- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.401
Insallah cnm 30haftayi görelim sukredecegim vallaaa. Ya bendede karnimin tamaminda sertlesme olmustu onceki hafta kramp tarzi. 1 saat cozulemedim. Doktora anlatinca cok surmus dedi adalati verdi tekrar olursa kullanmam icin. Adamda benim hamihamileligimden cok urkuyor yaasaol cnm ii gidiyor yarın şeker yüklemem var. benımde bazen karnım komple sertleşiyor ama burda başkla arkadaşlardan da okyuyorum normal sanırım.
cnm senı kasılma yoklamış dün demekki, o ilacın hiç zararı yok şimdi sende dikiş de var ya kasılma olmaması çok önemli biliyosun. o ilaç senı rahatlatır. en az iki ay da dayansın kuzularımız inş.. doktora gittiğinde rahım ağzını ölçtür cnm tekrradan değişiklik olmuşmu diye..
Canimm cok tskler:)cok şükür canım sevindim bende iyi olmana
Bi tarafa toplanmasi kasilma olabilir cnm dikkat et. Babasida hissedecektir en kisa zamanda. Ilk hissettigin anda koysun elini cunku aartarda vuruyolar genelde:) dun ben uyumak icin yataga uzandim esim elini besmele cekip koydu. Merhaba kizimmm dedi. Bizimkisi hic oynamiyorken vurdu bitane:) nasılsın guzel kizim dedi bu bitane daha vurduuuu. Hadi uyu bakalim gec oldu dedi bu bi tane daha vurduherkese merhaba hayırlı cumalar bizde oğlumla pazar a gittik alışveriş yaptık geldik kahvaltımızı yaptık baya acıkmışız kilo bahsi dönmüş ben şu 1 ayda hiç kilo almamışım dün tartıldım çok mutluyum ay keeşke doğumada bu şekilde gitsem ne güzel olur gün geçtikçe oğlumun tekmeleleri de sıklaşıyo ama babası elini koyduğu zaman bi türlü yapmıyo yaa bazen bi tarafa toplanıyo ve acayip bi sertlik oluyo orda
Insallah cnm 30haftayi görelim sukredecegim vallaaa. Ya bendede karnimin tamaminda sertlesme olmustu onceki hafta kramp tarzi. 1 saat cozulemedim. Doktora anlatinca cok surmus dedi adalati verdi tekrar olursa kullanmam icin. Adamda benim hamihamileligimden cok urkuyor yaatabi hakli olarak. Sende yine söyle o sertleşme leri. Biz bilemiyoruz yani allh korusun agri esigimiz yuksekse biz kasilma olunca sadece hafif agri olarak hissedebiliriz. Tedbiri elden birakmayalim
Bnim 10 olmus bgn itibariyle:))
Çok haklisin canım.Bide anlatiyoruz kadına durumum riskli diye ama ciddiye almiyo hamileyken olur öyle sancı kasılmalar diyor.Bide aslında bana yük olmuş oluyor ama hic taktiği yok.Rabbime sığınıyorum eşimin annesi diye bakalım...sen de benim gibi şanssızsın sanırım bu konuda.bazı insanlar anne ve kayınvalide konusunda çok şanslı oluyolar çok imreniyorumbenim annem de kayınvalidem de benden iş bekliyorlar.. sırf bu yüzden onların yanında doğum yapma düşüncemi gözden geçirir oldum bu aralar.. eşimle konuşucam, eğer benden iş bekleyeceklerse ben evimde doğum yapıcam. yazık eşime, ben yapamayınca o yapıcak yerime. ben de buna müsade etmem. insanın kendi annesi ablası iş bekler mi ya hamile kadından.. ne kadar düşüncesizler...
