- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.401
Kizlar bu karyola yatagi ve ortuleriyle 130 tlbabyhopes
Eki Görüntüle 1449745
Bunlarda ilk oglumdan kalan fisto takim sifir duruyor
Renkli tasima yine abimizden diğerleri hergun bi yerden gelen hediyeler :)
Eki Görüntüle 1449746
Hurmayi zaten erken donemde yenmemesi gerektigini soylemisti dr um.Merhaba güzel annişler,pek uğrayamıyoruz buraya ama her mesajı okuyorum tek tek uzak kalmamak için.Bugün sitenin başka topiklerin de gezerken okudum,doğum yaklaştığın da yani son zamanlarda hurma yemek çok faydalıymış.Erken ve daha çabuk açılmayı sağlıyormuş doğumda,son haftalar bol bol yiyin diyorlar.Bire bir yapanlar yazmış ama,doğrudur herhalde..
Ohh gule gule kullanin canim pek guzeller:))Kizlar bu karyola yatagi ve ortuleriyle 130 tlbabyhopes
Eki Görüntüle 1449745
Bunlarda ilk oglumdan kalan fisto takim sifir duruyor
Renkli tasima yine abimizden diğerleri hergun bi yerden gelen hediyeler :)
Eki Görüntüle 1449746
Sag ol canim zaten calismiyorum dinleniyorum sureklu ama bu eksiklikler bi turlu birakmadi beni bunaldim vallacanım geçmiş olsun sağ tarafta varmış sadece boşver üzülme. sola yat iyi beslen ve dinlen sürekli. her iki damarda olunca tehlikeli . ki zaten 26. haftadasın artık. hiç korkma.
aynen canım darısı bize inş :)hadi yaa :) bakalım o zaman gelsin Allahın izniyle sıpalarda popoya vura vura uyuturuz veletleri :) bende teyzemde gördüm valla hiç eziyet çekmedi 5 çocuk büyüttü hepside yatağa yatardı anason cayını alırdı eline mışıl mışıl uyurlardı :) özeniyorum ona onun gibi yapmayı denicem bakalım şansım yaver gidecekmi
canım okuduğun kitabın adını söylermisin? Her duruma hazırlıklı olmak lazımbnmde yegenim kolikti ve tek cae sallamakti
her gittigimiz yerde carsafta salliyorduk
ben bununla ilgilide bi kitap okuyrm simdi.ozellikle bu tarz bebeklerde hizli ve tempolu sallamak gerekiyormus.ve belli bi ses esliginde sssttt gibi
daha bir suru sey var.herkes farkli yontemler uyguluyor
ne güzel tecrübelisin artık :) bende sırtını okşayarak kaşıyarak uyutmayı isterim paşam kabul ederse :)Bende kızımı sallamak yerine kitap okuyarak ve okşayarak yanına yatarak uyuttum.
Ama bu bebişlerin sağı solu belli olmaz.
Kolik dönemlerinde hafif sallamayı öneriyor doktorlar.
Bebeği rahatlattığı için.
Maşallah canım sana, ben 10 dk dan fazla yürüyemiyorum aşırı yoruluyorum. O da dolmuşa binerken az yürüyüp öyle biniyorum yürüyüşüm de o yani. Bide okulda günlük 4 saat dersim var, her teneffüs bir kat inip çıkıyorum yeter mi ki :))kızlar ben hergün yürüyüş yapıyorum çok hızlı değil de orta tempoda yürüyorum 45dk- 1 saat kadar bişe olmaz dimi bende korkuyorum erken doğuma falan neden olur mu ki
keşkeeeeeAyyy kıyamam.
Gel gezelim birlikte canım.
Benim iş yerimde gazi. üni. has. yakınlarında bahçeli girişindeydi.
İyi bilirim oraları.
Anammm bende cok severim pilavi makarnayi arada bi yerim de benimde kilo alimim biraz fazla 13 kilo aldim bende amannn veririz nolcak emzirirken dimi yani:)))
oyy maşallah kocaman olmuşsunuz. 1 kiloyu geçiyolar artık. Ben de haftaya görücem inşallah kızımı
Maşallah size,bu tosuncuk almış başını gidiyor ama.Çok güzel,inşallah testlerde de bir problem çıkmaz canım.
