2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yaaa bu cevabi hiç beklemiyordum :))
hala bulunur mu hiç rastlamadim civalilara :)
bende doktoruma sorayim bakim o ne dicek..

Annemden kalma alışkanlık herhalde.

Normalde o senin dediğin koltuk altı olanlardan da vardı ama nedense hep civalı kullandım.

Ben 14 oldum canııım 3 haftada 4 kilo almazsın yahu gerçi ben 1 haftada 3 kilo aldım

anaa ayniyiz bende iki gunde depar atip 14e vurdum toplam kilomu

moral verdin kiz pofuduk, her pazartesi tartiliyorum daha dogrusu pazartesileri kaydediyorum kilomu bu sabah moralim sifirdi bu yuzden

Ya kizlar kafama bisey takildinsizede sorup danismak istedim acaba soda hamilelikte zararlimi az bisey arastirdim ama kimi zararli kimi zararsiz diyorr hangisine inanmaliyim acaba ?
hayir cnm bn cok ii diye duydum mineralli su sonucta gunde 1 tane icmek bebk icinde cok iimis ama kapagini acar acmaz icme biraz havasi kacsin oyle ic.hatta bebislerin gazsiz dogmasinda bile etkisi olabiliyormus diye duydum bn

KIZLAR NASIL KİLO ALIYPRSUNUZ YA BEN 57 KG İLE HAMİLE KALDIM ŞUANDA 59 KİOYUM BUANTILAR FALAN ÇOK ZORLADI MİDEM AMA ŞİMDİ İLAÇ İÇİYORUM CANIM NE İSTESE YİYORUMDA NEDEN ALAMIYORUM

Bunu bana söylemeseydin iyiydi ne güzel işte bebeğine alıyorsun sadece demek kii...

Canım toplamda 14 kilo mu aldın.

Evet canım hamilelikten bu yana.

anaa ayniyiz bende iki gunde depar atip 14e vurdum toplam kilomu

moral verdin kiz pofuduk, her pazartesi tartiliyorum daha dogrusu pazartesileri kaydediyorum kilomu bu sabah moralim sifirdi bu yuzden

Ahh yalnız değilmişim buna sevindim bende evet.

Ben annemlerdeydim 1 hafta istanbulda orada kaçırdım abur cubur vs. son 3 kiloyu o zaman aldım yani canım.

Bugün sağlık ocağında takibim vardı ebe de dedi çok olmuş dikkat et diye. napayım isteyerek almıyorum ya.

Ben hep koltuk altından ölçtüm canım.

Şükür 7 yaşında kızım hiç sorun yaşamadım.

Kararını etkilemek istemem ama.

etkilemedin canim aksine düsüncelerimi dogruladin, iyiki sormusum..
Allah korusun hiç hasta olmasinlar insallah ama olurda kullanmam gerekirse önce bi koltuk altini denerim bende.. ondan sonra duruma göre hareket ederim artik..

Ben hep koltuk altından ölçtüm canım.

Şükür 7 yaşında kızım hiç sorun yaşamadım.

Kararını etkilemek istemem ama.
Kesinlikle bende civalidan yanayim cnm...
En saglikli sonuç bundan aliniyor

analar yediriyor habire dimi
ya tabiki isteyerek almiyoruz napalim.. bazende ödemmidir nedir dikkat etsem bile ertesi güne kilom yükselmis oluyor.. bol su içmeye calisiyorum bende artik bi sekilde dogumdan sonra vericez napalim

masallah kuzuna:)
bnm minnosumda cok hareketli masallah bu aralar.bide sola yatinca hic gitmezdi soluma simdi giriyor gobegimin altina nasil donuyor anlatamam gidiklar gibi biseyler yapiyor nasil yaticami sasirdim:))

hayir cnm bn cok ii diye duydum mineralli su sonucta gunde 1 tane icmek bebk icinde cok iimis ama kapagini acar acmaz icme biraz havasi kacsin oyle ic.hatta bebislerin gazsiz dogmasinda bile etkisi olabiliyormus diye duydum bn
maden suyuyla karistirmiyorsun dimi canim icicem bak yoksaa

Canım hamilelikte yaptırdım 138 çıktı.dediğin gibi her şerde bi hayır vardir.bende geçtim 10 u.ama hic takmiyorum.peşlerinden koşarken veririz biseycik kalmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…