2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hepside cok güzel :) Allah güle güle kullanmak nasip etsin bende şu havuzlu hanı cok merak ediyorum artık bebek doğunca anneme bırakıp eşimle bi gidip geliriz

gecmis olsun cnm nedir bu ya sonradan sonradan biseyler cikiyor her birimizde moralini ii tut cnm ve dinlen mutlaka.baska bi dr. mi gitsen acaba bide

neden etmesin cnm..para hastaneye gidiyor her halukarda..dersin maddi anlamda beni zorlayacak diye...ben sümeyra yada sultan hn tavsiye ederim..en azından git konuş ..kabul etmeseler de kaybedecek birşeyin yok ...

Yaz gelmiş bir Ankara dan herkese selamlar.

Nasılsınız arkadaşlar.

Acayip güzel bir hava var Ankara da.

20 derece.
İyiyiz canimm.
Sen nasilsin?
Burda da hava cok guzel ama ben uzaniyorum cok fena belim sirtim agriyo sen hemen degerlendir ne guzel misss gibi bi yuruyus yaparsin canim ohhh!!!

Beşiğin markası yok kızlar. Bursa'da kendi üretim yapan bir mobilyacıdan aldım. O yüzden uyguna geldi. Bulunduğunuz şehirde böyle mobilyacılara bi bakın. Markalılar çok pahalı oluyor ne gerek varki.

malesef türkiyede devlet hastaneleri dışında hepsi böyle cnm..otel ücretini de dahil ediyorlar..

cnm pamuk kumaş olanlar da var..bilgin olsun...ben de o paraşüt kumaşları gördükçe soğudum park yataktan, pamuklusunu bulunca yapıştım hemen..
bi yorum okumuştum bende birazda ondan etkilendim diyorki park yatakta büyüyünce en alt kata geçiriyosun ya bebeği sanki yerde yatıyormuş gibi oluyormuş bebek cok aşşagıda kalıyormuş bide o paraşüt kumaştan bahsetti heralde soğuk oluyor içi yazmış ilk oğluma mobilya beşik ikincisine park yatak aldım pişmanım aldığıma yazmıştı. bende soğudum mobilya düşünüyorum.

canım geçmiş olsun sağ tarafta varmış sadece boşver üzülme. sola yat iyi beslen ve dinlen sürekli. her iki damarda olunca tehlikeli . ki zaten 26. haftadasın artık. hiç korkma.

valla ben de böyle olacağını hesap edemedim...geriyor beni yapmadıkça...adamdan boşanacam yakında yapmıyor diye :))

bebek nasıl alışırsa öyle gider benim teyzem çocuklarını yatağa bıraktığı gibi uykuya geçerdi çocukları benim bebeklğim ise çarşaflarla sabahlara kadar sallamayla geçmiş :) korkma sen nasıl alıştırırsan öyle olur diye umuyorum uzmanlarda bu görüşte :)

dinlen dua et canım neler neler deniliyor 1 hafta geriden gelmesi cok cok önemli değil Allah yardımcımız olsun inşallah

Şehir dışına çıkmam, burada herkes. Sırt çantası isimi görür diye umuyorum.dilerim öylede olur..çok sagol

Guzel haberlerini bekliyorum canim insallah iyisinizdir
Pek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.

Çok geçmiş olsun bol bol dinlen
Bu haftalarda nst ye başlanıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…