- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.301
ben iki pijamayı + kargoyu 20 liraya getirdim resmen...
hala inanamıyorum
nasıl mı oldu
geçen markafoniye bakayım dedim..
bi baktım indirim var son 1 saat mı kalmıştı ne...
pijamalar 19.90 a düşmüş 50 liradan
ve çok da güzeller... aradım bakındım düğmeli pijama var mı diye...
bir tane kırmızı buldum çok cici ki elime geldi bugün gerçekten çok güzel resmini eklerim şimdi...
bir tane de full düğmeli buldum rengi açık narçiçeği.. dedim bu da yedek olsun
ödemeye geldik miii , kredi kartında paraf para birikmiş mi 30 lira civarı... aaa bide ilk alışverişte kargo bedava demesin mi ..
dedik birini ben alayım paraf parayla + kargo bedava geldi mi sıfır liraya
birini de eşim aldı 20 lira kargo bedava ...
geldi mi 20 liraya
türk aklını sevem ben yaaa
Selam kizlar
Niye böyle düsünüp kendini ve bebisini üzüyorsun ama canim, bebislerimiz her duygumuzu hissediyor onu düsünüp silkelen kendine gel, Allahin izniyle tabiki aldiklarimizi doldurcak yavrularimiz, hatta yetmicek dahada alicazda alicaz...
inan bana bu hormon belasi yuzunden hepimiz ama hepimiz gelgitler yasiyoruz, kah dogumla ilgili kah dogumdan sonrayla ilgili endiselerimiz hiç bitmiyor... Bundan sonrada bitmicek cünkü artik biz anneyiz Allahin izniyle... O yuzden korkularin normal ama kendi kendini hep telkin et, Allahin izniyle yavrularimizi kucagimiza alicaz saglikla sihhatle.. olumsuz dusunme hiç bi zaman
Selam canim çok sükür iyiyim ben, sen nasilsin?
Günesli ve 17 dereceli hava var burda 1 haftadir, oyle iyi geliyorki günesli hava, umarim yakinda sizede ugrar :)
Canim haftana göre çok normal bebisin hiç canini sıkma sen duzgun beslenmeye devam et o kesinlikle yariyor bebisine...
yalniz bence 38. haftadan önce belli olur dogumun nasil olacagi, o kadar gecikmez diye düsünüyorum..
Hepimize geliyor o haller kesinlikle
Her zaman güllük gülistanlik olmicaz ki hayallerimizdeki gibi.. Ama dedigin gibi annelerimiz hatta dahada eskilerimiz basarmis bizler gibi bu kadar bilinçli olmadan. Allahin izniyle bizimde basaricagimizi düsünüyorum kesinlikle. Hem ben dogumdan sonra içimize annelik iç güdüsünün yerlesecegine inaniyorum yani Allah o yetenegi dogustan vermis biz kadinlara, gör bak 10 yillik anne modunda olcaz insallah yavrularimizi kucagimiza alinca
evet öyle oldu gerçekten...İşin rast gitmiş ne güzel.
Resimlerini bekliyoruz canım.
hadi hemen yıkakızlaaaar birrissine.com dan yaptığım alışveriş geldi.. ben cok beğendim kumaşları geyet güzel ammmaa yıkanınca boyası cıkarmı cekermi bilemem...Eki Görüntüle 1452412 Eki Görüntüle 1452413 Eki Görüntüle 1452415 pembe olanı anneme hediye aldım gecelik 17 tl loğusa takımı 35 tl pijama tkımıda 14tl :)
Gercekten guldummmmBiraz gülmek lazım.
Canim normal aclikve tokluk sekerin kac cikmisti.ben normal tokluk hic olcturmemistim yukleme oncesi ama aclik surekli 86cikiyor diyetten bi hafta sonrada tokluk 141cikti.bugun gene kan verdim bakalim sonuc be cikacak[/QUOTE][QUOTEnormalain60, post: 39909552, member: 532495"]Canım aynı seyi anlattım bende burda.
Gecen hafta açlık tokluk çok iyiyken şeker yüklemem 200 çıktı
Diyet yapıyorum, doktorum iyi ki Canan Karatayı dinlemeyip yaptırmışız seker yüklemesini yoksa açlık-tokluğun iyi diyip haberimiz olmayacaktı dedi.
