2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin guzel anneler ,biz simdi geldik kontrolden cok sukur her sey yolunda ama 1 ay icinde 3 kilo almisim toplam 6 kilo etti dr normal oldugunu soyledi umarim dogurur dogurmaz veririm kilolari nereme aldim bilmiyom ki
benim 12 kilo oldu cnm..inş vericez doğumdan sonra..benim tek derdim şimdiden almış olmak ve hareketlerimin kısıtlanması, yoksa kilo almak dert değil de ...

selam kızlar,
şeker yüklemesi yaptırdım ve aclık tokluk normal fakat yüklemeden sonraki ilk 1 saat cok yüksek cıktı doktorum iyiki yaptırmışsın gebelik şekeri var ve vbu kanda belli olmazdı dedi. diyet verdi lütfen hanımlar bir kereye mahsus yaptırın kadın dogumcular zaten bikere öneriyor fazla yaptırmaya benim doktorumda karşı fakat lütfen şu canan karatayı dinlemeyin anlamasanız bebeğinize geçer ve bu daha tehlikeli iyi bir doktor olduktan sonra doktorunuza güvenin etrafınızdakilerin kulaktan dolma bilgilerine sakın inanmayın zira bana acıklama yapmaktan fenalık geldi.

benim 12 kilo oldu cnm..inş vericez doğumdan sonra..benim tek derdim şimdiden almış olmak ve hareketlerimin kısıtlanması, yoksa kilo almak dert değil de ...
Insallah veririz canim sen gebelikten once kac kiloydun? ben 71dim simdi 77 oldum 6 kilo almisim,bizim haftalarimizda 8 ila 11 kilo almak normalmis ama yine de bi tuhaf oldum

Gunaydin guzel anneler ,biz simdi geldik kontrolden cok sukur her sey yolunda ama 1 ay icinde 3 kilo almisim toplam 6 kilo etti dr normal oldugunu soyledi umarim dogurur dogurmaz veririm kilolari nereme aldim bilmiyom ki
günaydın canım bende toplamda 10 kilo aldım ama son iki aydır hiç almıyorum koruyorum kilomu heralde

doktor bize basından beri hiç yasaklamadı kendinizi engellemeyin bebek için de iyi dedi.bizde haftada üçe düşürdük (çok utandım şimdi) ama üç çok sanırım hiç yapmayanlar varmış

durmak yok yola devam
eşin hesabını bazen bnde yapıyorum ama caktırmıyorum.

Insallah veririz canim sen gebelikten once kac kiloydun? ben 71dim simdi 77 oldum 6 kilo almisim,bizim haftalarimizda 8 ila 11 kilo almak normalmis ama yine de bi tuhaf oldum
cnm ben 55 kiloydum 67 oldum şimdi (

verirsin verirsin hiç merak etme ben ilk gebeliğimde 35 kilo aldım adet olunca ve çocuk yürümeye başlayınca hepsini verdim sadece 1 kilom kalmıştı ve yine hamile olduğumu öğrendim:) çok şükür rabbime

iyi yapmışssın canımm güle güle kullan ayy ne tatlı telaşlar yaa çok güzel şeyler bunlar sabırsızlanıyorum bir sürü şey almak için oda süslemesi ve kendim için :))))

gunaydin kizlar
gunumuuzzz cok guzel gecsin ins.hepinizi opuyrs kizimla

E Esra_Babies cnm bnde bu siteden lohusa gecelik fln almak istedim ama kararsiz kaldim sen aldin mi gecelik? bedenleri fln nasil?
Selam kızlar ben o siteden hiç alışveriş yapmadım monarosa_22 arkadasımız yapmış ona danışabilirsiniz ama bende eskiden s beden giyiyordum muhtemelen yine s ya da m alırım kalıplarına göre :)))))
tşk ederim cnm..daha güzeli senin olsun..trendyoldan aldım..bugün kapanıyor sanırım butik, ebru maternity..pijama tk 99 gecelik tk 69 tl..
tamam canım çok saol bende bi bakim :)))
çok tatlı olmuş canım marifetlisin maşallah bebişin şanslı :))))
gecmiş olsun canım. haklısın bu konuda şeker yuklemesi yaptırmak istemeyen arkadaslara o kdr çok ısrar ettikti yinede yaptırmamakta kararlılar kendileri bilirler inş ilerde sorun cıkmaz tek dileğim o.

Günaydın kızlar bebek arabası alıcaz ama kararsız kaldım sizce kraftın twist air mi iyi yoksa eko olanmı?

Gnydn anneler ve melekler
Bizde dun gittik kizmla buluşmaya.905 gr olmuş annesi de 6.5 kg almış toplam.coksukur yolunda herşey o an anlamadığım için aklımda kalmayan biseymjz bihafta geriymis ama çok dert deilmis. Fark artarsa kontrol altında tutalım dedi ama hatirlamiom neydi:-(
Buarada pijama gecelik alanlar bilenler size sorum,ben gecelik sevmiyorum hic ama lohusa geceliği sartmi yanı pijamaya gore daha kullanışlı olur diyeceginiz vakitlermi var ? Almadan sade pijama isimi gormezmi?

diyetli günlere hoşgeldin canım kaç çıktı şekerin

canım lohusa geceliğinin özelliği emzirmeyi kolaylaştırması bi de biraz geniş oluyo sanırım, yeni doğum yaptığımız için göbüş kalıcak. ama ben bol ve önü düğmeli bir iki takım alıcam yaz için. ama kumaşına dokunmadan almak istemiyorum. o yüzden netten almayı düşünmüyorum şimdilik. sezaryen olması ihtimaline karşı bir elbise gecelik, 2 tane de normal gecelik alıcam sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…