- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.381
Korkma tatlimmm sen iyice dinlenmeye bakkkk emin ol vaktinde gelecekk bebeginnPek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.
Doğduğun yer mi? doyduğun yer mi demişler.
Başka çaren yoksa orayada alışmaya zevk almaya çalışacaksın canım.
Sen nerede oturdun Ankara da.
ben ankaralı değilim aslında cnm memleketim farklı..üniversiteye bir geldim geliş o geliş oldu..artık memleketim oldu desem yeridir..anıttepede oturuyordum iş yerim bahçelideydi..bilirsin oraları zaten..buraya bir geldim güya egenin incisi...köyden farkı yok..yeşil yok ağaç yok...bizim denizimiz var diyorlar başka bildikleri yok..offf offf 9 aydır burdayım bir adım ileri gidemedim sevme anlamında(( çok özledim ankaramı, kaleyi, ahlatlıbeli, hamamönünü, bahçeliyi, tunalıyı, köroğlunu, kuğuluparkı...gezip dolaşırken lütfen beni de aklına getir, özlemim biraz diner belki ((
Oyyy maşallah yavruna, kocaman olmuş annesi.
Tam haftası ile uyumlu tıkır tıkır ilerliyor zamanınız.
Masallah yavrusuna canim benimde yarin sabah kontrolum var ozledim oglusumu bi goreyim bakalim kac cm kac kilo olmus yavruumm.
Sen kac kilo aldin ki son zamanda canim dr un suphelendi??
Masallah kizina canimben de hala inanamiyorum icimde bir insan olduguna ittiriyor karnimi deminden beri mucizeler gercekten Rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah
Amin insallah canimSaol canim benim, Allaha sükür doktorda öyle dedi canim tam haftandasin dedi kiloya göre.. hamd olsun Rabbime..
saol canimçok özleniyor kuzucuklar yaa dogsalarda yanimizdan ayirmasak yapisik ikiz olsak
canim toplamda 14 kilo aldim bugün itibariyle
son 1 haftada 3 kilo aldim gibi bisey oldu
sekere dikkat et dedi, tatli yeme dedi, seker yapan hamur ucundan uzak dur dedi, karbonhidratli seyler yani pirinç makarna falan aksamlari hiç yememem gerek.. öglende azcik porsiyon olmali..
isin garibi hamileligimin basindan beri tatli yiyesim yoktur ama bu hamur ucuna, makarnaya falan cok aserdim ve hala gözüm dönüyo aklima geldikçe
saol canim
gerçektende Rabbimin mucizesi onlar, gözlerim doluyor her gördügümde, her kalp atisini duydugumda.. Allahim her isteyene nasip etsin kimseye aratmasin insallah.. Bizlerde sag salim kucagimiza aliriz insallah
Geçmiş olsun canım ya bozma moralini. doktorun dediği gibi dinlen dikkat et kendine. Herşey normale döner inşallah bi an önce.sag damarımda arterde norch varmıs,kıreclenme yanı,bebege kan gıtmıyor fazla o yuzden 1 hafta gerıden gelıyor,doktor cok olumsuz konustu bakalım nolacak dıye 2 hafta sonra tekrar cagırdı,ılac ıcın de gec kalmıssın dedı,uff canım sıkıldı yıne.Bu hamılelıkte her sey oldu valla,kafası ıyı ama karın ve bacak gelısımı 1 hafta gerıden gelıyor dedı bol bol dınlen dedı yolladı eve
Allah sabırlar versin, Allah yardımcısı olsunkızlar çok üzgünüm kuzenimin 28 haftalık bebeği karnında ölmüş yeni aldım haberini ve çok korktum
Allah yardımcın olsun canım ya stresten uzak dur bol bol dinlen. Dualarımız seninle...Pek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.
