2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım benimde akşamları belim ağrıyor, tansiyonum düşüyor maalesef Benimde halsizlik dışında pek belirtim yok. Sabahları diş fırçalarken midem bulanıyor. Saat 9 dan sonra iyiyim mide konusunda.Göğüslerim de şişmedi İnşallah canım sende kalp atışlarını duyarsın. ben ovulasyon testi kullandığım için normal zamanda hamile kaldığımı biliyordum. Gittim o yüzden bu hafta. Bambaşka bir duygu. Hayatımda duyduğum en güzel sesti kalp atışları. Eşimde bende çok duygulandık. Eşim videoya ya çekti. Bence sizde çekin mutlaka:)

merhabalar haZIRAN anneleri nasilsiniz umarim keyifler yolundadir. bugun elektrik yoktu bende bebisime isim dusundum daha cok erken ortada cinsiyette bebek te yok ama heves iste kiz olursa nida ismi cok hosuma gidiyo
erkek olursa seymen ya da eymen . sdymen asmali konaktan kalma bir sey eymenin de anlami guzel rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimizede tum isteyenlerede

Dusundugunuz isimler cok guzel Allah koymayi nadip etsin insallah

Canim oglumun adi bora.bora ya uygun olsun diye kizim olursa mira oglum olursa bartu koymak istiyorum.icimden kizim olacak diye geciyordu ama dun 7 haftalik ultrasonda bebekte kesede fasulye ye benziyo o yuzden oglan diyorlar ama allahim bana hangisini hayirli goruyorsa onu verir.herseyden once saglikli olsun yeter

Hissitolog seni ilk günlerden tanıyorum.Maşallah sabrından dolayı tebrik ediyorum seni.İçini ferah tut İnşallah hayırlısı ile göreceksin kalp atışlarını Benimde ilk değer 26 çıkmıştı.İnşallah benimkide geç döllenmedir

Hissitologcum yazini okuyunca cok sewindim bende bbayagidir giremiodum oglum.kaza gecirdi die gecen gun girdigimde seni aordum ama alintilar la deil isminle sorunca sana bildiri gelmedi sanirim ama iyi olduguna gerçekten sewindim bu haziran yawrularinin coguda nazki cijti nedir bu na yahuuu benimkude gununden kucuk ve kendini kalp atisiyla beraber tam 7+1 de gösterdi benimiide gec dollenmeymis topik olarak kiz olursa nazli koyalim bune naz canimmm :-D

Yasadigin dduygular cok normal cnm bende iki tane kayiptan sonra hamile kaldim ve inanki hic bir seyi tam yasiyamiorum sanki sewinince bisi olucakmis ve hevesim kursagimda kalicakmis hissediorum soyle agiz tadiyla kimseye oleyyyy hamileyim diyemedim daha ama InsaAllah allahin izniyle sag saglim kucagimiza alicaz yawrularimizi

ayy sormabiz korkudan bisi olur felan die hic konusunu etmedik ama bugun elitimin kizi sordu ne koycaniz die bilmem duaunmedik dedim kocam erkek olursa davut yasa musa istiom dedi kiz olursada yigeni rabia desi aklina yatmis hosuna gitmis benimde berre gitti bakalim ne olucak iki cocugunda benim istedigim oldu bakalim bunda kimin ama musa deilde musap olursa ses cikatmam aman hayirlisi sag saglim dogsunlardagerisi gelir

Meraba haktancim kanamam var diyince gecmis olsun felan yazmistim ama cvo vermesin gozden kacti sanirim simdi nasilain kanaman durdumu InsaAllah iyisindir yat dinlen kedini yorma

Ya kizlar bu haziran bebislerindeki naz nedir ya neredeyse % 80 yada % 90 ni gec dollenme kendilerini gec gosteriolar bence varya kizlarin adini nazli erkeklerin adinida nazcan koyalim :-D bune nazdir yahuuu topigin adinida nazli haziran bebislerinin anneleri hele benim bebisim bir dogaun saglikli sihhatli kendini gostermeyip anneyi aglatmayi sorucam poppsuna pit pit vurucam mucizeme

hepside birbirindrn guzel isimler masallah benim esim ben pek karismam istedigini koy diyo secim bnama kaldigi icin guzel olsun istiyorum tabiki isom konarda hayirlisi ile kucagimiza alirsak insallah yavrulari benim ilk olucak ne guzel cnm sen tecrubelisin o zmn Allah onlarada omur versin

İyilik sağlık ne olsun Geceleri kabus görmeye devam Çok kaygılıyım sanırım, her tuvalete gidişimde leke görücem diye ödüm kopuyor.
kabuslardan ben de var uzun zamandır görmediğim kadar rüya görüyorum. Kafanı dağıtacak bişeyler yapsan. inşallah Allah sağ salim versin kucagimiza hepimizin. Zaten bu dünyada yaşayacak ömrü varsa engel olamaz hiç bir şey diye sakinlestirdim kendimi ben de hep.

Amin canım hepimizin bebişleri sağlıklı olur umarım... Bir yakınım 2 bebeğini de kaybettiği için( biri 5 aylıkken diğeri 8aylıkken anne karnında öldü) sanki normal bir gebelik yaşayamayacakmışım korkusu oluştu bende.

Canim dedigini ilk defa duydum kesedeki halinden anliyorlarmiymis cinsiyetini bnmkide fasulyeye benziyor hatta dedesine attik ultrason resmini direk fasulyeye benziyor yazmis biraz anliyosan atayim sanada ultrason resmini

slm cnm kalp atışı görünmüş işte endişelencek bir durum yok.. keyfini çıkarmaya baksana :)

Canim dedigini ilk defa duydum kesedeki halinden anliyorlarmiymis cinsiyetini bnmkide fasulyeye benziyor hatta dedesine attik ultrason resmini direk fasulyeye benziyor yazmis biraz anliyosan atayim sanada ultrason resmini
Keske anlasam cnm herseyde oldugu gibi bu fasulyede bir varsayim kimileri erkek diyor kimilerinde de kiz cikmis.senin ilk bebegin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…