2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ne guzel iste birlikte buyucezz genc anneleri olucak

giy geceliklerini sür kırmızı bi ruj saçlarını aç süzül önünde hiç pas verme ama bak naza çekecek hali mi kalıyo
Geceliklik hal mi kaldi kiz sigabiliyor musun diye sorsana bi iclerine hahah iki tane falan var iste :) onlarla da kendimi noel anne elbisesi giymis kutup ayisi gibi hissediyorum artik

Ben rüyamda esimden ayrılmış baskasiyla evlenmek uzereydim sonra benim bebegim var hem kimse bana esim gibi davranamaz ki napiyorum ben deyip vazgeciyordum. Ikinci kez oldu boyle ruyam
Ayy beni de aşiretle evlendiriyorlardi ... hamileyim zaten , Çok etkisinde kalmış bütün gün rüyami düşünüp durmuştum...
Hormonlar mahvediyor bizi..

Geceliklik hal mi kaldi kiz sigabiliyor musun diye sorsana bi iclerine hahah iki tane falan var iste :) onlarla da kendimi noel anne elbisesi giymis kutup ayisi gibi hissediyorum artik
Ahhaha bildigin kahkaha attim yaaaaa babamda tuaf tuaf bakiyo kendi kendine ne guluyon dedi allah iyiligini versin emii

Hahah benim kocanin yaşi geciyordu canim. Bize secenek sundular isterseniz 1 sene daha bekleyin hem evinizi aliriz diye biz hemen evlenmek istedik :) bazen diyorum beklese miydim diye ama iyi ki beklememisim :)

Oy beterin beteri varmis. Allah kolaylik versin Bacim. Bende evlendim bir kere adet oldum sonra hamilelik. Doktorum yasaklamadi o yuzden bizde uc ay sorunu olmamisti. Simdilerde iste seyreklesti. Benimki de dert degilmis simdi anladim
Kız şükret şükür. Bak zavallı ben'e ayy anlatırken kendim gülüyorum kendime valla

ooo seninki hepten kötü olmuş canım hiç yaşayamamışsın biz evlendiğimizde 10 gün sonra ramazandı o ramazan nasıl geçti bilmiyorum:) ardından 3 yıl geçti ama seninki baya çabuk olmuş:)
Ya canım böyle oldu bizimki valla,tabi 3 yıl bekledin. Ohh. Ay nasıl iyi geliyorsunuz valla şu sıkıntılı günlere, en yakın arkadaş olsa anlatamam böyle. Allah razı olsun hepinizden,çok gülüyorum sayenizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…