2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Masallah size canim :)

günler geçmek bilmiyor artık ne oğluma nede kocama yetişemez oldum sağolsunlar çok vurdumduymaz cinsten benimkiler hareketlerim baya kısıtlandı daha 3 ay var önümde burda kimsede yok

İnanki benim de hep içimde erken dogucakmış hissi var. O yüzden ihtiyaçları biran önce almaya çalışıyorum. Az bir eksiğim kaldı.Nisanda boya badana temizlik olucak planıma göre. Ayyy bende biran önce kucağıma alayım istiyorum ama heyecan yapıyorum düşündükçede..

Gebelik takvimimi değiştirdim. Aaa ben şimdi 28. haftadaymışım meğerse. Ee beni doktor 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için çağırmıştı! Bu hafta gitmem gerek öyleyse

Ben anamin karnindayken hep hamak pozisyonunda yan yatmisim. ( embriyodan tembelim)
Dusuk tehlikesi erken dogum ve kesinlikle sezeryan demisler. Sirttan bebek gelemez diye.
Sonuc dogum aninda tek ve saglam bir sanciyla donus 15 dakikada dogum. Ahanda ben.
Yatis yatis 1 saatte her is tamam.

Havalar ısınsın, sabırsızlıkla bekliyorum kocamla çıkıp akşam yürüyüş yapmayı
Kizlar kalkarken otururken yada yatarken sanki kemiklerim kaburgalarimm kirilcakmis gibi hissediyorum yaaaa nedendir acabaa
aynen bende de var canım, heralde genişlediğimizden :/

Oh masaallah barekallah kizina annesi...
Cok kuduruk bunlar coook...
Ama dikkat ettim de dru severse butun sirinlikleri yapiyor benim veled
Semezse elleriyle yuzunu kapiyor
Senin fistikda oyle demekki

İyi aksamlar kızlar özel bölgesinde agri hisseden var mi ben dayanamıyorum bazen hareket halinde olunca geçiyor fakat oturunca kalkamiorum doktorum magnezyum ve kalsiyum verdi fakat geçmedi

daha bnm kizimin odasida hazir degil.
nisan sonu odanin boya,mobilya isilerini halletmem lazim ki mayis sonuna kadar havalandirmak lazim.simdiye kadarda dogru duzgun bisey almadim ancak alirim dedim tam cikip dolasmk istedigim zamn ayaga kalkmak yasak ya
netten tamamlicm artik eksikleri yavastan.

Gebelik takvimimi değiştirdim. Aaa ben şimdi 28. haftadaymışım meğerse. Ee beni doktor 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için çağırmıştı! Bu hafta gitmem gerek öyleyse
igne fln yaptrcaksan tekrar tarihinle ilgili bi gorus dr.la cnm emin ol iice

İyi aksamlar kızlar özel bölgesinde agri hisseden var mi ben dayanamıyorum bazen hareket halinde olunca geçiyor fakat oturunca kalkamiorum doktorum magnezyum ve kalsiyum verdi fakat geçmedi
tovbe yaa her gun yeni bisey cikiyor bndede hafif olur gibi oldu sonra gecti devm etmedi.Allahim saglikla kucaklayalim bebislerimizi

Doktorum la doğum u konuştuk eğer pozisyon uygun olursa normal istediğimi söyledim bana verdiği cevap haftasonu olursa.... gece sancı başlarsa.... Nobetci doktor kimse o girer.... sezeryan olursa kesin ben girerim dedi Saolasın dedim

tovbe yaa her gun yeni bisey cikiyor bndede hafif olur gibi oldu sonra gecti devm etmedi.Allahim saglikla kucaklayalim bebislerimizi
Amin İnş korkuyorum bazen acilma olacak diye üzüm süredir devam ediyor bebis de aşağıda değil anlamadim bağlar mi.genişliyor acaba doktorum da bişey soylemedi şaşırdım kaldım...

Ben beşik, bebek arabası dışında herşeyi internetten aldım. Benim kalkma yasağım yok ama biraz yürüsem belim kopcak gibi ağrıyor. O yüzden en iyisi internet. Zaten hemen herşeyi daha uygun fiyata bulabiliyoruz nette. Sen de alırsın canım butikbebeyi takip et. Ben herşeyimi ordan alıyorum. En uygun fiyat orda.

Oha yaaa!! Cidden böyle mi dedi. Özel hastane mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…