2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hurmayi zaten erken donemde yenmemesi gerektigini soylemisti dr um.
Bende dogum yaklasinca yemegi dusunuyorum hem dogumu kolaylatiriyo hemde sutu artiriyo canimm haberiniz olsun:))

canım geçmiş olsun sağ tarafta varmış sadece boşver üzülme. sola yat iyi beslen ve dinlen sürekli. her iki damarda olunca tehlikeli . ki zaten 26. haftadasın artık. hiç korkma.
Sag ol canim zaten calismiyorum dinleniyorum sureklu ama bu eksiklikler bi turlu birakmadi beni bunaldim valla

aynen canım darısı bize inş :)

canım okuduğun kitabın adını söylermisin? Her duruma hazırlıklı olmak lazım

ne güzel tecrübelisin artık :) bende sırtını okşayarak kaşıyarak uyutmayı isterim paşam kabul ederse :)

kızlar ben hergün yürüyüş yapıyorum çok hızlı değil de orta tempoda yürüyorum 45dk- 1 saat kadar bişe olmaz dimi bende korkuyorum erken doğuma falan neden olur mu ki
Maşallah canım sana, ben 10 dk dan fazla yürüyemiyorum aşırı yoruluyorum. O da dolmuşa binerken az yürüyüp öyle biniyorum yürüyüşüm de o yani. Bide okulda günlük 4 saat dersim var, her teneffüs bir kat inip çıkıyorum yeter mi ki :))

Anammm bende cok severim pilavi makarnayi arada bi yerim de benimde kilo alimim biraz fazla 13 kilo aldim bende amannn veririz nolcak emzirirken dimi yani:)))

veririz tabi canim benim ama sorun kilo vermek degil, bu seker yükselmesi insallah bebek için bi tehlike onun için dikkat etmek gerekiyor.. yoksa alinan kilolar sorun degil Allahin izniyle hepsini veririz..

oyy maşallah kocaman olmuşsunuz. 1 kiloyu geçiyolar artık. Ben de haftaya görücem inşallah kızımı

çok saol canim, evet masallah artik kilolardan bahsediyoruz eskiden gram gram ilerliyorduk :)
darisi haftaya sizin kavusmaniza diyim ozaman

Maşallah size,bu tosuncuk almış başını gidiyor ama.Çok güzel,inşallah testlerde de bir problem çıkmaz canım.

saol canim öyle hakkaten tam tosuncuk masallah

Sag ol canim zaten calismiyorum dinleniyorum sureklu ama bu eksiklikler bi turlu birakmadi beni bunaldim valla
Cnm allah sifa versin. Ama bebegin gelisimi iyi sanirim senin. yani hi defaya mahsus bi hafta gelismedi. Sonra kaldgi yerden devam etmis değilmi. Sikinti yapma hersey yoluna girecek cnmmmm

yeter de artar bilee :)ama fırsat buldukça yürüyüş yapmak gerek tembelleştirmiyo en azından gerçi çalışan için de zor oluyo en azından akşam eşinle beraber güzel bi yürüyüş çok iyi olur

Cnm allah sifa versin. Ama bebegin gelisimi iyi sanirim senin. yani hi defaya mahsus bi hafta gelismedi. Sonra kaldgi yerden devam etmis değilmi. Sikinti yapma hersey yoluna girecek cnmmmm
Iste 16 ci haftadan bu yana 1 hafta gibi geriliyi var tikaniklik kan akisini azaltiyormus acilmazsa ara iyi yoksa olumlu durmuyordu doktor

Kızlar aranızda gaz sancısı çeken varmı? öğleden beri göbişimin sağ yanında bi ağrı var önce endişelendim birşey mi oluyor diye ama sonra gaz sancısı olduğunu fark ettim bu sancı nasıl geçer acaba

Son düzenleme:
ayaklarını sıcak tut canım bide stresten de gazın olabilir

Vücudun ödem tutmasınıda engelliyormus ben mümkün olduğunca yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum doktorumda her gittiğimde soruyor yürüyo musun diye önemli bence problemi olmayanlar hareketsiz kalmasın

canım benim arada oluyo göğsüm sıkışıyo gibi bi ağrı yapıyo iki taraflı.yatıyosam kalkar pozisyona geliyorum.bebeklerin gazı çıkarılırken vururlar ya öyle vurduruyorum eşime rahatlıyorum valla ama. benim üstten çıkıyo gazım.bebek gibi hissediyorum kendimi

maşşallah koca bebişe

Kizlar kalkarken otururken yada yatarken sanki kemiklerim kaburgalarimm kirilcakmis gibi hissediyorum yaaaa nedendir acabaa

aynen canım bende az önce telde arkadaşıma onu dedim bebek gibi sancı çekiyorum diye malesef iş yerindeyim beni pş pışla dicem biri yok ama akşam muhakkak deniyeceğim işe yarıyor madem

Kizlar kalkarken otururken yada yatarken sanki kemiklerim kaburgalarimm kirilcakmis gibi hissediyorum yaaaa nedendir acabaa
Benimde oluyordu südyeni çıkarınca ağrı geçiyor günü yarıladıgımda ağrı başlıyor hemen kopçaları cıkarıyorum geçiyor baskı yapıyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…