- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.161
benim 12 kilo oldu cnm..inş vericez doğumdan sonra..benim tek derdim şimdiden almış olmak ve hareketlerimin kısıtlanması, yoksa kilo almak dert değil de ...Gunaydin guzel anneler,biz simdi geldik kontrolden cok sukur her sey yolunda ama 1 ay icinde 3 kilo almisim toplam 6 kilo etti dr normal oldugunu soyledi umarim dogurur dogurmaz veririm kilolari nereme aldim bilmiyom ki
Insallah veririz canim sen gebelikten once kac kiloydun? ben 71dim simdi 77 oldum 6 kilo almisim,bizim haftalarimizda 8 ila 11 kilo almak normalmis ama yine de bi tuhaf oldumbenim 12 kilo oldu cnm..inş vericez doğumdan sonra..benim tek derdim şimdiden almış olmak ve hareketlerimin kısıtlanması, yoksa kilo almak dert değil de ...
günaydın canım bende toplamda 10 kilo aldım ama son iki aydır hiç almıyorum koruyorum kilomu heraldeGunaydin guzel anneler,biz simdi geldik kontrolden cok sukur her sey yolunda ama 1 ay icinde 3 kilo almisim toplam 6 kilo etti dr normal oldugunu soyledi umarim dogurur dogurmaz veririm kilolari nereme aldim bilmiyom ki
Iyi yapiyorsun canim son aylara sakla kilo aliminigünaydın canım bende toplamda 10 kilo aldım ama son iki aydır hiç almıyorum koruyorum kilomu heralde
doktor bize basından beri hiç yasaklamadı kendinizi engellemeyin bebek için de iyi dedi.bizde haftada üçe düşürdükGördüğüm kadarıyla herkesin cinsel hayatı bitmiş. Bu kadar kasmayın yahu. Doktorunuzun belirttiği bir risk yoksa cinsellik devam eder. Yalnız hamilelik için bebişi baskı yapmayan uygun pozisyonları bilin yeter.
Bir de o bölgemize damar sayısı ve kan hacmi arttığı için, birleşme öncesi iyice ıslanmış olmalısınız. Yoksa kılcal damarlar kuruluktan ve sürtünmeden dolayı çatlayıp kanıyor. Ve acı da duyar, korkup bırakırsınız. Rahat olun, birleşmeye hazır hale geldiğinize emin olun, hiçbirşey olmaz.
Bunlar iyi günlerimiz kızlar, bebek doğduktan sonra onunla ilgilenmekten cinselliğe zaman bile bulamıycaz belki, lohusalık falan var bi de.
Biz de sıklığı azalttık tabi, eskisi gibi değiliz. Haftada bire düşürdük. Unutmayın, biz mutlu olunca bebiş de mutlu oluyor. Rahat olun kızlar.
durmak yok yola devamEvvet zafer benim oldu hehehe :) adamla bir işe kalkıştık bütün cemaat seferber oldu rahat vermemek için 2-3 kere kapı çaldı bi kere telefon.
Ehh dedim kocamla bi keyif yaptırmadınız.
Neyse ki adamın derdini öğrendim. Sırf üşendiğindenmiş. Geç saatte sırnaşıyormuşum. Diyor yarım saat o sürecek 1saat yıkanması diyor. Hay allahım. :)))) bende üşenenin çocuğu olmaz derler ama nasıl oldu dedim. Bilmem diyo eşek sıpasıbundan sonra erkenden yanaşıcam bakalım birde böyle deneyelim
cnm ben 55 kiloydum 67 oldum şimdiInsallah veririz canim sen gebelikten once kac kiloydun? ben 71dim simdi 77 oldum 6 kilo almisim,bizim haftalarimizda 8 ila 11 kilo almak normalmis ama yine de bi tuhaf oldum
inşallah canım ama içimde aşırı bir yemek yeme isteği var .ağzım hiç boş durmasın istiyorum.bakalım kaç kilo olcamIyi yapiyorsun canim son aylara sakla kilo alimini
güzel anneler günaydın hepinize..sağlıklı, sevgi dolu ,bol tekmeli bir gün olsun hepimize...
oğlumun kuzu kostümünün part 1 ini tamamladım akşamnasıl olmuşşşş..akşam da hırkayı bitirmeye niyet ediyorum..hadi inşallah... öperiz sizleri teyzeler ve minik kuzularEki Görüntüle 1451941 Eki Görüntüle 1451946
verirsin verirsin hiç merak etme ben ilk gebeliğimde 35 kilo aldım adet olunca ve çocuk yürümeye başlayınca hepsini verdim sadece 1 kilom kalmıştı ve yine hamile olduğumu öğrendim:) çok şükür rabbimeGunaydin guzel anneler,biz simdi geldik kontrolden cok sukur her sey yolunda ama 1 ay icinde 3 kilo almisim toplam 6 kilo etti dr normal oldugunu soyledi umarim dogurur dogurmaz veririm kilolari nereme aldim bilmiyom ki
iyi yapmışssın canımm güle güle kullan ayy ne tatlı telaşlar yaa çok güzel şeyler bunlar sabırsızlanıyorum bir sürü şey almak için oda süslemesi ve kendim için :))))Aynen canım fotolar güzel çıksın gerisi teferruat :) çok guzelmisss lohusa tacı..ben ilk hamileliği öğrendiğimde almıştım lohusa tacı hem de pembe kız olduğunu hissetmistim :) sonra da bi sürü anne kız takım taç aldım hihi :) lohusa terliği aldım geceliklerle birlikte
günaydınlar herkese canım bu siteye daha önce bakmıştım bişeyler beğenmiştim ama gelen malların kalitesi ve sitenin güvenirliğinden emin olamadığımdan almadım hiçbirşey aldıkların gelince kaç günde ulaştığını ve gelenlerin kalitesini yazarmısın bana bir de bedeni neye göre aldınız doğumdan sonra olacağımız beden mi ben pek kilo almadım s beden mi m beden i alınmalı boyum 1.68 55 kiloyla hamile kaldım 59 kiloyum şimdi
Selam kızlar ben o siteden hiç alışveriş yapmadımgunaydin kizlar
gunumuuzzz cok guzel gecsin ins.hepinizi opuyrs kizimla
E Esra_Babies cnm bnde bu siteden lohusa gecelik fln almak istedim ama kararsiz kaldim sen aldin mi gecelik? bedenleri fln nasil?
