2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
selam annişler, nasılsınız bi kaç gundur giremedim birazdan geçmişi okumaya çalışcam :)
c.tesi kontroldeydik bebişim 27+5de 1040gramdı 35cm di. haftasına göre netten baktım çok iyi ölçüler maşallah bebişim ayaklarını agzına doğru uzatmıştı yakındada agzına sokar bu gidişle kontrolden sonra eminonu havuzlu hana gittik giysi anlamında binbir çeşit ürün var ve de 5,10 lira fiyatları çok uygun ama biz çok almıştık die hiç o magazalara bakmadık. aradığımız sunny baby travel sistem 700 ultima bebek arabasını nakite indirimle anlaştık baska yerde 790 iken 650ye aldık bizim için baya karlı oldu :))) bide bebek cantası arıyordum 44liraya çok uyguna 3lü set gordum onu aldım içime sindi zaten el bavulu seklinde evde cantamda var kalmalı bi yere gidersem ikisi yeter :)) birde fb li hastane cıkısı arıyorduk onuda 30lirayı bulduk hemen aldık :)) dünde sağlık ocağında rutin testlerimizi yaptırdık hepsi çok iyi çıktı maşallah son olarakta dun babamız bebişimizin odasını maviye boyadı çok güzel oldu artık yerleştirmeye başlıcam ortalama 2,5ayımız kaldı, tam 2 ay sonrada doğum iznime ayrılıyorum 11mayısta hayırlısıyla inşallahhh

gecmis olsun canım.

bende sebamed almayı düşünüyorum ama çevremde kullanan hiç yok ya dalin ya johnsons baby bi şikayetlerini de duymadım bilemedim şimdi bi araştırayım en iyisi
sebamed'e cok iyi diyorlar. Bir de nivea.

bnde kanguru ve babasling arasinda kaldim acikcasi :-/
babysling'e bende baktim ama bilmiyorum canim.
Chicco'nun kangurulari kaliteli gibi. Bakarak almak istiyorum aslinda ama burada chicco magazasi yok galiba. Çünkü tasima konforu cok onemli. Ablamda vardi ama kaliteli bir şey değildi yeğenimi taşırken bütün yük omuzlara biniyordu. O yüzden belden destekli rahat birşey istiyorum. Bebek arabası alamayacağım çünkü hep onda tasiyacagim belli bi ağırlığa gelene kadar .

Benimde havuzlu hana gidesim var daha once hic gitmedim hatta konu actim herkez gitmeye gerek yok diyor sen simdi bohle diyince kafam karistii yaa gitsem miki bende :-/

Hmmm halamda vardi chicco belden destekli bnde yegenimi bazen tasiyordum evet gayrt rahat kangurulari

GGüle güle giysin minik Tan Ersan inşallah. Hepsi cok güzel

hayirli olsun cnm ii gunlerinizde kullanin ins.vala istanbulda olmak vardi diye gecrdim icimden:)bizim babamizda fanatik fenerli ins,kizima bu takimdan giydrmeye kalkismaz oglanciklara yakisirda kizlara olmas ya:)

gecmis olsun cnm
senin bobreklerdeki sisme oanlari nasil cnm bende de varda
bide bnm sag soldan daha buyukmus,agri yapiyormu?ilac kullaniyor musun?hazir birini bulmusken sorayim dedim

Maşallah canım kocaman olmuş. Ben de ptesi gidicem kontrole bakalım ne kadar oldu çok merak ediyorum...Güle güle güzel günlerde kullanın canım inşallah.

Çiciler pek bi güzel maşallah..iyi günlerde kullanın,saglicakla..bu aldığınız çantalar yerine ben spor bi sirt çantası almak istiyorum.yeterli olmaz mi? Gorumcem sığmaz diyor ama kullandığım cantalarda maş.valiz gibi benim.yada 2 tane aliriz .zaten esimde bende 1 çocuk 1 çanta taşımak zorundayız
Karar vermek ne zor.. Heleki hiçbirşey bilmemek..

çok güzeller cnm hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin

Benimde havuzlu hana gidesim var daha once hic gitmedim hatta konu actim herkez gitmeye gerek yok diyor sen simdi bohle diyince kafam karistii yaa gitsem miki bende :-/
canım hersey var ama mesele aradığın seyi orada bulabilmek :)) çok çeşit var mesela biz ilk başta alt kata baktık bebek arabaları vardı bir sürü ama hiçbiri istediğimiz gibi değildi geri çıkıcaktık üst katada bakalım dedik tesadüfen orda bulduk bide bebek şekerleri, süslemeleri, oda süsleri aksesuarları çok var ama onlar için erken die almadım önce bebeğimin eksiklerini halledeyim kalan paracıklarla durumlara göre ıvır zıvır seyler alıcam oda süslemesi için :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…