2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aynen cnm..artı ordaki kasları çalıştırdığı için, normal doğumu da kolaylaştırıyor diye duymuştum ... risk yoksa bence devam etmeli eskisi gibi...
Demek babalarimiz hep aynı...
Benimki bebek sıkışır,
Senin belin ağrıyor kiyamam gibi sözler sarf ediyor , geliyor sirnasiyor gerisi yok
Ben tamamen bebege veriyorum...
Sanırım onlar da babaliklarini bu şekilde yaşamaya çalisiyorlar.. netice de ben istememezlik yapıp adamı kovmuyorum ya kendisi gelmiyor

Ah canimm kiyamam sanaaaa....
Neyse az kaldı doğuma sonra Vuhuui

Oy beterin beteri varmis. Allah kolaylik versin Bacim. Bende evlendim bir kere adet oldum sonra hamilelik. Doktorum yasaklamadi o yuzden bizde uc ay sorunu olmamisti. Simdilerde iste seyreklesti. Benimki de dert degilmis simdi anladim
Ay sende mi hemen hamis kalanlardansin,
Kiyamam sizlere ben , az kaldı az tadını çıkartırsiniz inşaAllah
Ama bu kocisler neden böyle yapıyorlar ya, karnımızda taşıyan biz, yine isteyen biz...

çaya ihtiyacınız yoksa n11 de aynı set 40 tl :)

arkadaşlar bebek bakım ürünlerinde bübchen nasıldır
Canım ben aldım, ablam yıllardır yeğenime bübchen kullanır,çok da memnun. Ebebek te kampanyadan aldım, yorumları da baya iyiydi.. İnş bizimkilerin De cildine uyar bakalım

Gebelik takvimimi değiştirdim. Aaa ben şimdi 28. haftadaymışım meğerse. Ee beni doktor 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için çağırmıştı! Bu hafta gitmem gerek öyleyse

cnm bizde de kan uyuşmazlığı var doktorum önemli değil doğumda bakarız ona göre iğne gerekirse vururuz dedi ama

kızlar bende nasıl koruncağımız konusunda kararsızım doktoruma sorucam zamanı gelince. diğer konuya gelincede eşimde hep bi ışık var o konuda ama benim hormonların etkisiyle sanırım bi dakikam bi dakimama uymuyor bazen yanından kaçacak delik arıyorum olmasın die, bazende bekliyorum tabi olmasını. ama o anda olmazsa sonra ucup gidiyor aklımdan tekrar aklıma gelmiyor bile çoğunlukla istemiyorum :))) eşimde hamile oldugum için ısrar etmiyor :)))

yardimci bir kiz aldik eve turkce varla yok arasi ingilizceside yok bende de rusca cok az nasil anlascam bn bu kizla yaagoogle da herseyi dogru cevirmiyor amaannn yattik yerden ne zor bu isler
temizlik için bi türk kadınla anlaşsaydın ya canım benim bi de gidip rus almışsın

Selam arkadaşlar.

Geçmişi hafiften okuyarak ve tebessüm ederek geldim.

Bizde de ilk 3 ay yasaktı fifi fifi.

Zaten yasak olmasa da bulantılar izin vermezdi.

Sonrasında da bende isteksizlik var, Allahtan eşim anlayışlı bazı durumlarda kendimize erkek olarak sahip çıkmayı bilmeliyiz diyor.

27 haftada 2 kere. Yeter...

:)

Doğumdan sonra da 40 gün yok.

Sonra bakalım zaman ne gösterecek.

Sonradaa bebis agliyormus izin vermiyormus falan :-D

Yaaa lohusa donemi kisa surebliyor muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…