tamam canım çok saol bende bi bakim :)))tşk ederim cnm..daha güzeli senin olsun..trendyoldan aldım..bugün kapanıyor sanırım butik, ebru maternity..pijama tk 99 gecelik tk 69 tl..
çok tatlı olmuş canım marifetlisin maşallah bebişin şanslı :))))güzel anneler günaydın hepinize..sağlıklı, sevgi dolu ,bol tekmeli bir gün olsun hepimize...
oğlumun kuzu kostümünün part 1 ini tamamladım akşamnasıl olmuşşşş..akşam da hırkayı bitirmeye niyet ediyorum..hadi inşallah... öperiz sizleri teyzeler ve minik kuzularEki Görüntüle 1451941 Eki Görüntüle 1451946
gecmiş olsun canım. haklısın bu konuda şeker yuklemesi yaptırmak istemeyen arkadaslara o kdr çok ısrar ettikti yinede yaptırmamakta kararlılar kendileri bilirler inş ilerde sorun cıkmaz tek dileğim o.selam kızlar,
şeker yüklemesi yaptırdım ve aclık tokluk normal fakat yüklemeden sonraki ilk 1 saat cok yüksek cıktı doktorum iyiki yaptırmışsın gebelik şekeri var ve vbu kanda belli olmazdı dedi. diyet verdi lütfen hanımlar bir kereye mahsus yaptırın kadın dogumcular zaten bikere öneriyor fazla yaptırmaya benim doktorumda karşı fakat lütfen şu canan karatayı dinlemeyin anlamasanız bebeğinize geçer ve bu daha tehlikeli iyi bir doktor olduktan sonra doktorunuza güvenin etrafınızdakilerin kulaktan dolma bilgilerine sakın inanmayın zira bana acıklama yapmaktan fenalık geldi.
Kilon dusuk oldugu icin o kadar almissin canim verirsin sen decnm ben 55 kiloydum 67 oldum şimdi(
Bende hic yok istah falan hic olmadi hala da yok nasil 6 kilo aldim acabainşallah canım ama içimde aşırı bir yemek yeme isteği var .ağzım hiç boş durmasın istiyorum.bakalım kaç kilo olcam
Veririz insallah canimverirsin verirsin hiç merak etme ben ilk gebeliğimde 35 kilo aldım adet olunca ve çocuk yürümeye başlayınca hepsini verdim sadece 1 kilom kalmıştı ve yine hamile olduğumu öğrendim:) çok şükür rabbime
diyetli günlere hoşgeldin canım kaç çıktı şekerinselam kızlar,
şeker yüklemesi yaptırdım ve aclık tokluk normal fakat yüklemeden sonraki ilk 1 saat cok yüksek cıktı doktorum iyiki yaptırmışsın gebelik şekeri var ve vbu kanda belli olmazdı dedi. diyet verdi lütfen hanımlar bir kereye mahsus yaptırın kadın dogumcular zaten bikere öneriyor fazla yaptırmaya benim doktorumda karşı fakat lütfen şu canan karatayı dinlemeyin anlamasanız bebeğinize geçer ve bu daha tehlikeli iyi bir doktor olduktan sonra doktorunuza güvenin etrafınızdakilerin kulaktan dolma bilgilerine sakın inanmayın zira bana acıklama yapmaktan fenalık geldi.
diyetli günlere hoşgeldin canım kaç çıktı şekerin
canım lohusa geceliğinin özelliği emzirmeyi kolaylaştırması bi de biraz geniş oluyo sanırım, yeni doğum yaptığımız için göbüş kalıcak. ama ben bol ve önü düğmeli bir iki takım alıcam yaz için. ama kumaşına dokunmadan almak istemiyorum. o yüzden netten almayı düşünmüyorum şimdilik. sezaryen olması ihtimaline karşı bir elbise gecelik, 2 tane de normal gecelik alıcam sanırım..Gnydn anneler ve melekler
Bizde dun gittik kizmla buluşmaya.905 gr olmuş annesi de 6.5 kg almış toplam.coksukur yolunda herşey o an anlamadığım için aklımda kalmayan biseymjz bihafta geriymis ama çok dert deilmis. Fark artarsa kontrol altında tutalım dedi ama hatirlamiom neydi:-(
Buarada pijama gecelik alanlar bilenler size sorum,ben gecelik sevmiyorum hic ama lohusa geceliği sartmi yanı pijamaya gore daha kullanışlı olur diyeceginiz vakitlermi var ? Almadan sade pijama isimi gormezmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?