- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #26.401
Çok var diye düşünürken mesajlarınla gaza gelip yok yok az kalmış diyorum.
:)
Biz babamizin yasadigi sehirdeyiz ama gelen giden birsey yok yani akrabalardan. Daha kayinvalidem bile bir sirinlik yapip almadi birsey kizima. Istanbulda almislar esimin teyzeleri birde kizimin kendi teyzesi aldi birseyler. Sagdan soldan geleceklerre bagladilar iyice heralde. Annem cok hevesle yapiyor birseyler. Baska kimsede heves goremiyorum. Babamizda maddi acidan zorlanıyor belki de. Aman sıkmak istemiyorum canımı.
Sikma canini tatlim herseyi olcak insallah bebislerimizin benim kayinvalidemin ilk torunu olucak oyuzden cok hevesli anneminde uzuuuuun bi aradan sonra kucuk bi torunu olacak yani ablaminkiler kocaman oldu o da oyle izeniyo ama baska bisey yok kimseden yeter de artar diyorum Allah a sukur cok az eksigimiz var oglumuz icin.Biz babamizin yasadigi sehirdeyiz ama gelen giden birsey yok yani akrabalardan. Daha kayinvalidem bile bir sirinlik yapip almadi birsey kizima. Istanbulda almislar esimin teyzeleri birde kizimin kendi teyzesi aldi birseyler. Sagdan soldan geleceklerre bagladilar iyice heralde. Annem cok hevesle yapiyor birseyler. Baska kimsede heves goremiyorum. Babamizda maddi acidan zorlanıyor belki de. Aman sıkmak istemiyorum canımı.
Ins bende hic canimi sikmyrm pek ama bazen bisey gBak daha bir yıl bile olmamış.
Birçoğumuz aynı yollardan aynı sıkıntılardan geçtik.
Hiç sıkma canını, seninde bebeğinin de her şeyi olur Allahın izni ile.
Ins canimBak daha bir yıl bile olmamış.
Birçoğumuz aynı yollardan aynı sıkıntılardan geçtik.
Hiç sıkma canını, seninde bebeğinin de her şeyi olur Allahın izni ile.
he tamam ozaman :)
ama hakkaten öyle çogu gitti baya baya azi kaldi.. mesela haftaya 30 hafta olcam ben 10 haftam kaliyor seninde 11..
10 hafta o kadar az geliyor ki.. Bide 37de gelirse 7 hafta kalmis oluyor
Biz babamizin yasadigi sehirdeyiz ama gelen giden birsey yok yani akrabalardan. Daha kayinvalidem bile bir sirinlik yapip almadi birsey kizima. Istanbulda almislar esimin teyzeleri birde kizimin kendi teyzesi aldi birseyler. Sagdan soldan geleceklerre bagladilar iyice heralde. Annem cok hevesle yapiyor birseyler. Baska kimsede heves goremiyorum. Babamizda maddi acidan zorlanıyor belki de. Aman sıkmak istemiyorum canımı.
kizz napican 3 tane hastane cikisini onun yerine body alsaydin.1 tane yeter.hizli buyuyolar,onlar kucucuk kaliyor diyor herkes.Benimkide ayni yaaa daha bana bir cop bile aldirmadi 3 tane hastane cikisi haric daha var daha var diyip duruyor sadece 3 tane hastane cikisimiz var hersyi mayista ckkar gezer toplu alirsin diyor gezemme agirlasirim yolda dogururum veririm dediysemde bir turlu ikna edemedjm bakalim ne olacak halim :-/
Haha haha.
Harikasın valla.
Ama doğru haftaya nasip olursa siz 30 olacaksınız.
