanlar almak isteyenler birissine.com da cok uygun loğusa gecelikleri var şimdi keşfettim ve aldım bir gecelik ve bir loğusa takımı bide anneme pijama takımı :) cok uygun fiyatta bi bakın derim..
Canim bence guzel ama kucakta bebek oldugunda katlanmasi kolay olmali bence. Birde arabada az yer kaplamasi onemliydi bizim icin. Bagajimiz kucuk ve yazin memleketlere gidecegiz. Ayarlauabilirsek tatil birde. Senin bu tarz sorunlarin yoksa guzel araba canim. Diger arabayla ilgili de fikrim yok maalesefCanım baby2 go nasıl sence. Pinna delüx hakkında bilgin var mı çok hafif bir arabaymış Özellikleri ve fiyatı da iyi gibi ama yakından görme imkanım olmadı
sen de benim gibi şanssızsın sanırım bu konuda.bazı insanlar anne ve kayınvalide konusunda çok şanslı oluyolar çok imreniyorumAyni evde kalmiyoruz,Bana yardıma geldi canım doğuma kadar,ama biraz kendi bildiğine giden ve o sırada kimse rahatsız olurmu diye düşünmeyen biri.Zaten bana da yardımı yok ama iste....Neyse yaşlılığına veriyorum.Rabbim sabır versin inşallah banada.
Benimde 5 kilocugum var.58den 63 olduk. Ama bu aralar hamur isleri ile ciddi dusunuyorum. Gelsin kilolarCanım yemin ederimki böyle
ama çokkkk sıkıntılı bir hamileleik geçirdim mide bulantıları serumlar iştahsızlık çok çok çektim hala devam kusmalara ilaçlar içtiğim haldeben de çok taktım kafama ve sık sık gittim sordum doktora takma kafana dedi 57 kg ile hamile kaldım şuanda 59 kiloyum sanırım o dönemde verdim ben bebeğimşn kilosu 2 hafta ömnce 875 gramdı şimdi 1 kg geçmiştir doktor dedi sorun yok hatta 3 gün önden gidiyo korkma dedi herkes senin gibi olmak ister dedi şimdi görseniz 6 ayı geçtim ama hala hamile oldugum belli değil
canımmm bebeğinin ıyı olmasına cok sevindim Allah yardımcınız olsun .. ağrılarında biran once diner inşallahGünaydın güzel anneler ve minnoslari
hastane odamizdan erken bir gunaydn fielim dedik kizimla:)
Ağrılarımdan uymayı bbeceremesemde pensesimin Iyi olduğunu bilmek her seye değer...
Hepinize Allah kolaylk versin, bebeklerimizle sağlıklı Günlerimiz olsun...
Riskliyim yatmam gerekiyor aslında oyuzden erken geldi,ama döke saca is yaptığı için maalesef yatamiyorum ve o bisey yapmasin daha beter dağılıyor, kirleniyor ortalık diye dinlene dinlene kendim yapıyorum.Anladim canim. Biraz erken gelmis sanki
zaten insan kimsenin yaptigini icine sindiremiyor canim. Allah kolaylik versin sanaRiskliyim yatmam gerekiyor aslında oyuzden erken geldi,ama döke saca is yaptığı için maalesef yatamiyorum ve o bisey yapmasin daha beter dağılıyor, kirleniyor ortalık diye dinlene dinlene kendim yapıyorum.
Merhaba canim. Ilactanmidir bilmem aldiktan sonra iyi oldum yani bi kere hissettim agri sonra olmadi. Surekli tok tuttum kendimi tansiyon falan düşmesin diye. Sukur suan birseyim yok. Ins da tekrarlamaz. Sagol sordugun icin:) sen nasilsin nasil gidiyor gebelikkkkselam cnm nasıl oldun ?
mayıs annelerine bi bakayım neler yazıyolar dediydim bu adresi yazmış kızlar almışlarda gayet güzel geldi kumaşı falan deyince aldım valla bi loğusa gecelik takımına 130 120 tl vermek cok fazla geliyordu bana iyi oldu bunu gördüğüm gelince yazarım mutlakatakımlar çok güzel gerçektende acaba kumaşı falan nasıl eline ulaştığında yazarsan bende sipariş verebilirim şimdiden teşekkürler :)))
Merhaba canim. Ilactanmidir bilmem aldiktan sonra iyi oldum yani bi kere hissettim agri sonra olmadi. Surekli tok tuttum kendimi tansiyon falan düşmesin diye. Sukur suan birseyim yok. Ins da tekrarlamaz. Sagol sordugun icin:) sen nasilsin nasil gidiyor gebelikkkk
Özelliklerinde tek tuş ile kapama yazıyor. Arabanın Ağırlığı da 3.5 kg çok hafif olması beni düşündürüyor açıkçası. Genel olarak baby to go nasıl bir marka?Canim bence guzel ama kucakta bebek oldugunda katlanmasi kolay olmali bence. Birde arabada az yer kaplamasi onemliydi bizim icin. Bagajimiz kucuk ve yazin memleketlere gidecegiz. Ayarlauabilirsek tatil birde. Senin bu tarz sorunlarin yoksa guzel araba canim. Diger arabayla ilgili de fikrim yok maalesef
cok şükür canım sevindim bende iyi olmanaMerhaba canim. Ilactanmidir bilmem aldiktan sonra iyi oldum yani bi kere hissettim agri sonra olmadi. Surekli tok tuttum kendimi tansiyon falan düşmesin diye. Sukur suan birseyim yok. Ins da tekrarlamaz. Sagol sordugun icin:) sen nasilsin nasil gidiyor gebelikkkk
bizim arabamızın da bagajı küçük (ford fiesta) o yüzden ufak ve hafif bi bebek arabası bakıyorum. sen hangisini almıştın canımCanim bence guzel ama kucakta bebek oldugunda katlanmasi kolay olmali bence. Birde arabada az yer kaplamasi onemliydi bizim icin. Bagajimiz kucuk ve yazin memleketlere gidecegiz. Ayarlauabilirsek tatil birde. Senin bu tarz sorunlarin yoksa guzel araba canim. Diger arabayla ilgili de fikrim yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?