- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.181
normal doğum yaparsan pijama değil de elbise gecelik kullanman lazım canım doğyumdan sonra kanama kontrolü falan yapılıyor bi de daha rahat oluyorGnydn anneler ve melekler
Bizde dun gittik kizmla buluşmaya.905 gr olmuş annesi de 6.5 kg almış toplam.coksukur yolunda herşey o an anlamadığım için aklımda kalmayan biseymjz bihafta geriymis ama çok dert deilmis. Fark artarsa kontrol altında tutalım dedi ama hatirlamiom neydi:-(
Buarada pijama gecelik alanlar bilenler size sorum,ben gecelik sevmiyorum hic ama lohusa geceliği sartmi yanı pijamaya gore daha kullanışlı olur diyeceginiz vakitlermi var ? Almadan sade pijama isimi gormezmi?
Canim üzülme ne olur. Evet zor oluyor hemde cok. ilk vakitler cabuk gecerdi simdi gunler gecmek bilmiyor. Ama kucagimiza geldiginde inan en kiymetli bebisler bizimki olacak. Gecen her dakikamiz onlar iCin. Bir adim fazla atmamak icin direndigimiz günler geride kalacak esimizi kolumuza takip bebisimizi arabaya koyup boĺl bolll yaz yurusune cikacagizz. Geride kalacak cnm:)Kizlar nasilsiniz? İki gündür canım sıkkın,hic iyi hissetmiyorum kendimi.Bi stres bi sinirlilik hali,sanki herşey üstüme geliyor.Zaten hormonlar girdi birbirine,bide haftalardır hergun bi risk taşıyarak yatmak,kafamdaki sorular sorular...Nqpicam boyle Allahım yardımcımız olsun.Korkularim çok fazla,bebegime kavusamicam,aldiklarim elimde kalicak yavrum dolduramicak içlerini diye çok korkuyorum.Bu hafta park yatagimizi alcaktik,onu bile ertelemeyi düşünüyorum, dua edin bizim için ne olur...
Canim niye oyle soyluyorsun dr da demis sana stres yapma diye dusunme lutfen boyle kotu seyler hepimiz bebeklerimizi saglikla vaktinde kucagimiza alacagiz canim Allah yardimci olacak bize merak etme lutfen stres yapma tamammi guzel anne insallah her sey guzel olacakKizlar nasilsiniz? İki gündür canım sıkkın,hic iyi hissetmiyorum kendimi.Bi stres bi sinirlilik hali,sanki herşey üstüme geliyor.Zaten hormonlar girdi birbirine,bide haftalardır hergun bi risk taşıyarak yatmak,kafamdaki sorular sorular...Nqpicam boyle Allahım yardımcımız olsun.Korkularim çok fazla,bebegime kavusamicam,aldiklarim elimde kalicak yavrum dolduramicak içlerini diye çok korkuyorum.Bu hafta park yatagimizi alcaktik,onu bile ertelemeyi düşünüyorum, dua edin bizim için ne olur...
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Allah acil şifalar versin.Kızlar ne güzel şeylerden bahsediyosunuz. Ben haftasonumu hastanede yatarak geçirdim. Hiçbişeyim yokken aniden sağ böbreğime sancı girdi ama öyle böyle bi sancı değildi. Hemen doktorumu aradım. Acilen doğumhaneye gitmemi söyledi. Erken doğum olabilir dedi. O an neye uğradığımı şaşırdım.
Doğumhaneye gittiğimde ebeler hemen nst ye bağladılar beni. Minik minik sancılar olduğunu ve bebeğin gelebilme ihtimali olduğunu söylediler. Bu arada bana serum takıldı ama ağrım hiç hafiflemedi. İdrarda enfeksiyon çıktı ve böbreklere kadar ilerlemiş.
Şimdi antibiyotik tedavisine başladık ama ağrılarım var hala. kendinize çok dikkat edin. Bol su için. Ben ettim siz etmeyin.
Aksam depreşirsen oyle uyursun tabiiiiGünaydın hanimlaarnasilsiniiz ? Ben çok iyiyim sadece cok yatmisim basim catliyor bu sabah kizim da henüz uyanmadi uykucuuuuu
bugün çok isim var malesef ufffff
Ay yarildim gulmektenAksam depreşirsen oyle uyursun tabiiii
Kuduruk seniiii
Bende diom niye bu uykusuzluk...
