2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bise sorcam ikincintetenoz asisini yaptirip ayni gun banyo yapan var mi. ben bugun yaptirdim asiyonve heryerim kaSiniyo. Ozellikle gobusum ve gogsum malum catLiyoruz... banyo yapsam rahatliycam sanki

Kizlar bise sorcam ikincintetenoz asisini yaptirip ayni gun banyo yapan var mi. ben bugun yaptirdim asiyonve heryerim kaSiniyo. Ozellikle gobusum ve gogsum malum catLiyoruz... banyo yapsam rahatliycam sanki
bilmemki cnm bn 1 kere vurundum ondada islatmamaya dikkat ettim
yrn yapiver riske atma bnce

bilmemki cnm bn 1 kere vurundum ondada islatmamaya dikkat ettim
yrn yapiver riske atma bnce
Esim strec film sarip ben yaptirim dedi canm ama eserekliyim ben kalsin dedim. bnim bebis tup bebek tedavisiyle oldu. Bana bise olur mu diye deilde enfeksiyon filan olursa bebise bise olur diye korkuyorm

aynen canım neler yedim neler:) neyse ki yaramış bebişlere :)

gozunaydin cnm masallah bebisine
gel cnm gel ben hep burdayim muhabbet ederiz
Saol canım. Ben de sana eşlik ederim artık; )
Masallah kizina 1 kiloya ulasmis canim :)) nihayet esinle birlikte olacaksin. Cok sevindim senin adina
canım benim çok saol. Evet nihayetttt :)

Iyi akşamlar hatun kişilerrrr evime geldim Ohh dünya varmış ama bir dünya iş temizlik var.bakalim nasıl halledecegiz.kizim gelmeden her yer pırıl pırıl olmaliii

Iyi akşamlar hatun kişilerrrr evime geldim Ohh dünya varmış ama bir dünya iş temizlik var.bakalim nasıl halledecegiz.kizim gelmeden her yer pırıl pırıl olmaliii
Ohhh canım sevindim evine kavusmana,tadını çıkar bol bol inşallah.temizlik için çok yorma kendini aman sakın, dikkat et bebişede kendine de...

Düşünüyorum iyi bi temizlikci bulabilirsem ama burda yeniyim çok savsakliyorlarmis temizlikciler.esim de ver 200 lira ben evi bal Dök yala yaparım diyo gerçekten temizlik konusunda iyidir ama kiyabilirmiyim bilmem
Kiz kizim gitt
Dely mi neeee
Sonra omur boyu dinlersin soyle temizledim boyle temizledim
Benimkinin her pazar temizlik gunu
Aciyorum supurgeyi hadi kocacim basla diye
Siliyor supuruyor
Camasirlari asiyor hergun
Haftada 2-3 yemek yapiyor
Kaynanacim sanada gonderiyorum diye bide tel aciyor
Ay annemde benim oglum bitane diye diye anlatiyor millete
Aman bizimki artik havalardaaaa
Bende alcam nasipse buyuk temizlige nisan sonu gibi badanadan sonra aynisini bana diyor yaparim diye
Yok anacim kadının yaptigi gibi olmaz ne olursa olsun

Gelde bnimkine anlatt bnim dusuk tehlkm oldu zamanlar bile yasak olmasina ragmen dursuramadm bnim kocayii yok anacim durmuyirr

ahhh ahhh keşke benim kocam da durmasa...bebekten utanıyor yapmıyor yaaa deli adam zar zor kandırıyorum valla ayda 1 e düştü nerdeyse ((( çok üzülüyorum valla...

Maşallah oğluna.

Benim zilli kızımda acayip hareketli bazen gece uykumdan bile uyandırdığı oluyor.

Gün içinde daha sakin.
benim oğlum sabah saatlerini seviyor 6 da başlıyor tepinmeye..ahh oğlum aynı annesi açlıktan deli gibi tekmeliyor valla :)

Abimin cocuklari ustun zekali. Kayinbiraderiminkide ustun zekali cikti.

Yavrumm bu anan komplekse girdi yengesi ve eltisi yuzunden.

Sonra uzmanlar dior ki cocuklar niye yaristiriliyor.. ahanda eltiler ve yengeler yuzunden
cnm hemen omega3 e başla...senin çocuğunun neyi eksik..benim oğlumun da bir kız kuzeni var..yarıştıracaklar diye korkuyorum..çocuğumu mümkün olduğunca uzak tutucam onlardan :)

cnm ben de yapayalnızım...kimsem yok buralarda..yavaş yavaş çevre ediniyorum ama hiçbiri eski arkadaşlarımın dostlarımın yerini tutmuyor..sen de dışarı çık gez, parklarda otur, kurslara gitmeye çalış..hem kafan dağılır onları düşünmezsin, hem de çevre edinirsin değişiklik olur...ve bir an önce evini ayırmaya çalış...iyi bile yapılsa ne yazık ki sen gelinsin, onlar da kayınvalide ve görümce...

Düşünüyorum iyi bi temizlikci bulabilirsem ama burda yeniyim çok savsakliyorlarmis temizlikciler.esim de ver 200 lira ben evi bal Dök yala yaparım diyo gerçekten temizlik konusunda iyidir ama kiyabilirmiyim bilmem
aman yapsın cnm niye kıymıcan, biz yaparken temizliği hiç öyle düşünmüyorlar..hoşgeldin bu arada evine..çok sevindim senin adına..ne tarafta oturuyorsun cnm sen...

Temizlik bizde de buyuk sıkıntı kizlar. Esimin yapmasina musade etmiyorum artik. Hem bise yaptigi yok hem de ne varmis ev isinde herseyi yapiyorm diyo. bi kac kez temzlik yapti sozde. Arkasindan saolsun en yakin arkim geldi bida yapti. Bugun de kanepeler silincek dedim dilimin ucuyla yaparim bn diyo. Isine bak dedim. Bi temzlikci bana da lazim. Arkadasima yuzum kalmadi hep ariyo ihtiyacin var mi gelim mi die yok diyorum bide dogumdan once dip kose temizlik gerek. hamilelikten once gun asiri temizlik yapiyordum ev hanimiyim zaten. temiz eve alismisim hic icime sinmiyo su siralar evin durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…