2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok geçmiş olsun bol bol dinlen
Bu haftalarda nst ye başlanıyor mu
Hayır baslanmiyormus canım.Nst deki hemsireyle konuştum dediki senin erken Doğum riskin var sancin oluyor diye bu haftadan itibaren baslicaz dedi.Haftaya salı tekrar giricem nst ye.

Selam canım.

Sen Ankara dan hangi ile gittin.

Bende Ankara dan vazgeçemeyenlerdenim.

6 Yaşımdan beri buradayım.

Gata yı biliyor musun onun çevre binalarından birindeyim canım.

izmire taşındım cnm...hayal kırıklığı ve köy-şehir karışımı bu yerde bunalımlardayım..20 yıldır ankaradaydımm..eşimin işi yüzünden buraya taşındık..keşke direnseydim biraz..çok pişmanım...

Canım benim kızım da geçen hafta salı gününkü kontrolümde baş aşağı pozisyondaydı ama doktorum doğum pozisyonu demedi. Küçük oldukları için çok dönerlermiş.

İnş. seninkide öyle bir durumdur ve döner.

Yat dinlen bol bol.

İnsallah vaktinde alirsin yavrunu kucagina canim rahat olmaya calis bak dr un ne demis bebisler etkileniyo canimm.
İnsallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza zamaninda bol bol dua edelim birbirimize dualarimiz seninle.
Allah razi olsun canım.Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil.Bide gördüm ya tam rahim ağzına dayamış kafasını oğluşum iyice korktum ne yalan söyleyeyim.

Bende kızımı sallamak yerine kitap okuyarak ve okşayarak yanına yatarak uyuttum.

Ama bu bebişlerin sağı solu belli olmaz.

Kolik dönemlerinde hafif sallamayı öneriyor doktorlar.

Bebeği rahatlattığı için.

Canim benim insallah vaktinde saglikla kucagina alacaksin sen de biz de bebislerimizi hic merak etme Rabbim yardimcimiz olsun sen stres yapma sakin dr dedigi gibi,bebisi iyi besle canim vaktinde gelecek oglun merak etme
Aminnnn inşallah canım Allah razi olsun.inşallah vaktinde gelsin oglusumda,herkesin yavrusu da sağlıkla inşallah.

Doğduğun yer mi? doyduğun yer mi demişler.

Başka çaren yoksa orayada alışmaya zevk almaya çalışacaksın canım.

Sen nerede oturdun Ankara da.

Canım benimki sıfıra sıfır kafasını rahim ağzına dayamış bende gördüm, normalde dönmüştü sık sık pozisyon değiştirebiliyor bebekler demişti doktorum daha önce ama bu sefer bakarken doktorumda dedi oglusuma sen bi yaramazlık pesindesin ama sabret daha dur anneyi babayı üzme diye.Bi yandan da beni telaslandirmamaya çalışıyor ama anladim mimiklerinden.İnşallah acele etmez minigim...

kızlar ben hergün yürüyüş yapıyorum çok hızlı değil de orta tempoda yürüyorum 45dk- 1 saat kadar bişe olmaz dimi bende korkuyorum erken doğuma falan neden olur mu ki

Etmez inş. canım. Şöyle bir 32 leri görsek.

Allah razi olsun canım.Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil.Bide gördüm ya tam rahim ağzına dayamış kafasını oğluşum iyice korktum ne yalan söyleyeyim.
Dogru canim hakkisin ama bu pozisyona girmesi hemen dogacak demek miymis??
Sen ferah tut icini canimm benimm hersey guzel olacak insallah.

Selam kizlar;

bugün güzel kizimi gördüm, her seferinde inanamiyorum hala onun benim olduguna
Mucizem 1 kilo 300 gram olmus teyzeleri bugün 28+1'deyiz.

Basi asagidaydi, doktorum böylede kalabilir dönebilirde dedi :)

yalniz yeniden seker testi istedi benden, hizli kilo aldigim için süphelendi insallah hersey yolundadir haftaya yaparim artik o testide :)

Oyyy maşallah yavruna, kocaman olmuş annesi.

Tam haftası ile uyumlu tıkır tıkır ilerliyor zamanınız.

Masallah yavrusuna canim benimde yarin sabah kontrolum var ozledim oglusumu bi goreyim bakalim kac cm kac kilo olmus yavruumm.
Sen kac kilo aldin ki son zamanda canim dr un suphelendi??

Masallah kizina canim ben de hala inanamiyorum icimde bir insan olduguna ittiriyor karnimi deminden beri mucizeler gercekten Rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah

Canım sıkma canını.inş acele etmicek minikler..nst sancı çıkmaması önemli. Kasılmalar olmadığı surece bekler bebisler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…