Cnm allah sifa versin. Ama bebegin gelisimi iyi sanirim senin. yani hi defaya mahsus bi hafta gelismedi. Sonra kaldgi yerden devam etmis değilmi. Sikinti yapma hersey yoluna girecek cnmmmmSag ol canim zaten calismiyorum dinleniyorum sureklu ama bu eksiklikler bi turlu birakmadi beni bunaldim valla
aynen canım darısı bize inş :)
canım okuduğun kitabın adını söylermisin? Her duruma hazırlıklı olmak lazım
ne güzel tecrübelisin artık :) bende sırtını okşayarak kaşıyarak uyutmayı isterim paşam kabul ederse :)
Maşallah canım sana, ben 10 dk dan fazla yürüyemiyorum aşırı yoruluyorum. O da dolmuşa binerken az yürüyüp öyle biniyorum yürüyüşüm de o yani. Bide okulda günlük 4 saat dersim var, her teneffüs bir kat inip çıkıyorum yeter mi ki :))
Iste 16 ci haftadan bu yana 1 hafta gibi geriliyi var tikaniklik kan akisini azaltiyormus acilmazsa ara iyi yoksa olumlu durmuyordu doktorCnm allah sifa versin. Ama bebegin gelisimi iyi sanirim senin. yani hi defaya mahsus bi hafta gelismedi. Sonra kaldgi yerden devam etmis değilmi. Sikinti yapma hersey yoluna girecek cnmmmm
ayaklarını sıcak tut canım bide stresten de gazın olabilirKızlar aranızda gaz sancısı çeken varmı? öğleden beri göbişimin sağ yanında bi ağrı var önce endişelendim birşey mi oluyor diye ama sonra gaz sancısı olduğunu fark ettimbu sancı nasıl geçer acaba
Vücudun ödem tutmasınıda engelliyormus ben mümkün olduğunca yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum doktorumda her gittiğimde soruyor yürüyo musun diye önemli bence problemi olmayanlar hareketsiz kalmasınyeter de artar bilee :)ama fırsat buldukça yürüyüş yapmak gerek tembelleştirmiyo en azından gerçi çalışan için de zor oluyo en azından akşam eşinle beraber güzel bi yürüyüş çok iyi olur
canım benim arada oluyo göğsüm sıkışıyo gibi bi ağrı yapıyo iki taraflı.yatıyosam kalkar pozisyona geliyorum.bebeklerin gazı çıkarılırken vururlar ya öyle vurduruyorum eşime rahatlıyorum valla ama. benim üstten çıkıyo gazım.bebek gibi hissediyorum kendimiKızlar aranızda gaz sancısı çeken varmı? öğleden beri göbişimin sağ yanında bi ağrı var önce endişelendim birşey mi oluyor diye ama sonra gaz sancısı olduğunu fark ettimbu sancı nasıl geçer acaba
canım benim arada oluyo göğsüm sıkışıyo gibi bi ağrı yapıyo iki taraflı.yatıyosam kalkar pozisyona geliyorum.bebeklerin gazı çıkarılırken vururlar ya öyle vurduruyorum eşime rahatlıyorum valla ama. benim üstten çıkıyo gazım.bebek gibi hissediyorum kendimi
canım benim arada oluyo göğsüm sıkışıyo gibi bi ağrı yapıyo iki taraflı.yatıyosam kalkar pozisyona geliyorum.bebeklerin gazı çıkarılırken vururlar ya öyle vurduruyorum eşime rahatlıyorum valla ama. benim üstten çıkıyo gazım.bebek gibi hissediyorum kendimi
Benimde oluyordu südyeni çıkarınca ağrı geçiyor günü yarıladıgımda ağrı başlıyor hemen kopçaları cıkarıyorum geçiyor baskı yapıyor sanırım..Kizlar kalkarken otururken yada yatarken sanki kemiklerim kaburgalarimm kirilcakmis gibi hissediyorum yaaaa nedendir acabaa
Kizlar kalkarken otururken yada yatarken sanki kemiklerim kaburgalarimm kirilcakmis gibi hissediyorum yaaaa nedendir acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?