- 10 Aralık 2014
- 119
- 93
- 23
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.421
bir arkadaşımın suyu azalmıştı 34 üncü haftada bol bol su içti normale döndü canım 38 haftalıkkende doğum yaptı.. korkma en az 3 lt su iç canım.[/Q
iki gündür elimde şişelerle dolaşıyorum tuvaletle oda arasında köprü kurdum resmen bebek hareketlerini daha fazla hisseder oldum gerçekten demek suyun etkisi yiyeceklerden daha etkiliymiş yarın doktora görünecem önerin için tşk
Merhaba arkadaslar 10gnluk bi diyetten sonra bu gun tekrar sekerolcumu yaptırdım tokluk kan sekeri 141 cikti hala yuksek normalde 130un altinda olmasi gerekiyor seker testini yaptirmayan arkadaslar lutfen cok dikkatli olun bunun yemeyle de cok ilgisi yok vucut krndi ueretiyor.testte benim 179 cikmisti 10gunde 141 olmus ana 10 gundur açim resmen ama yine de istenilen seviyeye gelmemis
hepinize merhabalar
50 lik yüklemem 149 çıktığı için yarın 100 lük yapılacak dua edin. Midem de baştan beri kötü olduğu için 50 lik bile zor oldu 1.5 saat sonra çıkardım. inşallah çıkarmadan tamamlarım yarını
cnm ben baby2go nun 8434 modelini aldım..dışı pamuk kumaş..bakabilirsin...Arkadaşlar merhaba :) ben geç farkettim bu topluluğu :) bebek alışverişini tamamlayan var mı? Ben henüz hiç birşey almadım. Park yatak konusunda araştırma yapan ya da alan varsa yardımcı olabilir mi lütfenn ...
cnm ben böyle durumlarda hafifçe karnımın üstüne yatıyorumm.."anneeeeee kendine gel, doğru düzgün yat" diye içerden tekmeler gelmeye başlıyor :)saolun canlar. Dediklerinizi yapıp biraz daha dinleyelim. Inşallah sıkı bir tekme gelir
cnm belki göründüğü gibi değildir..bazı insanlar anne dahi olsa annelik yapamıyorlar, yaradılış..suçlamayalım..kimbilir ne gerekçesi vardır..sen o çucuğun yüzü suyu hürmetine kimbilir ne güzellikler yaşıyorsun belkii..eminim zordur rabbim sabır versin sana..düşün ki bizim evlatlarımız da belki olabilirdi o çocuğun yerine..sen yine elinden geldiği kadar iyi davran..bence bol bol çocuğun duasını al, dua ettir istediklerini..bak seni de seviyormuş..çocuk sevindirmenin ve duasının yerini hiçbişey tutmaz..Ay gercekten gicik ediyor insani cok rahat cok cocuk falan umrunda degil
kayınvaliden baksa biraz da çocuğa rahatlasan birazcık???Eltimle konusmuyorum zaten cok kotu birisi yazsam roman olur kayinvalidem rica ettigi icin 1 haftalik bakarim dedim bu yandan da gelemedi kendisi zaten gelemedgi icin cildirmis durumda
kapı gibi 10,5 kilo aldım..26+4 lüğüm... :)Canım bende arkadaşlar gibi kilo aldım. hatta biraz daha az söylemiyim şimdi :) doktoruma çok sordum neden böyle diye korktum da.ilk zamanlar kilo almadıkça doktora koştum. ama doktor bazılarında oluyor dedi hep. bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra sıkıntı yok dedi. demek ki herkesin bünyesi farklı. bende inanamıyorum. hele bir kaç haftadır yediğim o tatlılara rağmen hala almamışım. dün kontrolüm vardı bir ayda aldıgım sadece 500 gram.bunun 400 gramı zaten sadece bebeğin aldığı.
