- 13 Ocak 2015
- 50
- 33
- 18
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.341
Rabbim yardimcisi olsun cok zor.
Neden olmus canim??
Korku ne yazikki hep var Allah yavrularimizi bize bagislasin..
canım benim Allah yardımcın olsun dualarım seninle ...Pek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.
İnsallah vaktinde alirsin yavrunu kucagina canim rahat olmaya calis bak dr un ne demis bebisler etkileniyo canimm.Pek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.
canım bi arkadasım da aynı senin gibi düşünerek beşiğini ana kucağını dallanmayanlardan aldı, zor durumda kalırsam yenik düşüp sallamayım die, ama naptılarsa susturamadılar. En son evde sallamayı bırak gittikleri yere ip götürüp cam kapı kolu kalorifer borusu gibi yerlere bağlayıp salıncak yaptılar düşün yani.. Bazen doğrularımızı değiştirmek zorunda bırakabilirbizi sıpalarımızcanlar sallanır beşik tavsiye etmem ve edilmiyorda bu sallanan beşikler avrupada üretilmiyor bile türkiyede bi gelenektir bebeği sallamak gidiyor... bebeği sallayarak uyutmak onu sarhoş edip uyutmaya benzetiyor Avrupalı bilim adamları. bebeği uyuturken onu sırtına hafif hafif vurarak okşayarak ninni söyleyerek uyutmayı tavsiye ediliyor aklınızda bulunsun bi araştırın derim
Allah iyiligini versinnnvalla ben de böyle olacağını hesap edemedim...geriyor beni yapmadıkça...adamdan boşanacam yakında yapmıyor diye :))
Ayyy Allah im kimseye yasatmasin canim Rabbim sabir versin.bilmiyorlar nedenini şimdi suni sancı verip ölü doğum yaptırtacaklarmış
Allah sabır versinbilmiyorlar nedenini şimdi suni sancı verip ölü doğum yaptırtacaklarmış
Boyle olaylari duya duya hergun diken ustunde yasiyorum yarim saat hareket etmese icim daraliyorr :-( allahim sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin ins :-(Allah sabır versincok zor cok üzüldüm Allahım hepimizin bebeklerini korusun sag salim kavuştursun bizlere böyle örnekler cok can sıkıyor üzüyor ama oluyor hayat işte ... kimisi sevinirken kimisi üzülüyor..
hadi yaa :) bakalım o zaman gelsin Allahın izniyle sıpalarda popoya vura vura uyuturuz veletleri :) bende teyzemde gördüm valla hiç eziyet çekmedi 5 çocuk büyüttü hepside yatağa yatardı anason cayını alırdı eline mışıl mışıl uyurlardı :) özeniyorum ona onun gibi yapmayı denicem bakalım şansım yaver gidecekmicanım bi arkadasım da aynı senin gibi düşünerek beşiğini ana kucağını dallanmayanlardan aldı, zor durumda kalırsam yenik düşüp sallamayım die, ama naptılarsa susturamadılar. En son evde sallamayı bırak gittikleri yere ip götürüp cam kapı kolu kalorifer borusu gibi yerlere bağlayıp salıncak yaptılar düşün yani.. Bazen doğrularımızı değiştirmek zorunda bırakabilirbizi sıpalarımız
Canim galiba biraz yuksek cikmis buraya yazanlardan biliyorum da 140 in altinda olmasi gerekiyodu sanki oyle hatirliyorum tabi dr un soyler canimm75lik yükleme yaptırmıştık ya kızlar sonuçları aldım ama henüz doktora gösteremedim 91-141-102 çıkmış inşallah iyidir
aminnnn inşallaaahhhBoyle olaylari duya duya hergun diken ustunde yasiyorum yarim saat hareket etmese icim daraliyorr :-( allahim sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin ins :-(
Ayy bende oyleyim canim yaaBoyle olaylari duya duya hergun diken ustunde yasiyorum yarim saat hareket etmese icim daraliyorr :-( allahim sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin ins :-(
Canim benim insallah vaktinde saglikla kucagina alacaksin sen de biz de bebislerimizi hic merak etme Rabbim yardimcimiz olsun sen stres yapma sakin dr dedigi gibi,bebisi iyi besle canim vaktinde gelecek oglun merak etmePek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.
Amin canim yaa insalahbhbbhhh :-(Ayy bende oyleyim canim yaa
Hep bi korku..
Rabbim korusun meleklerimizi
Sagsaglim kavusalim insallah
neyse cnm atlattik ins.sonuclar ii cikarbende 1 e kadar aç kaldım malesef. aromasızdı benimde suda eritip içirdiler
allah korusun sabir versin kuzeninedekızlar çok üzgünüm kuzenimin 28 haftalık bebeği karnında ölmüş yeni aldım haberini ve çok korktum
ahhhh ankaram ahhhhh((( nasıl özledim herşeyini..havanı suyunu taşını toprağını ağacını ( nerde oturuyorsun cnm ankarada...kocaman bir selam benden ankaraya..orda olmanın kıymetini bil...çok pişmanım taşındığıma çokkkk çokkk...
bnmde yegenim kolikti ve tek cae sallamakticanım bi arkadasım da aynı senin gibi düşünerek beşiğini ana kucağını dallanmayanlardan aldı, zor durumda kalırsam yenik düşüp sallamayım die, ama naptılarsa susturamadılar. En son evde sallamayı bırak gittikleri yere ip götürüp cam kapı kolu kalorifer borusu gibi yerlere bağlayıp salıncak yaptılar düşün yani.. Bazen doğrularımızı değiştirmek zorunda bırakabilirbizi sıpalarımız
bi yorum okumuştum bende birazda ondan etkilendim diyorki park yatakta büyüyünce en alt kata geçiriyosun ya bebeği sanki yerde yatıyormuş gibi oluyormuş bebek cok aşşagıda kalıyormuş bide o paraşüt kumaştan bahsetti heralde soğuk oluyor içi yazmış ilk oğluma mobilya beşik ikincisine park yatak aldım pişmanım aldığıma yazmıştı. bende soğudum mobilya düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?