2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

hepinize merhabalar

50 lik yüklemem 149 çıktığı için yarın 100 lük yapılacak dua edin. Midem de baştan beri kötü olduğu için 50 lik bile zor oldu 1.5 saat sonra çıkardım. inşallah çıkarmadan tamamlarım yarını

Canım aynı durumu bende yaşadım, yaşıyorum da.
Benim 50'lik yüklemem 180 cıktı malesef, 2 gün sonra 100'lük yaptırdım oda çok yüksek çıktı değerler.

Doktorum bile sasırdı cünkü ben cayı bile sekersiz içen biriyim yıllardır, çok tatlı vs.yemem de.
Ailemde seker hastalığı yok, benimde hem hamilelikten önce hem hamilelikten sonra aclık-tokluk sekerim hep iyiydi.

Bunun ben seker tüketmiyorum vs.gibi seylerle alakası yok, vücut yakamıyor sekeri bazı insanlarda hamilelikte dedi doktorum. Karatay'ı dinleyip yaptırmasak sekerin iyi diyip üstünde durmayacaktık ve haberimiz olmayacaktı gebelik sekerinden dedi.

Sekere bağlı olarakta bebeğin suyu normalden biraz fazla, şeker düşünce oda normalae gelecektir dedi.

Şimdi diyet yapıyorum, haftaya test tekrarlanacak, yine yüksek çıkarsa insilün tedavisi dedi doktorum.

Katlanıcaz minikler için, bende biraz aç kalıyorum ama düşünmüyorum ve harfiyen uyuyorum diyetime, sende dikkat et canım...

Geçmiş olsun canım, benimde 50'lik 180 çıktı ve 100'lük yaptırdım malesef oda yüksek çıktı,
Beni çok aşırı etkilemedi içtiklerim, umarım sende rahat atlatırsın ve sonuçların bu sefer iyi çıkar.

cnm ben baby2go nun 8434 modelini aldım..dışı pamuk kumaş..bakabilirsin...

saolun canlar. Dediklerinizi yapıp biraz daha dinleyelim. Inşallah sıkı bir tekme gelir
cnm ben böyle durumlarda hafifçe karnımın üstüne yatıyorumm.."anneeeeee kendine gel, doğru düzgün yat" diye içerden tekmeler gelmeye başlıyor :)

Ay gercekten gicik ediyor insani cok rahat cok cocuk falan umrunda degil
cnm belki göründüğü gibi değildir..bazı insanlar anne dahi olsa annelik yapamıyorlar, yaradılış..suçlamayalım..kimbilir ne gerekçesi vardır..sen o çucuğun yüzü suyu hürmetine kimbilir ne güzellikler yaşıyorsun belkii..eminim zordur rabbim sabır versin sana..düşün ki bizim evlatlarımız da belki olabilirdi o çocuğun yerine..sen yine elinden geldiği kadar iyi davran..bence bol bol çocuğun duasını al, dua ettir istediklerini..bak seni de seviyormuş..çocuk sevindirmenin ve duasının yerini hiçbişey tutmaz..

Eltimle konusmuyorum zaten cok kotu birisi yazsam roman olur kayinvalidem rica ettigi icin 1 haftalik bakarim dedim bu yandan da gelemedi kendisi zaten gelemedgi icin cildirmis durumda
kayınvaliden baksa biraz da çocuğa rahatlasan birazcık???

kapı gibi 10,5 kilo aldım..26+4 lüğüm... :)

kızlar geçen akşam ağda yapayım dedim bikini bölgeme..ilk kez göbeğimden göremedim ve ulaşamadım..çok afedersiniz ayna yardımıyla yaptım..bayağı zor oldu..yalnız benim bölge kocaman olmuş, böyle bi değişik..valla iğrendim kendimden.. (((

kocaman olmuş derken:)

bu arada kızlar dün kontrolüm vardı..doktorum erken çağırmıştı kontrol için normalde ayda 1 çağırıyor, 15 gün sonra kontrole gel demişti de nedenini söylememişti..meğersem benim bebek ters duruyormuş, bana söylememiş telaş yapmayım diye..şimdi düzelmiş .. herşey iyi dedi..oğlumun yüzünü gösterdi..tombiş tombiş yanaklar bir görseniz maşallah çok tatlııııı..resmen gözleri açık bize bakıyor gibiydi...1 kg olmuş..şekerden dolayı kilosu fazla dedi doktorum dikkat et tombik olmasın dedi..ben de habire yiyorum bebek beslensin diye :) artık ciddi anlamda diyetteyim..hamileyken aldığı kiloları hamileyken veren ilk insan olma yoluna baş koydum :)))) bakalım ne olacak..

cnm yaza geldiği için çok uzun fazla uzun kolluya gerek yok kırkı çıkana kadar uzun kollu zıbın tulum patikli alt giyer sonra kısa kollu kolsuz çıtçıtlı body giyer eldiven bere ilk zamanlar kullanılır yazın gerek yok ben bi iki tane kısa kollu şort tulum aldım yenidoğan çok fazla tercih etme 0-3 al 3-6 nasıl olur kilosunu tam kestiremediğim için bi kaç bişe beğendim bi kaç bişe aldım o zaman çıkar alırım

ay kızlar hepınz yku sorunundan bahs etmıssınız ama ben uyu uyu b turlu uyanamıyorum ya hıc bı ıs yapamıyorum kuafore bıle gedemıyorum .Ne olcak benım bu tembellık ben kızıma nasıl bakacam
ayyy aynı ben sabah binbir nazla kalkıyorum erkenden ki bu gün işimi yapayım diye yatak keyfi koltuk keyfi bahaneleriyle kalkmıyorum yaaa . bu gün sabah eşim işe giderken dediki hasta falan olmazsan bir yerin ağrımazsa azcık keyfi kenara bırak evin durumu iyi değil tmm dedim sabah 6 da kalktım kendimi zorladım neyse şimdi saat 14.35 tek yaptuğım iş remkli çamaşırları makinenin önünde toplamak oldu bu ne yaaa valla bende düşünüyom neden bu kadar tembelim bu çocuk nasıl büyüyecek benim bu halimle diye
neyse birtek ben değilmişim sağol

Sağol canım ilk defa anlam veremiyorum kas ağrısı mı yoksa degilmi bilemedim.Esim gelsin devam ederse giderim doktora canım çok sağol tekrar.

cnm zaten yüksekmiş belli bir daha 100 lük yapmaya ne gerek var..benim de 144 çıktı..doktorum gerek görmedi 100lük yapmaya..maden seni bu kadar da etkiliyor yaptırma artık, direk diyet yapmaya başla derim sen bilirsin de..

valla eski halinin 3 katı devasaaaa bişey :)
:) ben ilk gebeliğimin son haftalarında kendim alamadığım için kuaföre gitmiştim ondan sonra da kolay geldi bana 2 yıldır kuaföre gidiyorum senin varsa güvendiğin biri git bence daha rahat oluyor.

:) ben ilk gebeliğimin son haftalarında kendim alamadığım için kuaföre gitmiştim ondan sonra da kolay geldi bana 2 yıldır kuaföre gidiyorum senin varsa güvendiğin biri git bence daha rahat oluyor.
ahhhh tatlım yaaa çok utanıyorum ben..açamıyorum bacaklarımı..o yüzden yıllardır kendim yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…