Anammm bende cok severim pilavi makarnayi arada bi yerim de benimde kilo alimim biraz fazla 13 kilo aldim bende amannn veririz nolcak emzirirken dimi yani:)))Saol canim benim, Allaha sükür doktorda öyle dedi canim tam haftandasin dedi kiloya göre.. hamd olsun Rabbime..
saol canimçok özleniyor kuzucuklar yaa dogsalarda yanimizdan ayirmasak yapisik ikiz olsak
canim toplamda 14 kilo aldim bugün itibariyle
son 1 haftada 3 kilo aldim gibi bisey oldu
sekere dikkat et dedi, tatli yeme dedi, seker yapan hamur ucundan uzak dur dedi, karbonhidratli seyler yani pirinç makarna falan aksamlari hiç yememem gerek.. öglende azcik porsiyon olmali..
isin garibi hamileligimin basindan beri tatli yiyesim yoktur ama bu hamur ucuna, makarnaya falan cok aserdim ve hala gözüm dönüyo aklima geldikçe
saol canim
gerçektende Rabbimin mucizesi onlar, gözlerim doluyor her gördügümde, her kalp atisini duydugumda.. Allahim her isteyene nasip etsin kimseye aratmasin insallah.. Bizlerde sag salim kucagimiza aliriz insallah
Çok üzüldüm,Allah sabır versin.Kim bilir ne kadar zor bir anne için,inşallah kendisi tez zaman da sağlığına kavuşur bari canım..kızlar çok üzgünüm kuzenimin 28 haftalık bebeği karnında ölmüş yeni aldım haberini ve çok korktum
oyy maşallah kocaman olmuşsunuz. 1 kiloyu geçiyolar artık. Ben de haftaya görücem inşallah kızımıSelam kizlar;
bugün güzel kizimi gördüm, her seferinde inanamiyorum hala onun benim olduguna
Mucizem 1 kilo 300 gram olmus teyzeleri bugün 28+1'deyiz.
Basi asagidaydi, doktorum böylede kalabilir dönebilirde dedi :)
yalniz yeniden seker testi istedi benden, hizli kilo aldigim için süphelendiinsallah hersey yolundadir haftaya yaparim artik o testide :)
Maşallah size,bu tosuncuk almış başını gidiyor ama.Çok güzel,inşallah testlerde de bir problem çıkmaz canım.Selam kizlar;
bugün güzel kizimi gördüm, her seferinde inanamiyorum hala onun benim olduguna
Mucizem 1 kilo 300 gram olmus teyzeleri bugün 28+1'deyiz.
Basi asagidaydi, doktorum böylede kalabilir dönebilirde dedi :)
yalniz yeniden seker testi istedi benden, hizli kilo aldigim için süphelendiinsallah hersey yolundadir haftaya yaparim artik o testide :)
canım doktorum gayet normal dedi bende bişey sormadım hayırlısı bakalımCanim galiba biraz yuksek cikmis buraya yazanlardan biliyorum da 140 in altinda olmasi gerekiyodu sanki oyle hatirliyorum tabi dr un soyler canimm
Ohh iyi ozaman canimmm dr un tabiki daha iyi bilir:)))canım doktorum gayet normal dedi bende bişey sormadım hayırlısı bakalım
Canim o akinti bende hep var Hatta benimki acik sari gibi surekli bir suredir de koyu sari doktora soracam gittigimde muhtemelen bnmki enfeksiyon seninki normal geldi bana Cunku beyaz akinti normal diyor doktorlar ama beraberinde idrar yaparken agri yanma vs olursa doktora gorun derim benGünaydın anneler. Herkes iyidir umarim.
Bu sabah bir gariplik oldu size bir sey danismam gerek.
Kalktigimda vajinamda hafif yanma vardi tuvalete girdim ciktim. Ilacimi ictim oturdum sonra külodumda islaklik farkettim. Islakligin ortasinda hafif bi beyaz akinti var etrafi islak. Cisimi kacirmis olamam tuvaletten yeni cikmistim. Akinti olabilir mi bu .?
Kizlar aksama yemege arkadaslar gelecek diye oturamadim hic daha da işim var oy yorulduk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?