2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yavrucum 3 litre içmeyi hedefle su senin için ilaçtan önemli şu anda. ben öğlen 4e kadar bitiriyorum 2 litreyi
Ben biraz abartmis olcamki 2 ltreyi dun 1 saatte icmisim ama cok su midemi bulandiriyor sevmjyorum sirf agrim gecsin diiye iciyordm agrm falan gecti cok sukur allahim o nasil bi agriysa allahh dusmanjma vermesin

günaydın herkese ben y,ne kararsızlıklarla dolu bir gündeyim doğuma az bir zaman kaldı ben hala hep en iyisi olsun diye uğraştığımdan bişeye karar veripte alamadım doğru dürüst şimdi bana yardımcı olun

park yatak almak mantıklı geliyor ama içime sindiremiyorum bir türlü çünkü içine nevresim takımı koyduğunda diğerleri kadar gösterişli ve şık durmuyor bende bebeğimin yatağı çok güzel olsun istiyorum kaç gündür ahşap beşik için nevresim takıı pike takımı uyku seti bakıyorum bi türlü seçip karar veremiyorum güzel beyaz bi beşik büyümeyenlerden almak zorundayım çünkü yatak odamda pek yerim yok bebeğide bi süre aynı odada yatırmak istiyorum sizce park yataktan vazgeçerek doğru mu yaptım hiç güzel gözükmüyorlar ilk bebeğim özendiğim şey aslında oda yapmak duvar kağıtlarıyla kaplamak falan ama odam yok bi beşiği bari çok görmesem 4 yaşına kadar kullanabilir mi acaba büyümeyen beşikleri

dogru dusunmussun bnde sevmiyirum park yatak. Ama ben buyuyen besigi bile anca 4 yasina kzdar kullanabilir diye dusunurken acaba buyumeyeni okadar kulanabklirmi kararsiz kaldim :/

bu doktorlar çok fena çok... seni sezaryen fikrine alıştırmak için önden yol yapıyo uyanığa bak.. bebek 37-38. haftaya kadar dönüyor. bazısı doğumdan önce bile dönebiliyor.
kilosu da gayet normal işte hiç canını sıkma sen.

kesinlikle ayni dusuncedeyizz ..

Ben de senin gibi çok kararsızlık yaşadım ama sonunda sallanan beyaz beşik aldım. Yatağımızın yanına koyduk. Hem 4-5 yaşına kadar kullanabilir dedik. Park yataklara baktıkça soğudum. Hiç estetik değil görüntüsü. Benim beşiğin resmini koyuyorum canım bak bakalım fikir olsun. Ölçüleri 60x120. İçindeki yatağıyla birlikte 500tlye aldık.

Eklentiler

• image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 138
Aynı fikirdeyim seninle beyaz sallanabilen 70*130 ölçülerinde bir beşik düşünüyorum, hem daha estetik hem daha kullanışlı olur diye düşündüm. Ayrıca bir de oturma ordasında falan durabilecek sallanan küçük beşik aldım. Oda henüz yapamıcam bebeğin eşyalarını da yatak odama koyacam her şey aynı yerde olursa rahat ederim diye düşünüyorum.

bende park yatak istemeyenlerdenim cnm hic dusunmedim bile.evet kullanisli olabilir ama bnmde ilk bebegim odasi olsun istiyrm olmasa bile ahsap yatak mutlaka olmali zaten 4 yil garanti kullanilir ama acilanlari pek sevmiyrm hem cok yer kapliyor hemde acinca cikicak mobilyalri 4-5 yil snr belki kullanmk istemicem o zamn alirim bi genc odasi diyrm.

cok begendim cnm fiyatida iimis
guzel gunlerinizde kullanin ins

Ama ben hastacik oldum...
Iice indi bogazima
Batiyo aciyo sabaha kadar yutkunamadim ayol
Dr gittim antibiyotik verdi
Bide alerji ustune
Napalim sabretcez
çok geçmiş olsun ki size çay çorba derken bikaç güne düzelirsiniz inşallah benim bademciklerim çocukken alındı. o yüzden direk ciğerime iniyor enfeksiyon ve hasta olduğumu ateşimin çıkmasından anlayabiliyorum. o zaman da iş işten geçmiş oluyor.

merhaba güzel anneler önümüzdeki hafta kontrolüm var ama bu gün çok halsizim boğazlarım sızlamaya başladı inşallah nezle olmam oğluşta keyifsizdi bu gün kreşe giderken olmadı yarın ikimizde bir doktora gözükelim iyice rahatsızlanmadan

çok güzel duruyor canım nerden aldınız ben geçen gün caploonbaya baktım ceviz rendi çok güzeldi (beyazı yoktu) kampanyadaymış yatağıyla birlikte 650 dedi ama ben yarı ortopedik yatak alıcam süngerdi onun yatağı 800 e falan gelicek rendi içime sinmedi bi de tuzlu geldi biraz

bende anakucağı aldım canım zaten odadayken yatırabileceğim bi yatağı var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…