2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok var diye düşünürken mesajlarınla gaza gelip yok yok az kalmış diyorum.

:)

he tamam ozaman :)
ama hakkaten öyle çogu gitti baya baya azi kaldi.. mesela haftaya 30 hafta olcam ben 10 haftam kaliyor seninde 11..
10 hafta o kadar az geliyor ki.. Bide 37de gelirse 7 hafta kalmis oluyor

Benimde sadece annem alıyor kızıma, hatta ayırmak istemediği için her iki kızıma da aynı anda alıyor başka da kimseden birşey görmedik. .

Bizim akrabalar akıllı hep çeyrek alırlar ki çeyrek gelsin diye, yıllardır bu devran böyle sürüp gidiyor.

Biz onlara çeyrek onlarda bize çeyrek yanına çorap alıp getiren olmaz.

Eşim tarafı tamamen Allahlık hiç birşey almazlar.

Eşimin annesine giderler oturmaya eşimi ararlardı bebeği getirde sevelim diye.

Artık bende büyüdüm bunda da erkekse yapsınlar aynısını.

Sikma canini tatlim herseyi olcak insallah bebislerimizin benim kayinvalidemin ilk torunu olucak oyuzden cok hevesli anneminde uzuuuuun bi aradan sonra kucuk bi torunu olacak yani ablaminkiler kocaman oldu o da oyle izeniyo ama baska bisey yok kimseden yeter de artar diyorum Allah a sukur cok az eksigimiz var oglumuz icin.
Ama benim daha kendime aldigim hicbisey yok:))
Onuda bi ara aliriz artik diyorum

Bak daha bir yıl bile olmamış.

Birçoğumuz aynı yollardan aynı sıkıntılardan geçtik.

Hiç sıkma canını, seninde bebeğinin de her şeyi olur Allahın izni ile.
Ins bende hic canimi sikmyrm pek ama bazen bisey g
Bak daha bir yıl bile olmamış.

Birçoğumuz aynı yollardan aynı sıkıntılardan geçtik.

Hiç sıkma canını, seninde bebeğinin de her şeyi olur Allahın izni ile.
Ins canim

he tamam ozaman :)
ama hakkaten öyle çogu gitti baya baya azi kaldi.. mesela haftaya 30 hafta olcam ben 10 haftam kaliyor seninde 11..
10 hafta o kadar az geliyor ki.. Bide 37de gelirse 7 hafta kalmis oluyor

Haha haha.

Harikasın valla.

Ama doğru haftaya nasip olursa siz 30 olacaksınız.

Peşinden de ben geleceğim.

benim kayınvalidem hep kız olacak kız olacak dedi aldı yaptı bi öğrendi ki erkek zorla bi tane yelek işledi gönülsüz erkek olduğunu öğrendiğinde kadına bişeler oldu hep bekledi değişir diye ama maalesef beklediği gibi olmadı annem baya işledi yelek ceket battaniye falan sürekl, farklı model arayışında ahh ahh kendi annen gibi olmuyo hiç kimse

kizz napican 3 tane hastane cikisini onun yerine body alsaydin.1 tane yeter.hizli buyuyolar,onlar kucucuk kaliyor diyor herkes.

Haha haha.

Harikasın valla.

Ama doğru haftaya nasip olursa siz 30 olacaksınız.

Peşinden de ben geleceğim.

evettt 30'a dogru ilerliyoruz :)

Bak simdi nerden nereye geldik demin sabirsizlaniyorduk zaman çabuk geçsin diye
simdide hesap yapinca az kaldi diye stres olduk
ne biçim bu hormonlar ya

yeni model kayinvalideler kiz istiyor sanirim artik
benimkide saglikli olsun tabi ama insallah kizdir derdi, eh o kadar duaya kizim geliyor çok sükür

Oyy.. evet canim bende de öyle... Elimi koydugum an kimildaniyor kuzum... Çok mutlu oluyorum...:)

