- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.241
Çok haklisin canım benim bende senin gibi düşünüyorum sonra şeytan iste içime sıkıntı getiriyor tekrardan.inşallah güzel olsun herşey tek duam Rabbim beni ve hepimizi evladlarimizla imtihan etmesin inşallah.maral26
Kizlar bu endiseler hepimizde var...
Hele ben plesantadan dolayi anne hayati riskli dedigi zaman dr haftalarca kendime gelemedim...
Bir sürü hazirlik var yapsam yapmasam dusundum durdum...
Ama esim cok destek oldu
Kimsenin ömrü belli degil bize düşen elimizden geleni yapip gorevlerimizi hazirligimizi yerine getirirp ALLAH a tevekkul etmek dedi...
O hastaneden aglayarak ciktigim gun adam goturdi beni magazaya mutfak robotu aldi
ben bi yandan agliyorum bi yandan bon bon bakıyorum suratina...
Kotu dusunmek yok kizlar
Elden geleni yapicaz
Kulluk gerektiriyor
Hersey guzel olacak insaallah
Saglikla doğum yapip eve gelcez bebislerimizle isircaz totolarini
Çok sağol canım benim ayni duyguları taşıyoruz Demekki seninle,ayni soru işaretleri kafamizda.Hayirlisiyla gecirsek su günleri biran önce....cnm bnm cok ii anliyrm seni bugun evde sarmadigim kimse kalmadi
biraz kalkip yurumek nefes almak istiyrm bu seferde rahimde acilma olcak diye korkuyor,geri yataga donuyrm.kitap okuyayim diyrm okudugumu anlamiyrm.kafam hep bebekte.alis veris yapsam mi yapmasam mi bilemiyrm.bu sefer diyrm erken dogurursam bebegim ne giycek,bnm bu geceligim bile yok.kafamda deli sorular
sonra bebegim bi hareket ediyor dunyalar bnm oluyor.umutlaniyrm.
umudunu kaybetme canm.bebegin icin guclu ol!
selam kızlar,
şeker yüklemesi yaptırdım ve aclık tokluk normal fakat yüklemeden sonraki ilk 1 saat cok yüksek cıktı doktorum iyiki yaptırmışsın gebelik şekeri var ve vbu kanda belli olmazdı dedi. diyet verdi lütfen hanımlar bir kereye mahsus yaptırın kadın dogumcular zaten bikere öneriyor fazla yaptırmaya benim doktorumda karşı fakat lütfen şu canan karatayı dinlemeyin anlamasanız bebeğinize geçer ve bu daha tehlikeli iyi bir doktor olduktan sonra doktorunuza güvenin etrafınızdakilerin kulaktan dolma bilgilerine sakın inanmayın zira bana acıklama yapmaktan fenalık geldi.
Çok haklisin canım inşallah tez vakitte kurtulurum bu psikolojiden...canım hep iyi düşün ki iyi olsun .. Allah yardımcımız olsun. dualarım seninle.. bende yatarak geçiriyorum bak hemde 3. ayımdan beri ameliyattı kanamaydı zor günlerim oldu .. ama emin ol hastanelerde bizden durumu daha kötü olanlarda var. onun için isyan yok bunada şükür var.. benimde oluyor tabi senin gibi düşüncelerim arada boşluğa düşüşlerim ama olmamalı işte dualar dualar.. teslimiyet... başka yapcak hiç bişey yok ..
Çok haklisin canım benim bende senin gibi düşünüyorum sonra şeytan iste içime sıkıntı getiriyor tekrardan.inşallah güzel olsun herşey tek duam Rabbim beni ve hepimizi evladlarimizla imtihan etmesin inşallah.
Canım aynı seyi anlattım bende burda.
Gecen hafta açlık tokluk çok iyiyken şeker yüklemem 200 çıktı
Diyet yapıyorum, doktorum iyi ki Canan Karatayı dinlemeyip yaptırmışız seker yüklemesini yoksa açlık-tokluğun iyi diyip haberimiz olmayacaktı dedi.
O yüzden gram pişmanlık yaşamıyorum...
inşallah iyi çıkar :)seyitbebek almış da henüz eline ulaşmamış
ya kalmaz falan zaten büyük beden bi insanım bulmuşken alayım bende:)
Çok haklisin canım aslında hem de çok.Bu hormonlar mafetti beni ...canım öyle düşünme ya da birde şu bakımdan düşün her işin sonunu kötüye yorsaydık o zmn dünyanın dengesi sasardı evleneceğimiz zaman ya ayrılırsak die düşünüp gelinlik almaktan, düğün hazırlığı yapmaktan vazgeçmek olurmu mesela ya da okula başlayacak olan cocuga ya okula gidemezse deyip defter, kitap almamak olurmu ? sen hazırlığını yap ne istiyorsan al sonuc olarak hiçbişeyin sonu bizim elimizde değil olacakların onune bu şekilde geçemeyiz sen hayatı akışına bırak olacak olanda Allah'ın takdiri. kimin ne olacağını ne sen ne de bir başkası bilebilir.
