- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.661
Canım benimde akşamları belim ağrıyor, tansiyonum düşüyor maalesefMerhaba superisi
Ayy benimde muhtemel tarih 14 haziran sen kalp atışları duymuşsun maşallah bizim randevu haftaya. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne mide bulantısı ne başka şey sadece bende senin gibi aksama kadar ayakta eve geldiğimde belim ağrıyor. Inşallah sağlıkla kucağımiza alırız melekleri...
Dusundugunuz isimler cok guzel Allah koymayi nadip etsin insallahmerhabalar haZIRAN anneleri nasilsiniz umarim keyifler yolundadir. bugun elektrik yoktu bende bebisime isim dusundum daha cok erken ortada cinsiyette bebek te yok ama heves istekiz olursa nida ismi cok hosuma gidiyo
erkek olursa seymen ya da eymen . sdymen asmali konaktan kalma bir sey eymenin de anlami guzel rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimizede tum isteyenlerede
Hissitolog seni ilk günlerden tanıyorum.Maşallah sabrından dolayı tebrik ediyorum seni.İçini ferah tut İnşallah hayırlısı ile göreceksin kalp atışlarını Benimde ilk değer 26 çıkmıştı.İnşallah benimkide geç döllenmedirMeraba haktancım bende geçen perşembe dr a gittiğimde geç döllenme olmuş dedi yaklaşık 8 gün geriden geliyormuşuz, herşey normal dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bende bayadır bekliyorum iyice büyüsünde tam göreyim sonra stres olmayım dedim, daha haftaya cıma gidicem. İnş görürüm yavrumu ve kalp atışlarını bu beklemek ne zor şeymiş.
Buarada ilk b hcg 69çkmıştı benim dr çok yeni gebelik demişti, birde ben 26gündr bir adet oluyordum muhtemelen o günlerini tamamlıyordur diye düşünüyorum. Heralde cumaya kadar çatlayacağım :) neyse içimi ferah tutacağım, allah bilir en doğrusunu
tsk cnm hepimize nasip olut insallahDusundugunuz isimler cok guzel Allah koymayi nadip etsin insallah
Meraba haktancım bende geçen perşembe dr a gittiğimde geç döllenme olmuş dedi yaklaşık 8 gün geriden geliyormuşuz, herşey normal dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bende bayadır bekliyorum iyice büyüsünde tam göreyim sonra stres olmayım dedim, daha haftaya cıma gidicem. İnş görürüm yavrumu ve kalp atışlarını bu beklemek ne zor şeymiş.
Buarada ilk b hcg 69çkmıştı benim dr çok yeni gebelik demişti, birde ben 26gündr bir adet oluyordum muhtemelen o günlerini tamamlıyordur diye düşünüyorum. Heralde cumaya kadar çatlayacağım :) neyse içimi ferah tutacağım, allah bilir en doğrusunu
kızlar günaydın. sizlere bsey sorucam . ben 4 ay önce bebegimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi tekrar hamileyim kalp atışlarınıda duydum ama hiçbirsey hissetmiyorum .odun gibiyim resmen. ilk zamanlar kalp atışlarını duyayım düzelirim diyordum ama hala aynıyım.ilkinde böyle degildim hiç. şimdi böyle olmak beni çok üzüyor. sanırım kendimi korumaya alıyorum farkında olmadan gene bsey olursa dıye. ama bu hep böyle mi gidecek ki. ayrıca her gün ayrı bir stres acaba hamilelik devam edicek mi düşüncesini kafamdan atamıyorum. sizin aranızda daha önce düşük yapmış olan var mı. varsa neler hissediyorsunuz bu zamanları nasıl geçiriyorsunuz.
