- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.201
Ben biraz abartmis olcamki 2 ltreyi dun 1 saatte icmisimyavrucum 3 litre içmeyi hedefle su senin için ilaçtan önemli şu anda. ben öğlen 4e kadar bitiriyorum 2 litreyi
Saoll senindee canimGünümüz aydin olsun annelerr.
dogru dusunmussun bnde sevmiyirum park yatak. Ama ben buyuyen besigi bile anca 4 yasina kzdar kullanabilir diye dusunurken acaba buyumeyeni okadar kulanabklirmi kararsiz kaldim :/günaydın herkese ben y,ne kararsızlıklarla dolu bir gündeyim doğuma az bir zaman kaldı ben hala hep en iyisi olsun diye uğraştığımdan bişeye karar veripte alamadım doğru dürüst şimdi bana yardımcı olun
park yatak almak mantıklı geliyor ama içime sindiremiyorum bir türlü çünkü içine nevresim takımı koyduğunda diğerleri kadar gösterişli ve şık durmuyor bende bebeğimin yatağı çok güzel olsun istiyorum kaç gündür ahşap beşik için nevresim takıı pike takımı uyku seti bakıyorum bi türlü seçip karar veremiyorum güzel beyaz bi beşik büyümeyenlerden almak zorundayım çünkü yatak odamda pek yerim yok bebeğide bi süre aynı odada yatırmak istiyorum sizce park yataktan vazgeçerek doğru mu yaptım hiç güzel gözükmüyorlar ilk bebeğim özendiğim şey aslında oda yapmak duvar kağıtlarıyla kaplamak falan ama odam yok bi beşiği bari çok görmesem 4 yaşına kadar kullanabilir mi acaba büyümeyen beşikleri
Sanada gunaydinnGünaydiiinn
bu doktorlar çok fena çok... seni sezaryen fikrine alıştırmak için önden yol yapıyo uyanığa bak.. bebek 37-38. haftaya kadar dönüyor. bazısı doğumdan önce bile dönebiliyor.Merhaba kizlar.
Annemlerin yanindaydim 1 aydir.
Nasilsiniz ???
Bebegimin beynindeki kist kaybolmus coooook sükür.
Cumartesi doktora gittik 1 kilo 100 gramdik ama doktorum cok iri bebek olmicak seker yuklemesi yapmicaz dedi.
Ve birde haraketleri cok az diyince kilosu az ondan dedi.
Bence gayet normal kilosu neden hep oyle dedi anlam veremedm ve sinir oldm
Ve bebegim ters duruyomus bu gidisle sezeryan olur dedi . Bu haftadaki durusun ne onemi varki belkiii donucek.
Herneyse dün oglum doktorun bu lafi uzerine hiiiiic durmadi normalde gunde 1 kere hissederdm dun butun gun tekmeledi.
Cok sukur .
Bebek arabamiz hazir
Besigimiz alindi
Bu arada mothercare de fena indirim var
Besikler 300 ile 500 tl arasi ve cok guzeller
Kiyafetlerimiz hepsi hazirrrr
Ivir zivirlarimiz kaldi
kesinlikle ayni dusuncedeyizz ..bu doktorlar çok fena çok... seni sezaryen fikrine alıştırmak için önden yol yapıyo uyanığa bak.. bebek 37-38. haftaya kadar dönüyor. bazısı doğumdan önce bile dönebiliyor.
kilosu da gayet normal işte hiç canını sıkma sen.