O yüzden gram pişmanlık yaşamıyorum...
bnde sipars verdim cnm simdi lohusa takimindan bide normal bir pijama takimi.yazin cok fazla degistrmek lazim.birazda kaliteli biseyler siparis veririm eger bunlar ii cikmzsa bide onu resimli sevmiyrm bn ama denemek istedm ii cikar ins.sagol cnmkızlaaaar birrissine.com dan yaptığım alışveriş geldi.. ben cok beğendim kumaşları geyet güzel ammmaa yıkanınca boyası cıkarmı cekermi bilemem...Eki Görüntüle 1452412 Eki Görüntüle 1452413 Eki Görüntüle 1452415 pembe olanı anneme hediye aldım gecelik 17 tl loğusa takımı 35 tl pijama tkımıda 14tl :)
Güle güle giy, çok güzel.kırmızı olan tam lohusa gibi üstelik...
karın kısmı geniş , fiyonklu olan yer üstten genişliyor...denedim çok güzel oldu...
kumaşı da çok güzel...
daha güzelleri sizin olsun kuzular
bnde gecelik alamadm m hic kalmamis:/bedenleri kalmıyor canım iyi takip et.. ben kırmızısının largeını bulana kadar canım cıktı :) hemen bitiyor.. maviyi alamadım hatta gecelik pes ettim beyaz aldım :)
ben iki pijamayı + kargoyu 20 liraya getirdim resmen...
hala inanamıyorum
nasıl mı oldu
geçen markafoniye bakayım dedim..
bi baktım indirim var son 1 saat mı kalmıştı ne...
pijamalar 19.90 a düşmüş 50 liradan
ve çok da güzeller... aradım bakındım düğmeli pijama var mı diye...
bir tane kırmızı buldum çok cici ki elime geldi bugün gerçekten çok güzel resmini eklerim şimdi...
bir tane de full düğmeli buldum rengi açık narçiçeği.. dedim bu da yedek olsun
ödemeye geldik miii , kredi kartında paraf para birikmiş mi 30 lira civarı... aaa bide ilk alışverişte kargo bedava demesin mi ..
dedik birini ben alayım paraf parayla + kargo bedava geldi mi sıfır liraya
birini de eşim aldı 20 lira kargo bedava ...
geldi mi 20 liraya
türk aklını sevem ben yaaa
Hoşgeldin canım.
Ne güzel havalar bayağı sıcakmış orada.
2 gün önce burada da öyleydi.
sagdaki bnmkindenkırmızı olan tam lohusa gibi üstelik...
karın kısmı geniş , fiyonklu olan yer üstten genişliyor...denedim çok güzel oldu...
kumaşı da çok güzel...
ben hastane için düşündüm bunları o yüzden uzun kollu...Güle güle giy, çok güzel.
Haziran ayı çok sıcak olur, bir iki tane de kapri ve kolu kısa takım da almak lazım.
Biraz gülmek lazım.
kırmızı olan tam lohusa gibi üstelik...
kumaşı da çok güzel...
Doğru diyosun canım doktor sağlıklı dedi, o yeter.. Canım bize çekerse iri olur diye düşünüyoım ben oyüzden aç gözlülük yaptım, ben 1.75 im eşim 1.90. Az önce kocam telefonda seni bilemem ama ben küçükken uzun değilmişim, demekki oğlum bana çekmiş dedi, keyiflendirdi beni.. Hayırlısı, susup oturcam kenara Allah'tan belamı istemeyim, sağlıklı ya buna şükür..Kıyamam sana...
elbette düşünürsün ama yapmamak en iyisi...
herkesin bebeği aynı olmaz ki , kemik yapısı genetik bir şey sonuçta..
sana ve babasına çekecek en nihayetinde :)
bizim haftasıyla uyumlu her şeyi mesela... tam çıtı pıtı bir kız... daha 1 kiloyu biz ancak 2 haftaya görürürz bence :))
e annesi babası minnoş tipli kızım kime çekecek yani di mi :)
doktor da dedi çok güzel her şeyi , gayet sağlıklı , daha ne isteyeyim di mi ...
sen hiç merak etme sağlıklı diyorsa doktorun ona güven yüreğini ferah tut tamam mı :)
sorma eşek şansıay masallah ne sanslisin öylegüle güle saglikla giyinmek nasip olsun
resimleri merak ettim bende bekliyoruzzz
sende mi denk geldin indirimeee...sagdaki bnmkinden
gule gule giy cnm
aynı tonlarda iğne oyası tülbentlerim var çeyizimden...olay bu kadin ya...
ooooyyyy bayildim ikiside çok sirin gerçekten tam lohusalik
bide kirmizi ve pembe taç al yada yaptir kuzum çok yakisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?