2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu işin hesabi mi olur yahu

Ayni evham banada coktu. Elim tam alisveris yapacakken kendi kendime mani olup kaliyorum. Ya Allah nasip etmezse diye
maral26
Kizlar bu endiseler hepimizde var...
Hele ben plesantadan dolayi anne hayati riskli dedigi zaman dr haftalarca kendime gelemedim...
Bir sürü hazirlik var yapsam yapmasam dusundum durdum...
Ama esim cok destek oldu
Kimsenin ömrü belli degil bize düşen elimizden geleni yapip gorevlerimizi hazirligimizi yerine getirirp ALLAH a tevekkul etmek dedi...
O hastaneden aglayarak ciktigim gun adam goturdi beni magazaya mutfak robotu aldi
ben bi yandan agliyorum bi yandan bon bon bakıyorum suratina...
Kotu dusunmek yok kizlar
Elden geleni yapicaz
Kulluk gerektiriyor

Hersey guzel olacak insaallah
Saglikla doğum yapip eve gelcez bebislerimizle isircaz totolarini

[QUOTE="hacettepe51, post: 39907053, member: 6522basladim.tekyaptırdım 50 lik olarak yüklemeyi 151 cıktı ptesi tekrar yaptıracağım 100 lük olarak ama kararsızım zaten yüksekse neden hemen diyet vermiyolar ki[/QUOTE]
Ben 100luk yaptirmadim ne gerek var direk diyete basladim.teekrar yuklenmesi bebeggiii çok yorar bbence

cnm bnm cok ii anliyrm seni bugun evde sarmadigim kimse kalmadi
biraz kalkip yurumek nefes almak istiyrm bu seferde rahimde acilma olcak diye korkuyor,geri yataga donuyrm.kitap okuyayim diyrm okudugumu anlamiyrm.kafam hep bebekte.alis veris yapsam mi yapmasam mi bilemiyrm.bu sefer diyrm erken dogurursam bebegim ne giycek,bnm bu geceligim bile yok.kafamda deli sorular
sonra bebegim bi hareket ediyor dunyalar bnm oluyor.umutlaniyrm.
umudunu kaybetme canm.bebegin icin guclu ol!

canım hep iyi düşün ki iyi olsun .. Allah yardımcımız olsun. dualarım seninle.. bende yatarak geçiriyorum bak hemde 3. ayımdan beri ameliyattı kanamaydı zor günlerim oldu .. ama emin ol hastanelerde bizden durumu daha kötü olanlarda var. onun için isyan yok bunada şükür var.. benimde oluyor tabi senin gibi düşüncelerim arada boşluğa düşüşlerim ama olmamalı işte dualar dualar.. teslimiyet... başka yapcak hiç bişey yok ..

Evet canim bazen sikinti basiyorrr. Bazen durup sukrediyorum. Wc.ye yemege kalkabiliyorum diye. Dusunsenee wc.ye gidemeyenler var altini baskasi temizleyenler... rabbim beterinden korusun. Bebisler saglikliii ve hala bizimle...

evde yatamak zorunda olanlar kitap,dizi,tv disinda neler yapabiliyorsunuz?
kafayi yicem sanirsam

Eee kizlaar bugün cok sakin burasi
bnm işim yok ya ondan sakin sanırım. işler sıkışıkken yazmayı bırak okumakta zorlanıyorum. işler azken kimse yazmıyo

evde yatamak zorunda olanlar kitap,dizi,tv disinda neler yapabiliyorsunuz?
kafayi yicem sanirsam
evde olsam aşk-ı menuyu izlerdim, bol bol kitap okurdum nette takılırdım, aksama kadar da bişeyler yerdim sanırım

slm anneler kontrolden geldik kızım haftasıyla tam uyumlu 27.haftada 1.030 gr 33cm boyumuz olmuş herşey yolunda dedi kan ilacım ve kraplar içinde ilaç verdi bizim kız halan ters kafa yukarda popo aşağıda inşallah döner diyorum bakalım ilk doğum normal olmuştu inşallah buda öyle olur bizden bu kadar öpüyoruz sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…