- 17 Şubat 2015
- 400
- 389
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.321
hepside cok güzel :) Allah güle güle kullanmak nasip etsin bende şu havuzlu hanı cok merak ediyorum artık bebek doğunca anneme bırakıp eşimle bi gidip gelirizselam annişler, nasılsınız bi kaç gundur giremedim birazdan geçmişi okumaya çalışcam :)
c.tesi kontroldeydik bebişim 27+5de 1040gramdı 35cm di. haftasına göre netten baktım çok iyi ölçüler maşallahbebişim ayaklarını agzına doğru uzatmıştı yakındada agzına sokar bu gidişle kontrolden sonra eminonu havuzlu hana gittik giysi anlamında binbir çeşit ürün var ve de 5,10 lira fiyatları çok uygun ama biz çok almıştık die hiç o magazalara bakmadık. aradığımız sunny baby travel sistem 700 ultima bebek arabasını nakite indirimle anlaştık baska yerde 790 iken 650ye aldık bizim için baya karlı oldu :))) bide bebek cantası arıyordum 44liraya çok uyguna 3lü set gordum onu aldım içime sindi zaten el bavulu seklinde evde cantamda var kalmalı bi yere gidersem ikisi yeter :)) birde fb li hastane cıkısı arıyorduk onuda 30lirayı bulduk hemen aldık :)) dünde sağlık ocağında rutin testlerimizi yaptırdık hepsi çok iyi çıktı maşallah son olarakta dun babamız bebişimizin odasını maviye boyadı çok güzel oldu artık yerleştirmeye başlıcam ortalama 2,5ayımız kaldı, tam 2 ay sonrada doğum iznime ayrılıyorum 11mayısta hayırlısıyla inşallahhh
Eki Görüntüle 1449351 Eki Görüntüle 1449352 Eki Görüntüle 1449356
gecmis olsun cnm nedir bu ya sonradan sonradan biseyler cikiyor her birimizdesag damarımda arterde norch varmıs,kıreclenme yanı,bebege kan gıtmıyor fazla o yuzden 1 hafta gerıden gelıyor,doktor cok olumsuz konustu bakalım nolacak dıye 2 hafta sonra tekrar cagırdı,ılac ıcın de gec kalmıssın dedı,uff canım sıkıldı yıne.Bu hamılelıkte her sey oldu valla,kafası ıyı ama karın ve bacak gelısımı 1 hafta gerıden gelıyor dedı bol bol dınlen dedı yolladı eve
hahaa:)bnde erken sayiyorum 40 haftayi fln unuttum:)Allah nasip ederse son 90 gün.
15 Gün erken gelse 38. haftalarda 75 gün.
neden etmesin cnm..para hastaneye gidiyor her halukarda..dersin maddi anlamda beni zorlayacak diye...ben sümeyra yada sultan hn tavsiye ederim..en azından git konuş ..kabul etmeseler de kaybedecek birşeyin yok ...uygun olmaz olur mu mis gibi hastane bir de yeni yapılan yerede geçti. aklımdan geçmedi değil ama serkan beye ayıp olur mu diye düşnüyorum . saçma düşünüyorum belki ama. ne yapacağımı bilemedim. bir de aynı hastanede başka doktor kabul eder mi beni birde bu var.
İyiyiz canimm.Yaz gelmiş bir Ankara dan herkese selamlar.
Nasılsınız arkadaşlar.
Acayip güzel bir hava var Ankara da.
20 derece.
bende 1 e kadar aç kaldım malesef. aromasızdı benimde suda eritip içirdilerbnmde ayiniydi 12ye kadar ac kaldim ve aromasiz direk beyaz seker icmistim
bi yorum okumuştum bende birazda ondan etkilendim diyorki park yatakta büyüyünce en alt kata geçiriyosun ya bebeği sanki yerde yatıyormuş gibi oluyormuş bebek cok aşşagıda kalıyormuş bide o paraşüt kumaştan bahsetti heralde soğuk oluyor içi yazmış ilk oğluma mobilya beşik ikincisine park yatak aldım pişmanım aldığıma yazmıştı. bende soğudum mobilya düşünüyorum.cnm pamuk kumaş olanlar da var..bilgin olsun...ben de o paraşüt kumaşları gördükçe soğudum park yataktan, pamuklusunu bulunca yapıştım hemen..