Ama sağlıklı uykumuz kalmadi şimdiden :))
Bakalim doğunca nasıl olacak :)

ayyy neler neler konusulmmus bnd yarın kızıma newresım tkımı besık bakmaya gııdıcem ınsallah bızımde eksıgımız kalmadı bı benım ıc camasırlarım gecelıklerım kaldı sukur

evettt 30'a dogru ilerliyoruz :)

Bak simdi nerden nereye geldik demin sabirsizlaniyorduk zaman çabuk geçsin diye
simdide hesap yapinca az kaldi diye stres olduk
ne biçim bu hormonlar ya

Yok valla ben stres olmadım hoşuma gitti zamanın azalması.

Şimdi karnımda tek başıma bakıyorum, doğsun babası ile ablası ile bakacağız.

Ortaklarım çoğalacak.

ayyy neler neler konusulmmus bnd yarın kızıma newresım tkımı besık bakmaya gııdıcem ınsallah bızımde eksıgımız kalmadı bı benım ıc camasırlarım gecelıklerım kaldı sukur

Ya bak sen yazınca aklıma geldi bende emzirme südyeni de alacağım.

Demek ki eksiğim bitmemiş.

Göğüs ucu kremi ve emzirme çamarşırı.

Oyy.. evet canim bende de öyle... Elimi koydugum an kimildaniyor kuzum... Çok mutlu oluyorum...:)

Ama sağlıklı uykumuz kalmadi şimdiden :))
Bakalim doğunca nasıl olacak :)

Iyi tek benimki degilmis ku$ uykulu olan.. hemen kipirdamasina sasiyordum uyumaz mi bu kiz diye..

bu uykularimizin bölünmesi ilerde bebegin uyandirdigi zamanlara hazirlik olsun diyeymis zaten...
Bi nevi staj yapiyoruz simdi bölünen uykularla

hehee bende ayni oyleyimm:)mutlaka tepikliyor sonra bn deli gibi kendi kendime gulumsuyrm:)
yazik bnm pimpirikligimden esimde gece uyansam kiz napiyor die sormaya basladi hep

Yok valla ben stres olmadım hoşuma gitti zamanın azalması.

Şimdi karnımda tek başıma bakıyorum, doğsun babası ile ablası ile bakacağız.

Ortaklarım çoğalacak.

kendi adima diyim ozaman panikledim ben biraz az kaldigini görünce :)

evet çok sansli olcaksin yardimcilarin bakimindan :) kizinin olgun olmasi çok iyi birsey..
Bi yandan kardesler arasi yas farki az olmali diyorum ama bu yöndende baska avantajlar var..
hakkimizda hayirlisi..

biz acemi olcaz bakalim ne maceralarimiz olur ailenin yeni üyesiyle

Hediyeler doğduktan sonra verilir ki. Hele bir doğsun, belki o da çok şey almış olur.
Benim kayınvalide ve görümcem alışverişi sever, sağolsun, neredeyse herşeyini almışlardı kızımın. Ama iki hafta önceden reklam yapılıp, iki hafta sonra tören eşliğinde hediye veriliyor, aldıktan iki hafta sonra da reklamlar devam ediyor, on defa teşekkür ediliyor hediye için. Sonra gelen akrabalara gösteriliyor. Giydirdiğine, giydirmediğe karışılabiliyor.
En iyisi az olsun, kişinin zevkine göre olsun.

hehee bende ayni oyleyimm:)mutlaka tepikliyor sonra bn deli gibi kendi kendime gulumsuyrm:)
yazik bnm pimpirikligimden esimde gece uyansam kiz napiyor die sormaya basladi hep

bu bebisler geceleri nöbet tutuyor demekki, annemiz bizi ellesede tekmelesek diye

iyi esinde alisir böylece, dogunca o da kalkar agladiginda :)

cok guzel gule gule kullansın bebıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…