2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
az kalmis sanada canim gel gel pesimden
ya malesef senin kasilmalarin cok oluyor insallah korktugun gibi geçmezde bebislerimize zamaninda kavusuruz

bende daha hiç olmadi kasilma bakalim ilk ne zaman yasicam
Sorma canım Rabbim yasatmasin herşeyi vaktinde yasa inşallah.

seni çok iyi anlıyorum içim daralıyor .. bunalıyorum bugun bütün günümü uyuyarak geçirdim bakalım gece napacagım yelek falan örüyorum da onlar oyalıyor biraz beni Allah yardımcımız olsun
Aminnn canım ben gündüz uyuyamiyorum gece hic uyuyamiyorum.Artik yorgunluk tan unutkanlık başladı .Hayirlisiyla bi gecseydi.Rabbim yardımcımız olsun.

Hayir canım ilk kez aldım ama satici yorumlarını okudum iyiydi sen neler almak istiyorsun istersen benım kargo gelsin sende sonra al
bi kac bakim urunu gordum fiyatlari uygun geldi bana senin kargon gelince yazar misin bana ins. sorunsuz gelir

Abimin cocuklari ustun zekali. Kayinbiraderiminkide ustun zekali cikti.

Yavrumm bu anan komplekse girdi yengesi ve eltisi yuzunden.

Sonra uzmanlar dior ki cocuklar niye yaristiriliyor.. ahanda eltiler ve yengeler yuzunden
oyy masallah:)
yawrum sizinkilerde genetik o zmn seninkide oyle cikar

Abimin cocuklari ustun zekali. Kayinbiraderiminkide ustun zekali cikti.

Yavrumm bu anan komplekse girdi yengesi ve eltisi yuzunden.

Sonra uzmanlar dior ki cocuklar niye yaristiriliyor.. ahanda eltiler ve yengeler yuzunden
Ahaha resmen kahkahayi bastim allah iyiligini versin

analar yediriyor habire dimi
ya tabiki isteyerek almiyoruz napalim.. bazende ödemmidir nedir dikkat etsem bile ertesi güne kilom yükselmis oluyor.. bol su içmeye calisiyorum bende artik bi sekilde dogumdan sonra vericez napalim
Ayynen öyle canımın içi hiç stres yapmaya gerek yok :)

Kızlar çok çok ama çok daraldım şöyle bütün tabakları çanakları kırıp geçsem gecmeyecek bi haldeyim gurbetteyim ne anam var ne bacım ne arkadasım..bu aile beni delirtiyo saçımı başımı yolasım var gecmiyo ya gecmiyo ne yaparsam yapim gecmiyo hırsım

canım nitrit ile nitraticinzararyan soda dan iç meyvelileri içme. soda faydalı diye biliyorum mineral kaynağı- doğal su sonucta... günde 1 taneden zarar olmaz fayda olur bence
Kizlar sodasi maden suyu fark etmiyor icindeki tuz orani cok yuksek oldugu icinzararli.doktorum her gittigimde icmiyorsun demi diye uyariyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…