- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.341
Burada normal doğumda 1 gece yatırıyorlar canım, sizin orayı bilemem.
1 gece ise eğer yeter bence.
tabii kuşum tabii haklısın :))))
oy ne güzel renkleriii , güle güle giymerak etme taşınınca bulursun pijamacıklarını
anneler hep öyle olsun bu sefer pijama alırsın bir tane :)İyi düşünmüşsün. Bende çeyizimden saten takım götürmüştüm yedek, sabahlık kısmını gezintiye çıktığımda giyiyordum kolu kısa kalmamak için, görümcem gelin bohçasında almıştı, ne bileyim masraf etmeyeyim dedim. Annem bakıp bakıp, aldığı şeye bak deyip kızdı durdu, bende mahcup oldum, aklı başında tam takım alsaydım diye. Birde pijamayı önden düğmeli almak aklıma gelmemişti, emzirirken sıkıntı oluyor diye ön tarafını makasla kesmiştik.
Doğumdan konuştukça insan heyecanlanıyor.
Bir an önce zaman gelse istiyor.
Ama kısa sandığımız oysaki uzun bir zamanımız var önümüzde. 80-100 gün arası gibi bir dönem.
bendeee...evet bende çok sabirsizlandim su an, geçse zaman hemencecik Allahin izniyle :)
bendeee...
zaman hızlı geçecek diyorum kendime sürekli :)))
zaten mart ve haziran aylarını saymıyorum
kaldı mı iki ay , o da hemen geçer
evet bende çok sabirsizlandim su an, geçse zaman hemencecik Allahin izniyle :)
Ben içimde kaldığı kadar kalsın istiyorum.Doğumdan konuştukça insan heyecanlanıyor.
Ama kısa sandığımız oysaki uzun bir zamanımız var önümüzde. 80-100 gün arası gibi bir dönem.
Daha vakit cok canimm.Doğumdan konuştukça insan heyecanlanıyor.
Ben içimde kaldığı kadar kalsın istiyorum.
Kızımda Haziran'ın sonunda doğmuştu. Neler çektim, ne siz sorun ne ben söliimm.
Hamilelikte başıma gelmeyen kalmamıştı, bebeğe yanlış teşhis koydular, sonra düşük tehlikem oldu, bunlarla uğraşırken haksız yere soruşturma geçirdim, tam soruşturmayı ben kazandım, adalet yerini buldu derken, trafik kazası geçirdik. Eşim pert olmuş ve ters duran araçtan sürükleyerek beni çıkarmıştı, lpgli araç patlar diye korkmuş, bir ay belimden dolayı yattım, doğumum zaten tam bir olaydı.
Ama yine de kuzum gebelikte bana pek çektirmemiş. Dünyaya geldikten sonra dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdi sağ olsun kuzum.Ben onu verene kurban olurum, çok şükür bu günlere.
süpersiiiiiin canım yaaa bende kar ettim diyodum sen benden karlı çıkmışsın :) güle güle giymek nasip olsun inşallahben iki pijamayı + kargoyu 20 liraya getirdim resmen...
hala inanamıyorum
nasıl mı oldu
geçen markafoniye bakayım dedim..
bi baktım indirim var son 1 saat mı kalmıştı ne...
pijamalar 19.90 a düşmüş 50 liradan
ve çok da güzeller... aradım bakındım düğmeli pijama var mı diye...
bir tane kırmızı buldum çok cici ki elime geldi bugün gerçekten çok güzel resmini eklerim şimdi...
bir tane de full düğmeli buldum rengi açık narçiçeği.. dedim bu da yedek olsun
ödemeye geldik miii , kredi kartında paraf para birikmiş mi 30 lira civarı... aaa bide ilk alışverişte kargo bedava demesin mi ..
dedik birini ben alayım paraf parayla + kargo bedava geldi mi sıfır liraya
birini de eşim aldı 20 lira kargo bedava ...
geldi mi 20 liraya
türk aklını sevem ben yaaa
Daha vakit cok canimm.
Ama geriye donup bakinca az kalmis diyorum gecer insallah bian once zaman da yavrularimiza sag saglim kavusuruz:))
bendeee...
zaman hızlı geçecek diyorum kendime sürekli :)))
zaten mart ve haziran aylarını saymıyorum
kaldı mı iki ay , o da hemen geçer
İnş. canım çoğu gitti azı kaldı ama en önemli heyecanlı ve stresli zamanı kaldı.
Geciyor geciyorda icindeyken gecmiyo sanki illa ilerleyip de geri bakmak lazim sanki benimde 82 gun kalmista ben erken gelir diye dusunuyorum hep oyle doguyo icime mayis 15 geldimi beklemede olcam insallahDeğil mi koskoca 3 ay.
88 gün geçermi diye düşünmeden edemiyor insan.
Ama ortalama 200 günü geride bıraktık demek ki geçiyormuş.
hazirani bende saymiyorum erken gelebilir bebisler...
martida yariladik cok sukurnisan ve mayis ortasi dersek benim doguma aynen tam 2 ay var :)
evet bide artik zor zamanlarimiz, geceleri zor uyumalarim basladi benim..
son haftalarda heyecandan uyuyamam kesin ben hayirlisi bakalim :)
ben L aldım 74 kiloyum tam oldu canım bilemicem ki çekermi .. bide şimdi onu düşünüyorum bebek kıyafetlerini falan yıkadık annem bugun ütülicek gecelikleridemi yıkasam gerek varmı sizce hafif bi boya kokusu vardahadi hemen yıka
ya ben şimdi 100 kiloyum xl olur mu ceker mi bilemedim
öyle mii :)Sizin muhtemel doğum tarihiniz eşimin doğum gününe denk geliyor.
Yeni fark ettim.:)
Bende mart nasıl geçecek derken şükür yarıladık.
Nisan ayı bakalım nasıl geçecek.
Haziran ayını bende saymıyorum.
Geciyor geciyorda icindeyken gecmiyo sanki illa ilerleyip de geri bakmak lazim sanki benimde 82 gun kalmista ben erken gelir diye dusunuyorum hep oyle doguyo icime mayis 15 geldimi beklemede olcam insallah
aamiiin canııımm...süpersiiiiiin canım yaaa bende kar ettim diyodum sen benden karlı çıkmışsın :) güle güle giymek nasip olsun inşallah
bende bi doğum yapayım inşallah.. azcık zayıflayım ordaki taytlı takımlardan alıcam bayıldım onlara :)bnde sipars verdim cnm simdi lohusa takimindan bide normal bir pijama takimi.yazin cok fazla degistrmek lazim.birazda kaliteli biseyler siparis veririm eger bunlar ii cikmzsa bide onu resimli sevmiyrm bn ama denemek istedm ii cikar ins.sagol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?