Ben de senin gibi çok kararsızlık yaşadım ama sonunda sallanan beyaz beşik aldım. Yatağımızın yanına koyduk. Hem 4-5 yaşına kadar kullanabilir dedik. Park yataklara baktıkça soğudum. Hiç estetik değil görüntüsü. Benim beşiğin resmini koyuyorum canım bak bakalım fikir olsun. Ölçüleri 60x120. İçindeki yatağıyla birlikte 500tlye aldık.günaydın herkese ben y,ne kararsızlıklarla dolu bir gündeyim doğuma az bir zaman kaldı ben hala hep en iyisi olsun diye uğraştığımdan bişeye karar veripte alamadım doğru dürüst şimdi bana yardımcı olun
park yatak almak mantıklı geliyor ama içime sindiremiyorum bir türlü çünkü içine nevresim takımı koyduğunda diğerleri kadar gösterişli ve şık durmuyor bende bebeğimin yatağı çok güzel olsun istiyorum kaç gündür ahşap beşik için nevresim takıı pike takımı uyku seti bakıyorum bi türlü seçip karar veremiyorum güzel beyaz bi beşik büyümeyenlerden almak zorundayım çünkü yatak odamda pek yerim yok bebeğide bi süre aynı odada yatırmak istiyorum sizce park yataktan vazgeçerek doğru mu yaptım hiç güzel gözükmüyorlar ilk bebeğim özendiğim şey aslında oda yapmak duvar kağıtlarıyla kaplamak falan ama odam yok bi beşiği bari çok görmesem 4 yaşına kadar kullanabilir mi acaba büyümeyen beşikleri
Aynı fikirdeyim seninle beyaz sallanabilen 70*130 ölçülerinde bir beşik düşünüyorum, hem daha estetik hem daha kullanışlı olur diye düşündüm. Ayrıca bir de oturma ordasında falan durabilecek sallanan küçük beşik aldım. Oda henüz yapamıcam bebeğin eşyalarını da yatak odama koyacam her şey aynı yerde olursa rahat ederim diye düşünüyorum.günaydın herkese ben y,ne kararsızlıklarla dolu bir gündeyim doğuma az bir zaman kaldı ben hala hep en iyisi olsun diye uğraştığımdan bişeye karar veripte alamadım doğru dürüst şimdi bana yardımcı olun
bende park yatak istemeyenlerdenim cnm hic dusunmedim bile.evet kullanisli olabilir ama bnmde ilk bebegim odasi olsun istiyrm olmasa bile ahsap yatak mutlaka olmali zaten 4 yil garanti kullanilir ama acilanlari pek sevmiyrm hem cok yer kapliyor hemde acinca cikicak mobilyalri 4-5 yil snr belki kullanmk istemicem o zamn alirim bi genc odasi diyrm.günaydın herkese ben y,ne kararsızlıklarla dolu bir gündeyim doğuma az bir zaman kaldı ben hala hep en iyisi olsun diye uğraştığımdan bişeye karar veripte alamadım doğru dürüst şimdi bana yardımcı olun
cok begendim cnm fiyatida iimisBen de senin gibi çok kararsızlık yaşadım ama sonunda sallanan beyaz beşik aldım. Yatağımızın yanına koyduk. Hem 4-5 yaşına kadar kullanabilir dedik. Park yataklara baktıkça soğudum. Hiç estetik değil görüntüsü. Benim beşiğin resmini koyuyorum canım bak bakalım fikir olsun. Ölçüleri 60x120. İçindeki yatağıyla birlikte 500tlye aldık.
çok geçmiş olsun ki sizeAma ben hastacik oldum...
Iice indi bogazima
Batiyo aciyo sabaha kadar yutkunamadim ayol
Dr gittim antibiyotik verdi
Bide alerji ustune
Napalim sabretcez
çok güzel duruyor canım nerden aldınız ben geçen gün caploonbaya baktım ceviz rendi çok güzeldi (beyazı yoktu) kampanyadaymış yatağıyla birlikte 650 dedi ama ben yarı ortopedik yatak alıcam süngerdi onun yatağı 800 e falan gelicek rendi içime sinmedi bi de tuzlu geldi birazBen de senin gibi çok kararsızlık yaşadım ama sonunda sallanan beyaz beşik aldım. Yatağımızın yanına koyduk. Hem 4-5 yaşına kadar kullanabilir dedik. Park yataklara baktıkça soğudum. Hiç estetik değil görüntüsü. Benim beşiğin resmini koyuyorum canım bak bakalım fikir olsun. Ölçüleri 60x120. İçindeki yatağıyla birlikte 500tlye aldık.
Aynı fikirdeyim seninle beyaz sallanabilen 70*130 ölçülerinde bir beşik düşünüyorum, hem daha estetik hem daha kullanışlı olur diye düşündüm. Ayrıca bir de oturma ordasında falan durabilecek sallanan küçük beşik aldım. Oda henüz yapamıcam bebeğin eşyalarını da yatak odama koyacam her şey aynı yerde olursa rahat ederim diye düşünüyorum.
çook tatlısınız annesiiiMerhaba teyzecikler :) Ballı Bade'den sevgiler öpücükler size 26+6 yız bugün :) kocaman olduk çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?