2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok haklisin canım benim bende senin gibi düşünüyorum sonra şeytan iste içime sıkıntı getiriyor tekrardan.inşallah güzel olsun herşey tek duam Rabbim beni ve hepimizi evladlarimizla imtihan etmesin inşallah.

Çok sağol canım benim ayni duyguları taşıyoruz Demekki seninle,ayni soru işaretleri kafamizda.Hayirlisiyla gecirsek su günleri biran önce....

Canım aynı seyi anlattım bende burda.
Gecen hafta açlık tokluk çok iyiyken şeker yüklemem 200 çıktı
Diyet yapıyorum, doktorum iyi ki Canan Karatayı dinlemeyip yaptırmışız seker yüklemesini yoksa açlık-tokluğun iyi diyip haberimiz olmayacaktı dedi.

O yüzden gram pişmanlık yaşamıyorum...

Çok haklisin canım inşallah tez vakitte kurtulurum bu psikolojiden...

İçini rahat tutmaktan başka çaren yok.

Aynı duygular zaman zaman bende de oluyor.

Dua et bol bol.

aynen öyle yani şu kadına neden itibar ederler anlamıyorum, birde cıkıp kanal kanal dolaşıp söylüyor hala yaptırmayın diye şaka gibi cidden Allah'ıma bin şükür fark edildi insülin kullanmaya bile korkmam ama bebeğime geçmesinden korkarım.
pişman değilim etrafın dırdırından gına geldi sadece

Çok haklisin canım aslında hem de çok.Bu hormonlar mafetti beni ...

Ay canim benim yaaa kiyamamm. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Sayili gunumuz kaldi ve hersey yolunda rabbimi binlerce sukurler olsunnn. Duygulandim bak yazdiklarini okuyunca

BEŞ AYRI SUÇ DUYURUSU
Açıklamada, Canan Karatay’ın bu anlatımlarıyla ilgili Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği’nin, 25 Şubat’ta Türk Tabipler Birliği (TTB) Merkez Konseyi’ne şikayet başvurusu yaptığı ve oradan gelen cevapta, "şikayetin tıbbi deontoloji ve hekimlik meslek etiği kuralları ışığında disiplin işlemleri yönünden değerlendirilmek üzere İstanbul Tabip Odası’na gönderildiği" bilgisinin verildiği dile getirildi.Dernekçe Karatay hakkında o tarihlerde İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Bakanlığı ile İstanbul veAnkara Cumhuriyet Başsavcılıkları’na da şikayette bulunulduğu belirtilerek, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın dosyayı basın suçlarına gönderdiği kaydedildi.
'BİRKAÇ KEZ ŞEKER YÜKLEMESİ YAPMAK GEREKLİ DEĞİLDİR'
Karatay’ın beyanlarına rağmen gerçeğin farklı olduğu anlatılan açıklamada, "Gebelik şekeri tanısını koyabilmek için illa birkaç kez şeker yüklemesi yapmak gerekli değildir" denildi.
Bazı doktorların, geçmişte olduğu gibi, günün herhangi bir saatinde, gebenin aç ya da tok olduğuna bakmaksızın önce 50 gram glikozlu tarama testi yaptırdığı ve kan glikoz seviyesinin 1 saat sonra 140 mg/dL’nin altında olması durumunda gebelik diyabeti olmadığının kabul edildiği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer buldu: "Eğer kan glikozu 180 mg/dL veya üzerinde bulunursa ’gebelik diyabeti’ olduğu kabul ediliyor ve bu durumda ikinci bir teste gerek duyulmuyor. Sadece birinci saat, kan glikozu 140-179 mg/dL arasında bulunan gebelerde birkaç gün sonra sabah aç karna 75 veya 100 gram glikozlu OGTT isteniyor. Çünkü bu durumdaki gebe kadınların yüzde 80’inde sorun olabileceği düşünülerek kesin tanı koymak gerekiyor. İki aşamalı test ile gestasyonel diyabet tanısı halen geniş kabul gören bir yaklaşımdır. Ama ikinci aşamaya gereksinim çok sık değildir.

İnşallah geçsin su günler artik canım, hepimiz mutlu olalım inşallah...

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : PaytiPo
2.Cüz: PaytiPo
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: mirac75
21.Cüz: SirriEyvan
22.Cüz: SirriEyvan
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz: mirac75

27.Cüz:
28.Cüz: damlasssss
29.Cüz:
30.Cüz: E Esra_Babies

ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...

10.cüz: SirriEyvan

11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Ay canim benim yaaa kiyamamm. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Sayili gunumuz kaldi ve hersey yolunda rabbimi binlerce sukurler olsunnn. Duygulandim bak yazdiklarini okuyunca
şöyle geriye dönüp bakıyoruz da eşimle inan çekerim bu çileyi daha fazlasını bile diyorum yeterki oğlumu kucağıma almak nasip olsun...ben 1.5 sene istedim olmadı yaa senelerce çocuk isteyenler.. Allah hepsinin yardımcısı olsun hep dualarımdalar..

canımmm ben diğerini okumuştum yazdıydım da inşallah görmüşsündür.. bağışlandımı ? burda da 16. cüzü alayım yarın okurum inşallah
sonrada seninde teşvikinle Allah razı olsun kendim hergün bir cüz okuyup bir ay içinde hatim etmek planım :)

ohhh olsun ona herkes haddini bilecek... bu kadına uyupta şeker yuklemesi yaptırmayanlarada diyecek birşey bulamıyorum...

Kızlar doktordan geliyorum, bebeğim 750 gr, 30 cm olmuş, ne fazla ne az, ideal dedi. Ama benim canım sıkıldı, okadar îyi beslendim ki pek bi işe yaramamış :/ bana yaramış 9 kilo almışım ( bide bebeğin dönüp dönmediği, normal mi sezeryan mı olacağını konuşmak için çook erken 38. Yada 39. Da bakarız dedi, şimdi sürekli pozisyon değiştirirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…