- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #25.421
Bende deniyim bi ozaman :-/Benimde oluyordu südyeni çıkarınca ağrı geçiyor günü yarıladıgımda ağrı başlıyor hemen kopçaları cıkarıyorum geçiyor baskı yapıyor sanırım..
Ohoo simdiden bole oluyorsak son zamanlarda ne yapcaz bizzzzzee hantallaşıyoz artık gün geçtikçe
sorma canım çok komik bi durum oluyo aslında ama napalım sağlık için herşeymaşşallah koca bebişe
dene bakalım canım umarım işe yarar.biri bizi öyle görse çok güler ama pış pış yapıyo resmenaynen canım bende az önce telde arkadaşıma onu dedim bebek gibi sancı çekiyorum diye malesef iş yerindeyim beni pş pışla dicem biri yok ama akşam muhakkak deniyeceğim işe yarıyor madem
Saol sanada iyi akşamlar şekerimHerkese iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar.
Kizlar ya nar erken doguma sebep oluyomus dedi bgn bi arkadas boyle bir sey duyan var mi sasirdim ben
Ohoo simdiden bole oluyorsak son zamanlarda ne yapcaz bizzzzz
ins.stand takmaya gerek kalmaz cnm ya bnmki henuz 1.seviyedeymis ama daha yeni ortaya cikti ztn umarim daha fazla buyumez.ben yillardr cok su ierim en az 2.5 ltre ama ouyor iste neyseki bebege zarari yok o yuzden birazda olsa ii hissediyrm.ama sirtimda batmalar oluyor iste bazende idrara cikinca kasiklarima iner gibi oluyor korkuyrm normal mi bilemiyrm haftaya kontrolum var tekrar bakalim
çok tşk ederim tatlım sizinkilerde güle güler giysin inş pofuduk annesinin aldığı cicileri :))))GGüle güle giysin minik Tan Ersan inşallah. Hepsi cok güzel
aynen canım ona şöyle cicili bicili bişeler al pembiş pembiş giysin kız bebeğin avantajlarını kullan :))))hayirli olsun cnm ii gunlerinizde kullanin ins.vala istanbulda olmak vardi diye gecrdim icimden:)bizim babamizda fanatik fenerli ins,kizima bu takimdan giydrmeye kalkismaz oglanciklara yakisirda kizlara olmas ya:)
iyi yapmışssın canım aynen çok hevesli oluyorlar bizim babamız odayı stada cevirmeye kararlı bugun fb li perde aldık eşimin bi arkadasıda fb li halı alacak amann allahım ilerisini düşünemiyorummgüle güle kullanın şekercim...biz de yavru kartal bodyleri ve ayakkabıları aldık..babamız pek heveslendi :)) ben de baba oğul arasına girmeyim dedim..
çok tşk ederim canım benimm amin inş cümlemize :))) bigun gidersiniz inş canım yani çok çok değişik bi yer değil ama çeşit bol o bakımdan işine yarayan bişeler bulabilirsin belki :))hepside cok güzel :) Allah güle güle kullanmak nasip etsin bende şu havuzlu hanı cok merak ediyorum artık bebek doğunca anneme bırakıp eşimle bi gidip geliriz
bencede canım mantıklı sende saolŞehir dışına çıkmam, burada herkes. Sırt çantası isimi görür diye umuyorum.dilerim öylede olur..çok sagol
sagol cnm ins.senin ilerlemende durur bebislerimizi saglikla kucaklarizİnş senin ilerlemez canım ya. Daha 1 deymiş çünkü. Benim sınıra yaklaştı. Hayırlısı bakalım.
Canim neden olcak tabiki hamilelikten rahmimiz buyudugu icin kemik yapimiz degisime ugruyormus yani bozuluyormus bu dengesizlikten dolayida kemiklerimiz agriyormus banada iskence gibi geliyor oturdugum yattigim yerden kalkmakKizlar kalkarken otururken yada yatarken sanki kemiklerim kaburgalarimm kirilcakmis gibi hissediyorum yaaaa nedendir acabaa
Ozaman cekicez yapcak bisi yok :-(Canim neden olcak tabiki hamilelikten rahmimiz buyudugu icin kemik yapimiz degisime ugruyormus yani bozuluyormus bu dengesizlikten dolayida kemiklerimiz agriyormus banada iskence gibi geliyor oturdugum yattigim yerden kalkmak
aşkolsun canım güzel izmiri me neden oyle diyorsun :). bende izmiri hiçbir yere değişmem.bende denizi yeter diyenlerdenim. çünkü bana hakikaten yetiyor :) insanın alıştıgı yer işte. ağaç konusunda haklısın ama. gerçekten çok yeşil alan yok.ben ankaralı değilim aslında cnm memleketim farklı..üniversiteye bir geldim geliş o geliş oldu..artık memleketim oldu desem yeridir..anıttepede oturuyordum iş yerim bahçelideydi..bilirsin oraları zaten..buraya bir geldim güya egenin incisi...köyden farkı yok..yeşil yok ağaç yok...bizim denizimiz var diyorlar başka bildikleri yok..offf offf 9 aydır burdayım bir adım ileri gidemedim sevme anlamında(( çok özledim ankaramı, kaleyi, ahlatlıbeli, hamamönünü, bahçeliyi, tunalıyı, köroğlunu, kuğuluparkı...gezip dolaşırken lütfen beni de aklına getir, özlemim biraz diner belki ((
Aynen cnm bende izmirimi bi yere degismem...aşkolsun canım güzel izmiri me neden oyle diyorsun :). bende izmiri hiçbir yere değişmem.bende denizi yeter diyenlerdenim. çünkü bana hakikaten yetiyor :) insanın alıştıgı yer işte. ağaç konusunda haklısın ama. gerçekten çok yeşil alan yok.
Aynen canım doktorum da ayni şeyi söyledi bugün bi 32 olsaydın dediEtmez inş. canım. Şöyle bir 32 leri görsek.
Canım rahim ağzına heran baskı yapabilir ve açılma olabilir dedi doktorum...Ama bekleyen bebeklerde varmış. İnşallah benimkide bekler.Dogru canim hakkisin ama bu pozisyona girmesi hemen dogacak demek miymis??
Sen ferah tut icini canimm benimm hersey guzel olacak insallah.
İnşallah bekler biraz daha,ay bu ne sabırsız bebek böyle.Hemen gelmek,öpmek,sevmek istiyor demek annesini.Allah yardımcın olsun canım,çoğu gitti azı kaldı...Canım rahim ağzına heran baskı yapabilir ve açılma olabilir dedi doktorum...Ama bekleyen bebeklerde varmış. İnşallah benimkide bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?