2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm herkese 1 saat oldu kalkalı gece uyuyamadım burun tıkanıklığından ölecem sandım nöbetçi eczaneden burun açıcı aldık uyumusum bu saatte kalktık oğluşum acıkınca tekmeler geldi arka arkaya yoksa akşama kadar yatardım yani baya muhabbet dönmüş geçmişin hepsini okudum çok heycanlandım namahrem konulardan bahsedilmişbiz daha önce neyse hamileliğim başından beri aynıyız çok şükür bu zamana kadar bişe olmadı eşim de bazen ya bebek büyüdü biraz ara verelim diyor sanki ben yakasına yapışıyom da yapak diye 1 2 gün sonra başlıyor sırnaşmaya ama bu aralar ara verdim sağolsun o konuda anlayışlı bak bebek büyüyor artık zor diyorum hissdiyo diyorum ben sana doğumdan sonra gösterrim diyolan daha neyi gösterecen diyom bende

Bizimkide aynisini diyo bunlarin acisini dogjmdan cjkarticam diyo allah ne verdiyse dalcam dio

Hahahahahah ben de her gece sirnasiyorum adama ama ih mih naza cekiyor sanki fazla naz aşık usandirir diciim en sonunda

kızlar rüyamda doğum ypacam normal hemde beni çatala yatırıyolar tabi benim elim ayağım titriyo hemşire geliyo napacaksınız bana anlatsanıza diyom kadın oralı olmuyo ya git bana doktorunu çağır diyom bakıyom doktor geliyo tabi bacaklarımı iki seksen ayırmışım çataldadoktor bey bana lavman yapacakmısınız diyom yok yapmicam diyo oh be ondan kurtuldum diyom sonra aklıma geliyo lan ben 6 aylık hamileyim ne doğurması diyom başliyom ağlamaya doktor bey benim sancım yok hem 6 aylık hamileyim daha diyorum olsun şimdi sen yat sancı verriz olur biter diyo ya manyadınız beni buraya kim getirdi laan diye bağrıyom o an uyandım ay gerçek gibiydi

ona benzer ruya bende gordum yaaa odum patladi gercek gibiydi hormonlardan bu hormonlardan

Ben rüyamda esimden ayrılmış baskasiyla evlenmek uzereydim sonra benim bebegim var hem kimse bana esim gibi davranamaz ki napiyorum ben deyip vazgeciyordum. Ikinci kez oldu boyle ruyam

Ben rüyamda esimden ayrılmış baskasiyla evlenmek uzereydim sonra benim bebegim var hem kimse bana esim gibi davranamaz ki napiyorum ben deyip vazgeciyordum. Ikinci kez oldu boyle ruyam
Aynne yaaa aynisinj bende gordum ama ben diyordum bebegim olucak nasil bskicam ozaman aldirayim diyordum kendime sinir oldjm valla hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…