2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
normal doğum yaparsan pijama değil de elbise gecelik kullanman lazım canım doğyumdan sonra kanama kontrolü falan yapılıyor bi de daha rahat oluyor

Kizlar nasilsiniz? İki gündür canım sıkkın,hic iyi hissetmiyorum kendimi.Bi stres bi sinirlilik hali,sanki herşey üstüme geliyor.Zaten hormonlar girdi birbirine,bide haftalardır hergun bi risk taşıyarak yatmak,kafamdaki sorular sorular...Nqpicam boyle Allahım yardımcımız olsun.Korkularim çok fazla,bebegime kavusamicam,aldiklarim elimde kalicak yavrum dolduramicak içlerini diye çok korkuyorum.Bu hafta park yatagimizi alcaktik,onu bile ertelemeyi düşünüyorum, dua edin bizim için ne olur...

Canim üzülme ne olur. Evet zor oluyor hemde cok. ilk vakitler cabuk gecerdi simdi gunler gecmek bilmiyor. Ama kucagimiza geldiginde inan en kiymetli bebisler bizimki olacak. Gecen her dakikamiz onlar iCin. Bir adim fazla atmamak icin direndigimiz günler geride kalacak esimizi kolumuza takip bebisimizi arabaya koyup boĺl bolll yaz yurusune cikacagizz. Geride kalacak cnm:)

Canim niye oyle soyluyorsun dr da demis sana stres yapma diye dusunme lutfen boyle kotu seyler hepimiz bebeklerimizi saglikla vaktinde kucagimiza alacagiz canim Allah yardimci olacak bize merak etme lutfen stres yapma tamammi guzel anne insallah her sey guzel olacak

Uyuyamiyoruuuummmm

Kabiziiimmm

Dun aksam 7 den beri veledde uyumadi uyutmuyo ki

Farkinda olmadan top mu yuttum yoksa gobek kordonuyla tarzancilik mi oynamaya basladi anlamadim ki

Hic mi durmaz ya yorulmuyomu bikac dk dur cocuk

Masaallah diyeyim de

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Allah acil şifalar versin.

Günaydın hanimlaar nasilsiniiz ? Ben çok iyiyim sadece cok yatmisim basim catliyor bu sabah kizim da henüz uyanmadi uykucuuuuu
bugün çok isim var malesef ufffff
Aksam depreşirsen oyle uyursun tabiiii
Kuduruk seniiii
Bende diom niye bu uykusuzluk...
Du bende bu gece essegin aklina garpuz kabugu dusurem

Selamlar kızlar..bugün ilk kez bütün günü yatarak geciricem hafif nezle baş agrısı karın agrısı hepsi mevcut tatil ilan ettim bugünü.. bende 20 kilo aldım biliyo musun çok korkuyorum dogumda zorluk olur diye...

Kötü şeyler düşünme canım ya hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah. doktor sana stres yapma demişti sen daha da stresli olmuşsun. Güzel şeyler düşünmeye çalış canım dikkat et kendine herşey güzel olacak

drum ilk hamileliğimde zayıf hamile kaldığım için (48) 35 kilo önemli değil demişti ama bu bebeğime hamile kaldığımda 53 kiloydum şimdi 61 kiloyum bunda dikkat etmen lazım dedi.

Ayni evham banada coktu. Elim tam alisveris yapacakken kendi kendime mani olup kaliyorum. Ya Allah nasip etmezse diye

mrb canım. uzun zamandır girmiyordum foruma. neden böyle hissediyorsun, ters giden birşey mi var. inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde zamanında bebişini kıcağını alırsın,bozma moralini

canım geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah ..

drum ilk hamileliğimde zayıf hamile kaldığım için (48) 35 kilo önemli değil demişti ama bu bebeğime hamile kaldığımda 53 kiloydum şimdi 61 kiloyum bunda dikkat etmen lazım dedi.
maalesef o konuda da dezavantajlıyım hep kiloluydym hamile kaldım dev gibi oldum :) neyse pozitif düşünüp dua edelim inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…