- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.141
Hee valla sola yatiyorum kafa orda parmaklariyla gidik gidik yspio durmuyo saga yatiyorum pepptiklermasallah kuzuna:)
bnm minnosumda cok hareketli masallah bu aralar.bide sola yatinca hic gitmezdi soluma simdi giriyor gobegimin altina nasil donuyor anlatamam gidiklar gibi biseyler yapiyor nasil yaticami sasirdim:))
Sakin yavrumKızlar çok çok ama çok daraldım şöyle bütün tabakları çanakları kırıp geçsem gecmeyecek bi haldeyimgurbetteyim ne anam var ne bacım ne arkadasım..bu aile beni delirtiyo saçımı başımı yolasım var gecmiyo ya gecmiyo ne yaparsam yapim gecmiyo hırsım
ayy kiyamam stres yapma bu kadar benm annemler bana 3 saat uzaklikta ama dogru duzgun gorusemiyrz ucakla gidilck bi yer olsa daha yakin diyrm bazenKızlar çok çok ama çok daraldım şöyle bütün tabakları çanakları kırıp geçsem gecmeyecek bi haldeyimgurbetteyim ne anam var ne bacım ne arkadasım..bu aile beni delirtiyo saçımı başımı yolasım var gecmiyo ya gecmiyo ne yaparsam yapim gecmiyo hırsım
aa bnmki gunde 1 tane icebilirsin dediKizlar sodasi maden suyu fark etmiyor icindeki tuz orani cok yuksek oldugu icinzararli.doktorum her gittigimde icmiyorsun demi diye uyariyor beni
Maden suyu zararli degilki yaa aksine yararli dedi bnim doktorum . :-/aa bnmki gunde 1 tane icebilirsin dedi
ewet cnm aynen bnmkide oyle dedi hatta kuzenm yeni dogurdu her aradiginda soyluyr bana mutlaka 1 tane ic diyeMaden suyu zararli degilki yaa aksine yararli dedi bnim doktorum . :-/
Bende kaç doktordan duydum faydalı dediğini...:)ewet cnm aynen bnmkide oyle dedi hatta kuzenm yeni dogurdu her aradiginda soyluyr bana mutlaka 1 tane ic diye
Kızlar çok çok ama çok daraldım şöyle bütün tabakları çanakları kırıp geçsem gecmeyecek bi haldeyimgurbetteyim ne anam var ne bacım ne arkadasım..bu aile beni delirtiyo saçımı başımı yolasım var gecmiyo ya gecmiyo ne yaparsam yapim gecmiyo hırsım
aynen cnm bnde devam edicem ztn su ara ne yesem icsem yakiyor beni puuffBende kaç doktordan duydum faydalı dediğini...:)
Anlaşılan yine arada kalınmış bir konu...mantıken kimi haklı buluyorsak ona göre davranalim..
Ben içtim, içmeye devam edeceğim..doğal maden suyu bu, zararı olacağıni kendi adıma düşünmüyorum... Hayırlısı bakalim...
Aynen canım bende faydalı diye biliyordum.Hatta ilk hamileligimde hastaneden verdikleri gebelik dergisinde yazıyordu sut icemeyen anneler asidi bekletilerek alınmış bir bardak maden suyu icmelidirler diye.Bende kaç doktordan duydum faydalı dediğini...:)
Anlaşılan yine arada kalınmış bir konu...mantıken kimi haklı buluyorsak ona göre davranalim..
Ben içtim, içmeye devam edeceğim..doğal maden suyu bu, zararı olacağıni kendi adıma düşünmüyorum... Hayırlısı bakalim...
Sanirim rahim kaslarini etkiliyormus canim zararli oldugunu ben de duyfum ama cok asiriya kacmadan yenebilirbence:)Benim erken dogum riskim oldugu icin biraz fazla hassasim herhalde hic duymamistim da sasirdim
aynen cnm coluk cocuk nerdysw su icmiyorlarAvrupanin tamaminda mineralli su icilir. Gazi alinmis maden suyu tadi. Adamlarin bizim gibi bir icme suyu yok. Resmen tadsiz su ariyoruz. Gidince.
Velhasil koca kita icme suyu diye iciyor. Cokta zararli oldugunu dusunmuyorum
mirac canımıniçi yok söylemiyolar direk yapıyolar..ah ne kadar aptalmışım kayınvalideyle oturmayı nasıl kabul etmişim çocukta degilim 29 olucam artık. 8 aydır evliyim yok evli oldugumu anlamıyorum kiSakin yavrum
Bebisini strese sokma
Kolay degil ama sabredicen onlari da el gibi degilde kendi ailen gibi gormeye calis
Daha az batar soyledikleri
Ayetel kursi oku bol bol
Hemen sakinlesirsin
dert sıkıntı bide yalnızlık üstüne tuz biber..ayy kiyamam stres yapma bu kadar benm annemler bana 3 saat uzaklikta ama dogru duzgun gorusemiyrz ucakla gidilck bi yer olsa daha yakin diyrm bazensimdi hastayim da annem geldi mecbur yanima.bana bakicak kadin ariyrm valla yoksa yalnizim komsum bile yok burda biri alman,biri rus kendi kendime safak sayiyirum burda
ben aynı evdeyim..hadi ufak tefek yaşam tarzı farklılıklarına az bucuk alışıyosun sekiz ayda ama fazlasını istemiyorum ki.. Sevgili görümcem formasyon alacakmış her hafta gelip üç gün bizde kalacak bebegine kb bakacak uzakTan geldiği için ev hiç boş kalmayacak hergün bi ablası bi abisi eda sadece yedirip içerecek bi çay bile doldurmayacak kimse milletin peşinden koş babam koş..dogum zamanınıd İçeriyor bu durumlar lohusa lohusa aynı şeyler yaşanacak..herşeyleri batıyo istemiyorum seslerini bile duymak..seni o kadar iyi anlıyorum kiiii .... ben aklıma her geldiğinde bebeğimi düşünüyorum ona zarar vermek istemediğimi bunun için düşünmemem gerektiğini falan benim alt katta oturuyorlar bir deçok sinir bozucu biliyorum ama bebek var masum günahsız
gerçi bazen öyle anlar oluyoki bebek mebek düşünemiyor insan
Hosbuldum canimhosgeldinnn:)
canm bnm ya Allah kolaylik versin valla isin zormirac canımıniçi yok söylemiyolar direk yapıyolar..ah ne kadar aptalmışım kayınvalideyle oturmayı nasıl kabul etmişim çocukta degilim 29 olucam artık. 8 aydır evliyim yok evli oldugumu anlamıyorum ki
dert sıkıntı bide yalnızlık üstüne tuz biber..
ben aynı evdeyim..hadi ufak tefek yaşam tarzı farklılıklarına az bucuk alışıyosun sekiz ayda ama fazlasını istemiyorum ki.. Sevgili görümcem formasyon alacakmış her hafta gelip üç gün bizde kalacak bebegine kb bakacak uzakTan geldiği için ev hiç boş kalmayacak hergün bi ablası bi abisi eda sadece yedirip içerecek bi çay bile doldurmayacak kimse milletin peşinden koş babam koş..dogum zamanınıd İçeriyor bu durumlar lohusa lohusa aynı şeyler yaşanacak..herşeyleri batıyo istemiyorum seslerini bile duymak..
bir aylık evliyken aynı görümcem gelip 10 gün kalmıştı unutulmuyo işte kaç ay geçti unutulmuyo...bide haber yolluyo aklınca bana ulaşacagını biliyo ya gidicem ama diken üstündeyim edadan çekiniyorum..! Ölür müsün öldürür müsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?