Peşinden de ben geleceğim.
benim kayınvalidem hep kız olacak kız olacak dedi aldı yaptı bi öğrendi ki erkek zorla bi tane yelek işledi gönülsüz erkek olduğunu öğrendiğinde kadına bişeler oldu hep bekledi değişir diye ama maalesef beklediği gibi olmadı annem baya işledi yelek ceket battaniye falan sürekl, farklı model arayışında ahh ahh kendi annen gibi olmuyo hiç kimse
3 tane aldm cnku geri kalani 0-3 3-6 alicam ondankizz napican 3 tane hastane cikisini onun yerine body alsaydin.1 tane yeter.hizli buyuyolar,onlar kucucuk kaliyor diyor herkes.
Oyy.. evet canim bende de öyle... Elimi koydugum an kimildaniyor kuzum... Çok mutlu oluyorum...:)Allah Allah ne yonden gaza getirdim ki
aynen canim, bide yastiga ayagimin birini atmadan uyuyamaz oldum her dönmemde uyaniyorum yastigi yerlestirmek içinher uyandigimda elimi karnima koyuyorum aninda ama aninda tekme geliyor sizde de oluyor mu bi denesene gece? cevap vermesi yuzumu gulduruyor yuzum gulunce uykum kaciyor hadiii dön bastan uyumaya calis
evettt 30'a dogru ilerliyoruz :)
Bak simdi nerden nereye geldik demin sabirsizlaniyorduk zaman çabuk geçsin diye
simdide hesap yapinca az kaldi diye stres olduk
ne biçim bu hormonlar ya
ayyy neler neler konusulmmus bnd yarın kızıma newresım tkımı besık bakmaya gııdıcem ınsallah bızımde eksıgımız kalmadı bı benım ıc camasırlarım gecelıklerım kaldı sukur
Oyy.. evet canim bende de öyle... Elimi koydugum an kimildaniyor kuzum... Çok mutlu oluyorum...:)
Ama sağlıklı uykumuz kalmadi şimdiden :))
Bakalim doğunca nasıl olacak :)
Allah Allah ne yonden gaza getirdi
aynen canim, bide yastiga ayagimin birini atmadan uyuyamaz oldum her dönmemde uyaniyorum yastigi yerlestirmek içinher uyandigimda elimi karnima koyuyorum aninda ama aninda tekme geliyor sizde de oluyor mu bi denesene gece? cevap vermesi yuzumu gulduruyor yuzum gulunce uykum kaciyor hadiii dön bastan uyumaya calis
Yok valla ben stres olmadım hoşuma gitti zamanın azalması.
Şimdi karnımda tek başıma bakıyorum, doğsun babası ile ablası ile bakacağız.
Ortaklarım çoğalacak.
:)
Hediyeler doğduktan sonra verilir ki. Hele bir doğsun, belki o da çok şey almış olur.benim kayınvalidem hep kız olacak kız olacak dedi aldı yaptı bi öğrendi ki erkek zorla bi tane yelek işledi gönülsüz erkek olduğunu öğrendiğinde kadına bişeler oldu hep bekledi değişir diye ama maalesef beklediği gibi olmadı annem baya işledi yelek ceket battaniye falan sürekl, farklı model arayışında ahh ahh kendi annen gibi olmuyo hiç kimse
hehee bende ayni oyleyimm:)mutlaka tepikliyor sonra bn deli gibi kendi kendime gulumsuyrm:)
yazik bnm pimpirikligimden esimde gece uyansam kiz napiyor die sormaya basladi hep
cok guzel gule gule kullansın bebısNet başında alışverişi abarttikca abarrtim. Park yatak,icine pamuk yatak,uyku seti,nevresim takimi,lohusa pijama, gecelik, terlik,emzirme sütyeni,alt açma, bakım cantasi aldikca aldım, bir maaşım gitti sanırımnapalım bebişime feda olsun ben sepete ekledikce tekmeledi durdu hissetti zaar
@monga canım çok saol.park yatağı hiç dusunmuyordum ama söylediğin model çok hoşuma gitti alıverdim hemenbakın park yatağım bu Eki Görüntüle 1451636
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?