Ay canim benim yaaa kiyamamm. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Sayili gunumuz kaldi ve hersey yolunda rabbimi binlerce sukurler olsunnn. Duygulandim bak yazdiklarini okuyuncaaynen canım cok şükür.. ben bir sene çocuk istedim olmadı nisan da hsg çekindim rahmimin yarım olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı cok karanlık günlerim oldu.. dr.bana tedavi uygulayım ama muhtemelen tüp bebek olacak hamile kalman sıkıntılı olur dedi sonra tedavi görüyoduk klomen ve çatlatma iğnesi bi şansımızı deneyelim yinede dedi 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonra eylül ayında tatile gidecektik dr. dediki iğne olma takibini yapamam saadece klomen (yumurtaları geliştirici hap) kullan dedi serbest bırakıyorum sizi dedi... ve ben tatil öncesi hap 5 gün kullanılıyor normalde 2 gününü nöbetime denk geldiği için içmeyi unutmuşum .. hiç ümidim yoktu hamile kalacağımdan hapımı unuttum ve iğne olmadım dr. tüp bebekle olur diyor veeeeeee ben 28 ağustos son adet tarihim 3 ekimde hamile olduğumu öğrendim...
ve 1 ay öncesinde balkonda kurumuş bi çiçeğim vardı tamamen kurumuş ..ben hiç umudumu yitirmedim onu hep suladım ve cicek açmaya başladığı günde ağlamıştım bu bir mucize diye Allah isterse olur yeterki ümidini kaybetme dediydim içimden ve bendede aynısı oldu.. cok uzun yazdım kusura bakmayın ama dökülesim geldi..
Allah ın ol dediği oluyor..
İnşallah geçsin su günler artik canım, hepimiz mutlu olalım inşallah...Canimm benimm ahh bu hormonlar..
İyi dusuncez tatlimm bende ayni seyleri dusunuyorum o korku hep var.
Bazen bana bisey olursa diye korkuyorum bazende bebegime bisey olcak diye korkuyorum cok pimpirikkeniyoruz canim yaa hep dua ediyorum Rabbim meleklerimuz sana emanet sen koru diye..
şöyle geriye dönüp bakıyoruz da eşimle inan çekerim bu çileyi daha fazlasını bile diyorum yeterki oğlumu kucağıma almak nasip olsun...ben 1.5 sene istedim olmadı yaa senelerce çocuk isteyenler.. Allah hepsinin yardımcısı olsun hep dualarımdalar..Ay canim benim yaaa kiyamamm. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Sayili gunumuz kaldi ve hersey yolunda rabbimi binlerce sukurler olsunnn. Duygulandim bak yazdiklarini okuyunca
Ediyorum canım inşallah gecicek sıkıntılarımız,huzura ericez inşallah...İçini rahat tutmaktan başka çaren yok.
Aynı duygular zaman zaman bende de oluyor.
Dua et bol bol.
Ki tatlim bak 28.haftaya gelmissin bile. Allahin izniyle ( tabi inssssss sonuna kadar bekler) bu haftanda dogan bebekler yasiyor yaniii. icininferah tutt. Ins once 32yi sonra 34 ve 36ya kadar dayanacagizzzz:)İnşallah geçsin su günler artik canım, hepimiz mutlu olalım inşallah...
canımmm ben diğerini okumuştum yazdıydım da inşallah görmüşsündür.. bağışlandımı ? burda da 16. cüzü alayım yarın okurum inşallahArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz :PaytiPo
2.Cüz:PaytiPo
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:mirac75
21.Cüz:SirriEyvan
22.Cüz:SirriEyvan
23.Cüz:mirac75
24.Cüz:mirac75
25.Cüz:mirac75
26.Cüz:mirac75
27.Cüz:
28.Cüz:damlasssss
29.Cüz:
30.Cüz: E Esra_Babies
ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...
10.cüz:SirriEyvan
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
ohhh olsun ona herkes haddini bilecek... bu kadına uyupta şeker yuklemesi yaptırmayanlarada diyecek birşey bulamıyorum...BEŞ AYRI SUÇ DUYURUSU
Açıklamada, Canan Karatay’ın bu anlatımlarıyla ilgili Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği’nin, 25 Şubat’ta Türk Tabipler Birliği (TTB) Merkez Konseyi’ne şikayet başvurusu yaptığı ve oradan gelen cevapta, "şikayetin tıbbi deontoloji ve hekimlik meslek etiği kuralları ışığında disiplin işlemleri yönünden değerlendirilmek üzere İstanbul Tabip Odası’na gönderildiği" bilgisinin verildiği dile getirildi.Dernekçe Karatay hakkında o tarihlerde İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Bakanlığı ile İstanbul veAnkara Cumhuriyet Başsavcılıkları’na da şikayette bulunulduğu belirtilerek, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın dosyayı basın suçlarına gönderdiği kaydedildi.
'BİRKAÇ KEZ ŞEKER YÜKLEMESİ YAPMAK GEREKLİ DEĞİLDİR'
Karatay’ın beyanlarına rağmen gerçeğin farklı olduğu anlatılan açıklamada, "Gebelik şekeri tanısını koyabilmek için illa birkaç kez şeker yüklemesi yapmak gerekli değildir" denildi.
Bazı doktorların, geçmişte olduğu gibi, günün herhangi bir saatinde, gebenin aç ya da tok olduğuna bakmaksızın önce 50 gram glikozlu tarama testi yaptırdığı ve kan glikoz seviyesinin 1 saat sonra 140 mg/dL’nin altında olması durumunda gebelik diyabeti olmadığının kabul edildiği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer buldu: "Eğer kan glikozu 180 mg/dL veya üzerinde bulunursa ’gebelik diyabeti’ olduğu kabul ediliyor ve bu durumda ikinci bir teste gerek duyulmuyor. Sadece birinci saat, kan glikozu 140-179 mg/dL arasında bulunan gebelerde birkaç gün sonra sabah aç karna 75 veya 100 gram glikozlu OGTT isteniyor. Çünkü bu durumdaki gebe kadınların yüzde 80’inde sorun olabileceği düşünülerek kesin tanı koymak gerekiyor. İki aşamalı test ile gestasyonel diyabet tanısı halen geniş kabul gören bir yaklaşımdır. Ama ikinci aşamaya gereksinim çok sık değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?