2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Güzelmiş canım güle güle sağlıkla kullansın bebişin

Günaydın kızlar sağlık ocağı aç karnına gel demişti gittim rekli başım döndü en son düştüm hafifçe tansiyonum 9 6 çıktı rutin kan tahlilleri yapıldı rutin olmayabilir gerçi kan değerlerimin düşük olduğunu ilk aile hekimim farketmiş ve önlem aldırmıştı. Belki de o yüzden çağırdılar. Ispanak böbrek ve prkmez yemekten midem çöplüğe dönüştü inşallah düzelmiştir değerlerim demir hapı zaten kabızlık yapıyor bir de iki tan içince hem bulantı duble kabızlık çekiyorum.

Bir de nasıl desem kızlar bu demir hapı yüzünden tuvaletim paslanmış teneke gibi kokuyor sizin de böyle mi yarın sonuçları almaya gittiğimde sorcam doktora rengi de bildiğin siyah oldu.

Ay çok özür dİlerim tiksininen varsa ama bir bende mi böyle mersk ediyorum.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. inşallah güzel çıkar çıkar sonuçların.aynen canım ben de kabızlıktan yana dertliyim. dediğin gibi benim de siyah ve tuvalette de garip bi koku oluyo demir hapından mı ki o da yaa.

Hayır canım bi sende değil hepimize aynı demir hapı öyle yapiyo malesef

kızlar, üç dört gündür vajinamda bi agrı hissediyorum. sizde de oluyor mu? normal mi?

Benim de oluyor canım özellikle gaz sancısı ve kabbızlık da eklenince acillik oldum iğne batıyor gibi, bunun yanında oradaki kemik de ağrıyor şki doktora sordum normal dedi.

Yok canim demir hapinin genel sonucu maleseff
Hem kabizlik hem kokusu mahvediyo insani esim bile dalga geciyo benle naptin sen tuvalete boyle diyo:))

kızlar bebek bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyosunuz şampuan nemlendirici falan bide bebek yağı gerekli değilmiş ilk aylar neler alıcaz

kızlar bebek bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyosunuz şampuan nemlendirici falan bide bebek yağı gerekli değilmiş ilk aylar neler alıcaz

Ben şampuanı Mustela konak önleyici aldım
Çamaşır deterjanını ve yumuşatıcısını Dalin sıvı hipoalerjenik ondan aldım
Şimdilik bunlar

canım ben sadece suyla yıkayanları duyuyorum saç kendi kendini temizliyormuş ama sadece suyla bebek ne kadar temiz olur bilmiyorum yani illaki bi şampuan vs. kullanırız herkes farklı bi şey kullanıyor kimisi dalinden memnun kimi johsonsbaby herkes farklı kimiside mustelayı öneriyor şampuan konusunda birini seçicem bende johnsons alırım herhalde babam zeytinci bebeğimin vücuduna hergün babamın sıktığı saf zeytinyağla masaj yapmayı düşünüyorum hatta bide bebeğin kırkı çıkarılırken zeytinyağ ve balla yıkanır:) sadece mustelanın güneş kremini alıcam bebeğimi sabah erken saatlerde ve akşamüzeri 4-5 gibi güneşin önüne koyucam yarım saat :))bol bol d vitamini alsın kemikleri gelişsin oğlumun

Benim içtiğim kan ilacı hap değil de şişe içerisinde tek tek minik şişeler
Kabız yapmıyor ve mideye en az dokunanmış

midem çok bulanıyo ya geçsin diye sürekli bişeler yemek istemiyorum yine mi başladı ya bu bulantılaaaar

Benim de oluyor canım özellikle gaz sancısı ve kabbızlık da eklenince acillik oldum iğne batıyor gibi, bunun yanında oradaki kemik de ağrıyor şki doktora sordum normal dedi.
Benim de özellikle geceleri falan tuvalete kalkarken bi sancı giriyo ama sanki daha bi arka taraftan geliyo. tam olarak neresi onu da anlayamıyorum.Affedersin gaz çıkartınca wcye gidip gelince geçiyo.

Merhaba Kızlar. Dün şeker yüklemesi yaptırdım. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Bebeişimde gayet sağlıklı.Ama benim böbrekteki şişme ilerlemiş. On gün sonra bi daha kontole gidicem.

Ben şampuanı Mustela konak önleyici aldım
Çamaşır deterjanını ve yumuşatıcısını Dalin sıvı hipoalerjenik ondan aldım
Şimdilik bunlar

bende sebamed almayı düşünüyorum ama çevremde kullanan hiç yok ya dalin ya johnsons baby bi şikayetlerini de duymadım bilemedim şimdi bi araştırayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…