canım geçmiş olsun sağ tarafta varmış sadece boşver üzülme. sola yat iyi beslen ve dinlen sürekli. her iki damarda olunca tehlikeli . ki zaten 26. haftadasın artık. hiç korkma.sag damarımda arterde norch varmıs,kıreclenme yanı,bebege kan gıtmıyor fazla o yuzden 1 hafta gerıden gelıyor,doktor cok olumsuz konustu bakalım nolacak dıye 2 hafta sonra tekrar cagırdı,ılac ıcın de gec kalmıssın dedı,uff canım sıkıldı yıne.Bu hamılelıkte her sey oldu valla,kafası ıyı ama karın ve bacak gelısımı 1 hafta gerıden gelıyor dedı bol bol dınlen dedı yolladı eve
bebek nasıl alışırsa öyle gider benim teyzem çocuklarını yatağa bıraktığı gibi uykuya geçerdi çocukları benim bebeklğim ise çarşaflarla sabahlara kadar sallamayla geçmiş :) korkma sen nasıl alıştırırsan öyle olur diye umuyorum uzmanlarda bu görüşte :)canım hepimizin hayali bebeği yatırdın mı uyuması bende sallamıcam diyip duruyorum ama yatağımı sallanabilir alıcam sabit kullanıcam ki belki gün gelir sallama ihtiyacı hissederiz canımıza tak edecek olur:)elimizde olsun sallanır ama kullanmayalım:)
dinlen dua et canım neler neler deniliyor 1 hafta geriden gelmesi cok cok önemli değil Allah yardımcımız olsun inşallahsag damarımda arterde norch varmıs,kıreclenme yanı,bebege kan gıtmıyor fazla o yuzden 1 hafta gerıden gelıyor,doktor cok olumsuz konustu bakalım nolacak dıye 2 hafta sonra tekrar cagırdı,ılac ıcın de gec kalmıssın dedı,uff canım sıkıldı yıne.Bu hamılelıkte her sey oldu valla,kafası ıyı ama karın ve bacak gelısımı 1 hafta gerıden gelıyor dedı bol bol dınlen dedı yolladı eve
Şehir dışına çıkmam, burada herkes. Sırt çantası isimi görür diye umuyorum.dilerim öylede olur..çok sagolteşekkür ederim canımm sizlerede maşallah :))
biz ablama almıştık bebek çantası ama çok büyük olduğu için kullanışlı değil içini dolduramıyorum bide kendi çantamla beraber zor oluyor taşıması dedi bende ufak tefek bişey aldım evde hem sırt çantam hem de el valizi şeklinde küçük çantam var gunluk yerlere giderken bunu alırım kalmaya giderken diğerlerinide yanıma alırım die düşündüm canım ama tercih senin içine hangisi siniyorsa onu al olmadı ilerde başka alırsın kullanamazsan :))))
ayyyy allahım sen koru..yaşatma kimseye..allahım sabırlar versin çok üzücü bir durum..kızlar çok üzgünüm kuzenimin 28 haftalık bebeği karnında ölmüş yeni aldım haberini ve çok korktum
yani tabisallanır olsa da sallamayız olur biter dimi
Pek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.Guzel haberlerini bekliyorum canim insallah iyisinizdir
Rabbim yardimcisi olsun cok zor.kızlar çok üzgünüm kuzenimin 28 haftalık bebeği karnında ölmüş yeni aldım haberini ve çok korktum
Pek iyi olduğum söylenemez canım Doktordan geldim nst de sancim çıkmadı çok şükür adalat fayda etti sanırım. Ama bebek Doğum pozisyonu almış rahim ağzına kafasını dayamış, doktor stresten uzak olarak yatmaya devam etmemi söyledi.kilosu ilk oglumdaki gibi düşük olucak galiba boyle devam ederse.Senin stresin kan akışını yavaşlatıyor dedi.Haftaya tekrar görecek.En azından 32 olsaydık daha avantajlı oluruz dedi.çok korkuyorum oğluşum erkenden gelecek diye.Ne olur dua edin bana kızlar. Vaktinde gelsin oğluşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?