2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Aaaa babanız imamsa babalık iznini de kullanamaz.

Ama olsun rabbimin emirleri de çok önemli.

kızlar merhaba,
şeker için diyet listesi almış arkadaşlar resim yollayabilir misiniz rica etsem acaba,
benim doktor iki hafta sonra şekere bakacağım demişti son kontrolümde, en azından hazırlıklı gitmek istiyorum..
şimdide teşekkürler

bende uyuyamıyorum gece...
her bir harekette uyanıyorumm...
göbüş ağırlık yapıyor , bebiş tepikliyor derken bir gözüm açık hep...
son ay gerçekten uyuyamayacağız galiba

Bende ilk hamileliğimi düşünerek 15 mayıstan sonra beklemeye başlayacağım Allah o günleri gösterirse.

Zaten 12 mayıs mı 11 mayıs mı ne kontrolüm var.

O zaman belli olur belki herşey.
İnsallah gorucez canim sonrada burda yazicaz su saatte dogum yaptim su kadar cm ve kiloda diye hayirlisiyla.
Allah imm yazmak bile heyecanlandiriyo insani Rabbim sen o gunleri gormeyi nasip ettt..

Aaaa babanız imamsa babalık iznini de kullanamaz.

Ama olsun rabbimin emirleri de çok önemli.
öyle tabii öyle...
kullanamaz maalesef... o yüzden diyorum hadi kızım ha gayret ramazandan bir on gün önce doğ en azından

ramazan her aydan daha yoğun geçiyor babamız bir ıkındı vakti evde olabilecek...
napalım artık kızımla beraber evde vakit geçiririz

biz geldik teyzeleriii kuaföre gittik oğluşumla ayy tam bi erkek kesildi başıma kuaförde beklerken habire tekmeledi daha ne kadar beklicez anneee der gibi evdeyiz şimdi yarım saattir bakınıyorum kim ne yazmış diye gecelikler pijama takımları çok güzel güle güle kullanın ya benim daha oğlumun eksikleri var bir sürü kendime çöp bile almadım sizleri görünce özendim nasıl tamamlanacak acaba bu eksikler offf

beraber takılırız işte

canım Rabbim şifanı versin...
bebişin de sende iyisiniz çok şükür tedavi başlamış , üzme kendini e mi...
inşaAllah iyileşeceksiniz...
Elhamdulillah
kırmızı olan tam lohusa gibi üstelik...
karın kısmı geniş , fiyonklu olan yer üstten genişliyor...denedim çok güzel oldu...
kumaşı da çok güzel...
daha güzelleri sizin olsun kuzular
Cnm bnm cook guzel saglikla giy sutletle kirlensin insaallah...
Oyyyy

Bu arada minnos pofudugumuz bize uyku reçetesi verdi sabah...
Gece adami kosturmus elde etmis bugunde ole bi uyumus ki basim caylio diyodu cok uyumaktan

oyyy yesinler oğluşuu...
sen merak etme tamamlarsın...

kızımın var daha eksiklikleri..inşaAllah bu ay ve önümüzdeki ay çoğunu tamamlamayı düşünüyoruz bakalım...
yoksa bizim de her şeyimiz tam değil daha :)

Olsun Allah büyük eminim sizin için en hayırlı zamanda gönderecek yavrunuzu.

Doğumdan konuştukça insan heyecanlanıyor.

Bir an önce zaman gelse istiyor.

Ama kısa sandığımız oysaki uzun bir zamanımız var önümüzde. 80-100 gün arası gibi bir dönem.
dr. bana nasipse mayıs başı yada mayıs ortası olur doğumun dedi mayıs ortasını düşünürsem 60 güüüünn var amaaan yarabbiii inşallah herşey yolunda gider...

Elhamdulillah

Cnm bnm cook guzel saglikla giy sutletle kirlensin insaallah...
Oyyyy

Bu arada minnos pofudugumuz bize uyku reçetesi verdi sabah...
Gece adami kosturmus elde etmis bugunde ole bi uyumus ki basim caylio diyodu cok uyumaktan
amiiin amiiiinnn....

hehe gördüm yaa..
deli kız çatlar tabii başı

Aaaa neye dayanarak öyle dedi ki.
canım rahmimdeki sıkıntıdan dolayı tam miadını dolduramazmış yeri dar yavrumun çünkü 34 36 haftalarda olacak inşallah.. tabi ne kadar dayanırsa kuzum orda o kadar iyi biz erken doğum için hazırlıklı olcaz .. dr.da baştan tembihledi mayıs başına hazır ol diye.. zaten serklaj olmasaydım geliyodu az daha Allah tan hayırlısı bakalım ne yazıldıysa o olcak :)

Benim kizimin da hicbisisi yok malesef. Ben de almadim kendime daha pijama vs. Babamiz bir turlu keyfe gelip alisveris yapmaya yanasmiyor.

Maasini alsin sorucam bu ay ona.

Calismadigima böyle zamanlarda kiziyorum iste. Ama elimde olan birsey degildi malesef.

Olsun canım..bizde daha yeni alacağız...

babamız daha zaman var deyip ertledi hep , ama artık o da anladı zamanın azaldığını :)

Olsun canım..bizde daha yeni alacağız...

babamız daha zaman var deyip ertledi hep , ama artık o da anladı zamanın azaldığını :)

Aynen öyle zaman var zaman var... ne kaldi ki surda. Diyorum son aya birakiyorsun yuklu olacak masrafin yavas yavas alalim diye ama anlatamıyorum adama. Laz inadi tutuyo adami.

Anladım canım özel bir durumdan dolayı.

Sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…