Du bende bu gece essegin aklina garpuz kabugu dusurem
bende 20 kilo aldım biliyo musun çok korkuyorum dogumda zorluk olur diye...verirsin verirsin hiç merak etme ben ilk gebeliğimde 35 kilo aldım adet olunca ve çocuk yürümeye başlayınca hepsini verdim sadece 1 kilom kalmıştı ve yine hamile olduğumu öğrendim:) çok şükür rabbime
Kötü şeyler düşünme canım ya hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah. doktor sana stres yapma demişti sen daha da stresli olmuşsun. Güzel şeyler düşünmeye çalış canım dikkat et kendine herşey güzel olacakKizlar nasilsiniz? İki gündür canım sıkkın,hic iyi hissetmiyorum kendimi.Bi stres bi sinirlilik hali,sanki herşey üstüme geliyor.Zaten hormonlar girdi birbirine,bide haftalardır hergun bi risk taşıyarak yatmak,kafamdaki sorular sorular...Nqpicam boyle Allahım yardımcımız olsun.Korkularim çok fazla,bebegime kavusamicam,aldiklarim elimde kalicak yavrum dolduramicak içlerini diye çok korkuyorum.Bu hafta park yatagimizi alcaktik,onu bile ertelemeyi düşünüyorum, dua edin bizim için ne olur...
drum ilk hamileliğimde zayıf hamile kaldığım için (48) 35 kilo önemli değil demişti ama bu bebeğime hamile kaldığımda 53 kiloydum şimdi 61 kiloyum bunda dikkat etmen lazım dedi.Selamlar kızlar..bugün ilk kez bütün günü yatarak geciricem hafif nezle baş agrısı karın agrısı hepsi mevcut tatil ilan ettim bugünü.. bende 20 kilo aldım biliyo musun çok korkuyorum dogumda zorluk olur diye...
Kizlar nasilsiniz? İki gündür canım sıkkın,hic iyi hissetmiyorum kendimi.Bi stres bi sinirlilik hali,sanki herşey üstüme geliyor.Zaten hormonlar girdi birbirine,bide haftalardır hergun bi risk taşıyarak yatmak,kafamdaki sorular sorular...Nqpicam boyle Allahım yardımcımız olsun.Korkularim çok fazla,bebegime kavusamicam,aldiklarim elimde kalicak yavrum dolduramicak içlerini diye çok korkuyorum.Bu hafta park yatagimizi alcaktik,onu bile ertelemeyi düşünüyorum, dua edin bizim için ne olur...
diyetli günlere hoşgeldin canım kaç çıktı şekerin
HeheheeyAksam depreşirsen oyle uyursun tabiiii
Kuduruk seniiii
Bende diom niye bu uykusuzluk...
Du bende bu gece essegin aklina garpuz kabugu dusurem
cok güzeller güle güle giy canım benimKızlar bunlar da lohusa gecelik ve pijamalarim Eki Görüntüle 1451699 Eki Görüntüle 1451700 Eki Görüntüle 1451702
Kizlar nasilsiniz? İki gündür canım sıkkın,hic iyi hissetmiyorum kendimi.Bi stres bi sinirlilik hali,sanki herşey üstüme geliyor.Zaten hormonlar girdi birbirine,bide haftalardır hergun bi risk taşıyarak yatmak,kafamdaki sorular sorular...Nqpicam boyle Allahım yardımcımız olsun.Korkularim çok fazla,bebegime kavusamicam,aldiklarim elimde kalicak yavrum dolduramicak içlerini diye çok korkuyorum.Bu hafta park yatagimizi alcaktik,onu bile ertelemeyi düşünüyorum, dua edin bizim için ne olur...
canım geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah ..Kızlar ne güzel şeylerden bahsediyosunuz. Ben haftasonumu hastanede yatarak geçirdim. Hiçbişeyim yokken aniden sağ böbreğime sancı girdi ama öyle böyle bi sancı değildi. Hemen doktorumu aradım. Acilen doğumhaneye gitmemi söyledi. Erken doğum olabilir dedi. O an neye uğradığımı şaşırdım.
Doğumhaneye gittiğimde ebeler hemen nst ye bağladılar beni. Minik minik sancılar olduğunu ve bebeğin gelebilme ihtimali olduğunu söylediler. Bu arada bana serum takıldı ama ağrım hiç hafiflemedi. İdrarda enfeksiyon çıktı ve böbreklere kadar ilerlemiş.
Şimdi antibiyotik tedavisine başladık ama ağrılarım var hala. kendinize çok dikkat edin. Bol su için. Ben ettim siz etmeyin.
maalesef o konuda da dezavantajlıyım hep kiloluydym hamile kaldım dev gibi oldum :) neyse pozitif düşünüp dua edelim inş :)drum ilk hamileliğimde zayıf hamile kaldığım için (48) 35 kilo önemli değil demişti ama bu bebeğime hamile kaldığımda 53 kiloydum şimdi 61 kiloyum bunda dikkat etmen lazım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?