2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın minnaklar ve anneleriii nasılız bakalımm? Ben dayak yemiş gibiyim dün arkadaşlarım geldi. öğlenden gece 11e kadar dinlenme fırsatım olmadı. birgün önceden de temizlik ikramlar falan derken.. gece wc ye kalktım yürüyemedim tabanlarımın ağrısından. Sanki sabaha kadar içmiş ve hesabı ödemeyip dayak yemiş gibiyim anlayacağınız
Bi walking dead molası vereyim,dünkü bölümünü izleyemedim misafirden. geliciiim tekrar.
Öpüyorum minnakları ve sizi

Günaydın anneler. Herkes iyidir umarim.

Bu sabah bir gariplik oldu size bir sey danismam gerek.

Kalktigimda vajinamda hafif yanma vardi tuvalete girdim ciktim. Ilacimi ictim oturdum sonra külodumda islaklik farkettim. Islakligin ortasinda hafif bi beyaz akinti var etrafi islak. Cisimi kacirmis olamam tuvaletten yeni cikmistim. Akinti olabilir mi bu .?

cnm bende ayrı oda yapmicam fazladan oda yok çünkü hem bence yeni doğduğunda pek gerekli değil çünkü her an bize muhtaç olacaklar ve yanıbaşımızda olmaları gerek park yatakları bende hiç sevmiyorum çok basit geliyo kırılacak gibi odama uyugun beyaz ahşap beşik almak istiyorum küçükler gösterişli ama kullanışsız büyük olan sığmaz bende karar veremedim geçen bi mağazada sanırsam ebebek ti bi beşik gördüm ahşap sallanır çok küçük te değildi sordum 1 yaşına kadar yatar mış

normal pofudukum bende 1 aydır oluyor.

hayırlı uğurulu olsun güle güle kullansın bebişinn çok güzelmiş uygun fiyata almışsınız hem kullanışlı da bende böyle bişe alıcam sallanır olması da daha iyi

canım şifadaki odaların hepsi tek kişilik mi sordun mu. burdaki hastaneden vazgeçtim. çünkü o anda kaç kişilik oda boşsa ona alıyorlarmış. şifa da nasıl acaba.
tek kişilik canım hepsi de...sen nereyi düşünüyordun..

günaydın kızlar biz şeker yüklemesi yaptırıyoruz beklemek çok sıkıcıymışinşallah güzel çıkar sonuçlarımız
Gunaydin canimm.
Malesef beklemek cok sıkıcı gercekten cok uzun gelnisti banada bekle bekle..
insallah sonuclarin da guzel cikar sekercim

Güzeldi ama otelimiz sanki dün gibi değilmi ne çabuk geçiyor zaman anne olduktan sonra daha bi yaşlı hissedicez

Kahvaltidaki corekleri hala aklimda. Bencede guzel oteldi. Zaten yaz tatili icin kaldigim tek 5 yildizli oteldi.
Biz tatilci degil kasifiz. Pansiyon cadir kampi tekne tatili. Daha cok bu konuya hakimim

bnde de oluyor cnm hatta surekli.enfeksiyonda olabilir devam ederse idrarina baktir

Kizlar sodasi maden suyu fark etmiyor icindeki tuz orani cok yuksek oldugu icinzararli.doktorum her gittigimde icmiyorsun demi diye uyariyor beni
bnm dr.da hergün bir tane içilebilir demişti canım ama tuz oranı olarak düşünmemiştim haklı olabilirsinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…