2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insallah cnm 30haftayi görelim sukredecegim vallaaa. Ya bendede karnimin tamaminda sertlesme olmustu onceki hafta kramp tarzi. 1 saat cozulemedim. Doktora anlatinca cok surmus dedi adalati verdi tekrar olursa kullanmam icin. Adamda benim hamihamileligimden cok urkuyor yaa tabi hakli olarak. Sende yine söyle o sertleşme leri. Biz bilemiyoruz yani allh korusun agri esigimiz yuksekse biz kasilma olunca sadece hafif agri olarak hissedebiliriz. Tedbiri elden birakmayalim

Bi tarafa toplanmasi kasilma olabilir cnm dikkat et. Babasida hissedecektir en kisa zamanda. Ilk hissettigin anda koysun elini cunku aartarda vuruyolar genelde:) dun ben uyumak icin yataga uzandim esim elini besmele cekip koydu. Merhaba kizimmm dedi. Bizimkisi hic oynamiyorken vurdu bitane:) nasılsın guzel kizim dedi bu bitane daha vurduuuu. Hadi uyu bakalim gec oldu dedi bu bi tane daha vurdu anacim dedim bu baba kizin iletisimine bakkkk nasil bi diyalogdu ya. Cunku babasi iyi geceler dedi cekti elini daha da hiccc vurmadi. Ona cevap vverdiginden eminim. Cnm kizim

aynen cnm söyledım ben oncekı hafta direk nst ye bağladı benı bişi çıkmadı ama şimdi sıklaştı gıbı yalnız düzenli diil. düzenli ağrıdan sertleşmeden korkmalı diyor doktorum.
amın cnm inşallah az kaldı moraller ii olsun bebeşler ii olsun geçecek hayırlısıyla

Çok haklisin canım.Bide anlatiyoruz kadına durumum riskli diye ama ciddiye almiyo hamileyken olur öyle sancı kasılmalar diyor.Bide aslında bana yük olmuş oluyor ama hic taktiği yok.Rabbime sığınıyorum eşimin annesi diye bakalım...

ay kızlar hepınz yku sorunundan bahs etmıssınız ama ben uyu uyu b turlu uyanamıyorum ya hıc bı ıs yapamıyorum kuafore bıle gedemıyorum .Ne olcak benım bu tembellık ben kızıma nasıl bakacam

Kızlar hepinize merhaba,görüyorumki çoğunluğun bebiş alışverişleri bitmek üzere.Bense daha hiç başlamadım :) Şunu sormak istiyorum bebişlere sıklıkla uzun kollu body lerimi tercih etttiniz,ya da sayı olarak kaç uzun kollu kaç kısa kollu body aldınız Ve de yenidoğan kıyafetlerinimi 0-3 ayları mı daha fazla aldınız :)) Kafamda deli sorular

Aynen sanki bizi anlatmışsın cnm akşam yatmadan babası elini koyup oğluşumuzla konuşmaya başlıyo göbek deliğime doğru, hiç olmadığı kadar arka arkaya vuruyor gerçekten hissediyor bunu anladım sabahta uyanıyoruz birşey yok babası günaydın konuşmasına geçtimi yine başlıyo babalarını dahamı çok sevecekler acaba

Özelliklerinde tek tuş ile kapama yazıyor. Arabanın Ağırlığı da 3.5 kg çok hafif olması beni düşündürüyor açıkçası. Genel olarak baby to go nasıl bir marka?
Canim benim dedigim model volo. Travel sistem ve daha agirdi. Basta zaten pusetin icinde kullanmamiz lazim

Kızlar iki gündür bacaklarimi kapatıp birleştirmekte zorluk cekiyorum hafiften.Bu durumu yasayan oldu mu aranızda, niye olabilir acaba?Baskı hissi yok ama tedirgin oldum.Doktorumda salı gününe kadar izinli arayıp soramiyorum da.

Kiz miydi seninki canim. Benim kiz ve kizlarin babaya duskun olduklari dogru

Ayy ayni ben. Kime desem agri kasilma normal bendede oluyordu diyip ciddiye almiyolar

Tatlim eger bahsettiğin kas agrisiysa benim 2. Aydan beri varr. Bacaklarimi kapamadan yürüyorum istem disii. Hic farkinda degilim. Ben acidan oyle yapiyorum Eşim de dun taklidimi yapti onu oldurecegimmm
yani canım kas ise ben doktora hep soyledim bacak aram aciyo diye. O onemsemedi. Demekki onemli bisey degil. Yine herkes kendi vucudunu bilirrr senin aklin kaliyosa baska doktora görün derim cnm

Günaydın annişler,yada tünayddınnn. Bugün oğluş çok kötü uyandırdı beni,bir mide bulantısı ayıptır söylemesi zor attım kendimi banyoya.Ancak geldik kendimize ,Ki biz ilk aylar da bile hiç yaşamadık bulantı,aşerme vs. Şimdi dün geceden bu yana kaçırdıklarımızı okuyalım.Hepimize sağlıklı,hayırlı,bereketli cumalar olsun inşallahhh.

Oh oh moraller iyi.Sizin de sağlıklı,güzel haberli günleriniz olsun inşallah.

Ben de okudum okudum agladim ölmekten cok evladini birakip gitmek ona kimlerin nasil bakacagini bilmemek ona bida sarilamayacagini Bilmek cok aci Rabbim mekanini cennet eylesin
aynen canım kendi öz anneannesi teyzesi bile olsa kendi annesi gibi bakamaz kaldıki eşi ilerde muhtemelen evlenir uvey annesi olursa o zaman daha çok üzülürüm

merhaba anneler bendede geceleri kraplarım arttı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir sağ bacak bir sol bacak ayriyetten arkadaşlar bahsetmiş bacak arasında kemik ağrısı çok oluyor yatak da dönemiyorum o acı yüzünden Allaha emanetiz valla çoğu gitti azı kaldı onlar iyi olsun da bu günümüze şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…