2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Hmm. Rabbim yardimcin olsun canim benim. Uzuldum ama Sen stres yaparsan oglusunda stres yapar. Sen konuş onunla,zamanında gel diye. İnşallah aksilik yaşamadan saglikli zzamaninda kavusursunuz birbirinize.
Bu arada benimde oglusum olacak inş :)

Ultrasonda yanılmazsam, yüzde 12lik hata payı olabilir. Sonuçta kemik yapısından kiloyu ölçmeye çalışılıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonda-kac-kiloydu-dogdugunda-kac-kilo.216108/
Geçmişte böyle bir topik var, bayağı farklı olan var arasında. Benim kızımda 4 kilo doğacak gösteriyordu, 3350 gr doğdu. Çok takılmamak lazım.

Şuan en nefret ettiğim anne profiline sahibim :/ çocuğunu kıyaslaman tip kendime kızıp oturup ağladım bide :..(
Kıyamam sana...
elbette düşünürsün ama yapmamak en iyisi...
herkesin bebeği aynı olmaz ki , kemik yapısı genetik bir şey sonuçta..
sana ve babasına çekecek en nihayetinde :)

bizim haftasıyla uyumlu her şeyi mesela... tam çıtı pıtı bir kız... daha 1 kiloyu biz ancak 2 haftaya görürürz bence :))
e annesi babası minnoş tipli kızım kime çekecek yani di mi :)
doktor da dedi çok güzel her şeyi , gayet sağlıklı , daha ne isteyeyim di mi ...
sen hiç merak etme sağlıklı diyorsa doktorun ona güven yüreğini ferah tut tamam mı :)

Ben de ilk gebeliğimde yaptırmıştım, bunda kararsız kaldım. Titiz davranılması güzel, gebeliğin başından itibaren titiz davranılmalı. Kadın her gebeye ve çok fazla oranda yapılıyor, gebeliğin başından kontrol altına alınsın diyor. Belki de kadının itirazlarından sonra 50lik ve 75likler ortaya çıktı. Son bir kaç ay kala, hoooop sen diyete gir, kimin ne yiyeceği de diyetisyene göre değişiyor. İlaç firmaları, kadını sevmiyor tabi. Ya hastaneler, bunun için geri geri hastaları çağırıyor. Başından tedbirini aldırın. Ve bu şekere sebep ne varsa onu söylesinler, şunu şunu yapmayın, bunu yiyin yemeyin değil mi? Kadının da demek istediği "lüzumsuz her gebeye şeker yükleneceğine bunun sebebi araştırılsın".

Canim canan karatayin dedigi gibi beslenebilsek sekeri atabilsek seker hastasi kalmaz zaten fakat böyle birsey yapamadigimiz icin bu ihtimal goz onunde bulunarak yapiliyor. Hepimiz yiyoruz baklava borek. Ama vucudumuz bunu tolere edebiliyor mu acaba. 50 gr seker kimseye zarar vermez. Yani benim yedigim seyler o sekerden daha fazla seker iceriyor en azindan. Bütün doktorlar birlesip bu hanima yanlis oldugunu soyluyorlarsa bir bildikleri vardir. Biz doktorumuza guvendik ve yaptirdik. Herkesin kendi tercihi ve insiyatifi altinda bu konu. Zaten seker tuketmiyorsan problem yok. Ayrica senin dedigin programi dun basa sarip izledim. Canan hanim oradaki beyin doktor muydu tam hatirlamiyorum da Sorusuna cevap veremedi. Seker hastaliginin bebege etkisinden bahsediyordu o seker yuklemesinin etkisinden degil. Zaten canan karatay cok defa yapilmasina karsi. Diyor bir gebeye 9 kere yapiyorlar. Ki oyle bir uygulama ne gordum ne duydum. Biz o kadar tibbi konulardan cok anlamayiz. Allah hakkimizda hayirlisini versin hepimiz bebeklerimiz icin yapiyoruz bazi seyleri veya yapmiyoruz.

kızlaaaar birrissine.com dan yaptığım alışveriş geldi.. ben cok beğendim kumaşları geyet güzel ammmaa yıkanınca boyası cıkarmı cekermi bilemem... pembe olanı anneme hediye aldım gecelik 17 tl loğusa takımı 35 tl pijama tkımıda 14tl :)

[QUOTEnormalain60, post: 39909552, member: 532495"]Canım aynı seyi anlattım bende burda.
Gecen hafta açlık tokluk çok iyiyken şeker yüklemem 200 çıktı
Diyet yapıyorum, doktorum iyi ki Canan Karatayı dinlemeyip yaptırmışız seker yüklemesini yoksa açlık-tokluğun iyi diyip haberimiz olmayacaktı dedi.

