2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım benim Allah yardımcın olsun dualarım seninle ...

İnsallah vaktinde alirsin yavrunu kucagina canim rahat olmaya calis bak dr un ne demis bebisler etkileniyo canimm.
İnsallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza zamaninda bol bol dua edelim birbirimize dualarimiz seninle.

75lik yükleme yaptırmıştık ya kızlar sonuçları aldım ama henüz doktora gösteremedim 91-141-102 çıkmış inşallah iyidir

canım bi arkadasım da aynı senin gibi düşünerek beşiğini ana kucağını dallanmayanlardan aldı, zor durumda kalırsam yenik düşüp sallamayım die, ama naptılarsa susturamadılar. En son evde sallamayı bırak gittikleri yere ip götürüp cam kapı kolu kalorifer borusu gibi yerlere bağlayıp salıncak yaptılar düşün yani.. Bazen doğrularımızı değiştirmek zorunda bırakabilirbizi sıpalarımız

bilmiyorlar nedenini şimdi suni sancı verip ölü doğum yaptırtacaklarmış
Allah sabır versin cok zor cok üzüldüm Allahım hepimizin bebeklerini korusun sag salim kavuştursun bizlere böyle örnekler cok can sıkıyor üzüyor ama oluyor hayat işte ... kimisi sevinirken kimisi üzülüyor..

Boyle olaylari duya duya hergun diken ustunde yasiyorum yarim saat hareket etmese icim daraliyorr :-( allahim sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin ins :-(

hadi yaa :) bakalım o zaman gelsin Allahın izniyle sıpalarda popoya vura vura uyuturuz veletleri :) bende teyzemde gördüm valla hiç eziyet çekmedi 5 çocuk büyüttü hepside yatağa yatardı anason cayını alırdı eline mışıl mışıl uyurlardı :) özeniyorum ona onun gibi yapmayı denicem bakalım şansım yaver gidecekmi

75lik yükleme yaptırmıştık ya kızlar sonuçları aldım ama henüz doktora gösteremedim 91-141-102 çıkmış inşallah iyidir
Canim galiba biraz yuksek cikmis buraya yazanlardan biliyorum da 140 in altinda olmasi gerekiyodu sanki oyle hatirliyorum tabi dr un soyler canimm

Boyle olaylari duya duya hergun diken ustunde yasiyorum yarim saat hareket etmese icim daraliyorr :-( allahim sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin ins :-(
aminnnn inşallaaahhh bende öyleyim dün hareket etmedi diye içim içimi yedi gece pıtpıtlar başladı neyseki bi sevindirik oldum

Canim benim insallah vaktinde saglikla kucagina alacaksin sen de biz de bebislerimizi hic merak etme Rabbim yardimcimiz olsun sen stres yapma sakin dr dedigi gibi,bebisi iyi besle canim vaktinde gelecek oglun merak etme

Selam canım.

Sen Ankara dan hangi ile gittin.

Bende Ankara dan vazgeçemeyenlerdenim.

6 Yaşımdan beri buradayım.

Gata yı biliyor musun onun çevre binalarından birindeyim canım.

bnmde yegenim kolikti ve tek cae sallamakti
her gittigimiz yerde carsafta salliyorduk
ben bununla ilgilide bi kitap okuyrm simdi.ozellikle bu tarz bebeklerde hizli ve tempolu sallamak gerekiyormus.ve belli bi ses esliginde sssttt gibi
daha bir suru sey var.herkes farkli yontemler uyguluyor

http://www.hepsiburada.com/liste/pi...px?productId=ailepiepc812&categoryId=23017045

ben kızımda bu marka ve bunun bir değişiği park yatak kullandım çokta memnundum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…