2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Korkma tatlimmm sen iyice dinlenmeye bakkkk emin ol vaktinde gelecekk bebeginn

Doğduğun yer mi? doyduğun yer mi demişler.

Başka çaren yoksa orayada alışmaya zevk almaya çalışacaksın canım.

Sen nerede oturdun Ankara da.

ben ankaralı değilim aslında cnm memleketim farklı..üniversiteye bir geldim geliş o geliş oldu..artık memleketim oldu desem yeridir..anıttepede oturuyordum iş yerim bahçelideydi..bilirsin oraları zaten..buraya bir geldim güya egenin incisi...köyden farkı yok..yeşil yok ağaç yok...bizim denizimiz var diyorlar başka bildikleri yok..offf offf 9 aydır burdayım bir adım ileri gidemedim sevme anlamında (( çok özledim ankaramı, kaleyi, ahlatlıbeli, hamamönünü, bahçeliyi, tunalıyı, köroğlunu, kuğuluparkı...gezip dolaşırken lütfen beni de aklına getir, özlemim biraz diner belki ((

Ayyy kıyamam.

Gel gezelim birlikte canım.

Benim iş yerimde gazi. üni. has. yakınlarında bahçeli girişindeydi.

İyi bilirim oraları.

Oyyy maşallah yavruna, kocaman olmuş annesi.

Tam haftası ile uyumlu tıkır tıkır ilerliyor zamanınız.

Saol canim benim, Allaha sükür doktorda öyle dedi canim tam haftandasin dedi kiloya göre.. hamd olsun Rabbime..

Masallah yavrusuna canim benimde yarin sabah kontrolum var ozledim oglusumu bi goreyim bakalim kac cm kac kilo olmus yavruumm.
Sen kac kilo aldin ki son zamanda canim dr un suphelendi??

saol canim çok özleniyor kuzucuklar yaa dogsalarda yanimizdan ayirmasak yapisik ikiz olsak

canim toplamda 14 kilo aldim bugün itibariyle
son 1 haftada 3 kilo aldim gibi bisey oldu

sekere dikkat et dedi, tatli yeme dedi, seker yapan hamur ucundan uzak dur dedi, karbonhidratli seyler yani pirinç makarna falan aksamlari hiç yememem gerek.. öglende azcik porsiyon olmali..
isin garibi hamileligimin basindan beri tatli yiyesim yoktur ama bu hamur ucuna, makarnaya falan cok aserdim ve hala gözüm dönüyo aklima geldikçe

Masallah kizina canim ben de hala inanamiyorum icimde bir insan olduguna ittiriyor karnimi deminden beri mucizeler gercekten Rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah

saol canim
gerçektende Rabbimin mucizesi onlar, gözlerim doluyor her gördügümde, her kalp atisini duydugumda.. Allahim her isteyene nasip etsin kimseye aratmasin insallah.. Bizlerde sag salim kucagimiza aliriz insallah

Amin insallah canim

Geçmiş olsun canım ya bozma moralini. doktorun dediği gibi dinlen dikkat et kendine. Herşey normale döner inşallah bi an önce.

Allah yardımcın olsun canım ya stresten uzak dur bol bol dinlen. Dualarımız seninle...

Anammm bende cok severim pilavi makarnayi arada bi yerim de benimde kilo alimim biraz fazla 13 kilo aldim bende amannn veririz nolcak emzirirken dimi yani:)))

oyy maşallah kocaman olmuşsunuz. 1 kiloyu geçiyolar artık. Ben de haftaya görücem inşallah kızımı

Merhaba güzel annişler,pek uğrayamıyoruz buraya ama her mesajı okuyorum tek tek uzak kalmamak için.Bugün sitenin başka topiklerin de gezerken okudum,doğum yaklaştığın da yani son zamanlarda hurma yemek çok faydalıymış.Erken ve daha çabuk açılmayı sağlıyormuş doğumda,son haftalar bol bol yiyin diyorlar.Bire bir yapanlar yazmış ama,doğrudur herhalde..

Maşallah size,bu tosuncuk almış başını gidiyor ama.Çok güzel,inşallah testlerde de bir problem çıkmaz canım.

Canim o akinti bende hep var Hatta benimki acik sari gibi surekli bir suredir de koyu sari doktora soracam gittigimde muhtemelen bnmki enfeksiyon seninki normal geldi bana Cunku beyaz akinti normal diyor doktorlar ama beraberinde idrar yaparken agri yanma vs olursa doktora gorun derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…