ayy sormabiz korkudan bisi olur felan die hic konusunu etmedik ama bugun elitimin kizi sordu ne koycaniz die bilmem duaunmedik dedim kocam erkek olursa davut yasa musa istiom dedi kiz olursada yigeni rabia desi aklina yatmis hosuna gitmis benimde berre gitti bakalim ne olucak iki cocugunda benim istedigim oldu bakalim bunda kimin ama musa deilde musap olursa ses cikatmam aman hayirlisi sag saglim dogsunlardagerisi gelirmerhabalar haZIRAN anneleri nasilsiniz umarim keyifler yolundadir. bugun elektrik yoktu bende bebisime isim dusundum daha cok erken ortada cinsiyette bebek te yok ama heves istekiz olursa nida ismi cok hosuma gidiyo
erkek olursa seymen ya da eymen . sdymen asmali konaktan kalma bir sey eymenin de anlami guzel rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimizede tum isteyenlerede
Hissitolog seni ilk günlerden tanıyorum.Maşallah sabrından dolayı tebrik ediyorum seni.İçini ferah tut İnşallah hayırlısı ile göreceksin kalp atışlarını Benimde ilk değer 26 çıkmıştı.İnşallah benimkide geç döllenmedir
hepside birbirindrn guzel isimler masallah benim esim ben pek karismam istedigini koy diyo secim bnama kaldigi icin guzel olsun istiyorum tabiki isom konarda hayirlisi ile kucagimiza alirsak insallah yavrulari benim ilk olucak ne guzel cnm sen tecrubelisin o zmn Allah onlarada omur versinYa kizlar bu haziran bebislerindeki naz nedir ya neredeyse % 80 yada % 90 ni gec dollenme kendilerini gec gosteriolar bence varya kizlarin adini nazli erkeklerin adinida nazcan koyalim :-D bune nazdir yahuuu topigin adinida nazli haziran bebislerinin anneleri hele benim bebisim bir dogaun saglikli sihhatli kendini gostermeyip anneyi aglatmayi sorucam poppsuna pit pit vurucam mucizeme
Günaydın :) uykum var birazGünaydın haziranın kiraz kokulu annişleri :) Nasılsınız bakalımm?
İyilik sağlık ne olsunGünaydın :) uykum var birazsen nasılsın?
kabuslardan ben de var uzun zamandır görmediğim kadar rüya görüyorum. Kafanı dağıtacak bişeyler yapsan. inşallah Allah sağ salim versin kucagimiza hepimizin. Zaten bu dünyada yaşayacak ömrü varsa engel olamaz hiç bir şey diye sakinlestirdim kendimi ben de hep.İyilik sağlık ne olsunGeceleri kabus görmeye devam Çok kaygılıyım sanırım, her tuvalete gidişimde leke görücem diye ödüm kopuyor.
kabuslardan ben de var uzun zamandır görmediğim kadar rüya görüyorum. Kafanı dağıtacak bişeyler yapsan. inşallah Allah sağ salim versin kucagimiza hepimizin. Zaten bu dünyada yaşayacak ömrü varsa engel olamaz hiç bir şey diye sakinlestirdim kendimi ben de hep.
Canim dedigini ilk defa duydum kesedeki halinden anliyorlarmiymis cinsiyetini bnmkide fasulyeye benziyor hatta dedesine attik ultrason resmini direk fasulyeye benziyor yazmis biraz anliyosan atayim sanada ultrason resminiCanim oglumun adi bora.bora ya uygun olsun diye kizim olursa mira oglum olursa bartu koymak istiyorum.icimden kizim olacak diye geciyordu ama dun 7 haftalik ultrasonda bebekte kesede fasulye ye benziyo o yuzden oglan diyorlar ama allahim bana hangisini hayirli goruyorsa onu verir.herseyden once saglikli olsun yeter
Bıraz once geldım doktordan kalp atısı ıcın gıttık ama duyamadıkdoktor herseyın yolunda oldugunu kalp atıslarını gordugunu kucuj oldugu ıcın duyamadıgımızı soyledı. Haftaya tekrar gıdıcem cok endıselıyım korkuyorum su uc ayı atlatsaydık bi
Keske anlasam cnm herseyde oldugu gibi bu fasulyede bir varsayim kimileri erkek diyor kimilerinde de kiz cikmis.senin ilk bebegin mi?Canim dedigini ilk defa duydum kesedeki halinden anliyorlarmiymis cinsiyetini bnmkide fasulyeye benziyor hatta dedesine attik ultrason resmini direk fasulyeye benziyor yazmis biraz anliyosan atayim sanada ultrason resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?