2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Burada normal doğumda 1 gece yatırıyorlar canım, sizin orayı bilemem.

1 gece ise eğer yeter bence.

Burasida normal dogum 3 gece, sezeryan olursa 1 hafta.. Zaten sezeryan olursa yetmez, ama normal olcak diye dusunmek istiyorum :)

tabii kuşum tabii haklısın :))))

oy ne güzel renkleriii , güle güle giy merak etme taşınınca bulursun pijamacıklarını

çok saol canim benim sende gule gule giyin

anneler hep öyle olsun bu sefer pijama alırsın bir tane :)

ilklerde illa bir eksik olacak unutuluyor bazı şeyler..
Allahtan aklıma geldi benim...hep önü düğmeli aradım , yoksa benim de gelmeyebilirdi aklıma

bendeee...

zaman hızlı geçecek diyorum kendime sürekli :)))
zaten mart ve haziran aylarını saymıyorum
kaldı mı iki ay , o da hemen geçer

Sizin muhtemel doğum tarihiniz eşimin doğum gününe denk geliyor.

Yeni fark ettim.:)

Bende mart nasıl geçecek derken şükür yarıladık.

Nisan ayı bakalım nasıl geçecek.

Haziran ayını bende saymıyorum.

Doğumdan konuştukça insan heyecanlanıyor.

Bir an önce zaman gelse istiyor.

Ama kısa sandığımız oysaki uzun bir zamanımız var önümüzde. 80-100 gün arası gibi bir dönem.
Ben içimde kaldığı kadar kalsın istiyorum.
Kızımda Haziran'ın sonunda doğmuştu. Neler çektim, ne siz sorun ne ben söliimm.
Hamilelikte başıma gelmeyen kalmamıştı, bebeğe yanlış teşhis koydular, sonra düşük tehlikem oldu, bunlarla uğraşırken haksız yere soruşturma geçirdim, tam soruşturmayı ben kazandım, adalet yerini buldu derken, trafik kazası geçirdik. Eşim pert olmuş ve ters duran araçtan sürükleyerek beni çıkarmıştı, lpgli araç patlar diye korkmuş, bir ay belimden dolayı yattım, doğumum zaten tam bir olaydı.
Ama yine de kuzum gebelikte bana pek çektirmemiş. Dünyaya geldikten sonra dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdi sağ olsun kuzum. Ben onu verene kurban olurum, çok şükür bu günlere.

Doğumdan konuştukça insan heyecanlanıyor.

Bir an önce zaman gelse istiyor.

Ama kısa sandığımız oysaki uzun bir zamanımız var önümüzde. 80-100 gün arası gibi bir dönem.
Daha vakit cok canimm.
Ama geriye donup bakinca az kalmis diyorum gecer insallah bian once zaman da yavrularimiza sag saglim kavusuruz:))

Zor bir dönem geçirmişsin.

Ben kızımı büyütürken ilk 3 ay daki koliği saymazsak fazla zorlanmadım şükür.

İnş. bu kızımda da fazla zorlanmam.

süpersiiiiiin canım yaaa bende kar ettim diyodum sen benden karlı çıkmışsın :) güle güle giymek nasip olsun inşallah

Daha vakit cok canimm.
Ama geriye donup bakinca az kalmis diyorum gecer insallah bian once zaman da yavrularimiza sag saglim kavusuruz:))

Değil mi koskoca 3 ay.

88 gün geçermi diye düşünmeden edemiyor insan.

Ama ortalama 200 günü geride bıraktık demek ki geçiyormuş.

bendeee...

zaman hızlı geçecek diyorum kendime sürekli :)))
zaten mart ve haziran aylarını saymıyorum
kaldı mı iki ay , o da hemen geçer

hazirani bende saymiyorum erken gelebilir bebisler...
martida yariladik cok sukur nisan ve mayis ortasi dersek benim doguma aynen tam 2 ay var :)

İnş. canım çoğu gitti azı kaldı ama en önemli heyecanlı ve stresli zamanı kaldı.

evet bide artik zor zamanlarimiz, geceleri zor uyumalarim basladi benim..
son haftalarda heyecandan uyuyamam kesin ben hayirlisi bakalim :)

Değil mi koskoca 3 ay.

88 gün geçermi diye düşünmeden edemiyor insan.

Ama ortalama 200 günü geride bıraktık demek ki geçiyormuş.
Geciyor geciyorda icindeyken gecmiyo sanki illa ilerleyip de geri bakmak lazim sanki benimde 82 gun kalmista ben erken gelir diye dusunuyorum hep oyle doguyo icime mayis 15 geldimi beklemede olcam insallah

Bende geceleri zor uyuyorum canım.

Seninle aramızda tam 1 hafta var.

Sen beni gaza getiriyorsun.

hadi hemen yıka
ya ben şimdi 100 kiloyum xl olur mu ceker mi bilemedim
ben L aldım 74 kiloyum tam oldu canım bilemicem ki çekermi .. bide şimdi onu düşünüyorum bebek kıyafetlerini falan yıkadık annem bugun ütülicek gecelikleridemi yıkasam gerek varmı sizce hafif bi boya kokusu varda

öyle mii :)
içimden geçen o gün doğması ne hikmetse...

ne erken ne geç gelir sanki benim kız :))

gönlümden geçen ramazandan en az 10 gün önce gelmesi , yoksa bizim için hayli zor olacak... babamız imam... çok yoğun oluyor ramazanda..
ama hayırlısı bakalım :)

Geciyor geciyorda icindeyken gecmiyo sanki illa ilerleyip de geri bakmak lazim sanki benimde 82 gun kalmista ben erken gelir diye dusunuyorum hep oyle doguyo icime mayis 15 geldimi beklemede olcam insallah

Bende ilk hamileliğimi düşünerek 15 mayıstan sonra beklemeye başlayacağım Allah o günleri gösterirse.

Zaten 12 mayıs mı 11 mayıs mı ne kontrolüm var.

O zaman belli olur belki herşey.

bnde sipars verdim cnm simdi lohusa takimindan bide normal bir pijama takimi.yazin cok fazla degistrmek lazim.birazda kaliteli biseyler siparis veririm eger bunlar ii cikmzsa bide onu resimli sevmiyrm bn ama denemek istedm ii cikar ins.sagol cnm
bende bi doğum yapayım inşallah.. azcık zayıflayım ordaki taytlı takımlardan alıcam bayıldım onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…