- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.161
bilmemki cnm bn 1 kere vurundum ondada islatmamaya dikkat ettimKizlar bise sorcam ikincintetenoz asisini yaptirip ayni gun banyo yapan var mi. ben bugun yaptirdim asiyonve heryerim kaSiniyo. Ozellikle gobusum ve gogsum malum catLiyoruz... banyo yapsam rahatliycam sanki
Esim strec film sarip ben yaptirim dedi canm ama eserekliyim ben kalsin dedim. bnim bebis tup bebek tedavisiyle oldu. Bana bise olur mu diye deilde enfeksiyon filan olursa bebise bise olur diye korkuyormbilmemki cnm bn 1 kere vurundum ondada islatmamaya dikkat ettim
yrn yapiver riske atma bnce
Merak etme kuzum ya olay olmadı :)Olay oldu sorduğum soru ama ben halbuki sodanin bir zarari varmi yokmu diye sormustum
ama ben cevap alamadimki siz maden suyundan bahsettiniz ben ise sodayi soormustumMerak etme kuzum ya olay olmadı :)
Fikir alışverişi oldu sadece
Tatlis anne bu fikirlerden birini sec uygula
Onu içme içme :):))ama ben cevap alamadimki siz maden suyundan bahsettiniz ben ise sodayi soormustum
Ah bu kadin milletiama ben cevap alamadimki siz maden suyundan bahsettiniz ben ise sodayi soormustum
aynen canım neler yedim neler:) neyse ki yaramış bebişlere :)bende kilosu düşük diye endişe ediyordum canım 25 inci haftalarda 670 dı 10 gün sonra kontrolü vardı ben de o on günde yemediğim kuruyemiş içmediğim ayran süt kalmadı :) 10 günde 300 gr almış.. 970 çıktıydı :) 26 nın bitiminde :)ölçümler ne kadar doğru bilemiyorum ama cok şaşırttı annesini üzmedi benim bebikim:)
Saol canım. Ben de sana eşlik ederim artık; )gozunaydin cnm masallah bebisine
gel cnm gel ben hep burdayim muhabbet ederiz
canım benim çok saol. Evet nihayetttt :)Masallah kizina 1 kiloya ulasmis canim :)) nihayet esinle birlikte olacaksin. Cok sevindim senin adina
SormaaaAh bu kadin milleti
Bir sor bin yorum işit
Bende aynen dedigin gbi yaptmOnu içme içme :):))
Çok canin çektiyse bir iki fırt mübahtir
temizlikci cagir ugrasmaa canimIyi akşamlar hatun kişilerrrrevime geldim Ohh dünya varmış ama bir dünya iş temizlik var.bakalim nasıl halledecegiz.kizim gelmeden her yer pırıl pırıl olmaliii
Düşünüyorum iyi bi temizlikci bulabilirsem ama burda yeniyim çok savsakliyorlarmis temizlikciler.esim de ver 200 lira ben evi bal Dök yala yaparım diyotemizlikci cagir ugrasmaa canim
Ohhh canım sevindim evine kavusmana,tadını çıkar bol bol inşallah.temizlik için çok yorma kendini aman sakın, dikkat et bebişede kendine de...Iyi akşamlar hatun kişilerrrrevime geldim Ohh dünya varmış ama bir dünya iş temizlik var.bakalim nasıl halledecegiz.kizim gelmeden her yer pırıl pırıl olmaliii
Kiz kizim gittDüşünüyorum iyi bi temizlikci bulabilirsem ama burda yeniyim çok savsakliyorlarmis temizlikciler.esim de ver 200 lira ben evi bal Dök yala yaparım diyogerçekten temizlik konusunda iyidir ama kiyabilirmiyim bilmem
Gelde bnimkine anlatt bnim dusuk tehlkm oldu zamanlar bile yasak olmasina ragmen dursuramadm bnim kocayii yok anacim durmuyirr
benim oğlum sabah saatlerini seviyor 6 da başlıyor tepinmeye..ahh oğlum aynı annesi açlıktan deli gibi tekmeliyor valla :)Maşallah oğluna.
Benim zilli kızımda acayip hareketli bazen gece uykumdan bile uyandırdığı oluyor.
Gün içinde daha sakin.
cnm hemen omega3 e başla...senin çocuğunun neyi eksik..benim oğlumun da bir kız kuzeni var..yarıştıracaklar diye korkuyorum..çocuğumu mümkün olduğunca uzak tutucam onlardan :)Abimin cocuklari ustun zekali. Kayinbiraderiminkide ustun zekali cikti.
Yavrumm bu anan komplekse girdi yengesi ve eltisi yuzunden.
Sonra uzmanlar dior ki cocuklar niye yaristiriliyor.. ahanda eltiler ve yengeler yuzunden
cnm ben de yapayalnızım...kimsem yok buralarda..yavaş yavaş çevre ediniyorum ama hiçbiri eski arkadaşlarımın dostlarımın yerini tutmuyor..sen de dışarı çık gez, parklarda otur, kurslara gitmeye çalış..hem kafan dağılır onları düşünmezsin, hem de çevre edinirsin değişiklik olur...ve bir an önce evini ayırmaya çalış...iyi bile yapılsa ne yazık ki sen gelinsin, onlar da kayınvalide ve görümce...ayy kiyamam stres yapma bu kadar benm annemler bana 3 saat uzaklikta ama dogru duzgun gorusemiyrz ucakla gidilck bi yer olsa daha yakin diyrm bazensimdi hastayim da annem geldi mecbur yanima.bana bakicak kadin ariyrm valla yoksa yalnizim komsum bile yok burda biri alman,biri rus kendi kendime safak sayiyirum burda
aman yapsın cnm niye kıymıcan, biz yaparken temizliği hiç öyle düşünmüyorlar..hoşgeldin bu arada evine..çok sevindim senin adına..ne tarafta oturuyorsun cnm sen...Düşünüyorum iyi bi temizlikci bulabilirsem ama burda yeniyim çok savsakliyorlarmis temizlikciler.esim de ver 200 lira ben evi bal Dök yala yaparım diyogerçekten temizlik konusunda iyidir ama kiyabilirmiyim bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?