- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.361
Hayır baslanmiyormus canım.Nst deki hemsireyle konuştum dediki senin erken Doğum riskin var sancin oluyor diye bu haftadan itibaren baslicaz dedi.Haftaya salı tekrar giricem nst ye.Çok geçmiş olsun bol bol dinlen
Bu haftalarda nst ye başlanıyor mu
kızlar çok üzgünüm kuzenimin 28 haftalık bebeği karnında ölmüş yeni aldım haberini ve çok korktum
Selam canım.
Sen Ankara dan hangi ile gittin.
Bende Ankara dan vazgeçemeyenlerdenim.
6 Yaşımdan beri buradayım.
Gata yı biliyor musun onun çevre binalarından birindeyim canım.
Çok sagolllll canimmm Allah razi olsun.İnşallah bekler kuzum 36lara 38 lere kadar...canım benim Allah yardımcın olsun dualarım seninle ...
Pek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.
Allah razi olsun canım.Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil.Bide gördüm ya tam rahim ağzına dayamış kafasını oğluşum iyice korktum ne yalan söyleyeyim.İnsallah vaktinde alirsin yavrunu kucagina canim rahat olmaya calis bak dr un ne demis bebisler etkileniyo canimm.
İnsallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza zamaninda bol bol dua edelim birbirimize dualarimiz seninle.
canım bi arkadasım da aynı senin gibi düşünerek beşiğini ana kucağını dallanmayanlardan aldı, zor durumda kalırsam yenik düşüp sallamayım die, ama naptılarsa susturamadılar. En son evde sallamayı bırak gittikleri yere ip götürüp cam kapı kolu kalorifer borusu gibi yerlere bağlayıp salıncak yaptılar düşün yani.. Bazen doğrularımızı değiştirmek zorunda bırakabilirbizi sıpalarımız
Aminnnn inşallah canım Allah razi olsun.inşallah vaktinde gelsin oglusumda,herkesin yavrusu da sağlıkla inşallah.Canim benim insallah vaktinde saglikla kucagina alacaksin sen de biz de bebislerimizi hic merak etme Rabbim yardimcimiz olsun sen stres yapma sakin dr dedigi gibi,bebisi iyi besle canim vaktinde gelecek oglun merak etme
izmire taşındım cnm...hayal kırıklığı ve köy-şehir karışımı bu yerde bunalımlardayım..20 yıldır ankaradaydımm..eşimin işi yüzünden buraya taşındık..keşke direnseydim biraz..çok pişmanım...
Canım benimki sıfıra sıfır kafasını rahim ağzına dayamış bende gördüm, normalde dönmüştü sık sık pozisyon değiştirebiliyor bebekler demişti doktorum daha önce ama bu sefer bakarken doktorumda dedi oglusuma sen bi yaramazlık pesindesin ama sabret daha dur anneyi babayı üzme diye.Bi yandan da beni telaslandirmamaya çalışıyor ama anladim mimiklerinden.İnşallah acele etmez minigim...Canım benim kızım da geçen hafta salı gününkü kontrolümde baş aşağı pozisyondaydı ama doktorum doğum pozisyonu demedi. Küçük oldukları için çok dönerlermiş.
İnş. seninkide öyle bir durumdur ve döner.
Yat dinlen bol bol.
Canım benimki sıfıra sıfır kafasını rahim ağzına dayamış bende gördüm, normalde dönmüştü sık sık pozisyon değiştirebiliyor bebekler demişti doktorum daha önce ama bu sefer bakarken doktorumda dedi oglusuma sen bi yaramazlık pesindesin ama sabret daha dur anneyi babayı üzme diye.Bi yandan da beni telaslandirmamaya çalışıyor ama anladim mimiklerinden.İnşallah acele etmez minigim...
Dogru canim hakkisin ama bu pozisyona girmesi hemen dogacak demek miymis??Allah razi olsun canım.Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil.Bide gördüm ya tam rahim ağzına dayamış kafasını oğluşum iyice korktum ne yalan söyleyeyim.
Hayır baslanmiyormus canım.Nst deki hemsireyle konuştum dediki senin erken Doğum riskin var sancin oluyor diye bu haftadan itibaren baslicaz dedi.Haftaya salı tekrar giricem nst ye.
Selam kizlar;
bugün güzel kizimi gördüm, her seferinde inanamiyorum hala onun benim olduguna
Mucizem 1 kilo 300 gram olmus teyzeleri bugün 28+1'deyiz.
Basi asagidaydi, doktorum böylede kalabilir dönebilirde dedi :)
yalniz yeniden seker testi istedi benden, hizli kilo aldigim için süphelendiinsallah hersey yolundadir haftaya yaparim artik o testide :)
Masallah yavrusuna canim benimde yarin sabah kontrolum var ozledim oglusumu bi goreyim bakalim kac cm kac kilo olmus yavruumm.Selam kizlar;
yalniz yeniden seker testi istedi benden, hizli kilo aldigim için süphelendiinsallah hersey yolundadir haftaya yaparim artik o testide :)
Masallah kizina canimSelam kizlar;
Pek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.
Canım sıkma canını.inş acele etmicek minikler..nst sancı çıkmaması önemli. Kasılmalar olmadığı surece bekler bebisler..Canım benimki sıfıra sıfır kafasını rahim ağzına dayamış bende gördüm, normalde dönmüştü sık sık pozisyon değiştirebiliyor bebekler demişti doktorum daha önce ama bu sefer bakarken doktorumda dedi oglusuma sen bi yaramazlık pesindesin ama sabret daha dur anneyi babayı üzme diye.Bi yandan da beni telaslandirmamaya çalışıyor ama anladim mimiklerinden.İnşallah acele etmez minigim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?