2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sıcak şehirlerde yaşayanlar, klima derdine düşsün klimaları yoksa. Ben, ve kuzum bayılacaktık sıcaklardan, bebekken serin neresi ise oraya uyuyup yatıyorsunuz, beşik çok dert olmuyor. Bebekler serin tutulmazsa,isilik yani sıcak döküntü oluyor.

aynı tonlarda iğne oyası tülbentlerim var çeyizimden...
hemde çok güzeller, hiç takmadım daha ...

yani denk geldi resmen...
kapalı olunca ben tülbent takacağım ya kuşum ondan ddiiidim

tamam tulbentin ustunden tak diye demistim taçlari
yok kiz bozuntuya vermemeye calisiyorum su an, bilmeme ragmen tamamen unuttum kapali oldugunu

kırmızı olan tam lohusa gibi üstelik...
karın kısmı geniş , fiyonklu olan yer üstten genişliyor...denedim çok güzel oldu...
kumaşı da çok güzel...
daha güzelleri sizin olsun kuzular

Çok güzeller canım.

Güle güle kullan.

Bende pijamaya çok para verme taraftarı değilim.

Eşofmanları daha çok seviyorum.

Evet canım seninde dediğin gibi en önemlisi sağlıklı olması.

Hem o ölçümler %100 değil.

Gercekten guldummmm
Ozellikle nebahat cehreli olana
Evet kim kıyasladı ise hakketen komikti. Yalnız ;

Bu konu hakkında bugün'e konuşan Çehre, “Caps'i gördüğümde çok utandım. Kadın profesör saygı duymak lazım. Benim genç görünmem tamamen genetik. Hiç dolgu falan yaptırmadım. Yaşıma yakışan bir şekilde yaşıyorum" demiş.

Nebehat çehrede benim annem yaşında, bazen annem ölümden, yaşlılıktan bahsedince,yaşında ne varmış diye örnek gösteriyorum.

Benimde pembe gri ve açık yeşil 2 tane pijama takımım var.

Kızım doğduğunda 1 gece hastanede kaldım.

2 tane nin birini hiç açmamıştım çünkü eve gelirken hastaneye giderken giydiğim kıyafetle gelmiştim.

Çok güzeller canım.

Güle güle kullan.

Bende pijamaya çok para verme taraftarı değilim.

Eşofmanları daha çok seviyorum.
Bende uyguna getirebilirsem lohusa pijamalarini bi iki takim da sonra da giyebilecegim kaliteli esofman takimi almayi planliyorum. Lohusa pijamalarino kadar pahali ki ve pahali olmasinin tek sebebi basindaki lohusa kelimesi yani. Herseyi ticarete doktuler. Pazarda bile 65 tl dedi istanbulda.

Hastanede giyeceklerim olarak bende olanlar;

1 pijama takimi var pembe ve üstü tshirt..
1 krem rengi incecik hirka tunik tarzinda cünkü gelen ziyaretçilerin yaninda pijamayla dolasmaya çekinirim
1 gecelik gibi diz altinda elbise pijama, siyah ve kirmizili..
Birde esortman alti ve üstüne daha ayarlamadim ama hamile kiyafetlerimden birini alirim bol bol olmak için..

Umarim yeterlidir en kotusu esimden evden isterim biseyler

tabii bak eşin kısaymış , babaya çekmiş sıpacık :)
yerim onları...
bende bebişken çok uzun boyluymuşum...
7.ayın sonunda doğmuşum ben 49 cm miş boyum...
nasıl öyleymiş anlamasam da öyleymişim...

çok şükür bebişler sağlıklı :)

Burada normal doğumda 1 gece yatırıyorlar canım, sizin orayı bilemem.

1 gece ise eğer yeter bence.

Çok doğru.

hahah öyle deme kiz, kizinin sansi

saol canim bende iki takim aldim biri pembeli biri ne renkti siyahli kirmizili ama modellerini unuttum valla tasincaz diye koliledim kaldirdim su an nerde onu bile bilmiyorum
tabii kuşum tabii haklısın :))))

oy ne güzel renkleriii , güle güle giy merak etme taşınınca bulursun pijamacıklarını

Doğumdan konuştukça insan heyecanlanıyor.

Bir an önce zaman gelse istiyor.

Ama kısa sandığımız oysaki uzun bir zamanımız var önümüzde. 80-100 gün arası gibi bir dönem.

ben hastane için düşündüm bunları o yüzden uzun kollu...
kapalı olduğum için kısa kollu giyemem orda...
yoksa evde zaten var kısa kollu bir daha almaya gerek yok ev için :)
İyi düşünmüşsün. Bende çeyizimden saten takım götürmüştüm yedek, sabahlık kısmını gezintiye çıktığımda giyiyordum kolu kısa kalmamak için, görümcem gelin bohçasında almıştı, ne bileyim masraf etmeyeyim dedim. Annem bakıp bakıp, aldığı şeye bak deyip kızdı durdu, bende mahcup oldum, aklı başında tam takım alsaydım diye. Birde pijamayı önden düğmeli almak aklıma gelmemişti, emzirirken sıkıntı oluyor diye ön tarafını makasla kesmiştik.

Canim normal aclikve tokluk sgirer.zatekac cikmisti.ben normal tokluk hic olcturmemistim yukleme oncesi ama aclik surekli 86cikiyor diyetten bi hafta sonrada tokluk 141cikti.bugun gene kan verdim bakalim sonuc be cikacak

Açlık benim 80-85 arası çıkıyor hep canım.
Toklukta su zamana kadar 115-130 arası çıktı.
Mesela dün tokluk sekerimi ölçtü dahiliyeci, kahvaltıdan 1 saat sonra 135, 2 saat sonra 112 çıktı ve çok iyi dedi.
[/QUOTE]
Benimde 1 saat sonraki olcumum demekki iyi gifiyoruz insallah daha da dhzene girer.zaten iki bucuk ayimiz kaldi hayirlisiyla atlatiriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…