- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.241
Canim o akintiya lakore diyorlar bende de oluyor bazen bembeyaz uzun bi akinti sorun degil hamilelikte oluyr sari ya da yesil olmasi iyi degil beyaz ve seffaf normalmisHmm... Aslinda yeni bakilmisti ama hava degisimi falan da yaşadım olabilir tabi. Sagol canım:)
Guzel haberlerini bekliyorum canim insallah iyisinizdirGunaydinnnn.Birazdan kendi doktoruma kontrolum var hazırlanıp cikicam.Dua edin bana kızlar.
Güzelmiş canım güle güle sağlıkla kullansın bebişinBen de senin gibi çok kararsızlık yaşadım ama sonunda sallanan beyaz beşik aldım. Yatağımızın yanına koyduk. Hem 4-5 yaşına kadar kullanabilir dedik. Park yataklara baktıkça soğudum. Hiç estetik değil görüntüsü. Benim beşiğin resmini koyuyorum canım bak bakalım fikir olsun. Ölçüleri 60x120. İçindeki yatağıyla birlikte 500tlye aldık.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine. inşallah güzel çıkar çıkar sonuçların.aynen canım ben de kabızlıktan yana dertliyim. dediğin gibi benim de siyah ve tuvalette de garip bi koku oluyo demir hapından mı ki o da yaa.Günaydın kızlar sağlık ocağı aç karnına gel demişti gittim rekli başım döndü en son düştüm hafifçe tansiyonum 9 6 çıktı rutin kan tahlilleri yapıldı rutin olmayabilir gerçi kan değerlerimin düşük olduğunu ilk aile hekimim farketmiş ve önlem aldırmıştı. Belki de o yüzden çağırdılar. Ispanak böbrek ve prkmez yemekten midem çöplüğe dönüştü inşallah düzelmiştir değerlerim demir hapı zaten kabızlık yapıyor bir de iki tan içince hem bulantı duble kabızlık çekiyorum.
Bir de nasıl desem kızlar bu demir hapı yüzünden tuvaletim paslanmış teneke gibi kokuyor sizin de böyle mi yarın sonuçları almaya gittiğimde sorcam doktora rengi de bildiğin siyah oldu.
Ay çok özür dİlerim tiksininen varsa ama bir bende mi böyle mersk ediyorum.
Hayır canım bi sende değil hepimize aynı demir hapı öyle yapiyo malesefGünaydın kızlar sağlık ocağı aç karnına gel demişti gittim rekli başım döndü en son düştüm hafifçe tansiyonum 9 6 çıktı rutin kan tahlilleri yapıldı rutin olmayabilir gerçi kan değerlerimin düşük olduğunu ilk aile hekimim farketmiş ve önlem aldırmıştı. Belki de o yüzden çağırdılar. Ispanak böbrek ve prkmez yemekten midem çöplüğe dönüştü inşallah düzelmiştir değerlerim demir hapı zaten kabızlık yapıyor bir de iki tan içince hem bulantı duble kabızlık çekiyorum.
Bir de nasıl desem kızlar bu demir hapı yüzünden tuvaletim paslanmış teneke gibi kokuyor sizin de böyle mi yarın sonuçları almaya gittiğimde sorcam doktora rengi de bildiğin siyah oldu.
kızlar, üç dört gündür vajinamda bi agrı hissediyorum. sizde de oluyor mu? normal mi?
Yok canim demir hapinin genel sonucu maleseffGünaydın kızlar sağlık ocağı aç karnına gel demişti gittim rekli başım döndü en son düştüm hafifçe tansiyonum 9 6 çıktı rutin kan tahlilleri yapıldı rutin olmayabilir gerçi kan değerlerimin düşük olduğunu ilk aile hekimim farketmiş ve önlem aldırmıştı. Belki de o yüzden çağırdılar. Ispanak böbrek ve prkmez yemekten midem çöplüğe dönüştü inşallah düzelmiştir değerlerim demir hapı zaten kabızlık yapıyor bir de iki tan içince hem bulantı duble kabızlık çekiyorum.
aynen aynen :)Yok canim demir hapinin genel sonucu maleseff
Hem kabizlik hem kokusu mahvediyo insani esim bile dalga geciyo benle naptin sen tuvalete boyle diyo:))
kızlar bebek bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyosunuz şampuan nemlendirici falan bide bebek yağı gerekli değilmiş ilk aylar neler alıcaz
mustela ya da burts bees alicam sanirim cnm bnkızlar bebek bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyosunuz şampuan nemlendirici falan bide bebek yağı gerekli değilmiş ilk aylar neler alıcaz
Günaydın kızlar sağlık ocağı aç karnına gel demişti gittim rekli başım döndü en son düştüm hafifçe tansiyonum 9 6 çıktı rutin kan tahlilleri yapıldı rutin olmayabilir gerçi kan değerlerimin düşük olduğunu ilk aile hekimim farketmiş ve önlem aldırmıştı. Belki de o yüzden çağırdılar. Ispanak böbrek ve prkmez yemekten midem çöplüğe dönüştü inşallah düzelmiştir değerlerim demir hapı zaten kabızlık yapıyor bir de iki tan içince hem bulantı duble kabızlık çekiyorum.
Benim de özellikle geceleri falan tuvalete kalkarken bi sancı giriyo ama sanki daha bi arka taraftan geliyo. tam olarak neresi onu da anlayamıyorum.Affedersin gaz çıkartınca wcye gidip gelince geçiyo.Benim de oluyor canım özellikle gaz sancısı ve kabbızlık da eklenince acillik oldum iğne batıyor gibi, bunun yanında oradaki kemik de ağrıyor şki doktora sordum normal dedi.
Geçmiş olsun cnm. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.Merhaba Kızlar. Dün şeker yüklemesi yaptırdım. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Bebeişimde gayet sağlıklı.Ama benim böbrekteki şişme ilerlemiş. On gün sonra bi daha kontole gidicem.
Ben şampuanı Mustela konak önleyici aldım
Çamaşır deterjanını ve yumuşatıcısını Dalin sıvı hipoalerjenik ondan aldım
Şimdilik bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?