O yüzden gram pişmanlık yaşamıyorum...
[/QUOTE]
Canim normal aclikve tokluk sekerin kac cikmisti.ben normal tokluk hic olcturmemistim yukleme oncesi ama aclik surekli 86cikiyor diyetten bi hafta sonrada tokluk 141cikti.bugun gene kan verdim bakalim sonuc be cikacak

Selam kizlar

Niye böyle düsünüp kendini ve bebisini üzüyorsun ama canim, bebislerimiz her duygumuzu hissediyor onu düsünüp silkelen kendine gel, Allahin izniyle tabiki aldiklarimizi doldurcak yavrularimiz, hatta yetmicek dahada alicazda alicaz...
inan bana bu hormon belasi yuzunden hepimiz ama hepimiz gelgitler yasiyoruz, kah dogumla ilgili kah dogumdan sonrayla ilgili endiselerimiz hiç bitmiyor... Bundan sonrada bitmicek cünkü artik biz anneyiz Allahin izniyle... O yuzden korkularin normal ama kendi kendini hep telkin et, Allahin izniyle yavrularimizi kucagimiza alicaz saglikla sihhatle.. olumsuz dusunme hiç bi zaman

Selam kızlar nasılsınız?

Bugün yağmurlu ve karanlık bir hava var Ankara da, insanın içi sıkılıyor.

Selam canim çok sükür iyiyim ben, sen nasilsin?
Günesli ve 17 dereceli hava var burda 1 haftadir, oyle iyi geliyorki günesli hava, umarim yakinda sizede ugrar :)

Canim haftana göre çok normal bebisin hiç canini sıkma sen duzgun beslenmeye devam et o kesinlikle yariyor bebisine...
yalniz bence 38. haftadan önce belli olur dogumun nasil olacagi, o kadar gecikmez diye düsünüyorum..

Hepimize geliyor o haller kesinlikle
Her zaman güllük gülistanlik olmicaz ki hayallerimizdeki gibi.. Ama dedigin gibi annelerimiz hatta dahada eskilerimiz basarmis bizler gibi bu kadar bilinçli olmadan. Allahin izniyle bizimde basaricagimizi düsünüyorum kesinlikle. Hem ben dogumdan sonra içimize annelik iç güdüsünün yerlesecegine inaniyorum yani Allah o yetenegi dogustan vermis biz kadinlara, gör bak 10 yillik anne modunda olcaz insallah yavrularimizi kucagimiza alinca

Güle güle kuOTE="seyitbebek, post: 39912177, member: 661040"]kızlaaaar birrissine.com dan yaptığım alışveriş geldi.. ben cok beğendim kumaşları geyet güzel ammmaa yıkanınca boyası cıkarmı cekermi bilemem...Eki Görüntüle 1452412 Eki Görüntüle 1452413 Eki Görüntüle 1452415 pembe olanı anneme hediye aldım gecelik 17 tl loğusa takımı 35 tl pijama tkımıda 14tl :)[/QUOTE]
Güle güle kullan canim.cevremdeki herkez gecelige cok para verme kan oluyor bosa gidiyor diyor lar.uygun fiyata alman mantikli olmus

Canan Karatay bu konuda insanları yanlış yönlendirdiği için birçok bebeğin ve annenin üzülmesine neden olacak ve olmuştur vicdanı yok diyorum. O şeker testini yaptırmayın diye tutturmuş kadınlarımızda tatlı yemem diyor ama sadece tatlıda mı şeker var en basidinden patates şeker dolu, prinç her yemekte nerdeyse pilav yiyen tüketen bir toplumuz havuç meyveler beyaz ekmek vs vs Canan Karatay konuşmadan önce bir Türk toplumunun beslenme şekline tükettiği gıdalara baksa zaten çenesini kapardı..

İnşallah canım inşallah çok haklisin,inşallah atlaticaz bu günleri, alicam oglusumu kucagima inşallah.

İnşallah hepimiz alırız kucagimiza yavrularimizi inşallah.Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

ben iki pijamayı + kargoyu 20 liraya getirdim resmen...
hala inanamıyorum

nasıl mı oldu

geçen markafoniye bakayım dedim..
bi baktım indirim var son 1 saat mı kalmıştı ne...
pijamalar 19.90 a düşmüş 50 liradan
ve çok da güzeller... aradım bakındım düğmeli pijama var mı diye...
bir tane kırmızı buldum çok cici ki elime geldi bugün gerçekten çok güzel resmini eklerim şimdi...
bir tane de full düğmeli buldum rengi açık narçiçeği.. dedim bu da yedek olsun

ödemeye geldik miii , kredi kartında paraf para birikmiş mi 30 lira civarı... aaa bide ilk alışverişte kargo bedava demesin mi ..
dedik birini ben alayım paraf parayla + kargo bedava geldi mi sıfır liraya
birini de eşim aldı 20 lira kargo bedava ...
geldi mi 20 liraya

türk aklını sevem ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…