2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Geç kalmadın canım bizler biraz erken davrandık.

Ben zaten yapı olarak ta aceleciyim biraz.

Bu ay yarısını diğer ayda yarısını alırsın takma kafana.

Aynen öyle zaman var zaman var... ne kaldi ki surda. Diyorum son aya birakiyorsun yuklu olacak masrafin yavas yavas alalim diye ama anlatamıyorum adama. Laz inadi tutuyo adami.
Benimkide ayni yaaa daha bana bir cop bile aldirmadi 3 tane hastane cikisi haric daha var daha var diyip duruyor sadece 3 tane hastane cikisimiz var hersyi mayista ckkar gezer toplu alirsin diyor gezemme agirlasirim yolda dogururum veririm dediysemde bir turlu ikna edemedjm bakalim ne olacak halim :-/

Aynen öyle zaman var zaman var... ne kaldi ki surda. Diyorum son aya birakiyorsun yuklu olacak masrafin yavas yavas alalim diye ama anlatamıyorum adama. Laz inadi tutuyo adami.

13 yıl çalışmış, primini doldurmuş birisi olarak şunu söylemek isterim ki evet çalışırken insanın çok parası oluyor ama harcayacak zamanı olmuyor.

Ben işe gidip eve gelmekten çocuğumla, evimle ilgilenmekten para harcamaya zaman bulamazdım ama akıllılık yapıp evimi vs. iyi ki almışım bu dönemde.

Bizde daha karyola harici bisey almadik...
Tam sunuda alalim diyoruz geliyor biryerden
Masaallah kismetli veled...
Benim pijama tk ve bakim seti aldik mi tamamiz biz sanirim

Ben biraz şanslıyım herhalde eşim bir garip adam eşek gibi kazanıyoruz eşek gibi de yiyelim diyor.

Bu arada dün doktorum aradı kanım düşük olduğu için kan ilacını sabah akşam olmak üzere iki taneye çıkarttı. Bende dün akşam içmiştim sabahta içtim şimdi hafif midem bulanmaya başladı.

Maşallah kısmeti ile geliyor bebişler.

Benim bakım setine vs. ihtiyacım yok malum evde bir kızım daha olunca onun bakım setlerine ortak gelecek şimdi.

Benimde sadece göğüs ucu kremim kaldı.

Onu da alırsam tamamdır.

Çantalar hazırlanacak ve evle ilgileneceğim.

bizim yemege firsatimiz olmuyor adam tek basina aldigi maas 1200 600 tl kira elektrk dogalgaz su derken bide 10 milyarda kartlara borc var neyi nereye odiycez diye yetisemyrz bir turlu :-/

bizim yemege firsatimiz olmuyor adam tek basina aldigi maas 1200 600 tl kira elektrk dogalgaz su derken bide 10 milyarda kartlara borc var neyi nereye odiycez diye yetisemyrz bir turlu :-/

Eşin özelde mi canım.

Allah yardımcınız olsun ödeme kolaylığı ve rahat geçimler nasip etsin inş.

Kiranız çokmuş bu arada hangi ildesin.

Ohh ne guzel canim biz el memleketteyiz kimse bize hediye almiyo
Ama annem ve kayinvalidem sagolsun birsuru sey yaptilar Allah razi olsun ikisindende:))

Eşin özelde mi canım.

Allah yardımcınız olsun ödeme kolaylığı ve rahat geçimler nasip etsin inş.

Kiranız çokmuş bu arada hangi ildesin.
Istanbul da yasiyorum canim valla burda en uygun kira bu daha uygunlarida var elbet ama pek yasancak durumda olmuyor evler malesef

Istanbul da yasiyorum canim valla burda en uygun kira bu daha uygunlarida var elbet ama pek yasancak durumda olmuyor evler malesef

Daha yeni evlisiniz herhalde canım.

Biz Allah nasip ederse haziran ayında 10 yıllık evli olacağız.

Zamanla herşey yoluna girer biraz sabır.

Bizde evlendiğimizde hiç bir şeyimiz yoktu (sadece benim baba evinde aldığım arabam vardı) üstelik bir dünya da düğün borcumuz vardı.

Hepsi bitti bak, üstüne ev aldık, 2 kere araba değiştirdik bir çocuk okutuyorum.

Hepsi zamanla rayına oturur.

Birde bakmışsın ki bu dünyada herşeyin var.

Sonrada bu dünya tamam ya diğer dünya diye düşünmeye başlıyorsun.

Bende geceleri zor uyuyorum canım.

Seninle aramızda tam 1 hafta var.

Sen beni gaza getiriyorsun.

Allah Allah ne yonden gaza getirdim ki

bende uyuyamıyorum gece...
her bir harekette uyanıyorumm...
göbüş ağırlık yapıyor , bebiş tepikliyor derken bir gözüm açık hep...
son ay gerçekten uyuyamayacağız galiba

aynen canim, bide yastiga ayagimin birini atmadan uyuyamaz oldum her dönmemde uyaniyorum yastigi yerlestirmek için her uyandigimda elimi karnima koyuyorum aninda ama aninda tekme geliyor sizde de oluyor mu bi denesene gece? cevap vermesi yuzumu gulduruyor yuzum gulunce uykum kaciyor hadiii dön bastan uyumaya calis

Evet yeni evliyiz canim nisan 20 de bizimde 1 sen olucak ins ... evet haklisn sabirla zmanla hersey yerine oturur ins

Ohh ne guzel canim biz el memleketteyiz kimse bize hediye almiyo
Ama annem ve kayinvalidem sagolsun birsuru sey yaptilar Allah razi olsun ikisindende:))

Biz babamizin yasadigi sehirdeyiz ama gelen giden birsey yok yani akrabalardan. Daha kayinvalidem bile bir sirinlik yapip almadi birsey kizima. Istanbulda almislar esimin teyzeleri birde kizimin kendi teyzesi aldi birseyler. Sagdan soldan geleceklerre bagladilar iyice heralde. Annem cok hevesle yapiyor birseyler. Baska kimsede heves goremiyorum. Babamizda maddi acidan zorlanıyor belki de. Aman sıkmak istemiyorum canımı.

Çok var diye düşünürken mesajlarınla gaza gelip yok yok az kalmış diyorum.

:)

Evet yeni evliyiz canim nisan 20 de bizimde 1 sen olucak ins ... evet haklisn sabirla zmanla hersey yerine oturur ins

Bak daha bir yıl bile olmamış.

Birçoğumuz aynı yollardan aynı sıkıntılardan geçtik.

Hiç sıkma canını, seninde bebeğinin de her şeyi olur Allahın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…