kocaman olmuş derken:)kızlar geçen akşam ağda yapayım dedim bikini bölgeme..ilk kez göbeğimden göremedim ve ulaşamadım..çok afedersiniz ayna yardımıyla yaptım..bayağı zor oldu..yalnız benim bölge kocaman olmuş, böyle bi değişik..valla iğrendim kendimden..(((
Etrafimiz anlayışsız insanlarla dolu,sanki naz yapıyoruz, sanki çok merakliyiz evde tikilip yatmaya.Allah yardımcımız olsun canım...Ayy ayni ben. Kime desem agri kasilma normal bendede oluyordu diyip ciddiye almiyolar
Kızlar hepinize merhaba,görüyorumki çoğunluğun bebiş alışverişleri bitmek üzere.Bense daha hiç başlamadım :) Şunu sormak istiyorum bebişlere sıklıkla uzun kollu body lerimi tercih etttiniz,ya da sayı olarak kaç uzun kollu kaç kısa kollu body aldınızVe de yenidoğan kıyafetlerinimi 0-3 ayları mı daha fazla aldınız :)) Kafamda deli sorular
valla eski halinin 3 katı devasaaaa bişey :)kocaman olmuş derken:)
ayyy aynı ben sabah binbir nazla kalkıyorum erkenden ki bu gün işimi yapayım diye yatak keyfi koltuk keyfi bahaneleriyle kalkmıyorum yaaa . bu gün sabah eşim işe giderken dediki hasta falan olmazsan bir yerin ağrımazsa azcık keyfi kenara bırak evin durumu iyi değil tmm dedim sabah 6 da kalktım kendimi zorladım neyse şimdi saat 14.35 tek yaptuğım iş remkli çamaşırları makinenin önünde toplamak oldu bu ne yaaa valla bende düşünüyom neden bu kadar tembelim bu çocuk nasıl büyüyecek benim bu halimle diyeay kızlar hepınz yku sorunundan bahs etmıssınız ama ben uyu uyu b turlu uyanamıyorum ya hıc bı ıs yapamıyorum kuafore bıle gedemıyorum .Ne olcak benım bu tembellık ben kızıma nasıl bakacam
Sağol canım ilk defa anlam veremiyorum kas ağrısı mı yoksa degilmi bilemedim.Esim gelsin devam ederse giderim doktora canım çok sağol tekrar.Tatlim eger bahsettiğin kas agrisiysa benim 2. Aydan beri varr. Bacaklarimi kapamadan yürüyorum istem disii. Hic farkinda degilim. Ben acidan oyle yapiyorum Eşim de dun taklidimi yapti onu oldurecegimmm
yani canım kas ise ben doktora hep soyledim bacak aram aciyo diye. O onemsemedi. Demekki onemli bisey degil. Yine herkes kendi vucudunu bilirrr senin aklin kaliyosa baska doktora görün derim cnm
hepinize merhabalar
50 lik yüklemem 149 çıktığı için yarın 100 lük yapılacak dua edin. Midem de baştan beri kötü olduğu için 50 lik bile zor oldu 1.5 saat sonra çıkardım. inşallah çıkarmadan tamamlarım yarını
:) ben ilk gebeliğimin son haftalarında kendim alamadığım için kuaföre gitmiştim ondan sonra da kolay geldi bana 2 yıldır kuaföre gidiyorum senin varsa güvendiğin biri git bence daha rahat oluyor.valla eski halinin 3 katı devasaaaa bişey :)
valla eski halinin 3 katı devasaaaa bişey :)
Çok güldüm yaaa benimki de büyüdü tek bende oldu sanıyodum :) hatta anneme diyorum vura vura büyüttü kızım :)ya sanki bende de öyle oldu normal mi acaba
ahhhh tatlım yaaa çok utanıyorum ben..açamıyorum bacaklarımı..o yüzden yıllardır kendim yaparım..:) ben ilk gebeliğimin son haftalarında kendim alamadığım için kuaföre gitmiştim ondan sonra da kolay geldi bana 2 yıldır kuaföre gidiyorum senin varsa güvendiğin biri git bence daha rahat oluyor.
sanki normal de, benimki biraz fazla kocaman gibi geldi..inş doğumdan sonra böyle kalmazya sanki bende de öyle oldu normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?