2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok güzel canım yaa bayıldım. ben de kararsızım. magazalara bakıp öyle karar vermeyi düşünüyodum. bunun rengi de kalitesi de çok iyiymiş. sanırım ahşap beşik alıcam ama bu da izmir için (ailelerimiz orda) bir alternatif olabilir.

ah canım çok geçmiş olsunn kendine dikkat et bundan sonra emi

Gunaydinnn canlaarrr
Bizde erkenciyiz bugun
Dunku yazdiklarinizi bu sabah usenmedim okudum masallah sizee

Burda hava pek yagmurlu uyku modundayim azcik daha uyucam galiba
Herkese hayirli gunlerrr

canım ben de ahşap alacaktim hatta oda yapacaktım ama vazgeçtim. Taşınma durumları falan olabilir heba olmasın. Aynen yerin varsa hem ahşap al bu da portatif olduğu için çok kullanışlı olur taşırsın nereye gidersen

Canim daha once idrar testi yaptirmamis miydin ilerlemis cunku cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin bende de bastan beri hep idrarda enfeksiyon yuksek cikiyo ilac kullandim 2 kez ama tekrarlamis yine korktum simdi

Hastanede 2 gün delikten sunuverelim canım memeyi nolcak :) fotolarda güzel çıksın da sonra bakarız çaresine :)
Benimde isim gucum fotograf herseyi ona gore ayarliyorum gorsel acidan neler nasil durur onu dusunuyorum bak senin aldigin sitede bunlari gordum mesela bayildim cok cici durur ilk gun :)))))

Aynen canım fotolar güzel çıksın gerisi teferruat :) çok guzelmisss lohusa tacı..ben ilk hamileliği öğrendiğimde almıştım lohusa tacı hem de pembe kız olduğunu hissetmistim :) sonra da bi sürü anne kız takım taç aldım hihi :) lohusa terliği aldım geceliklerle birlikte

günaydınlar herkese canım bu siteye daha önce bakmıştım bişeyler beğenmiştim ama gelen malların kalitesi ve sitenin güvenirliğinden emin olamadığımdan almadım hiçbirşey aldıkların gelince kaç günde ulaştığını ve gelenlerin kalitesini yazarmısın bana bir de bedeni neye göre aldınız doğumdan sonra olacağımız beden mi ben pek kilo almadım s beden mi m beden i alınmalı boyum 1.68 55 kiloyla hamile kaldım 59 kiloyum şimdi

aferin sana...ölmek var dönmek yok :))))))

Günaydınnnnn hatun kişilerrrr izne ayrıldığımdan beri karga şeyini yemeden uyanıyorum maşallah..bol bol uyuma hayallerim vardı oysaki, yok olmuo
günaydın cnm..öyle olur hep zaten..huzurun dakikliği :) beni de hergün oğlum tekmelerle uyandırıyordu, bugün o da kalkamadı sanırım ben de..dolayısıyla geç kaldım :))

günaydın cnm..öyle olur hep zaten..huzurun dakikliği :) beni de hergün oğlum tekmelerle uyandırıyordu, bugün o da kalkamadı sanırım ben de..dolayısıyla geç kaldım :))
Huzurun dakikligi cuk oturdu :) oyy yerim o oğlani ben.anneyi uyandirmamis isiracaksin totosunuuu:)))

güzel anneler günaydın hepinize..sağlıklı, sevgi dolu ,bol tekmeli bir gün olsun hepimize...
oğlumun kuzu kostümünün part 1 ini tamamladım akşam nasıl olmuşşşş..akşam da hırkayı bitirmeye niyet ediyorum..hadi inşallah... öperiz sizleri teyzeler ve minik kuzular

günaydın canım çok şirin olmuş ellerine emeğine sağlık.keşke benim elimde gelse de yapabilsem oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…