Aynen sanki bizi anlatmışsın cnm akşam yatmadan babası elini koyup oğluşumuzla konuşmaya başlıyo göbek deliğime doğru, hiç olmadığı kadar arka arkaya vuruyor gerçekten hissediyor bunu anladım sabahta uyanıyoruz birşey yok babası günaydın konuşmasına geçtimi yine başlıyoBi tarafa toplanmasi kasilma olabilir cnm dikkat et. Babasida hissedecektir en kisa zamanda. Ilk hissettigin anda koysun elini cunku aartarda vuruyolar genelde:) dun ben uyumak icin yataga uzandim esim elini besmele cekip koydu. Merhaba kizimmm dedi. Bizimkisi hic oynamiyorken vurdu bitane:) nasılsın guzel kizim dedi bu bitane daha vurduuuu. Hadi uyu bakalim gec oldu dedi bu bi tane daha vurduanacim dedim bu baba kizin iletisimine bakkkk nasil bi diyalogdu ya. Cunku babasi iyi geceler dedi cekti elini daha da hiccc vurmadi. Ona cevap vverdiginden eminim. Cnm kizim
Canim benim dedigim model volo. Travel sistem ve daha agirdi. Basta zaten pusetin icinde kullanmamiz lazimÖzelliklerinde tek tuş ile kapama yazıyor. Arabanın Ağırlığı da 3.5 kg çok hafif olması beni düşündürüyor açıkçası. Genel olarak baby to go nasıl bir marka?
Canim joie litetrax travel sistem aldim. Cok kolay kapanip aciliyor ve kapandiginda tekerleri de cikarip az yer kaplamasini saglayabilirsinbizim arabamızın da bagajı küçük (ford fiesta) o yüzden ufak ve hafif bi bebek arabası bakıyorum. sen hangisini almıştın canım
Kiz miydi seninki canim. Benim kiz ve kizlarin babaya duskun olduklari dogruAynen sanki bizi anlatmışsın cnm akşam yatmadan babası elini koyup oğluşumuzla konuşmaya başlıyo göbek deliğime doğru, hiç olmadığı kadar arka arkaya vuruyor gerçekten hissediyor bunu anladım sabahta uyanıyoruz birşey yok babası günaydın konuşmasına geçtimi yine başlıyobabalarını dahamı çok sevecekler acaba
Ayy ayni ben. Kime desem agri kasilma normal bendede oluyordu diyip ciddiye almiyolarÇok haklisin canım.Bide anlatiyoruz kadına durumum riskli diye ama ciddiye almiyo hamileyken olur öyle sancı kasılmalar diyor.Bide aslında bana yük olmuş oluyor ama hic taktiği yok.Rabbime sığınıyorum eşimin annesi diye bakalım...
Tatlim eger bahsettiğin kas agrisiysa benim 2. Aydan beri varr. Bacaklarimi kapamadan yürüyorum istem disii. Hic farkinda degilim. Ben acidan oyle yapiyorum Eşim de dun taklidimi yapti onu oldurecegimmmKızlar iki gündür bacaklarimi kapatıp birleştirmekte zorluk cekiyorum hafiften.Bu durumu yasayan oldu mu aranızda, niye olabilir acaba?Baskı hissi yok ama tedirgin oldum.Doktorumda salı gününe kadar izinli arayıp soramiyorum da.
Oh oh moraller iyi.Sizin de sağlıklı,güzel haberli günleriniz olsun inşallah.Günaydın güzel anneler ve minnoslari
hastane odamizdan erken bir gunaydn fielim dedik kizimla:)
Ağrılarımdan uymayı bbeceremesemde pensesimin Iyi olduğunu bilmek her seye değer...
Hepinize Allah kolaylk versin, bebeklerimizle sağlıklı Günlerimiz olsun...
aynen canım kendi öz anneannesi teyzesi bile olsa kendi annesi gibi bakamaz kaldıki eşi ilerde muhtemelen evlenir uvey annesi olursa o zaman daha çok üzülürümBen de okudum okudum agladim ölmekten cok evladini birakip gitmek ona kimlerin nasil bakacagini bilmemek ona bida sarilamayacagini Bilmek cok aci Rabbim mekanini cennet eylesin
canımmm 7. ve 8. cüzü okudum bittii Allah kabul etsin inşallah hatmimizi.. sanada tekrardan Allah razı olsun cok güzel bir şey yaptığınAynısini yaşıyorum bende...:/
Aşağılara vurmayi çok seviyorlar hepsi anlaşılan...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?