2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOTE="hacettepe51, post: 39907053, member: 6522basladim.tekyaptırdım 50 lik olarak yüklemeyi 151 cıktı ptesi tekrar yaptıracağım 100 lük olarak ama kararsızım zaten yüksekse neden hemen diyet vermiyolar ki
Ben 100luk yaptirmadim ne gerek var direk diyete basladim.teekrar yuklenmesi bebeggiii çok yorar bbence[/QUOTE]

canım bir kere yaptırdıysan bence 2ciyi yaptırma ki cok yüksek değil benim 255 cıktı ona rağmen doktor 2ci yükleeme istemedi. diyet verdi

Evet canim bazen sikinti basiyorrr. Bazen durup sukrediyorum. Wc.ye yemege kalkabiliyorum diye. Dusunsenee wc.ye gidemeyenler var altini baskasi temizleyenler... rabbim beterinden korusun. Bebisler saglikliii ve hala bizimle...
aynen canım cok şükür.. ben bir sene çocuk istedim olmadı nisan da hsg çekindim rahmimin yarım olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı cok karanlık günlerim oldu.. dr.bana tedavi uygulayım ama muhtemelen tüp bebek olacak hamile kalman sıkıntılı olur dedi sonra tedavi görüyoduk klomen ve çatlatma iğnesi bi şansımızı deneyelim yinede dedi 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonra eylül ayında tatile gidecektik dr. dediki iğne olma takibini yapamam saadece klomen (yumurtaları geliştirici hap) kullan dedi serbest bırakıyorum sizi dedi... ve ben tatil öncesi hap 5 gün kullanılıyor normalde 2 gününü nöbetime denk geldiği için içmeyi unutmuşum .. hiç ümidim yoktu hamile kalacağımdan hapımı unuttum ve iğne olmadım dr. tüp bebekle olur diyor veeeeeee ben 28 ağustos son adet tarihim 3 ekimde hamile olduğumu öğrendim...
ve 1 ay öncesinde balkonda kurumuş bi çiçeğim vardı tamamen kurumuş ..ben hiç umudumu yitirmedim
onu hep suladım ve cicek açmaya başladığı günde ağlamıştım bu bir mucize diye Allah isterse olur yeterki ümidini kaybetme dediydim içimden ve bendede aynısı oldu.. cok uzun yazdım kusura bakmayın ama dökülesim geldi..
Allah ın ol dediği oluyor..

canım öyle düşünme ya da birde şu bakımdan düşün her işin sonunu kötüye yorsaydık o zmn dünyanın dengesi sasardı evleneceğimiz zaman ya ayrılırsak die düşünüp gelinlik almaktan, düğün hazırlığı yapmaktan vazgeçmek olurmu mesela ya da okula başlayacak olan cocuga ya okula gidemezse deyip defter, kitap almamak olurmu ? sen hazırlığını yap ne istiyorsan al sonuc olarak hiçbişeyin sonu bizim elimizde değil olacakların onune bu şekilde geçemeyiz sen hayatı akışına bırak olacak olanda Allah'ın takdiri. kimin ne olacağını ne sen ne de bir başkası bilebilir.

Canimm benimm ahh bu hormonlar..
İyi dusuncez tatlimm bende ayni seyleri dusunuyorum o korku hep var.
Bazen bana bisey olursa diye korkuyorum bazende bebegime bisey olcak diye korkuyorum cok pimpirikkeniyoruz canim yaa hep dua ediyorum Rabbim meleklerimuz sana emanet sen koru diye..

İnşallah canım inşallah, çok zor hergun birşey olacak mi diye beklemek,olmaması için dua etmek,hayirlisiyla bi dolsa zamanımız...

Düşünmemek için o kadar caba sarfediyorumki ama yarim saat dusunmesem, sonrasında gene bunaltiyor beni birşeyler canım.Bikactane Kitap aldı eşim onlari okumaya çalışıyorum, ona bile konsantre olamiyorum inşallah çabucak geçer su zaman.çok sağol canım güzel dileklerin için...

Rabbim uzerimden alır su kotu enerji ve duyguları inşallah canım. Sabırla beklemeye çalışıp dua ediyorum bol bol yavruma sagliklica tam zamanında kavuşmak için...Hepimiz için...

Selam kızlar nasılsınız?

Bugün yağmurlu ve karanlık bir hava var Ankara da, insanın içi sıkılıyor.

Eki Görüntüle 1452302 ben öyle evde giymek için bi lohusa takımı begendim öyle pahalı bişey almak istemiyorum çünkü ama bi kararsız kaldım :))
bende onun kırmızısını aldım canım :) cok cok uygun fiyatı bende loğusa takımına o kadar para veremeyeceğim daha alınacak yapılacak cok şey var maddi durumu bide şu özel hastaneler mahvediyor.. aldım bakalım gelsinde yazarım buraya iyi yada kötü diye ama kötü olcagını sanmıyorum mayıs annelerinden bikaç kişi almış bende tesadüfen okuduydum onları memnun kalmışlar..bide gecelik aldım beyaz bide anneme pijama takımı aldım düşün üçüne saadece 76 tl ödedim hemde kapıda ödeme kargo dahil :) ( daha ödemedim gerçi )

masallah cnmm bizde ptesiyi iple cekiyrz:)

Ayni evham banada coktu. Elim tam alisveris yapacakken kendi kendime mani olup kaliyorum. Ya Allah nasip etmezse diye
Çok zor o duyguyla bas etmek canım, Rabbim içimize güzel duyguları kondursun tekrardan inşallah kavusalim yavrularimiza sağlıkla.

mrb canım. uzun zamandır girmiyordum foruma. neden böyle hissediyorsun, ters giden birşey mi var. inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde zamanında bebişini kıcağını alırsın,bozma moralini
Evet canım,kasılmalar sancılar pesimi bırakmadı,sonrasında ilaçla onlar son buldu bu seferde oğluşum tamamen inmiş aşağı dönmüş kafasını rahim ağzına dayamış ha geldi ha gelecek.Daha çok erken çok riskli çok korkuyorum.

Bu birissineden alisveris yapan varmidir acaba cok uygun fiyat olarak
seyitbebek almış da henüz eline ulaşmamış

ya kalmaz falan zaten büyük beden bi insanım bulmuşken alayım bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…