2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İnşallah bekler biraz daha,ay bu ne sabırsız bebek böyle.Hemen gelmek,öpmek,sevmek istiyor demek annesini.Allah yardımcın olsun canım,çoğu gitti azı kaldı...
Sorma canım sorma,bi kasılma sancı tam ilaç fayda etti bitiyor derken şimdide başka birşey çıkardı oğluşum başımıza.

Bugün kontrolumuz ve seker yüklememiz vardı.. şükür sonuclarimiz cok guzel cikti...

Minik kizim makat gelişiydi , artık dönmüş kafasını aşağıya vermiş elhamdülillah... Hazır yerim var doneyim demiş yavrum...:)
Onun ekranlara sigmadigini gormek ne guzel bir duyguymus Ya Rabbim..
Herkese nasip olsun...

He bu arada benim kizim aletlere tekme sallamaya pek meraklı.. bugun de ultrason aletini tekmeledi durdu

maşalahhh kızınaa alah nazarlardan saklasın inş

Masallah yavruna canim:))
Benimde yarin kontrolum girelim bakalim bizim minigimiz ne alemdeymis

En son kontrolümde 'Early Obstetrical Report' diye bir çıktı verdi doktor ultrasondan. Burada bebeğin ölçümlerine göre doğum tarihi 3 haziran yazıyor. Son adetime göre 14 hazirandı. Ben hangi tarihi dikkate almalıyım kızlar?

Şaşırtıcı . Doktora sorsaydin bu ne demek olyyor diye ?

sen her zmn onceyi dikkate al cnm bn haziran bile diyemiyrm artik
zaten icimde hep bir erken dogucak hissi vardi.simdide boyle hastaliklar fln ortaya cikinca tam pimpiriklendim.ama bi taraftanda icim icime sigmiyor erken gorurum kizimi die:)Allah hayirlisini nasip eder ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…